کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-08-25 ساعت 22:06)behjat نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 15:09)Memolk نوشته:  توی لس آنجلس وضعیت کار چحوریه دوستان؟ و اینکه می شه اتاق یا استودیو برای یه خانواده ی نفر و نصفی اجاره کرد با قیمت مناسب؟

سلام دوست عزیز، در مورد کار من خودم تمام تلاشمو کردم ولی هنوز بعد از چهل روز هنوز نتونستم کار حتی ساده پیدا کنم البته شرایط سنی هم حتما ربط داره و توانایی سرچ کردن تو سایتهای کاریابی و غیره، من فکر میکنم باید منتظر کمی شانس یا کمک دوستان لس آنجلسی بمانم که هنوز خبری نیست شاید برای شما انشاالله شرایط ایده آل تر باشه، در مورد اجاره سوییت فکر کنم برای دونفر باشه و با بچه شما باید یک اتاق خوابه بگیرید مورد اجاره اینجا زیاده ولی اکثرا یکساله اجاره میدن ولی کوتاه مدت هم بگردید پیدا میشه، البته با وضع مالی بهتر، راحتتر میشه جا پیدا کردموفق باشید

ممنون بهجت خانم از حضور همیشگی و پر رنگتون.امیدوارم هر چه زودتر کار در خور و شایسته و با در آمد خوب پیدا کنید راستش من هنوز بلیط نخریدم و چندتا جا توی ذهنم میاد هنوز می خوام تا لحظه ی آخر خوب تحقیق کنم تا ببینم کجا را برای رفتن پیدا می کنیم.باز هم ممنون.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، Tolu IR
کارهای ساده رو که میگن خیلی زود گیر میاد
هر چه دلم خواست نه آن میشود
هر چه خدا خواست همان میشود

2017 نشد   2018 نشد   2019 نشد  2020 نشد 2021 نشد 2022 نشد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-26 ساعت 00:51)vidatanha نوشته:  کارهای ساده رو که میگن خیلی زود گیر میاد

شنیدن کی بود مانند دیدن!
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، vidatanha ، Memolk ، alirezanz
(2015-08-26 ساعت 03:40)behjat نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 00:51)vidatanha نوشته:  کارهای ساده رو که میگن خیلی زود گیر میاد

شنیدن کی بود مانند دیدن!

زبانت که خوب باشه تو فروشگاه های بزرگ مثل رلف یا تارگت زود می تونی کار بگیری
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، ali234
(2015-08-27 ساعت 05:53)moj237 نوشته:  

شنیدن کی بود مانند دیدن!

به این سادگی ها هم که می فرمایید نیست در حد حرف ساده هست ولی در عمل خیر به دلیل اینکه این فروشگاه هایی که می فرمایید رو نمیشه رفت دم در فروشگاه و جویای کار شد باید برین تو سایتشون و اپلیکیشن پر کنید و آیا کی به درخواست شما جواب بدهند معلوم نیست چون روزانه هزاران نفر اپلیکیشن پر می کنند بودن دوستانی که ماهها منتظر بودن و خبری نشده دوست خود من زبانش هم در حد نرماله و الان از طریق یک آشنایی رفته سر کار ولی توی تمام فروشگاه ها فرم پر کرده بود و هنوز هم جوابی نگرفته از هیچ کدام از رااس بگیر تا کاسکو...
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: ابوظبی/ کارنت: ۹ دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june 10 بعد از 107 روز انتظار
ویزا: July 7
ورود هفته آخر اکتبر ۲۰۱۴ Cool  

مرحله بعدF2A اقدام برای همسر
ارسال مدارک: July 15 2016
Priority ‎Date: July 18 2016  /اپرو: Nov 3 2016
مصاحبه: Oct 2018 مونترال کانادا (بکراند چک) و به گفته آفیسر حدود یکسال طول میکشد 
مصاحبه دوم: 2020 Mar مونترال قسم مجدد و دریافت برگه Welcome to The United States  Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، Tolu IR ، حاجی واشنگتن
(2015-08-27 ساعت 10:57)Arashslm نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 05:53)moj237 نوشته:  

شنیدن کی بود مانند دیدن!

به این سادگی ها هم که می فرمایید نیست در حد حرف ساده هست ولی در عمل خیر به دلیل اینکه این فروشگاه هایی که می فرمایید رو نمیشه رفت دم در فروشگاه و جویای کار شد باید برین تو سایتشون و اپلیکیشن پر کنید و آیا کی به درخواست شما جواب بدهند معلوم نیست چون روزانه هزاران نفر اپلیکیشن پر می کنند بودن دوستانی که ماهها منتظر بودن و خبری نشده دوست خود من زبانش هم در حد نرماله و الان از طریق یک آشنایی رفته سر کار ولی توی تمام فروشگاه ها فرم پر کرده بود و هنوز هم جوابی نگرفته از هیچ کدام از رااس بگیر تا کاسکو...
دقیقا مثل من اپلیکیشن همه این فروشگاههارو پرکردم و هیچ خبری نشده منم منتظر همون غریبه آشنا هستم که منو برای کار به جایی معرفی کنه!
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Memolk ، alirezanz
یکی از دوستان گفتن لاس وگاس از این نظر بهتره. اما حتما ایالتی وحود داره که کار زود گیر بیاد. سیاتل هم میگفتن خوبه
هر چه دلم خواست نه آن میشود
هر چه خدا خواست همان میشود

2017 نشد   2018 نشد   2019 نشد  2020 نشد 2021 نشد 2022 نشد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai
دوست عزیز;moj237:
از واهنماییتون ممنونم.چون تعداد پست هام کمتر از 25 تاست نمیتونم بهتون پیام خصوصی بدم.اگر مایل بودید ایمیل خودتون رو بهم بفرستین.
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، asbebarfi
سلام دوستان
من و همسرم تو سن فرناندو ولی دنبال کار میگردیم ممنون میشم کمکمون کنید.
هرکاری باشه انجام میدیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻏﻴﺒﺖ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ,ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻦ ﻛﺎﺭ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩ ﭼﻴﭙﻮﺗﻠﻪ ﻛﺸﻲ اﺭ ﻫﺴﺘﻢ,ﭘﺪﺭﻡ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻭاﻗﻌﺎ!ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻮﺏ ﻫﺎﻳﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺷﻌﺒﻪ ﻭﺳﺖ ﻟﻚ ﻫﺴﺘﻢ ﻛﺎﺭ ﺭاﺣﺘﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺮاﻱ اﻛﺴﭙﺮﻳﻨﺲ ﺧﻮﺑﻪ!ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻳﻨﺮﻭﻳﻮ ﺩاﺭﻳﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻮ ﺗﻮﺏ ﺳﺮﭺ ﻛﻨﻴﻦ و ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ.اﻻﻥ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﺳﺖ ﻭﻟﻲ اﻛﻴﻮﭘﺸﻨﺎﻝ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ!ﺁﺵ ﺩﻫﻦ ﺳﻮﺯﻳﻢ ﻧﻴﺴﺖ,ﺳﻮاﻟﻲ ﺩاﺭﻳﺪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، behjat ، battosai ، Memolk ، حاجی واشنگتن ، جهان20
(2015-08-31 ساعت 10:11)hoorshid نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻏﻴﺒﺖ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ,ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻦ ﻛﺎﺭ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩ ﭼﻴﭙﻮﺗﻠﻪ ﻛﺸﻲ اﺭ ﻫﺴﺘﻢ,ﭘﺪﺭﻡ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻭاﻗﻌﺎ!ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻮﺏ ﻫﺎﻳﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺷﻌﺒﻪ ﻭﺳﺖ ﻟﻚ ﻫﺴﺘﻢ ﻛﺎﺭ ﺭاﺣﺘﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺮاﻱ اﻛﺴﭙﺮﻳﻨﺲ ﺧﻮﺑﻪ!ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻳﻨﺮﻭﻳﻮ ﺩاﺭﻳﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻮ ﺗﻮﺏ ﺳﺮﭺ ﻛﻨﻴﻦ و ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ.اﻻﻥ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﺳﺖ ﻭﻟﻲ اﻛﻴﻮﭘﺸﻨﺎﻝ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ!ﺁﺵ ﺩﻫﻦ ﺳﻮﺯﻳﻢ ﻧﻴﺴﺖ,ﺳﻮاﻟﻲ ﺩاﺭﻳﺪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ

مبارک باشه عزیزم اگر بازهم نیروی کار میخوان مارو معرفی کن هر کاری باشه انجام میدم موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، alirezanz
(2015-08-25 ساعت 22:06)behjat نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 15:09)Memolk نوشته:  توی لس آنجلس وضعیت کار چحوریه دوستان؟ و اینکه می شه اتاق یا استودیو برای یه خانواده ی نفر و نصفی اجاره کرد با قیمت مناسب؟

سلام دوست عزیز، در مورد کار من خودم تمام تلاشمو کردم ولی هنوز بعد از چهل روز هنوز نتونستم کار حتی ساده پیدا کنم البته شرایط سنی هم حتما ربط داره و توانایی سرچ کردن تو سایتهای کاریابی و غیره، من فکر میکنم باید منتظر کمی شانس یا کمک دوستان لس آنجلسی بمانم که هنوز خبری نیست شاید برای شما انشاالله شرایط ایده آل تر باشه، در مورد اجاره سوییت فکر کنم برای دونفر باشه و با بچه شما باید یک اتاق خوابه بگیرید مورد اجاره اینجا زیاده ولی اکثرا یکساله اجاره میدن ولی کوتاه مدت هم بگردید پیدا میشه، البته با وضع مالی بهتر، راحتتر میشه جا پیدا کردموفق باشید

salam shoma tu iran tahsil kardid? che madraki gereftid?
شماره کیس: 2012AS00007XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: oct
تاریخ مصاحبه: 1 Nov
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: فعلا 150 تومان ترجمه مدارک و 5 تومان عکس و 50 تومان پست
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
سلام به دوستان جویای کار در لس آنجلس

ما به یک مهندس مکانیک که در ایران سابقه کار با solid works رو داشته احتیاج داریم، مکان شرکت ما در شمال لس آنجلس در نزدیکی پارک 6 flags هست، لطفا اگر کسی شرایط رو داشت به من یک پیغام بده

ممنون
امین
شماره کیس: 2012AS00007XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: oct
تاریخ مصاحبه: 1 Nov
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها: فعلا 150 تومان ترجمه مدارک و 5 تومان عکس و 50 تومان پست
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، jahan717 ، Leila18
(2015-08-31 ساعت 11:00)behjat نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 10:11)hoorshid نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻏﻴﺒﺖ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ,ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻦ ﻛﺎﺭ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩ ﭼﻴﭙﻮﺗﻠﻪ ﻛﺸﻲ اﺭ ﻫﺴﺘﻢ,ﭘﺪﺭﻡ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻭاﻗﻌﺎ!ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻮﺏ ﻫﺎﻳﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺷﻌﺒﻪ ﻭﺳﺖ ﻟﻚ ﻫﺴﺘﻢ ﻛﺎﺭ ﺭاﺣﺘﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺮاﻱ اﻛﺴﭙﺮﻳﻨﺲ ﺧﻮﺑﻪ!ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻳﻨﺮﻭﻳﻮ ﺩاﺭﻳﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻮ ﺗﻮﺏ ﺳﺮﭺ ﻛﻨﻴﻦ و ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ.اﻻﻥ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﺳﺖ ﻭﻟﻲ اﻛﻴﻮﭘﺸﻨﺎﻝ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ!ﺁﺵ ﺩﻫﻦ ﺳﻮﺯﻳﻢ ﻧﻴﺴﺖ,ﺳﻮاﻟﻲ ﺩاﺭﻳﺪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ

مبارک باشه عزیزم اگر بازهم نیروی کار میخوان مارو معرفی کن هر کاری باشه انجام میدم موفق باشی
ﻋﺮﻳﺰﻡ ﻓﺮﻡ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺭﻭﻱ ﺳﺎﻳﺘﺸﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻣﻴﭙﺮﺳﻢ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﻣﻦ ﺗﻮﻱ west lake ﻛﺎﺭ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺳﻤﺖ lindro canyon
پاسخ
تشکر کنندگان: Persischer ، behjat ، Tolu IR
(2015-08-31 ساعت 22:05)hoorshid نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 11:00)behjat نوشته:  

ﻋﺮﻳﺰﻡ ﻓﺮﻡ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺭﻭﻱ ﺳﺎﻳﺘﺸﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻣﻴﭙﺮﺳﻢ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﻣﻦ ﺗﻮﻱ west lake ﻛﺎﺭ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺳﻤﺖ lindro canyon

سلام اگر ممکنه اسم لاتین fast food را برام بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان