2015-09-01 ساعت 08:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-01 ساعت 08:56 توسط baaraan2015.)
Chipotle Mexican Grill
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
|
2015-09-01 ساعت 08:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-01 ساعت 08:56 توسط baaraan2015.)
Chipotle Mexican Grill
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-08-31 ساعت 19:24)aminlio نوشته: سلام به دوستان جویای کار در لس آنجلس سلام امین خان من یه ایمیل براتون فرستادم مرسی ایمیل من : jahan717@gmail.com تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-09-04 ساعت 20:45
(2015-08-25 ساعت 22:43)Memolk نوشته:(2015-08-25 ساعت 22:06)behjat نوشته:(2015-08-25 ساعت 15:09)Memolk نوشته: توی لس آنجلس وضعیت کار چحوریه دوستان؟ و اینکه می شه اتاق یا استودیو برای یه خانواده ی نفر و نصفی اجاره کرد با قیمت مناسب؟ به نظر من هزینه اصلی توی آمریکا برای خونه هستش اگه از نظر مالی مشکل دارین جاهایی رو انتخاب کنید که قیمت خونه گرون نباشه که اگه بچه ندارین راحت تره چون ظاهرا دور و بر مدارس خوب قیمت خونه ها بالاتره. مثلا در سنت لوییز یه خونه بزرگ اجاره اش 1500 دلاره در لوس آنجلس یک اتاق! وجود دوست و آشنایی که بشه روش واقعا حساب کرد وهم یه فاکتور تعیین کننده محل زندگیه شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل دریافت ویزا 13 جولای19 می, 23 جون, 1جولای ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه ورود به امریکا : ۱۹ اگوست ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!! تشکر کنندگان: gholamrezaei ، sepandarA ، Tolu IR ، حاجی واشنگتن ، rezavfx ، جهان20 ، alirezanz
2015-09-07 ساعت 23:36
با درود فراوان خدمت تمام دوستان و همسایگان آینده
من به اتفاق همسرم و دو فرزند 5 و 2.5 ساله ایشالا تا 70 روز دیگه میام به لس آنجلس. ما بنا به دلایلی باید بیایم لس آنجلس . اطراف LA کجا بهتره برای زندگی از لحاظ رفت و آمد ؟ چون من زیاد پول همراهم نیست برای خرید ماشین. شرایط کار کردن جوری هست که بشه همزمان کالج هم رفت ؟ منظورم از کار کارهایی هست که برای هر تازه واردی وجود داره. من چی جوری میتونم اطلاعات کاملی از شرایط زندگی و مدرسه و کار و خیلی چیزهای دیگه بدست بیارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-09-08 ساعت 01:14
(2015-09-07 ساعت 23:36)mehdi2138 نوشته: با درود فراوان خدمت تمام دوستان و همسایگان آینده در LA بدون ماشین شخصی اصلا نمیتونید زندگی کنید , در ضمن اجاره خونه بالاست و در آمد کارهای ساده بسیار پایین ، برای شما که خانواده ۴ نفره هستید حداقل باید ۶۰۰۰۰$ فقط برای سال اول هزینه کنید تا شاید اگر در یک کاری متخصص هستید و زبان انگلیسی شما بسیار خویه ، تازه شاید در انتهای سال بتونید خرجتون رو در بیارید، مبلغ ۶۰۰۰۰$ را هم خوشبیبنانه گفتم ، بیشتر از این هزینه میشه ! واقعا اگر ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان میتونید هزینه کنید و به تخصص و سابقه کار خودتون اطمینان دارید اقدام برای مهاجرت کنید و گرنه فقط سرمایه تون رو از دست میدید. کار بسیار سختی در پیش دارید. شرایط برای یک دانشجو که از ایران براش پول میفرستند و چند نفری یک اپارتمان مشترک میگرند و بالاخره امورات خودش رو میگزرونه با شرایط یک خوانواده ۴ نفری بسیار متفاوت هست. مهاجرت به آمریکا = سرمایه زیاد + تخصص یا مدیر تجاری بسیار موفق
2015-09-08 ساعت 11:22
(2015-09-08 ساعت 01:14)rezavfx نوشته:(2015-09-07 ساعت 23:36)mehdi2138 نوشته: با درود فراوان خدمت تمام دوستان و همسایگان آینده ممنونم آقا رضا از پاسخت اما من منظورم اطراف LA هست فکر کنم که کمی ارزونتر باشه نه؟ در ضمن من از بابت کار کردن هیچ مشکلی ندارم هرچند که کار اصلی من شبکه و تخصصم در تجهیزات میکروتیک هست . اما فکر کنم تا بخوام از تخصصم استفاده کنم یه چند ماهی و یا چند سالی زمان ببره . از بابت اجاره هم من از بابت اجاره خونه ام در تهران مقداری پول ماهانه گیرم میاد که بتونم اونجا خونه اجاره کنم . و همینطور همسرم دبیر ریاضی هست و زبان انگلیسیش بد نیست . که ایشون هم میتونه کمک حال زندگیمون باشه . با این حال شما اوضاع رو چگونه میبینید ؟ (2015-09-08 ساعت 11:22)mehdi2138 نوشته:(2015-09-08 ساعت 01:14)rezavfx نوشته:(2015-09-07 ساعت 23:36)mehdi2138 نوشته: با درود فراوان خدمت تمام دوستان و همسایگان آینده کمی ارزون تر میشه شاید ماهی ۵۰۰ تا ۷۰۰ دلار در اجاره میتونید صرفه جویی کنیذ ولی کار چطوز ؟ ایا در اون محل کار مورد نظر شما پیدا میشه ؟ یا باید هر روز چند ساعت رانندگی کنید تا برید سر کاز. همه این ها مهم میشه . اجاره یه آپارتمان ابرومند ۲ خواب در los angeles حدود ۲۳۰۰ تا ۲۷۰۰ دلاره ! حالا مناطق اطراف LA county یکم کم میشه. من ۳ ساله مهاجرت کردم و LA زندگی میکنم از روی تجربه میگم حداقل باید ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار income grocery در ماه داشته باشید (بدون کسر مالیات) که مالیات در رفته بتونید یک زندگی کوجیک متوسط و آبرومند داشته باشید. سال اول سخت تره چون ماشین باید بخری اون هم نقد و وسایل خونه و درآمد هم نداری .... واقعیت این هست که هزینه ها در LA زیاده و درامد سخت . این ها حقایقی هست که بدونید، براتون ارزوی موفقیت میکنم تشکر کنندگان: mehdi2138 ، حاجی واشنگتن ، Tolu IR ، Alisalimi ، 123a ، jalayevatan
2015-09-08 ساعت 12:27
دوستان عزیز برای کسانی که هیچ اطلاعاتی از لس آنجلس ندارند و هیچ آشنایی که بشه روش حساب کرد و البته نهههه یه هم صحیت !!!!!!!!!!! به نظر من هفته نامه های محلی از جمله هفته بازار که فارسی هم هست برای شروع خوبه فقط جهت بدست آوردن اطلاعات . البته اون مجله هم یک جریان اقتصادی هست که همه نوع انتظاری امکان داره ازش پدیدار بشه. حسابی برای هر حرکتی باید با صبر عمل کرد. یه نصیحت در بدو ورود به کالیفرنیا و مخصوصا لس آنجلس و اطرافش و در مواجهه با فارسی زبانان اونجا فرض کنید به شهر های خودتون و همسایه های جدید در ایران اومدید فقط رنگ و لعابش بیشتر و ماشیناش متفاوت به یاد داشته باشید ایرانیهای لس آنجلس با ایرانیهای همه جای آمریکا فرق دارند ....
موفق باشید
2015-09-08 ساعت 12:38
دوست گرامی rezavfx عزیز
از اطلاعاتت ممنونم. اطراف LA به نظر شما کجاها من میتونم برم که خوب باشه ؟ اگر خودت باشی کجا میری برای زندگی با یک خانواده؟ تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-09-08 ساعت 13:01
(2015-09-08 ساعت 12:38)mehdi2138 نوشته: دوست گرامی rezavfx عزیز تقریبا همه جا خوبه و البته یه جاهای هم مناسب نیست . مثل تهران نیست و بالاشهر و پایین شهر نداره . تو نقشه ببینی مثلا سمت Palmdale و Lancastre یا Chino یکم اجاره کم تره شاید ۲ خواب مناسب بشه با ۱۸۰۰$ هم پیدا کنید. مناطق خوب میشه از los angles تا santa Monica ولی بسیار گرون، مناطقی مثل Glenden , Burbank, Encino , Pasadena هم خوبند و گرون (منظورم اجاره خونه هست) باقی هزینه ها خیلی فرقی نداره و ربطی به منطقه نداره. ایرانی ها بیشتر سمت Westwood هستند که جای مناسبی هست. باید بیای ببینی ! ماه های اول اجاره سخت پیدا میکنید چون کردیت اسکور ندارید و شاغل هم نیستید اکثرا صاحب خونه ها (شرکت های صاحب مجتمع ها) به این دو تا مورد احتیاج دارند ! تشکر کنندگان: mehdi2138 ، shadi79 ، حاجی واشنگتن ، Tolu IR ، پدی
(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته: دوستان عزیز برای کسانی که هیچ اطلاعاتی از لس آنجلس ندارند و هیچ آشنایی که بشه روش حساب کرد و البته نهههه یه هم صحیت !!!!!!!!!!! به نظر من هفته نامه های محلی از جمله هفته بازار که فارسی هم هست برای شروع خوبه فقط جهت بدست آوردن اطلاعات . البته اون مجله هم یک جریان اقتصادی هست که همه نوع انتظاری امکان داره ازش پدیدار بشه. حسابی برای هر حرکتی باید با صبر عمل کرد. یه نصیحت در بدو ورود به کالیفرنیا و مخصوصا لس آنجلس و اطرافش و در مواجهه با فارسی زبانان اونجا فرض کنید به شهر های خودتون و همسایه های جدید در ایران اومدید فقط رنگ و لعابش بیشتر و ماشیناش متفاوت به یاد داشته باشید ایرانیهای لس آنجلس با ایرانیهای همه جای آمریکا فرق دارند .... سلام به دوستان عزیزم من حدود دوماهه که لس آنجلس زندگی میکنم چون با شرایط مالی محدود اومدم ،البته با یک کم چاشنی شانس تا حالا خیلی سخت نگذشته در مورد خونه من و شوهرم الان با معرفی یک زن و شوهر ایرانی که تو پارک باهاشون آشنا شدیم یک اتاق از یک خونه دوبلکس از یک آقای ایرانی اجاره کردیم ماهی ۸۰۰ دلار اجاره میدیم ایشون از صبح تا شب سرکارند و کل خونه د راختیارماست درست مثل اینکه تو خونه خودمون هستیم، خیلی هم آدم خوب و مهربانی هستند و تو تمام مشکلات مارو راهنمایی میکنند، و مشکلی نداریم ماشین هم نداریم و با اتوبوس رفت و آمد میکنیم ، نزدیک ،reseda هستیم که ایرانی هم زیاده، البته آدمهای خشک هم توشون پیدا میشه که نمیشه حتی باهاشون سلام و علیک کرد، اگر زندگی رو سخت بگیری سخت هم میگذره، در هر صورت من در حد اطلاعات خودم حاضرم با هر تازه واردی هم صحبت باشم و راهنماییشون کنم روزهای اول خیلی سخته و آدم به یک دوست نیاز داره برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Tolu IR ، حاجی واشنگتن ، mehdi2138 ، lighthouse ، پدی ، frz61 ، sh_mm10 ، azima48 ، jalayevatan ، alirezanz
2015-09-09 ساعت 23:05
(2015-09-09 ساعت 09:07)behjat نوشته:(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته: بادرود خدمت بهجت خانم این منطقه ای که شما هستید , ایا میتونید یه کمی ازش به من اطلاعات بدید؟ لطفا چه کالجهای اونجا هست که بشه با مترو یا اتوبوس رفت برای زبان و فنی حرفه ای ؟ اسم و مکان مدرسه ی و مهد کودک خوب برای دخترام که 5 و 2.5 ساله هستند ؟ و از همه مهمتر حدود قیمت اجاره آپارتمان برای من و همسرم و دو بچه ؟ با سپاس فراوان
2015-09-10 ساعت 01:49
(2015-09-09 ساعت 23:05)mehdi2138 نوشته:سلام منطقه Reseda منطقه خوب و آرومیه تقریبا به بلوار ونچورا نزدیکه، دور و بر ما کالج و مدرسه زیاده ولی من چون بچه مدرسه ای ندارم از قیمت و چیزهای دیگش خبر ندارم خونه اجارهای اینجا خیلی زیاده تقریبا تمام خونه ها آگهی اجاره روشون زده یک اتاق خوابه از ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یا بالاترهم هستولی اجاره هاشون یکسالست وخونه ها خالیه باید وسایل براش تهیه کنید بهترین راه اینه که اول یکماه یک هتلی جایی اتاقی بگیرید بعد بگردید خونه مناسب پیدا کنید خیابون spulveda و van nuys خیابانهای شلوغتریه که هتل و متل هم توش زیاد داره اتوبوسها هم از تمام این خیابانها رفت و آمد داره ولی خوب معطلی هم زیاد داره شما فکر کنم باید دوخوابه بگیرید، مکزیکی ها اینجا خونه های بزرگ اجاره میکنند و دست جمعی با هم زندگی میکنند و کلی تو هزینه هاشون صرفه جویی میکنندمن تو این منطقه آمدم ولی حتما جاهای بهتری هم پیدا میشه که دوستان دیگر میتونند راهنمایی کنند اگر ماشین داشته باشید اینجا راحتتر میشه زندگی کرد ولی بدون ماشین هم ما داریم میگذرونیم موفق باشید(2015-09-09 ساعت 09:07)behjat نوشته:(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته:
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Tolu IR ، mehdi2138 ، sepideh jan ، shadi79 ، پدی ، حاجی واشنگتن ، tabim4 ، alirezanz
2015-09-11 ساعت 11:00
سلام دوستان من بعد ۱۱ ماه تاخیر به مدت ۱۰ روزی میام لسآنجلس(در آلمان دانشجو هستم) ورود اولم ب هیوستون بوده.
یکی از دوستان میگفت افیسرهای لسآنجلس سخت تر میگیرن و ممکن ب مشکل بربخوری. میخواستم از تجربتون استفاده کنم ک این صحت داره؟ ممنونم
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان: Tolu IR
|