موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نیست جواب منو بده
خواهش میکنم لطفااااااااااااااااا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
shina جان این چه حرفیه؟!! خدا نکنه جدا شی! مگه جدا شدن الکیه!! اصلا دیگه این حرفو به زبونت نیار عزیزم. مگه چند وقته ندیدی همسرتو که اینقدر نگرانی؟!!
بیشتر از 5 ماه طول میکشه.. شما حداقل رو 8-9 ماه حساب کن و اصلا به این چیزا فکر نکن همه چیز خیلی سریع پیش میره و به خودت میگی چقدر زود گذشت چرا فکر میکردم خیلی سخته!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اهااا من فکر کردم شما اقدام کردید. خوب k3 خیلی بهتره و خیلی زودتر از ما کارتون درست میشه. همسرت به هر حال یه سفر باید بره که به اونا ثابت بشه میخواید اونجا زندگی کنید و همسرت اونجا خونه اجاره کنه و همه این کارایی که همه میکنن.. همه تاپیکارو بخون جواب همه سؤالاتو میگیری عزیزم.. و فکر میکنم اگه مدارک رو از اونجا پست کنید خیلی بهتر باشه ولی نمیدونم باید حتما از اونجا پست بشه یا نه! یه چیز دیگه هم اینکه باید اسپانسر داشته باشید. از الان به فکر اسپانسر باشید درباره اسم فرما فکر میکنم الهه اطلاعاتش کامل باشه و خیلی دقیقتر از من میتونه راهنماییت کنه که الان فکر کنم خواب باشه و تا عصر میاد جواب میده
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
نه اقدام نکردم چون نمیخوایم دور شیم واسه همین دنبال هر راهی میگردیم که با هم بریم
ما میخوایم از طریق یکی از آشناهاشون اول براش کار پیدا بشه اینطوری فکر نکنم نیازی به رفتنش باشه چون نشون میده که ما میخوایم اونجا زندگی کنیم دیگه! درسته؟
گه بهتره که از اونجا پست بشه خب مدارک . میتونیم بدیم خانوادش پست کنن.
مرسی جودی مهربونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :*
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم عزیزم.. اگه خانوادش اونجان که دیگه حله.. نزدیکای ارسال مدارکتون یه اجاره نامه صوری میگیرن واسش که این ثابت میکنه همسرت اونجا هستش. کار هم که خوبه.. تکس داده؟ مدارک مالیاتیش امادن؟ همه اینارو اماده کنید که با اصمینان کامل اقدام کنید.. اگه خانوادشو همه کارارو میکنن نیازی نیست بره و خیلی زود اقدام کنید عزیزم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اماده کردن این مدارک رو فکر کنم از طریق ایمیل هم بتونه دخواست بده ولی مطمین نیستم و یادمم نیست که همسرم چکار کرد ولی یه چیزی بهت میگم همسرت میتونه 1 ماه بره همه این کارارو بکنه و برگرده.. همین.. 1 ماه مثل برق میگذره و قدر همو بهتر میدونید.. اصلا لازم نیست که حتما بره اونجا بمونه اینو مطمینم
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کم کم بخون.. خودتو با هیچکس مقایسه نکن همه کیسا متفاوتن و هر کسی کارش یه جور پیش میره.. الان اگه الهه بود اصلاعات دقیق میداد :p
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جون کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که خیلی منتظرتم عزیزم
جودی مهربون عزیزم مرسی :**********
امیدوارم زودتر بری و پیش همسرت یه زندگی عالی رو تجربه کنی
راستی کدوم ایالت و شهر میری عزیزم؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
فلوریدا. میامی