کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-08-13 ساعت 00:13)M.d نوشته:  سلام دوستان ،ممنون میشم راهنمایی کنید
من تصمیم دارم اکتبر یا نوامبر واسه بیست و پنج روز بیام آمریکا که کارهای گرین کارت را انجام بدهم برگردم و از دوستان پرسیدم گفتند بهتره بری شهرهای لس انجلس و سانفرانسیسکو و لاس وگاس (هر کدام یک هفته )که تفریح هم داشته باشی و خوش بگذره ،میخواستم نظر شما دوستان هم بدونم؟
و اینکه اگر قرار بر همین سه شهر باشه به نظرتون کدام شهر اول برم بهتره و کدام شهر بیشتر بمونم بهتره؟
و آخرین سوال که اواسط اکتبر با اوایل نوامبر (فاصله بیست روز)از لحاظ سردی هوا زیاد فرق داره ؟؟

من الان لوس آنجلس هستم. هفته پیش سانفرانسیسکو بودم. اصولا باید از سن فرانسیسکو یا لاس وگاس شروع کنید. هوای سانفرانسیسکو توی این فصل عالیه یک خنکی مطبوعی داره.اگه دنبال دیدنی و تفریح توی طبیعت هستید برای سانفرانسیسکو زیاد وقت بگذارید

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، حاجی واشنگتن ، alirezanz
(2015-09-11 ساعت 11:00)mina85 نوشته:  سلام دوستان من بعد ۱۱ ماه تاخیر به مدت ۱۰ روزی میام لس‌آنجلس(در آلمان دانشجو هستم) ورود اولم ب هیوستون بوده.
یکی‌ از دوستان میگفت افیسرهای لس‌آنجلس سخت تر میگیرن و ممکن ب مشکل بربخوری.
می‌خواستم از تجربتون استفاده کنم ک این صحت داره؟
ممنونم

سلام
کاملا اتفاقی میباشد
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-01 ساعت 07:10)behjat نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 22:05)hoorshid نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 11:00)behjat نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 10:11)hoorshid نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﻳﻚ ﻏﻴﺒﺖ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ,ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻣﻦ ﻛﺎﺭ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺴﺖ ﻓﻮﺩ ﭼﻴﭙﻮﺗﻠﻪ ﻛﺸﻲ اﺭ ﻫﺴﺘﻢ,ﭘﺪﺭﻡ ﺩاﺭﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ ﻭاﻗﻌﺎ!ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻛﺎﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻮﺏ ﻫﺎﻳﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻦ ﺷﻌﺒﻪ ﻭﺳﺖ ﻟﻚ ﻫﺴﺘﻢ ﻛﺎﺭ ﺭاﺣﺘﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺑﺮاﻱ اﻛﺴﭙﺮﻳﻨﺲ ﺧﻮﺑﻪ!ﺳﻌﻲ ﻛﻨﻴﻦ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻳﻨﺮﻭﻳﻮ ﺩاﺭﻳﻦ ﺗﻮﻱ ﻳﻮ ﺗﻮﺏ ﺳﺮﭺ ﻛﻨﻴﻦ و ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ.اﻻﻥ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﺳﺖ ﻭﻟﻲ اﻛﻴﻮﭘﺸﻨﺎﻝ ﺑﺪ ﻧﻴﺴﺖ!ﺁﺵ ﺩﻫﻦ ﺳﻮﺯﻳﻢ ﻧﻴﺴﺖ,ﺳﻮاﻟﻲ ﺩاﺭﻳﺪ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ

مبارک باشه عزیزم اگر بازهم نیروی کار میخوان مارو معرفی کن هر کاری باشه انجام میدم موفق باشی
ﻋﺮﻳﺰﻡ ﻓﺮﻡ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﭘﺮ ﻛﻨﻴﺪ ﺭﻭﻱ ﺳﺎﻳﺘﺸﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻣﻴﭙﺮﺳﻢ ﺑﺮاﺗﻮﻥ ﻣﻦ ﺗﻮﻱ west lake ﻛﺎﺭ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺳﻤﺖ lindro canyon

سلام اگر ممکنه اسم لاتین fast food را برام بنویسید
سلام شرمندم که انقدر دیر جواب میدم اسم فست فود Chipotle Mexican grill food
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، behjat ، حاجی واشنگتن ، A_A
دوستان به نظرتون من كه يكماه ميخوام برم هم كارامو انجام بدم هم تفريحي و بعد برگردم ،تا بيست دسامبر وقت دارم كه برم (سه شهر لس آنجلس و سانفرانسيسكو و لاس وگاس)زودتر برم بهتره يا بزارم تو دسامبر برم كه كريسمس اونجا باشم ؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
(2015-09-24 ساعت 02:12)M.d نوشته:  دوستان به نظرتون من كه يكماه ميخوام برم هم كارامو انجام بدم هم تفريحي و بعد برگردم ،تا بيست دسامبر وقت دارم كه برم (سه شهر لس آنجلس و سانفرانسيسكو و لاس وگاس)زودتر برم بهتره يا بزارم تو دسامبر برم كه كريسمس اونجا باشم ؟؟
شما نمیتونین توی یک ماه هم بگردین هم کاراتون رو بکنید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، حاجی واشنگتن
سلام.من در میشن ویجو زندگی میکنم. 46 سالمه و دنبال کار میگردم . لطفا چنانچه پیشنهادی دارید برای من پیغام خصوصی بگذارید.(مثل نگهداری سالمند خانم تنها ) من سه ماهه وارد این شهر شدم و گرین کارتم آمده و لی سوشیال سکوریتی من نیامده. هنوز نتوانستم گواهینامه رانندگی بگیرم. و زبانم هم خیلی ضعیفه. میتوانید بمن بگویید چطوری میتوانم به سوشیال سکوریتی دست بیایبم. و آیا دولت امکاناتی بمن خواهد داد مثل بیمه و خونه ارزان قیمت برای اجاره
پاسخ
(2015-09-24 ساعت 05:09)hoorshid نوشته:  
(2015-09-24 ساعت 02:12)M.d نوشته:  دوستان به نظرتون من كه يكماه ميخوام برم هم كارامو انجام بدم هم تفريحي و بعد برگردم ،تا بيست دسامبر وقت دارم كه برم (سه شهر لس آنجلس و سانفرانسيسكو و لاس وگاس)زودتر برم بهتره يا بزارم تو دسامبر برم كه كريسمس اونجا باشم ؟؟
شما نمیتونین توی یک ماه هم بگردین هم کاراتون رو بکنید!

من ميخوام كاراي گرين كارت و پاس سفيد انجام بدهم كه بره به آدرس يكي از دوستان بعد واسم بفرسته،منظورم كارهاي اوليه مثل sn و انگشت نگاري هست اينارو ميشه؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
معمولاً SSN تا ۱ هفته میاد.
برای دریافت کمک ها برین به این آدرس Social Services Agency
115 Columbia
Aliso Viejo, CA 92656
اونجا میتونین کمک غذایی و بیمه مدیکل بگیرین
در اون مرکز راهنمای فارسی زبان هم هست

(2015-09-24 ساعت 11:04)tayebehgolestani نوشته:  سلام.من در میشن ویجو زندگی میکنم. 46 سالمه و دنبال کار میگردم . لطفا چنانچه پیشنهادی دارید برای من پیغام خصوصی بگذارید.(مثل نگهداری سالمند خانم تنها ) من سه ماهه وارد این شهر شدم و گرین کارتم آمده و لی سوشیال سکوریتی من نیامده. هنوز نتوانستم گواهینامه رانندگی بگیرم. و زبانم هم خیلی ضعیفه. میتوانید بمن بگویید چطوری میتوانم به سوشیال سکوریتی دست بیایبم. و آیا دولت امکاناتی بمن خواهد داد مثل بیمه و خونه ارزان قیمت برای اجاره
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، Tolu IR ، حاجی واشنگتن
(2015-09-10 ساعت 01:49)behjat نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 23:05)mehdi2138 نوشته:  
(2015-09-09 ساعت 09:07)behjat نوشته:  
(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته:  
سلام منطقه Reseda منطقه خوب و آرومیه تقریبا به بلوار ونچورا نزدیکه، دور و بر ما کالج و مدرسه زیاده ولی من چون بچه مدرسه ای ندارم از قیمت و چیزهای دیگش خبر ندارم خونه اجارهای اینجا خیلی زیاده تقریبا تمام خونه ها آگهی اجاره روشون زده یک اتاق خوابه از ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یا بالاترهم هستولی اجاره هاشون یکسالست وخونه ها خالیه باید وسایل براش تهیه کنید بهترین راه اینه که اول یکماه یک هتلی جایی اتاقی بگیرید بعد بگردید خونه مناسب پیدا کنید
دوست عزیز خالیه یعنی خالی خالیه یا مثل خیلی از خونه های آمریکا وسایل آشپزخونه مثل گاز و یخچال و ... داره؟
من تو حول وحوش همون reseda, tarzana ,... برای سه ماه دنبال خونه می گردم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-09-25 ساعت 04:06)frz61 نوشته:  
(2015-09-08 ساعت 12:27)reza12 نوشته:  
سلام منطقه Reseda منطقه خوب و آرومیه تقریبا به بلوار ونچورا نزدیکه، دور و بر ما کالج و مدرسه زیاده ولی من چون بچه مدرسه ای ندارم از قیمت و چیزهای دیگش خبر ندارم خونه اجارهای اینجا خیلی زیاده تقریبا تمام خونه ها آگهی اجاره روشون زده یک اتاق خوابه از ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یا بالاترهم هستولی اجاره هاشون یکسالست وخونه ها خالیه باید وسایل براش تهیه کنید بهترین راه اینه که اول یکماه یک هتلی جایی اتاقی بگیرید بعد بگردید خونه مناسب پیدا کنید
دوست عزیز خالیه یعنی خالی خالیه یا مثل خیلی از خونه های آمریکا وسایل آشپزخونه مثل گاز و یخچال و ... داره؟
من تو حول وحوش همون reseda, tarzana ,... برای سه ماه دنبال خونه می گردم
سلام این خونه ای که ما دیدیم خالیه خالی بود فقط گاز داشت و موکت ، حتی یخچال هم نداشت، ولی هستند خونه هایی که مبله هم اجاره میدن ولی گرونتر و اکثرا یکساله اجاره میدن
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، frz61 ، حاجی واشنگتن ، alirezanz
از دوستانی که در لس آنجلس مشغول کاری هستند و یا جایی را میشناسند که احتیاج به نیروی کار، از هرنوعی نگهداری کودک و سالمند و خانه داری و .... دارند لطفا به من اطلاع بدیداز لطفتتون ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، حاجی واشنگتن ، alirezanz
(2015-09-25 ساعت 12:12)behjat نوشته:  از دوستانی که در لس آنجلس مشغول کاری هستند و یا جایی را میشناسند که احتیاج به نیروی کار، از هرنوعی نگهداری کودک و سالمند و خانه داری و .... دارند لطفا به من اطلاع بدیداز لطفتتون ممنونم

سلام، اراده شمارو تحسین میکنم. امیدوارم هرچه زودتر کار مناسب و در خور پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، حاجی واشنگتن ، behjat ، alirezanz
(2015-09-25 ساعت 12:07)behjat نوشته:  
(2015-09-25 ساعت 04:06)frz61 نوشته:  
سلام این خونه ای که ما دیدیم خالیه خالی بود فقط گاز داشت و موکت ، حتی یخچال هم نداشت، ولی هستند خونه هایی که مبله هم اجاره میدن ولی گرونتر و اکثرا یکساله اجاره میدن
ممنونم از اطلاع رسانی تون
موفق باشید
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، behjat ، alirezanz
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا راستش من وهمسرم و 2 دختر 2 ساله و 4 ساله ام تا 2 ما دی ه وارد لس انجلس میشیم از جاییکه پروازمون 9 و نیم شب میشینه و هیچکس رو نداریم کمی میترسیم کسی میتونه به ما کمک کنه در بدو ورود 1 هتل خوب ومناسب به ما معرفی کنه ممنون میشمRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، پدی
(2015-09-28 ساعت 22:47)nika sh نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا راستش من وهمسرم و ۲ دختر ۲ ساله و ۴ ساله ام تا ۲ ما دی ه وارد لس انجلس میشیم از جاییکه پروازمون ۹ و نیم شب میشینه و هیچکس رو نداریم کمی میترسیم کسی میتونه به ما کمک کنه در بدو ورود ۱ هتل خوب ومناسب به ما معرفی کنه ممنون میشمRolleyes

نگران نباشيد اگه در بدو ورود كسي رو پيدا نكردين ميتونم كمكتون كنم تا يه جاى مناسب پيدا كنيد

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، حاجی واشنگتن ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان