کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2015-12-02 ساعت 10:14)hamidazimi نوشته:  
(2015-11-30 ساعت 04:40)mehdi2138 نوشته:  
(2015-11-29 ساعت 06:55)hamidazimi نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 21:34)mehdi2138 نوشته:  با درود فراوان خدمت تمام دوستان
من به اتفاق خانواده (۴نفر) تا کمتر از یکماه دیگه میام لوس آنجلس.
چون آخر شب میرسیم و دوتا بچه کوچیک دارم میخواستم ببینم کسی میتونه مارو در تهیه یک هتل یا مسافرخانه ارزون قیمت برای یک هفته کمک و یاری کنه؟
قبلا از همکاریتون تشکر و بعدا هم جبران میکنم.......D:

سلام دوست عزیز شما وخانواده محترمتون مستقر شدید به سلامتی ، مشکل خاصی که ندارید انشالله
والا چه عرض کنم . نه خونه میتونم پیدا کنم و نه یک کار . من آدمی نیستم که بگم اه این کار بده و یا در شان من نیست . من با آمادگی کامل برای انجام هر کاری اومدم . البته نه کار خلاف منظورم رو که میفهمید ایشالا
تنها امیدم اول خدا و بعد مقاومت در برابر سختیهای برای حل آنها
بازم از پیگیری شما ممنونم
سلام لطفا اگر براتون مقدوره به من ایمیل بزنید تا درصورت امکان کمکتونکنم email filtered
درود برشما
براتون پیغام دادام
email filtered
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2015-12-01 ساعت 20:53)behjat نوشته:  
(2015-12-01 ساعت 20:33)M.d نوشته:  دوستان بين اين جاها كدام بهتره واسه اجاره هتل و خانه واسه دو هفته،از لحاظ امنيت و دسترسي و اينكه ايرانيها باشند،۳ تاشو بگین ممنون میشم
Glendale
Woodland hills
Ventura blv
Burbank
Hollywood
Beverly hills

بورلی هیلز هم خیلی جای گرونیه، هالیوود یک جای توریستیه، برای گردش و تفریح مناسبه، کلا وقتی آمدی، همه چی دستت میاد نگران نباش

سلام من فکر میکنم woodland hills جای خوبیه ventura blvd هم خوبه ولی فکر میکنی راحت بتونی خونه پیدا کنید توی این مدت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، پدی
(2015-12-03 ساعت 09:10)nika sh نوشته:  
(2015-12-01 ساعت 20:33)M.d نوشته:  دوستان بين اين جاها كدام بهتره واسه اجاره هتل و خانه واسه دو هفته،از لحاظ امنيت و دسترسي و اينكه ايرانيها باشند،۳ تاشو بگین ممنون میشم
Glendale
Woodland hills
Ventura blv
Burbank
Hollywood
Beverly hills

بورلی هیلز هم خیلی جای گرونیه، هالیوود یک جای توریستیه، برای گردش و تفریح مناسبه، کلا وقتی آمدی، همه چی دستت میاد نگران نباش

سلام من فکر میکنم woodland hills جای خوبیه ventura blvd هم خوبه ولی فکر میکنی راحت بتونی خونه پیدا کنید توی این مدت؟

با راهنمایی کامل بهجت خانم مهربان و بقیه دوستان میخوام واسه یک هفته سمت هالیوود هتل بگیرم بعد که آمدم بگردم و جای دیگه ای پیدا کنم
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، پدی ، golia
هاليوود جاي خوبي براي اقامت نيست. اسمش گول زنكه Smile درب و داغون اونجا زياده!
همون ونتورا و وودلندهيلز خوبه

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Ali Sepehr ، amirsalehish ، sahar2016 ، حاجی واشنگتن
دوستانی که مثل من یک ماه گذشته ازورودشون ، من تونستم بدون ضامن و کردیت از هوندا ماشین لیس کنم، کسانی که شرایط منو دارن اگه تمایل داشتن پیغام خصوصی بدن تا راهنماییشون کنم که از کجا وچطوری این کارو بکنن، موفق باشین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، sahar2016 ، golia
(2015-12-04 ساعت 08:48)babisondes نوشته:  دوستانی که مثل من یک ماه گذشته ازورودشون ، من تونستم بدون ضامن و کردیت از هوندا ماشین لیس کنم، کسانی که شرایط منو دارن اگه تمایل داشتن پیغام خصوصی بدن تا راهنماییشون کنم که از کجا وچطوری این کارو بکنن، موفق باشین

دوست عزيز چرا عمومي نمي گيد كه همه مطلع بشن؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، behjan ، nora ، Hopeman ، alirezanz
(2015-12-04 ساعت 15:55)Nazem نوشته:  
(2015-12-04 ساعت 08:48)babisondes نوشته:  دوستانی که مثل من یک ماه گذشته ازورودشون ، من تونستم بدون ضامن و کردیت از هوندا ماشین لیس کنم، کسانی که شرایط منو دارن اگه تمایل داشتن پیغام خصوصی بدن تا راهنماییشون کنم که از کجا وچطوری این کارو بکنن، موفق باشین

سلام مدیر عزیز
والا من اجازه ندارم شماره این اقا رو که تو هندا دیلر هستنو عمومیش کنم. وگرنه قصد جسارت به عموم و سایتو ندارم . ممنون
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، golia ، nimanoush
(2015-12-05 ساعت 07:10)babisondes نوشته:  
(2015-12-04 ساعت 15:55)Nazem نوشته:  

سلام مدیر عزیز
والا من اجازه ندارم شماره این اقا رو که تو هندا دیلر هستنو عمومیش کنم. وگرنه قصد جسارت به عموم و سایتو ندارم . ممنون

غرض از مطرح کردن این سوال این بود که بگم این آقا شق القمر نکرده و کلا دیلر هوندا مثل فورد بخاطر رد کردن خودرو هاش خیلی راحت می گیره و با پرداخت یه داون پیمنت منطقی میاد ماشین رو لیز میده ولی اگر کسی بنز یا بی ام دبیلو رو اینجوری بتونه بگیره واقعا شق القمر کرده Smile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، nora ، behjan ، شوشینا ، Hopeman ، alirezanz
سلام دوستان.پسر مجرد ٢١ ساله دنبال همخونه توي لس انجلس ميگردم.در حال حاضر لاس وگاس هستم و قصدم دارم بيام لس انجلس زندگي كنم.اگه موردي هست ممنون ميشم
5713256076
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی Smile
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستای من خانوادگی اخیرا اومدن کالیفرنیا و فعلا تو شهر گلندیل زندگی می کنن، یکم برای پیدا کردن شغل مشکل دارند، کسی می تونه یه راهنمایی بکنه که کجاها دنبال شغل بگرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 09:01)alireza_iv نوشته:  سلام دوستان.پسر مجرد ٢١ ساله دنبال همخونه توي لس انجلس ميگردم.در حال حاضر لاس وگاس هستم و قصدم دارم بيام لس انجلس زندگي كنم.اگه موردي هست ممنون ميشم
5713256076

سلام دوستان عزیز من هم تا حدود یک ماه دیگه وارد دالاس میشم و از اونجا میخام برم کالیفرنیا،اگر مایل به همخونه هستید به ایمیل من تماس بگیرید
[font=Tahoma]خوشبختی، یعنی هماهنگی با حوادث روزگار[/font]
مصاحبه3DEC2015
نتیجه:ویزای تک ضرب
دریافت پاس با ویزا:7DEC2015
مقصد:هر جا که خدا خواست
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی لطفا بفرمایید با توجه به اینکه زبان خوبی ندارم و بچه های کوچک دبستانی دارم از دالاس شروع کنم چطوره؟ امنیت تگزاس کلا چطوره؟
[font=Tahoma]خوشبختی، یعنی هماهنگی با حوادث روزگار[/font]
مصاحبه3DEC2015
نتیجه:ویزای تک ضرب
دریافت پاس با ویزا:7DEC2015
مقصد:هر جا که خدا خواست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-18 ساعت 19:44)pouyasanat نوشته:  دوستان گرامی لطفا بفرمایید با توجه به اینکه زبان خوبی ندارم و بچه های کوچک دبستانی دارم از دالاس شروع کنم چطوره؟ امنیت تگزاس کلا چطوره؟
سلام ... تایپیک مورد نظر

مهاجرسرا » آمریکا » زندگی در آمریکا »دالاس، ایالت تگزاس }}} http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%AF...8%A7%D8%B3

یک پیشنهاد : قبل از سوال به این انجمن برید و چندین تایپیک مربوط به شهرهای مختلف رو از اول بخونید و نکات مثبت و منفی رو در دفتری یادداشت کنید
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، golia ، حاجی واشنگتن ، alirezanz
Glendale
Woodland hills
Ventura blv
Burbank
Hollywood
Beverly hills

لطفا این سوال رو بگید از لحاظ بعضی پارامتر ها مثلا "امنیت برخورد با ترافیک کمتر و یا ارزان بودن اجاره ...به سایر نقاط لوس انجلس" کدام منطقه (شرق غرب شمال ویا جنوب) ویا محله برای شروع خوبه .Cool
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-19 ساعت 16:42)golia نوشته:  
Glendale
Woodland hills
Ventura blv
Burbank
Hollywood
Beverly hills

لطفا این سوال رو بگید از لحاظ بعضی پارامتر ها مثلا "امنیت برخورد با ترافیک کمتر و یا ارزان بودن اجاره ...به سایر نقاط لوس انجلس" کدام منطقه (شرق غرب شمال ویا جنوب) ویا محله برای شروع خوبه .Cool

به نظر من وود لند هيلز جاي خوبيه
من خودم زندگي كردم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان