کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-10-23 ساعت 07:17)abonayer نوشته:  با سلام خدمت تمامی هموطنان عزیزم که با آرزوی زندگی بهتر از زادگاه خود مهاجرت کرده اید و بدنبال کسب آرزوهای خود هستید.من یک پیشنهاد واسه شما دارم و اون اینه که از تجربیات قدیمی ترهای موفق استفاده برده و از آرامش و امکانات کشور وسیع آمریکا استفاده کنید.دوست عزیز آمریکا در کالیفرنیا و اختصاصا لس انجلس خلاصه نمیشه خواهش میکنم از شهرهای کوچک که دارای صنایع و امکانات کاری و تفریحی مناسب تری هستند شروع کنید تا خودتون را پیدا کنید و به شرایط زندگی و تحصیل وکار وآرامش دست یابید و بعداز آن نسبت به زندگی در محیطهای بزرگتر اقدام کنید.این تجربه چند سال زندگی من بود لطفا با تحقیق تصمیم بگیرید.شما در لس انجلس برای کار ده دلاری خیلی سختی دارید ولی بقیه ایالتهای (دارای صنایع)و حتی شهرهای کوچک دائما استخدام دارند.

به نکته خوبی اشاره کردین.ما از ماساچوست شروع کردیم بعد از سه سال به خاطر سرما به فکر تغییر افتادیم بین دالاس و سن خوره متاسفانه سن خوزه را انتخاب کردیم چون فکر میکردیم کالیفرنیا بهترین جا هست البته قبل از اومدن به سن خوزه دالاس هم رفتیم برای یک هفته اون موقع فکر میکردم سن خوزه خیلی بهتره حالا بعد از گذشت چهار ماه با اینکه کارم بد نیست و ساعتی 20 دلار دریافتی دارم و ماهی 50 ساعت اضافه کار وایمیسم بازم برای اجاره خونه مشکل دارم کل دریافتی من بعد از تکس 3200 دلاره وبرای اجاره خونه معمولی 2 خوابه 2500 باید بدیم.شدیدا دنبال کار توی دالاسم تا بریم اونجا مخصوصا پلانو که خیلی خوب بود.دوستان گول حرفای دوستان کالیفرنیا نشین رو نخورین البته جسارت نشه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، sahar2016 ، pouyasanat ، golia
سلام دوستان عزیز
من توی سن فرناندو ولی زندگی میکنم و دنبال همخونه هستم.
برای زن و شوهری که تازه از ایران میان از نظر قیمت اجارش خیلی ارزون و مناسبه.
برای اطلاعات بیشتر شمارتون رو تو pv بزارید باهاتون تماس بگیرم.
تشکر کنندگان: Tolu IR
با درود فراوان خدمت تمام دوستان
من به اتفاق خانواده (4نفر) تا کمتر از یکماه دیگه میام لوس آنجلس.
چون آخر شب میرسیم و دوتا بچه کوچیک دارم میخواستم ببینم کسی میتونه مارو در تهیه یک هتل یا مسافرخانه ارزون قیمت برای یک هفته کمک و یاری کنه؟
قبلا از همکاریتون تشکر و بعدا هم جبران میکنم.......D:
پاسخ
سلام
برای کسی که میخواد بره آمریکا برای استارت خیلی خوبه
پاسخ
(2015-10-12 ساعت 10:49)Tolu IR نوشته:  چقدر سخته دنبال كار گشتن،چه شغلهاى سختى همش سرپا بعد از يه مدت آدم واريس ميگيره،ولى همينه ديگه امريكا اسمش گندست ولى توش بيگاريه كامله اونم براى مهاجرهاى تازه وارد،فكر كنم آدم بايد كلى پول ببره كِه بتونه يه كارو شروع كنه اگه نه شدت كار و محيط كاريش به نظر مياد وحشتناكه?

درود بر شما
شما کجا تشریف دارید ؟ مگر چه نوع کارهایی سراغ دارید که اینجوری میگید؟
میشه شرایط و درآمدهای این نوع کارها را بفرمایید؟
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: pouyasanat
(2015-10-23 ساعت 07:17)abonayer نوشته:  با سلام خدمت تمامی هموطنان عزیزم که با آرزوی زندگی بهتر از زادگاه خود مهاجرت کرده اید و بدنبال کسب آرزوهای خود هستید.من یک پیشنهاد واسه شما دارم و اون اینه که از تجربیات قدیمی ترهای موفق استفاده برده و از آرامش و امکانات کشور وسیع آمریکا استفاده کنید.دوست عزیز آمریکا در کالیفرنیا و اختصاصا لس انجلس خلاصه نمیشه خواهش میکنم از شهرهای کوچک که دارای صنایع و امکانات کاری و تفریحی مناسب تری هستند شروع کنید تا خودتون را پیدا کنید و به شرایط زندگی و تحصیل وکار وآرامش دست یابید و بعداز آن نسبت به زندگی در محیطهای بزرگتر اقدام کنید.این تجربه چند سال زندگی من بود لطفا با تحقیق تصمیم بگیرید.شما در لس انجلس برای کار ده دلاری خیلی سختی دارید ولی بقیه ایالتهای (دارای صنایع)و حتی شهرهای کوچک دائما استخدام دارند.

دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید.مثلا شهرهای کوچیک که کارخونه و صنعت داشته باشند مثل کجا؟در ضمن به ما گفتن کالیفرنیا بهترین کمکهای دولتی رو برای بچه ها داره و فارسی زبان هم زیاد داره؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: pouyasanat
دوستان واسه كسي كه دو هفته ميخواد بياد لس آنجلس با توجه به اينكه قيمت هتل اونجا گرونه بهتر نيست تو شهرهاي اطراف مثا اورنج كانتي بگيره و با وسايل نقليه عمومي بياد و بره؟؟
چه شهرهايي نزديك لس آنجلس هستند كه هم خوب باشند هم نزديك و يا اينكه كرايه رفت و آمد گرونه يا نه؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-11 ساعت 09:51)a4542 نوشته:  

دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید.مثلا شهرهای کوچیک که کارخونه و صنعت داشته باشند مثل کجا؟در ضمن به ما گفتن کالیفرنیا بهترین کمکهای دولتی رو برای بچه ها داره و فارسی زبان هم زیاد داره؟
دوست گرامی لطفا بفرمایید با توجه به اینکه زبان خوبی ندارم و بچه های کوچک دبستانی دارم از دالاس شروع کنم چطوره؟ امنیت تگزاس کلا چطوره؟
[font=Tahoma]خوشبختی، یعنی هماهنگی با حوادث روزگار[/font]
مصاحبه3DEC2015
نتیجه:ویزای تک ضرب
دریافت پاس با ویزا:7DEC2015
مقصد:هر جا که خدا خواست
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-09-29 ساعت 05:25)pouya4 نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 22:47)nika sh نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا راستش من وهمسرم و ۲ دختر ۲ ساله و ۴ ساله ام تا ۲ ما دی ه وارد لس انجلس میشیم از جاییکه پروازمون ۹ و نیم شب میشینه و هیچکس رو نداریم کمی میترسیم کسی میتونه به ما کمک کنه در بدو ورود ۱ هتل خوب ومناسب به ما معرفی کنه ممنون میشمRolleyes

نگران نباشيد اگه در بدو ورود كسي رو پيدا نكردين ميتونم كمكتون كنم تا يه جاى مناسب پيدا كنيد

سلام خوبید؟ ما الان چند شبه اومدیم لس انجلس و توی هتل هستیم نمیتونیم خونه پیدا کنیم میتونید به ما در پیدا کردن خونه 1 خابه در رسیدا کمک کنید؟ممنون از لطفتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 09:51)a4542 نوشته:  

برای من هم سوال هست که برای شروع کجا بهتره ... من فکر میکنم جایی که میخواهی شروع کنی خیلی مهمه (فرض کنیم بخواهیم از مواهب تهران استفاده کنیم ولی در حال حاضر توان پرداخت مخارج اونجا رو نداریم .. صدالبته بهتره که اطراف تهران مثل کرج و...(نه استان خیلی دورتر) ساکن بشیم بعد هم که اوضاع
بهتر شد جابجا بشیم )..حالا سوال اینه که کرج اونجا کجاست Big Grin
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
سلام دوستان،اسم چند تا از جاهایی که واسه اجاره خانه یا هتل واسه دو هفته خوبه تو لس آنجلس را لطف میکنید بگین
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان خوب در مهاجرسرا ما الان 10 روزه وارد لس انجلس شدیم به همراه 2 فرزند کوچکم وهمسرم تمام 10 روز رو در هتل بودیم نمیتونیم خونه بگیریم چون همه جا به کردیت یا دپازیت احتیاج داره میخواستم بدونم کسی هست به ما یک اپارتمان 1 خوابه که فقط به دپازیت 1 ماه احتیاج داشته باشه و ماه به ماه کرایه اش رو بگیره معرفی کنه. به خدا دیگه درمانده شدیم لطفا کمکمون کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی اینجا از شهر کولتون اطلاعاتی داره؟ چه جور جاییه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
یکی از دوستان صمیمی من که در myrtle street Glendale, la خونه دارن برای اسفند قراره بیاد ایران و برای چند ماه میخواد مستر رومش رو به یه خانم اجاره بده خونه یک اتاق دیگه هم داره که واسه همخونشه که ایشون هم خانم هستن . بچه هایی که ال ای زندگی میکنن میدونن که موقعیت خونه عالیه . اتاق امکانات کامل داره و نیاز نیست تخت و چیز دیگه ای بخرید . سیستم نحویه خیلی خوبی داره و بچه ها میدونن این خیلی این آپشن مهمه .

واسه اطلاعت بیشتر بهم پیام بدید . لطفا اگه تصمیمتون جدیه پیام بدید . در اینباکس من همیشه بازه پس سوال ها رو قاطی نکنید لطفا .
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، mehre cyrus