موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مدیران محترم یکی از پستهای من پاک شده دلیلش چیه؟؟ لطفا توضیح قانع کننده بدید.. ممنون
امیدوارم به این دلیل نباشه که نوشته بودم ایرانیها در اینجا خونه ها رو گرون و چندبرابر قیمت به تازه مهاجرها اجاره میدن! حداقل یک ریپورت توی پیام خصوصی میدادید که دلیل حذف چیه. بعد از چهار سال پست گذاشتن و راهنمایی کردن ادم دلسرد نشه! متاسفم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فكر كنم يك صفرش اضافه تايپ شده ??
[font=Tahoma]خوشبختی، یعنی هماهنگی با حوادث روزگار[/font]
مصاحبه3DEC2015
نتیجه:ویزای تک ضرب
دریافت پاس با ویزا:7DEC2015
مقصد:هر جا که خدا خواست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-30 ساعت 18:56
سلام و دوروددوستان
بنده لیسانس موسیقی گرایش نوازندگی ایرانی با همسر وفرزند 2ساله برای بار دوم به امریکا میاییم اگر در لس انجلس یا اورنج کانتی خونه اجاره برای یکی دو ماه اطلاع دارند ایمیل بزنید و هم چنین کاری در زمینه تحصیلم .
با سپاس فراوان
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من جاهایی بهتر از کالیفرنیا هست.کالیفرنیا کیفیت زندگی مردم را پایین آورده ما که در به در دنبال این هستیم که بریم 1 جای دیگه مثل دالاس.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
آیا در ایالت کالیفرنیا شرکتهای نفتی و گازی هم فعالیت دارند و امکان کار کردن در آنها وجود دارد؟ من فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم و 13 ساله در شرکت نفت کار میکنم بر روی سکو های نفتی خلیج فارس.
ممنون
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامى. من روزقبل پيام گذاشتم كه باهمسرم عازم LA هستيم روز سيزدهم مارچ وبراى يكماه نيازبه محل سكونت داريم. الان فكر ميكنم كسانى مثل ما كه نياز به كمك و راهنمائى هموطنان دارند مهاجرسرا را مطالعه ميكنند وصاحبان املاك ومستغلات و كارآفرينان به احتمال زيادو قريب به يقين اصلاً به اين سايت بسيار خوب كه براى كمك و مشاوره هموطنان تأسيس شده سر نميزنند. ! شما نظرتان چيست البته كسانى كه اطلاعاتى در اين زمينه ها دارند خيلى خوب راهنمائى ميكنند.
لازم به ذكراست ما سال ٢٠١٠ پنج سال پيش گرين كارت گرفتيم و تا حالا در رفت وآمد بوديم البته از تهران به ويرجينيا واكنون قصد داريم در لس آنجلس اقامت كنيم. من گواهينامه ويرجينيا و كرديت هم دارم. اگر دوستان جاى سكونتى براى يكماه مثلاً استوديو يا سوئيت يا يك اتاق با يوتيليتى كامل سراغ دارند بسيار متشكرميشويم به ما اطلاع دهند.