موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-19 ساعت 11:42)hoorshid نوشته: (2015-07-19 ساعت 08:18)behjat نوشته: دوستان من چندروزه که لس آنجلس هستم هنوز جای ثابتی که خیالمو راحت کنه پیدا نکردم همه چیز موقته دوست ایرانی نداریم اگر برای من شرایط کاری مناسبی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم اگر نه هم باز هم ممنون هستم چون هیچوقت از هیچ کسی توقعی ندارم فقط برای اطلاع میپرسم من لیسانس زبان فرانسه دارم و زبان انگلیسی هم در حد معمولی که از پس کارهام بربیام بلدم برای شروع از هر کاری میتونم شروع کنم فروشگاه و غیره همچنین اجاره اتاق اگر موردی مناسب با قیمت مناسب برای دونفر سراغ داشته باشید میتونم اجاره کنم در هر صورت از لطفتتون ممنونم
عزیزم اگر سوشیال و ای دی رو گرفتین اول سعی کنید یه دوره کلاس زبان مجانی برید و بو توی سایت Craigslist گوگل کنید از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونین پیدا کنین من valley woodland hills هستم اگر کمک خاصی از دستم بر بیاد بگین به من،البته من خودم هنوز دنبال کارم و تا October باید move کنم [emoji20]
سلام دوست عزیز لطفا اسلاعاتی مثل مردم.اوضاع کار های ساده.میزان اجاره خونه در محله خوب.و ددمای وودلند هیلز در تابستان بگین.خیلی شنیدم دماض به چهل درجه میرسه تابستونا درسته؟
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-07-19 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-19 ساعت 18:32 توسط behjat.)
(2015-07-19 ساعت 11:42)hoorshid نوشته: (2015-07-19 ساعت 08:18)behjat نوشته: دوستان من چندروزه که لس آنجلس هستم هنوز جای ثابتی که خیالمو راحت کنه پیدا نکردم همه چیز موقته دوست ایرانی نداریم اگر برای من شرایط کاری مناسبی میشناسید معرفی کنید ممنون میشم اگر نه هم باز هم ممنون هستم چون هیچوقت از هیچ کسی توقعی ندارم فقط برای اطلاع میپرسم من لیسانس زبان فرانسه دارم و زبان انگلیسی هم در حد معمولی که از پس کارهام بربیام بلدم برای شروع از هر کاری میتونم شروع کنم فروشگاه و غیره همچنین اجاره اتاق اگر موردی مناسب با قیمت مناسب برای دونفر سراغ داشته باشید میتونم اجاره کنم در هر صورت از لطفتتون ممنونم
عزیزم اگر سوشیال و ای دی رو گرفتین اول سعی کنید یه دوره کلاس زبان مجانی برید و بو توی سایت Craigslist گوگل کنید از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میتونین پیدا کنین من valley woodland hills هستم اگر کمک خاصی از دستم بر بیاد بگین به من،البته من خودم هنوز دنبال کارم و تا October باید move کنم [emoji20]
سلام عزیزم الان من هنوز سوشیال و آی دی ندارم میدونم باید صبرکنم ،آلان اورژانسی نیاز به پیدا کردن یک اتاق از یک خونه هستم اگر تو منطقه شما اطلاعاتی از قیمت لتاق دارید بفرملیید ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز رسیدن بخیر وامیدوارم همه چیز بر وفق مراد شما پیش برود. بنده طی مدت اقامت خودم در لس انجلس با اکثر دوستان و فامیل ها و مردم عادی که برخورد کردم هیچ نقطه برجسته ایی ندیدم شاید از نظر بنده هدف اصلی از مهاجرت قرار گرفتن در شرایط محیطی ایده ال یعنی همزیستی با افراد خوب و فهیم و... باشد که بنده متاسفانه در لس انجلس بیشتر همان فرهنگ عامی خودمان را البته به شکل پایین تر دیدم پس لطفا در رابطه با دیگر شهرهای کالیفرنیا وایالتهای شمالی بیشتر تحقیق بکنید .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوست عزیز هر کسی در رابطه با پورتلند به شما مشاوره داده حتما چشمان خود را نسبت به واقعیات بسته است چون ما خوشبختانه تجربه زندگی در دو مکان فوق را داشته ایم .راجع به کالیفرنیا بد نیست خودتان تجربه کنید چون انسانها دیدگاههای متفاوتی دارند و حتی کسانیکه خانواده درجه یک ویا دوستان فوق العاده ایی دارند داستانشون متفاوته ولی برای ما که تقریبا تنها بودیم مردم پورتلند،دوست وخانواده محسوب میشدند .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوست عزیز،نسخه واحدی برای همه اشخاص وجود ندارد . بعضی لس انجلس را برای هوای بسیار خوبش دوست دارند عده دیگر بخاطر تعدد هم میهنان عزیز و عده کمی هم لابد بخاطر خواننده های انجا....... ولی روح حاکم اینه که در اول همه به شما هشدار میدهند مراقب کلاهبرداری باشید که این احساس بدی را در تازه واردها ایجاد میکند خصوصا کسانیکه مثل بنده حقیر به امید جامعه ایی بهتر سختی های مهاجرت را تقبل کرده اند. .من قصد توهین به هم وطنان خودم را ندارم ولی به علت تعدد نژادی در لس انجلس شما کمتر احساس خوشایندی از مهاجرت دارید گو اینکه در بعضی مواقع اصلا فراموش میکنید در کشوری دیگر هستید ولی داستان شهرهایی مثل پورتلند کاملا فرق دارد مردم (اکثرا)بسیار مودب و خوشرو و مهربان هستند وخیلی به شما کمک میکنند واین احساس که با مردمی با فرهنگ سروکار دارید رنج دوری از نان سنگک و دوستان واقوام لس انجلسی را راحتتر میکند البته من فقط نظر خودم را منعکس کردم و هرکس بر اساس تفکرات خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من یک مثال بارز از تشابه لس انجلس و تهران خودمون میزنم.آیا کسب وکار و شرایط زندگی در تهران بهتره یا شهرستانها و آیا شما اگر تهرانی نباشید مزایای برتر و درامد بهتر تهران را ترجیح میدهید ویا ترجیح میدهید در شهری خلوت تر والبته با رقابت کمترو درآمد کمتر زندگی کنید.معیار هر کس متفاوت خواهد بود و ترازوی معایب ومحاسن هر شهر برای هر کس متفاوت است .بنده گلندل که تقریبا چسبیده به لس انجلس هست زندگی میکردم شهری نسبتا شلوغ با بازاری خوب و البته رقابتی شدید در بین ارامنه که شاید بنظر بیاید حداقل برای ارامنه محترم که فی الواقع خیلی فنی هستند کار فراوان هست ولی اینطور نبود چون اگر بازار پررونق بود رقابت کاری نیز بسیار شدیدبود و صد البته هزینه ها نیز زیاد بود.در مورد اورنج کانتی باید بگویم به نظر من بازار به اندازه جاهای دیگر اشباح نشده ولی از نظر شهری خلوت تر و بیشتر بصورت مجتمع میباشد که شاید مطلوب افرادی که عادت به مکانهای شلوغ دارند نباشد به هر جهت اینها فقط اطلاعات اولیه هست،پس لطفا خودتان تجربه کنید . به امید حق.