کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-07-19 ساعت 12:15)bijan575 نوشته:  سلام بچه ها من وهمسرم وپسر ۶ساله ام سه روز دیگه اونجا باید باشیم نتونستیم جایی رو برای اقامت بگیریم حضوری اگر بیاییم میتوانیم جایی مثل هتل روشبی تا110تابگیریم دروودلندهیلزخانم هورشید میتوانید راهنمایی کنید
شماره کیس ##۵تعداد ۳نفر مصاحبه فوریه کلیرمی
به سلامتی تبریک میگم،من راجع به هتل اطلاعاتی ندارم،متاسفانه ببخشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-07-19 ساعت 12:15)bijan575 نوشته:  سلام بچه ها من وهمسرم وپسر ۶ساله ام سه روز دیگه اونجا باید باشیم نتونستیم جایی رو برای اقامت بگیریم حضوری اگر بیاییم میتوانیم جایی مثل هتل روشبی تا110تابگیریم دروودلندهیلزخانم هورشید میتوانید راهنمایی کنید

دوست عزیز می تونید برید توی سایت pricelineواونجا وودلندهیلز رو بعنوان شهرتون بزنید قیمتها دستتون میاد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، حاجی واشنگتن ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-19 ساعت 11:42)hoorshid نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 08:18)behjat نوشته:  دوستان من چندروزه که لس آنجلس هستم هنوز جای ثابتی که خیالمو راحت کنه پیدا نکردم همه چیز موقته دوست ایرانی نداریم اگر برای من شرایط کاری مناسبی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم اگر نه هم باز هم ممنون هستم چون هیچوقت از هیچ کسی توقعی ندارم فقط برای اطلاع میپرسم من لیسانس زبان فرانسه دارم و زبان انگلیسی هم در حد معمولی که از پس کارهام بربیام بلدم برای شروع از هر کاری میتونم شروع کنم فروشگاه و غیره همچنین اجاره اتاق اگر موردی مناسب با قیمت مناسب برای دونفر سراغ داشته باشید میتونم اجاره کنم در هر صورت از لطفتتون ممنونم
عزیزم اگر سوشیال و ای دی رو گرفتین اول سعی کنید یه دوره کلاس زبان مجانی برید و بو توی سایت Craigslist گوگل کنید از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونین پیدا کنین من valley woodland hills هستم اگر کمک خاصی از دستم بر بیاد بگین به من،البته من خودم هنوز دنبال کارم و تا October باید move کنم [emoji20]

‌سلام دوست عزیز لطفا اسلاعاتی مثل مردم.اوضاع کار های ساده.میزان اجاره خونه در محله خوب.و ددمای وودلند هیلز در تابستان بگین.خیلی شنیدم دماض به چهل درجه میرسه تابستونا درسته؟

به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
پاسخ
(2015-07-19 ساعت 11:42)hoorshid نوشته:  
(2015-07-19 ساعت 08:18)behjat نوشته:  دوستان من چندروزه که لس آنجلس هستم هنوز جای ثابتی که خیالمو راحت کنه پیدا نکردم همه چیز موقته دوست ایرانی نداریم اگر برای من شرایط کاری مناسبی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم اگر نه هم باز هم ممنون هستم چون هیچوقت از هیچ کسی توقعی ندارم فقط برای اطلاع میپرسم من لیسانس زبان فرانسه دارم و زبان انگلیسی هم در حد معمولی که از پس کارهام بربیام بلدم برای شروع از هر کاری میتونم شروع کنم فروشگاه و غیره همچنین اجاره اتاق اگر موردی مناسب با قیمت مناسب برای دونفر سراغ داشته باشید میتونم اجاره کنم در هر صورت از لطفتتون ممنونم
عزیزم اگر سوشیال و ای دی رو گرفتین اول سعی کنید یه دوره کلاس زبان مجانی برید و بو توی سایت Craigslist گوگل کنید از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونین پیدا کنین من valley woodland hills هستم اگر کمک خاصی از دستم بر بیاد بگین به من،البته من خودم هنوز دنبال کارم و تا October باید move کنم [emoji20]

سلام عزیزم الان من هنوز سوشیال و آی دی ندارم میدونم باید صبرکنم ،آلان اورژانسی نیاز به پیدا کردن یک اتاق از یک خونه هستم اگر تو منطقه شما اطلاعاتی از قیمت لتاق دارید بفرملیید ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
(2015-07-19 ساعت 12:18)hoorshid نوشته:  
به سلامتی تبریک میگم،من راجع به هتل اطلاعاتی ندارم،متاسفانه ببخشید
راستی سایت airbnb هم برای اقامت موقت داره یه چیزایی شهرتان رو بزنید بهتون میگه
پاسخ
سلام دوست عزیز رسیدن بخیر وامیدوارم همه چیز بر وفق مراد شما پیش برود. بنده طی مدت اقامت خودم در لس انجلس با اکثر دوستان و فامیل ها و مردم عادی که برخورد کردم هیچ نقطه برجسته ایی ندیدم شاید از نظر بنده هدف اصلی از مهاجرت قرار گرفتن در شرایط محیطی ایده ال یعنی همزیستی با افراد خوب و فهیم و... باشد که بنده متاسفانه در لس انجلس بیشتر همان فرهنگ عامی خودمان را البته به شکل پایین تر دیدم پس لطفا در رابطه با دیگر شهرهای کالیفرنیا وایالتهای شمالی بیشتر تحقیق بکنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: frz61 ، SAAM_60 ، Tolu IR ، alirezanz
دوستان از جواب گرفتن نامید شدم.چرا جواب نمیدین؟ اصلا نکنه پست های من نامرئی هستن؟
من و همسرم نوامبر راهی هستیموبلیطمون رو از پورتلند به لوس آنجلس تغییر دادیم. زبان هر دومون خوبه.....ولی خیلی استرس دارم.....تصمیم ما درسته؟چه جوری خونه بگیریم بدون کردیت کارت؟ جواب بدین لطفاCoolCool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-19 ساعت 14:26)shadi79 نوشته:  

دوست عزیز می تونید برید توی سایت pricelineواونجا وودلندهیلز رو بعنوان شهرتون بزنید قیمتها دستتون میاد

سلام دوست عزیز من دفعه قبل که توریستی رفتم خودم از extended stay استفاده کردم خوب بود
مثل یه سوییت کوچیکه و واسه شما که بچه دارین خوبه چون اشپزخانهام داره اگه اطلاعات بیشتر خواستین به من ایمیل بزنین در خدمتم منمدو هفته دیگه لس انجلسم 2000hra2000@gmail.com
پاسخ
(2015-07-20 ساعت 15:22)meri2400 نوشته:  دوستان از جواب گرفتن نامید شدم.چرا جواب نمیدین؟ اصلا نکنه پست های من نامرئی هستن؟
من و همسرم نوامبر راهی هستیموبلیطمون رو از پورتلند به لوس آنجلس تغییر دادیم. زبان هر دومون خوبه.....ولی خیلی استرس دارم.....تصمیم ما درسته؟چه جوری خونه بگیریم بدون کردیت کارت؟ جواب بدین لطفاCoolCool

سلام دوست عزیز اول خونسردی خودتون را حفظ کنید و بهترین راه توکل بر خدا میباشد حتما نتیجه خواهید گرفت به هر جهت شما میتوانید از سایتهایی مثلcheap hotel درهمون مکانی که میخواهید دنبال اتاق باشید ولی تجربه بنده اینه که در شروع مهاجرت محل خوبی را برای اسکان انتخاب کنید خوب در سایتhome stay میتوانید دنبال اتاق باشید واگر کسی را ندارید که پرداخت انلاین برای شما انجام بدهد میتوانید ایمیل بزنید شاید متقاعد شد و در بدو ورود هم میتوانید از سوپر شاتل استفاده کنید که در درب خروجی از کسی سوال کنید حتما یه ایرانی میبینید سوال کنید.کاش من اونجا بودم وبه شما سرویس میدادم ولی شما خدا را دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، meri2400 ، SAAM_60 ، Tolu IR
(2015-07-20 ساعت 22:23)abonayer نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 15:22)meri2400 نوشته:  دوستان از جواب گرفتن نامید شدم.چرا جواب نمیدین؟ اصلا نکنه پست های من نامرئی هستن؟

سلام دوست عزیز اول خونسردی خودتون را حفظ کنید و بهترین راه توکل بر خدا میباشد حتما نتیجه خواهید گرفت به هر جهت شما میتوانید از سایتهایی مثلcheap hotel درهمون مکانی که میخواهید دنبال اتاق باشید ولی تجربه بنده اینه که در شروع مهاجرت محل خوبی را برای اسکان انتخاب کنید خوب در سایتhome stay میتوانید دنبال اتاق باشید واگر کسی را ندارید که پرداخت انلاین برای شما انجام بدهد میتوانید ایمیل بزنید شاید متقاعد شد و در بدو ورود هم میتوانید از سوپر شاتل استفاده کنید که در درب خروجی از کسی سوال کنید حتما یه ایرانی میبینید سوال کنید.کاش من اونجا بودم وبه شما سرویس میدادم ولی شما خدا را دارید.

سلام دوست عزیز بله طبق فرمایش دوستمون اول خونسردیتونو حفظ کنید من وهمسرم هم اگوست میریم لس انجلس شما از هفته بازار ایرانی هاهم میتونین خونه اجاره کنید یا هفته اولو برین هتل توی این یک هفته جای مورد نظرتون رو پیدا کنید ایمیل بنده 2000hra2000@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، Tolu IR
مرسی از شما ها به خاطر جواب دادن به من....راستش آدم اونقدر نظرات مختلف در مورد ایالات مختلف میشنوه که گیج میشه....مثلا یکی میگه پورتلند پر از سفیدای نژاد پرسته و کالیفرنیا بهتره....اون وقت یکی میگه کالیفرنیا محیط فرهنگیش از تهران بدتره....این نظرات کاملا متفاوت آدمو گیج میکنهWink
پاسخ
با سلام دوست عزیز هر کسی در رابطه با پورتلند به شما مشاوره داده حتما چشمان خود را نسبت به واقعیات بسته است چون ما خوشبختانه تجربه زندگی در دو مکان فوق را داشته ایم .راجع به کالیفرنیا بد نیست خودتان تجربه کنید چون انسانها دیدگاههای متفاوتی دارند و حتی کسانیکه خانواده درجه یک ویا دوستان فوق العاده ایی دارند داستانشون متفاوته ولی برای ما که تقریبا تنها بودیم مردم پورتلند،دوست وخانواده محسوب میشدند .
پاسخ
تشکر کنندگان: meri2400 ، SAAM_60 ، آزاده_امین ، Tolu IR ، alirezanz
با سلام دوست عزیز،نسخه واحدی برای همه اشخاص وجود ندارد . بعضی لس انجلس را برای هوای بسیار خوبش دوست دارند عده دیگر بخاطر تعدد هم میهنان عزیز و عده کمی هم لابد بخاطر خواننده های انجا....... ولی روح حاکم اینه که در اول همه به شما هشدار میدهند مراقب کلاهبرداری باشید که این احساس بدی را در تازه واردها ایجاد میکند خصوصا کسانیکه مثل بنده حقیر به امید جامعه ایی بهتر سختی های مهاجرت را تقبل کرده اند. .من قصد توهین به هم وطنان خودم را ندارم ولی به علت تعدد نژادی در لس انجلس شما کمتر احساس خوشایندی از مهاجرت دارید گو اینکه در بعضی مواقع اصلا فراموش میکنید در کشوری دیگر هستید ولی داستان شهرهایی مثل پورتلند کاملا فرق دارد مردم (اکثرا)بسیار مودب و خوشرو و مهربان هستند وخیلی به شما کمک میکنند واین احساس که با مردمی با فرهنگ سروکار دارید رنج دوری از نان سنگک و دوستان واقوام لس انجلسی را راحتتر میکند البته من فقط نظر خودم را منعکس کردم و هرکس بر اساس تفکرات خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: hassan8ir ، meri2400 ، frz61 ، ali234 ، Tolu IR ، alirezanz
ممنونم که تجربیاتتتون رو در اختیار ما میگذارید. من یک سفر توریستی کوتاه مدت به لس آنجلس داشتم و اصلن به دلم ننشست. اما خوب یک سری محاسن خوبی داره کالیفرنیا که نمیشه براحتی از اونها گذشت. مثل بازار مصرفی بزرگ و شرایط ایده ال برای راه اندازی یک بیزینس. نظر شما در مورد ایرواین چیه؟ شما کدوم محله لس آنجلس بودید؟

(2015-07-22 ساعت 01:10)abonayer نوشته:  با سلام دوست عزیز،نسخه واحدی برای همه اشخاص وجود ندارد . بعضی لس انجلس را برای هوای بسیار خوبش دوست دارند عده دیگر بخاطر تعدد هم میهنان عزیز و عده کمی هم لابد بخاطر خواننده های انجا....... ولی روح حاکم اینه که در اول همه به شما هشدار میدهند مراقب کلاهبرداری باشید که این احساس بدی را در تازه واردها ایجاد میکند خصوصا کسانیکه مثل بنده حقیر به امید جامعه ایی بهتر سختی های مهاجرت را تقبل کرده اند. .من قصد توهین به هم وطنان خودم را ندارم ولی به علت تعدد نژادی در لس انجلس شما کمتر احساس خوشایندی از مهاجرت دارید گو اینکه در بعضی مواقع اصلا فراموش میکنید در کشوری دیگر هستید ولی داستان شهرهایی مثل پورتلند کاملا فرق دارد مردم (اکثرا)بسیار مودب و خوشرو و مهربان هستند وخیلی به شما کمک میکنند واین احساس که با مردمی با فرهنگ سروکار دارید رنج دوری از نان سنگک و دوستان واقوام لس انجلسی را راحتتر میکند البته من فقط نظر خودم را منعکس کردم و هرکس بر اساس تفکرات خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد.
پاسخ
من یک مثال بارز از تشابه لس انجلس و تهران خودمون میزنم.آیا کسب وکار و شرایط زندگی در تهران بهتره یا شهرستانها و آیا شما اگر تهرانی نباشید مزایای برتر و درامد بهتر تهران را ترجیح میدهید ویا ترجیح میدهید در شهری خلوت تر والبته با رقابت کمترو درآمد کمتر زندگی کنید.معیار هر کس متفاوت خواهد بود و ترازوی معایب ومحاسن هر شهر برای هر کس متفاوت است .بنده گلندل که تقریبا چسبیده به لس انجلس هست زندگی میکردم شهری نسبتا شلوغ با بازاری خوب و البته رقابتی شدید در بین ارامنه که شاید بنظر بیاید حداقل برای ارامنه محترم که فی الواقع خیلی فنی هستند کار فراوان هست ولی اینطور نبود چون اگر بازار پررونق بود رقابت کاری نیز بسیار شدیدبود و صد البته هزینه ها نیز زیاد بود.در مورد اورنج کانتی باید بگویم به نظر من بازار به اندازه جاهای دیگر اشباح نشده ولی از نظر شهری خلوت تر و بیشتر بصورت مجتمع میباشد که شاید مطلوب افرادی که عادت به مکانهای شلوغ دارند نباشد به هر جهت اینها فقط اطلاعات اولیه هست،پس لطفا خودتان تجربه کنید . به امید حق.
پاسخ
تشکر کنندگان: hassan8ir ، meri2400 ، پدی ، frz61 ، Tolu IR ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان