کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-09-28 ساعت 22:47)nika sh نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا راستش من وهمسرم و ۲ دختر ۲ ساله و ۴ ساله ام تا ۲ ما دی ه وارد لس انجلس میشیم از جاییکه پروازمون ۹ و نیم شب میشینه و هیچکس رو نداریم کمی میترسیم کسی میتونه به ما کمک کنه در بدو ورود ۱ هتل خوب ومناسب به ما معرفی کنه ممنون میشمRolleyes

سلام دوست عزیز تنها چیزیکه وجود نخواهد داشت ترسه منهم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ایمیل من : 2000hra2000@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، حاجی واشنگتن ، gholamrezaei
(2015-09-29 ساعت 05:25)pouya4 نوشته:  
(2015-09-28 ساعت 22:47)nika sh نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرا راستش من وهمسرم و ۲ دختر ۲ ساله و ۴ ساله ام تا ۲ ما دی ه وارد لس انجلس میشیم از جاییکه پروازمون ۹ و نیم شب میشینه و هیچکس رو نداریم کمی میترسیم کسی میتونه به ما کمک کنه در بدو ورود ۱ هتل خوب ومناسب به ما معرفی کنه ممنون میشمRolleyes

نگران نباشيد اگه در بدو ورود كسي رو پيدا نكردين ميتونم كمكتون كنم تا يه جاى مناسب پيدا كنيد

سلام خیلی ازتون ممنون هستم که دلگرمی بهمون دادید
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-09-29 ساعت 07:21)hamidazimi نوشته:  

سلام دوست عزیز تنها چیزیکه وجود نخواهد داشت ترسه منهم خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ایمیل من : 2000hra2000@gmail.com

سلام ازتون ممنون هستم بهتون ایمیل خواهم زد بازم ممنونم که ادم رو دلگرمی میدید
پاسخ
اینقدر همه امریکا امریکا میکنن همینه!!!!! والا اینجا مارو با مدرک لیسانس به بیگاری گرفتن!!!! باید با حقوق بخور نمیر زندگی کنیم. لا اقل ایران کار درست حسابی در شان خودمون داشتیم! من که واقعا حس نمیکنم اینجا بهتر از ایرانه هنوز! حتی هنوز احساس نمکنم اینجا مثل خونه منه! یا اینکه پنج ماه کمه و یا اینکه لس آنجلس شهر بدیه و یا اینکه کلا تمام چیزایی که ما در رویاهامون از امریکا میدونیم خیاله!!!!! آخه پس کوووو... میشه هچی نباشه!
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت: Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، Tolu IR ، bozorg ، azima48
(2015-10-04 ساعت 12:25)Goldenstar نوشته:  اینقدر همه آمریکا آمریکا میکنن همینه!!!!! والا اینجا مارو با مدرک لیسانس به بیگاری گرفتن!!!! باید با حقوق بخور نمیر زندگی کنیم. لا اقل ایران کار درست حسابی در شان خودمون داشتیم! من که واقعا حس نمیکنم اینجا بهتر از ایرانه هنوز! حتی هنوز احساس نمکنم اینجا مثل خونه منه! یا اینکه پنج ماه کمه و یا اینکه لس آنجلس شهر بدیه و یا اینکه کلا تمام چیزایی که ما در رویاهامون از آمریکا میدونیم خیاله!!!!! آخه پس کوووو... میشه هچی نباشه!

دوست عزيز من هم دقيقا همين احساس رو داشتم بعد از اينكه اومدم اروپا،اينجا يه چيزايى ميبينم كِه هرگز توى ايران نميديدم والانم نيست،و يه نكته هاى خوبى اينجا هست كِه توى كل خاورميانه وجود نداره،كم كم جا ميفتى و ايرانو ديگه نميتونى تحمل كنى،دلت تنگ ميشه ولى نميتونى دوباره توى ايران زندگى كنى،فراموش نكنيد بعد از مهاجرت كل توانايى ما به ربع ميرسه،مثلا يك دندونپزشك عالى از افريقا بياد ايران آيا ميتونه مطب بزنه؟اگر هم بزنه آيا مشترى خواهد داشت؟وقتى يك ايرانى ميره پيش يك دكتر عالى فارس زبان وقتى باهاش ارتباط فرهنگى داره و زبانشو كاملا متوجه ميشه معلومه ترجيحش ميده به يك دكتر عالى افريقايى تازه اينا از نظر حرفه ايى بودن كاريه به جز داستان نژاد پرستى كِه در كل دنيا وجود داره به گونه هاى مختلف
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، پدی ، alirezanz
(2015-10-04 ساعت 15:57)Tolu IR نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 12:25)Goldenstar نوشته:  اینقدر همه آمریکا آمریکا میکنن همینه!!!!! والا اینجا مارو با مدرک لیسانس به بیگاری گرفتن!!!! باید با حقوق بخور نمیر زندگی کنیم. لا اقل ایران کار درست حسابی در شان خودمون داشتیم! من که واقعا حس نمیکنم اینجا بهتر از ایرانه هنوز! حتی هنوز احساس نمکنم اینجا مثل خونه منه! یا اینکه پنج ماه کمه و یا اینکه لس آنجلس شهر بدیه و یا اینکه کلا تمام چیزایی که ما در رویاهامون از آمریکا میدونیم خیاله!!!!! آخه پس کوووو... میشه هچی نباشه!

دوست عزيز من هم دقيقا همين احساس رو داشتم بعد از اينكه اومدم اروپا،اينجا يه چيزايى ميبينم كِه هرگز توى ايران نميديدم والانم نيست،و يه نكته هاى خوبى اينجا هست كِه توى كل خاورميانه وجود نداره،كم كم جا ميفتى و ايرانو ديگه نميتونى تحمل كنى،دلت تنگ ميشه ولى نميتونى دوباره توى ايران زندگى كنى،فراموش نكنيد بعد از مهاجرت كل توانايى ما به ربع ميرسه،مثلا يك دندونپزشك عالى از افريقا بياد ايران آيا ميتونه مطب بزنه؟اگر هم بزنه آيا مشترى خواهد داشت؟وقتى يك ايرانى ميره پيش يك دكتر عالى فارس زبان وقتى باهاش ارتباط فرهنگى داره و زبانشو كاملا متوجه ميشه معلومه ترجيحش ميده به يك دكتر عالى افريقايى تازه اينا از نظر حرفه ايى بودن كاريه به جز داستان نژاد پرستى كِه در كل دنيا وجود داره به گونه هاى مختلف
من فکر میکنم ما ایرانی ها خیلی راحت تر میتونیم با جامعه جدید ارتباط برقرار کنیم . فقط میمونه کار و درآمد که به خیلی چیزها مربوطه که یکی از اونها مدرک تحصیلی هست . من بر این باور هستم که برای موفقیت حداقل بایستی 2 سال سختی کشید . چون ما تجربه و مهارت زندگی در جای جدید را نداریم .
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، پدی ، nimanoush ، lighthouse ، alirezanz
(2015-10-04 ساعت 16:57)golia نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 15:57)Tolu IR نوشته:  

من فکر میکنم ما ایرانی ها خیلی راحت تر میتونیم با جامعه جدید ارتباط برقرار کنیم . فقط میمونه کار و درآمد که به خیلی چیزها مربوطه که یکی از اونها مدرک تحصیلی هست . من بر این باور هستم که برای موفقیت حداقل بایستی ۲ سال سختی کشید . چون ما تجربه و مهارت زندگی در جای جدید را نداریم .
دوست عزیز شاید ما فارق التحصیل های قدیم تو ایران در امد متوسط و بعضا خوب داشته باشیم ولی در نظر داشته باشید که بیشتر فارغ التحصیل های جوان ما بیکارند و برای همون حداقل حقوق اداره کار که حدود هفتصد هزار تومان است سرو دست میشکنند.تو شرکت ما لیسانس روانشناسی داریم که آبدار چی هست و فوق دیپلم مکانیک هم نظافتچی سروس دستشویی.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، پدی ، golia ، Danoosh ، lighthouse ، alirezanz
(2015-09-29 ساعت 12:34)nika sh نوشته:  

نگران نباشيد اگه در بدو ورود كسي رو پيدا نكردين ميتونم كمكتون كنم تا يه جاى مناسب پيدا كنيد

سلام خیلی ازتون ممنون هستم که دلگرمی بهمون دادید
سلام بر شما ،
من هم خواستم تجریم با شما شیر کنیم nika
خیلی خوبه که دوستانه زیادی اعلام کردند که کمک میکنند و جای قدرادانی داره ولی کنارش سعی کنید همه برنامتون رو فبل از رفتن بدونید و صرفا به وعده دوستان تکیه نکنید! حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که با این دوستانی که اعلام آمادگی کردند توی ا س کا ی پ یا جایی تماس بگیرید و یه صحبتی بکنید تا فضا دستتوت بیاد.
نمیخوام بترسونمتون ولی در کنار همه این دلگرمی ها، اومدن بدون داشتن کسی اینجا با بچه و... میتونه تجربه سختی باشه، اینکه که بدونید کجا میرید در بدو ورود حداقل کاریه که مشیه کرد و اینو میگم چون خودم هم همینطور اومدم و کمی رمان میبره تا کم کم جا بیفتید..
نمیخوام دلگرمیتون رو خراب کنم ولی اینکه از اونجا و قبل از اومدن نگران باشید بمراتب بهتر و کم خرج تر از اینه که روی حساب دیگران وبدون اینکه از برنامه و محل اقامتون مطلع باشید بیاید.... اینو بدونید که بسیاری از افرادی که ممکنه رو حساب حرفشون برنامه ریزی کنید در لحضه آخر نظرشون عوض کنن و یا بهشون دسترسی پیدا نکنید، این چیزیکه که برای من هم اتفاق افتادو برای همین اگر هم کسی قصد کمک بهتون داره بهتره کهتو کارهاتون ازش راهنمایی بگیرید و اگر میخواد در رزرو هتل یا هر چیز دیگه ای کمکتون کنه، همه مراحل کارتون رو قبل از اومدن خودتون به اتمام برسونید و تایییدیه همه چیز رو خودتون داشته باشید که نگران تغییر شرایط نباشید.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، babisondes ، Tolu IR ، Srod ، samane1363 ، lighthouse ، mehdi2138 ، golia ، jalayevatan ، alirezanz
سلام دوستان. من اول نوامبر در لس آنجلس خواهم بود .دنبال roomate هستم , کسی هست ؟؟؟
پاسخ
(2015-08-27 ساعت 11:38)behjat نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 10:57)Arashslm نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 05:53)moj237 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 03:40)behjat نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 00:51)vidatanha نوشته:  کارهای ساده رو که میگن خیلی زود گیر میاد

شنیدن کی بود مانند دیدن!

زبانت که خوب باشه تو فروشگاه های بزرگ مثل رلف یا تارگت زود می تونی کار بگیری

به این سادگی ها هم که می فرمایید نیست در حد حرف ساده هست ولی در عمل خیر به دلیل اینکه این فروشگاه هایی که می فرمایید رو نمیشه رفت دم در فروشگاه و جویای کار شد باید برین تو سایتشون و اپلیکیشن پر کنید و آیا کی به درخواست شما جواب بدهند معلوم نیست چون روزانه هزاران نفر اپلیکیشن پر می کنند بودن دوستانی که ماهها منتظر بودن و خبری نشده دوست خود من زبانش هم در حد نرماله و الان از طریق یک آشنایی رفته سر کار ولی توی تمام فروشگاه ها فرم پر کرده بود و هنوز هم جوابی نگرفته از هیچ کدام از رااس بگیر تا کاسکو...
دقیقا مثل من اپلیکیشن همه این فروشگاههارو پرکردم و هیچ خبری نشده منم منتظر همون غریبه آشنا هستم که منو برای کار به جایی معرفی کنه!

اشتباه نکنید.. فرم انلاین رو پر کنید ولی حضوری برید توی استور و سراغ استور منیجر رو بگیرید یا اگر فروشگاهی مثل تی جی مکس و راس و.. اینا هست سراغ هایرینگ منیجر رو بگیرید اگر خواستن از سر بازتون کنند کوتاه نیاید و بگید به من اپوینمتنت بدید و میخوام ببینمش... بعد باهاش صحبت کنید و درخواست جاب اپلیکیشن بدید اگر گفت انلاین ، رزومه خودتون رو که دستی پرینت کردید بدید بهش.. چند روز بعد تلفن کنید ویا حضوری برید پی گیری کنید که چی شد؟؟!! .. باز چند روز بعدش سر بزنید و ... بالاخره هایر می کنند چون فروشکاهها همیشه هایرینگ دارند..

تمام اینا که نوشتم در صورتی هست که زبانتون خوب باشه و بتونید صحبت کنید مثل خانم هورشید که الان توی چیپوله کشیر شده حتما این خانم می تونه مشتری رو صدا کنه و اردرش رو بگیره اگر زبانتون طوریه که نمی تونید ارتباط برقرار کنید خب مسلمه منیجر وقت نمیزاره براتون.....خانم من همینطور اول ورود تو فروشگاه استخدام شد وبعد از یه مدت هم بانک.. تلاش کنید و ناامید نشید و نگید نمیشه اگر فقط انلاین پر کنید و منتظر بنشینید هیچ تماسی با شما گرفته نمیشه...موفق باشید
خانم بهجت شما که نزدیک رسیدا هستید برای فروشگاه تی جی مکس تارزانا اپلای کنید الان هایرینگ دارند..فروشگاه راس هم ماه پیش داشت الان رو نمیدونم.. vons ، مکدونالدز و بقیه رستورانها همیشه هایرینگ دارند.. همسرتون می تونه برای دلیوری درایوری برای پیتزا دومینوز اپلای کنه استخدام می کنند.. ناامید نشید .. برای کارهای بیبی سیتری هفته بازار رو چک کنید. موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، Tolu IR ، jalayevatan ، alirezanz
(2015-10-12 ساعت 06:51)ali234 نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 11:38)behjat نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 10:57)Arashslm نوشته:  
(2015-08-27 ساعت 05:53)moj237 نوشته:  
(2015-08-26 ساعت 03:40)behjat نوشته:  شنیدن کی بود مانند دیدن!

زبانت که خوب باشه تو فروشگاه های بزرگ مثل رلف یا تارگت زود می تونی کار بگیری

به این سادگی ها هم که می فرمایید نیست در حد حرف ساده هست ولی در عمل خیر به دلیل اینکه این فروشگاه هایی که می فرمایید رو نمیشه رفت دم در فروشگاه و جویای کار شد باید برین تو سایتشون و اپلیکیشن پر کنید و آیا کی به درخواست شما جواب بدهند معلوم نیست چون روزانه هزاران نفر اپلیکیشن پر می کنند بودن دوستانی که ماهها منتظر بودن و خبری نشده دوست خود من زبانش هم در حد نرماله و الان از طریق یک آشنایی رفته سر کار ولی توی تمام فروشگاه ها فرم پر کرده بود و هنوز هم جوابی نگرفته از هیچ کدام از رااس بگیر تا کاسکو...
دقیقا مثل من اپلیکیشن همه این فروشگاههارو پرکردم و هیچ خبری نشده منم منتظر همون غریبه آشنا هستم که منو برای کار به جایی معرفی کنه!

اشتباه نکنید.. فرم انلاین رو پر کنید ولی حضوری برید توی استور و سراغ استور منیجر رو بگیرید یا اگر فروشگاهی مثل تی جی مکس و راس و.. اینا هست سراغ هایرینگ منیجر رو بگیرید اگر خواستن از سر بازتون کنند کوتاه نیاید و بگید به من اپوینمتنت بدید و میخوام ببینمش... بعد باهاش صحبت کنید و درخواست جاب اپلیکیشن بدید اگر گفت انلاین ، رزومه خودتون رو که دستی پرینت کردید بدید بهش.. چند روز بعد تلفن کنید ویا حضوری برید پی گیری کنید که چی شد؟؟!! .. باز چند روز بعدش سر بزنید و ... بالاخره هایر می کنند چون فروشکاهها همیشه هایرینگ دارند..

تمام اینا که نوشتم در صورتی هست که زبانتون خوب باشه و بتونید صحبت کنید مثل خانم هورشید که الان توی چیپوله کشیر شده حتما این خانم می تونه مشتری رو صدا کنه و اردرش رو بگیره اگر زبانتون طوریه که نمی تونید ارتباط برقرار کنید خب مسلمه منیجر وقت نمیزاره براتون.....خانم من همینطور اول ورود تو فروشگاه استخدام شد وبعد از یه مدت هم بانک.. تلاش کنید و ناامید نشید و نگید نمیشه اگر فقط انلاین پر کنید و منتظر بنشینید هیچ تماسی با شما گرفته نمیشه...موفق باشید
خانم بهجت شما که نزدیک رسیدا هستید برای فروشگاه تی جی مکس تارزانا اپلای کنید الان هایرینگ دارند..فروشگاه راس هم ماه پیش داشت الان رو نمیدونم.. vons ، مکدونالدز و بقیه رستورانها همیشه هایرینگ دارند.. همسرتون می تونه برای دلیوری درایوری برای پیتزا دومینوز اپلای کنه استخدام می کنند.. ناامید نشید .. برای کارهای بیبی سیتری هفته بازار رو چک کنید. موفق باشید

سلام ممنونم من همه این فروشگاهها هم اپلای کردم هم حضوری رفتم البته زبانم شاید در حدی نلاشه که بدرد اونها بخوره ،ولی باز هم سعی میکنم فعلا هم گاهی تو کیترینگ کار میکنم شوهرم متاسفانه نه مدرک رانندگی داره نه ماشین و زیاد هم دنبال کار نیست باز هم خدارو شکر تا حالا کم نیاوردم و باز هم تلاشمو میکنم خیلی از لطف شما هم ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sahar2016 ، alirezanz
چقدر سخته دنبال كار گشتن،چه شغلهاى سختى همش سرپا بعد از يه مدت آدم واريس ميگيره،ولى همينه ديگه امريكا اسمش گندست ولى توش بيگاريه كامله اونم براى مهاجرهاى تازه وارد،فكر كنم آدم بايد كلى پول ببره كِه بتونه يه كارو شروع كنه اگه نه شدت كار و محيط كاريش به نظر مياد وحشتناكه?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، alireza62 ، radman87 ، alirezanz

ﺳﻼﻡ,ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻳﻪ ﺯﻭﺟﻴﻢ اﮔﻪ ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺟﺎﻱ ﺧﻮﺑﻲ اﮔﻪ ﺳﺮاﻍ ﺩاﺭﻳﺪ ﺑﻤﺎ ﻫﻢ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ.ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
پاسخ
سلام

دوستان لطفا اگه در طی‌ ۲ هفته آینده میاید آمریکا لطفا بهم خبر بدید. هزینه زحمتی که می‌کشید هم پرداخت می‌شه. مرسی‌ از لطفتون.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، battosai ، farsan
سلام. دوستان برای پیدا کردن کار تو لوس آنجلس می شه به من کمک کنید؟ ممنونم- نمی دونم آزانس کاریابی خاصی؟ لینک خاصی؟ گروه خاصی؟ و .... ممنون. من تخصصم نانو مواد و سرامیک های پیشرفته هستش و دکتری مواد متالورژی دارم از دانشگاه علم و صنعت تهران و روزومه بدی هم ندارم. ممنون
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان