موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
SALAM dostan mishe ye nafar mano rahnamaii kone..man 3 sale ba yek citizen ezdevaj kardam ye pesar ham daram ,,iran bodim baham ta 2 mah pish,hamsaraft usa ta kare maro doros kone.fek mikonid che vaght bayad sab konam ta karam doros she,dg daram az dori va bela taklifi deghghghghg mikonam,,,mige aval viza eghamat mifrestam biyai inja,,bad karaye green kart,,shoma chi migin
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای ازدواج بین 1 سال تا 1.5 سال طول میکشه. اگه اسپانسرتون آماده باشه، اگه همسرتون تکس هاشو داده باشه، اگه اگه اگه و......
خلاصه مینیمم روی 1 سال حساب کنید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-29 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-29 ساعت 07:33 توسط hasti_banoo.)
AKHE MIGE BAHMAN MIYAD TORKIYRpase bacharo begire viza vasam begire (didare khanevadash)...bad beram usa motazer beshinam ta eghamat...yani inkar mishe?
آخه میگه بهمن میاد ترکیه پاس بچهرو بگیر ویزا واسم بگیر (دیدار خانوادش)...بد برم آمریکا منتظر بشینم تا اقامت...یعنی اینکار میشه؟
----
لطفا فقط فارسی تایپ کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-29 ساعت 05:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-29 ساعت 06:51 توسط hasti_banoo.)
shima jan be nazaram green cart barat eghdam kone behtare, age visa nashe oon vaght zaman az dast dadin
------
شیما جان به نظرم گرین کارت برات اقدام کنه بهتره، اگه ویزا نشه اون وقت زمان از دست دادین
----
لطفا فقط فارسی تایپ کنید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-29 ساعت 06:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-29 ساعت 06:35 توسط mansour***.)
با درود
دوستان یک خبر فوری وخوب به شما بدهم
موضوع از این قرار است که جدیدا" لایحه ای تنظیم شده وبه مجلس آمریکا داده شده که چرا به کسانی که تابعیت دارند سریع تر کارهای ازدواج آنها رسیدگی میشود وچرا کسانی که کارت سبز دارند طولانی تر است که البته ایرادمعقولی هستش واین در حد یک لایحه از طرف نمایندگان است ووکلا وقانونگذاران امیدوارهستند بزودی تصویب واجراشود.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-29 ساعت 11:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-29 ساعت 11:13 توسط الهه سابق.)
شیما جان متاسفانه کسی که همسر فرد سیتیزنه به هییییچ عنوان ویزای غیرمهاجرتی نمیتونه بگیره و فقط و فقط از طریق گرین کارت میتونه وارد آمریکا بشه. من اینو از خودم نمیگم. پارسال از جندتا وکیل پرسیدمو همینو گفتن ولی بازم گوش ندادمو رفتم درخواست ویزای دیدار کردم که آفیسر بهم خندید اصلا گفت خانوم شما چرا اومدید اینجا؟!!!! باید برید واسه گرین کارت اقدام کنید. حتی ویزای دانشجویی هم نمیتونی بگیری شما. آمریکا بدترین قوانینو واسه همسر فرد سیتیزن داره
اگه این کار شدنی بود بچه هایی که اینجا میبینی الان از دوری همسراشون به این روز نمیفتادنو ویزای دیدار میگرفتنو میرفتن حداقل 2 هفته شوهراشونو میدیدنو برمیگشتن
درسته، فرزند فرد سیتیزن در صورتی که اون فرد نمیدونم چند سال توی آمریکا زندگی کرده باشه واجد شرایط دریافت پاسپورت هستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نوشته بعد از دریافت ویزا باید از طریق سایت USCIS وجه پرداخت بشه
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
بابت اطلاعات اشتباهم عذر می خوام و از لوتوس بابت تصحیح پستم تشکر می کنم. این رو به حساب یکی از دوستانم گفتم که سیتیزن هست و برای همسر و فرزندش باهم اقدام کرد و هر دو باهم ویزا گرفتند و الان به آمریکا رسیدند و گرین کارت دارند.
عجیبه که وکیلش بهش این موضوع رو توضیح نداده بود که برای پسرش پاسپورت بگیره.
بازم ممنون!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کسانی میتونند برای فرزندشون پاسپورت امریکایی بگیرن که مادر یا پدر که سیتیزن هست(حالا هرکدام که سیتیزن هستن)حداقل 5 سال در امریکا زندگی کرده باشن و این رو با مدرک ثابت کنند..در غیر این صورت به هیچ وجه به فرزند سیتیزن پاسپورت نمیدن مگر اینکه بچه اونجا به دنیا بیاد....من زمانی که میخاستم برای تولد فرزندم برنامه ریزی کنم به سفارت سویس رفتم و خیلی هم پرس و جو کرد و راهش هم فقط همینه.....حالا اگر همسر شما 5 سال رو در امریکا بوده باشه شما میتونید این کار رو بکنید..در غیر این صورت همسرتون برای فرزند شما هم باید اقدام کنند.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های عزیز من یه سوال داشتم.همونطور که می دونین منf2a هستم .موقع اقدام مایک سال بود ازدواج کرده بودیم و موقع ویزا گوش شیطون کر می شیم 3 سال. اونوقت می خواستم بدونم من گرین کارت اگه بگیرم بازم(گوش شیطون کر ) گرین کارتم 10 سالس یا موقته .آیا باید بهشون این مسئله رو بگم یا خودشون می فهمند.
ممنون
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم باید روز مصاحبه به سفارت بگید