کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-04-04 ساعت 19:45)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز... من چند تا سوال پرسیده بودم که یکی از دوستان لطف کردن و جواب دادن ولی برای من جوابشون کامل نبود میشه لطفا سوالهای منو کامل پاسخ بدید
1. من در ماه می وقت مصاحبه دارم در ترکیه .. من اگر بخوام منزل اقوامم باشم میتونم ادرس پستی منزل اقوامم را بدم برای دریافت مدارک و ویزا ؟؟؟ یا اینکه حتما باید یک اداره پست را از قبل تعیین کرده باشیم ؟؟؟ این جریان PTT گیج کرده منو والا . میشه همون موقع تو سفارت آدرس پستی بهشون داد؟؟ یا خودشون همونجا یک دفتر پست را انتخاب میکنن برای تحویل مدارک؟؟ یا اینکه از قبل باید فرم PTT را اماده داشته باشی ؟؟ اگه باید از قبل فرم را آماده کرده باشم میشه لطفا سایتش را بدید
2. حتما باید از قبل برای انجام کارهای مدیکال وقت بگیریم از دکتر ؟؟ یا اینکه چند روز قبل از مصاحبه میتونم خودم برم مطب دکتر و کارهای مدیکالم را انجام بدم ؟ با سپاس فراوان از همه دوستان

دوست عزیز پاسخ شمارو دادم که چرا دوباره سوال میکنید؟مشکلی با رزو دکتر دارید؟

(2015-04-04 ساعت 17:21)behrouzi نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 16:28)love story نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 16:23)behrouzi نوشته:  سلام دوستان خانم من که گرین کارت داره مدارک رو 29 آگوست 2014 فرستاده و شماره دریافت و ایمیل و نامه دریافت هم اومده ولی تا امروز که 4 آپریل 2015 هست خبری از اپروو نشده تا الان 7 ماه و چند روز شده به نظرتون چرا؟ موردهایی که اینجا میخونم انقدر طول نکشیده تا اپروو!!!
نگران نباشین... چرا بین 5 تا 7 ماه الآن طبیعیه و بیشتر یا کمتر از این زمان هم ممکنه. بهتره یه تماس با uscis بگیرین،به تازگی خوب جواب میدن...
و در مورد اپروو هم وقتی بیاد، هم نامه میدن هم ایمیل و هم خود سایت اعلام میکنه! ینی خیلی رسمی باهاش برخورد میکنن و شما رو مطلع می کنن.
چند بار تماس گرفتیم گفته مشکلی نیست و در حال بررسیه زمانشم معلوم نیست اما من نگرانیم اینه که بعد از این همه ماه بگن نقص مدارک. میخوام بدونم اگه نقص مدارک باشه زودتر از اینا میگفتن؟؟؟ (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
http://www.mohajersara.com/thread-2833-p...#pid550186
نگران نباش دوست عزیز نقص مدارک که بیخود نمیزنن شما احتمالا هم رسید دارید ازاون تغییر ادرس اگه بعدا مشکلی پیش بیاد اون رسید به کارتون میاد
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan ، behrouzi
(2015-04-04 ساعت 19:45)siavash_vafa نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز... من چند تا سوال پرسیده بودم که یکی از دوستان لطف کردن و جواب دادن ولی برای من جوابشون کامل نبود میشه لطفا سوالهای منو کامل پاسخ بدید
1. من در ماه می وقت مصاحبه دارم در ترکیه .. من اگر بخوام منزل اقوامم باشم میتونم ادرس پستی منزل اقوامم را بدم برای دریافت مدارک و ویزا ؟؟؟ یا اینکه حتما باید یک اداره پست را از قبل تعیین کرده باشیم ؟؟؟ این جریان PTT گیج کرده منو والا . میشه همون موقع تو سفارت آدرس پستی بهشون داد؟؟ یا خودشون همونجا یک دفتر پست را انتخاب میکنن برای تحویل مدارک؟؟ یا اینکه از قبل باید فرم PTT را اماده داشته باشی ؟؟ اگه باید از قبل فرم را آماده کرده باشم میشه لطفا سایتش را بدید
2. حتما باید از قبل برای انجام کارهای مدیکال وقت بگیریم از دکتر ؟؟ یا اینکه چند روز قبل از مصاحبه میتونم خودم برم مطب دکتر و کارهای مدیکالم را انجام بدم ؟ با سپاس فراوان از همه دوستان

سلام پاسخ دوستمون به شما کامل بود. حتماً اداره پست رو انتخاب کنید. حتماً
اینم لینک ثبت نام:
https://usvisa-info.com/fa-TR/selfservice/login
اداره پستی که به محل سکونت یا سفارت نزدیکه به تشخیص خودتون انتخاب کنید . کافیه آدرس ها رو با گوگل مپ چک کنید.

وقت دکتر هم باید بگیرید حتماً
اینم لینک مربوط به دکتر اونگان
http://www.doctorun.com/en/contact-us

یه شوخی دوستانه هم بکنم... جون خودت دنبال راه در رو نباش روال کار همینه Wink درسته که اونجا ترکیه س ولی خب ایرانم نیستWinkBig Grin

امیدوارم کارات خوب پیش بره. راستی من قضاوت نکردم که شما مشکلتون چیه فقط یه شوخی بود. ناراحت نشین یه وقتSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR ، sepideh jan ، a6l3i ، barfi1
(2015-04-04 ساعت 17:21)behrouzi نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 16:28)love story نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 16:23)behrouzi نوشته:  سلام دوستان خانم من که گرین کارت داره مدارک رو 29 آگوست 2014 فرستاده و شماره دریافت و ایمیل و نامه دریافت هم اومده ولی تا امروز که 4 آپریل 2015 هست خبری از اپروو نشده تا الان 7 ماه و چند روز شده به نظرتون چرا؟ موردهایی که اینجا میخونم انقدر طول نکشیده تا اپروو!!!
نگران نباشین... چرا بین 5 تا 7 ماه الآن طبیعیه و بیشتر یا کمتر از این زمان هم ممکنه. بهتره یه تماس با uscis بگیرین،به تازگی خوب جواب میدن...
و در مورد اپروو هم وقتی بیاد، هم نامه میدن هم ایمیل و هم خود سایت اعلام میکنه! ینی خیلی رسمی باهاش برخورد میکنن و شما رو مطلع می کنن.
چند بار تماس گرفتیم گفته مشکلی نیست و در حال بررسیه زمانشم معلوم نیست اما من نگرانیم اینه که بعد از این همه ماه بگن نقص مدارک. میخوام بدونم اگه نقص مدارک باشه زودتر از اینا میگفتن؟؟؟ (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
http://www.mohajersara.com/thread-2833-p...#pid550186
خوب دوست عزیز بعد از ۷ ماه به ما هم گفتن نقص مدارک و بعد که تکمیل کردیم اپروو شدیم،به هر حال اونا هر چی که بخوان میگن پس بهتره نگرانی رو رها کنین چون این پروسه اعصاب قوی میخواد ،پس سعی کنین اعصابتونو قوی نگه دارین تا وقتی به مراحل یعدی انشالله رسیدین بتونین طاقت بیارین ،باآرزوی موفقیت برای هممون:-)
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، fahi ، sepideh IR ، sib 24 ، behrouzi ، a6l3i ، barfi1
(آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
-------------
اینو مد نظر داشته باشین که تا نگن نقص مدارک خوردین و rfe اعلام نشه اصلا نباید چیزی براشون بفرستین اگه مطمئن هستین مدارکتون کامل نیست باید منتظر یه rfe به احتمال زیاد باشین
------------------
به نظر من مداركي كه مطمئن هستيد بايد ميفرستادي و نفرستاديد را ارسال كنيد و يك نامه ضميميه كنيد شماره پرونده حتما داشته باشه با مشخصات كامل درخواست كننده . لااقل وقتي مدارك را بخوان بزارن تو پرونده يك نكاهي هم ميكنند و شايد اپرو هم بشيد .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، love story
(2015-04-05 ساعت 09:44)شهلا 1346 نوشته:  (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
-------------
اینو مد نظر داشته باشین که تا نگن نقص مدارک خوردین و rfe اعلام نشه اصلا نباید چیزی براشون بفرستین اگه مطمئن هستین مدارکتون کامل نیست باید منتظر یه rfe به احتمال زیاد باشین
------------------
به نظر من مداركي كه مطمئن هستيد بايد ميفرستادي و نفرستاديد را ارسال كنيد و يك نامه ضميميه كنيد شماره پرونده حتما داشته باشه با مشخصات كامل درخواست كننده . لااقل وقتي مدارك را بخوان بزارن تو پرونده يك نكاهي هم ميكنند و شايد اپرو هم بشيد .
متاسفانه مطمئن نیستم که اینا رو باید میفرستادم یا نه. چون تو سایت اصلی اینا رو نخواسته ولی اینجا تو یکی از پست های بچه ها نوشتن که لازمه بفرستین
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-04-05 ساعت 09:44)شهلا 1346 نوشته:  (آخه ترجمه کارت پایان خدمت و کپی پاسپورت رو میدونم نفرستادم که امروز تو این سایت متوجه شدم باید میفرستادیم )
-------------
------------------
سلام
متأسفانه تا وقتی که rfe نزنن به هیچ ارسال مجددی رسیدگی نمی کنن... فرستادن مدارک فقط باعث دوباره کاری میشه .تو همین تاپیک موارد مشابه زیاد داشتیم،تاپیک بچه های لاتاری رو هم بخونین موارد زیاد بوده. وکیلمون هم نظرش همین بود .تجربه ی خودمم هست منم کپی پاسپورت نفرستادم ،rfe خوردیم جالب اینکه هیچ اسمی از کپی پاسپورت نبرده بودن [emoji4] مدارک رو فرستادیم و دو هفته بعد اپروو شدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behrouzi ، sepideh IR
در صمن کپی کارت پایان خدمت رو معمولاً واسه محکم کاری توصیه میکنن تو مرحله ی uscis جز مدارک اصلی نیست. ولی واسه nvc و سفارت ضروریه
پاسخ
تشکر کنندگان: behrouzi ، sepideh IR ، barfi1
سپاسگذارم از لطف شما دوستان عزیز . ولی باور کنید به دنبال راه در رو هم نیستم و از شوخی هم ناراحت نمیشم اتفاقا کلی خندیدم
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sepideh IR ، barfi1
دوست عزیز اگر سرویس سنتر ورمونت باشید این موضوع عادی هستش و تا یک سال هم مورد بوده از بچه های مهاجر سرا، که خدا رو شکر مشکل این سرویس سنتر هم داره حل میشه.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در          صبح میشه این شب          صبر داشته باش
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، hamidoo_b ، barfi1 ، a6l3i ، behrouzi ، Nightsky007 ، sib 24 ، love story
(2015-04-05 ساعت 15:42)mohammadreza88 نوشته:  
دوست عزیز اگر سرویس سنتر ورمونت باشید این موضوع عادی هستش و تا یک سال هم مورد بوده از بچه های مهاجر سرا، که خدا رو شکر مشکل این سرویس سنتر هم داره حل میشه.
دوست عزیز یه نگاه به امضائ من بکن حدود 1.5 سال طول کشید تا اپروو بشم.نگران نباش وصبور باش ایشالا نقص نمی خوری و بزودی خبرای خوب بهت میرسه
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: behrouzi ، Nightsky007 ، sepideh IR ، love story ، mohammadreza88
دوست عزیز یه نگاه به امضائ من بکن حدود 1.5 سال طول کشید تا اپروو بشم.نگران نباش وصبور باش ایشالا نقص نمی خوری و بزودی خبرای خوب بهت میرسه
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، a6l3i ، fahi ، hamidoo_b ، behrouzi ، Nightsky007 ، sib 24 ، sepideh IR ، love story
سرویس سنتر من کالیفرنیاست و شماره دریافتم با WAC شروع میشه اتفاقا تو بچه هایی که کالیفرنیا بودن دیدم یکی دو ماهه هم اپروو شدن. حالا کسی میدونه برای کسایی که در مرحله اول انقدر طول میکشه مراحل بعدی رو در زمان کوتاهتر انجام میدن یا تاثیری نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR ، love story
(2015-04-05 ساعت 18:43)behrouzi نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 15:42)mohammadreza88 نوشته:  [quote='behrouzi' pid='590680' dateline='1428148408']
سرویس سنتر من کالیفرنیاست و شماره دریافتم با WAC شروع میشه اتفاقا تو بچه هایی که کالیفرنیا بودن دیدم یکی دو ماهه هم اپروو شدن. حالا کسی میدونه برای کسایی که در مرحله اول انقدر طول میکشه مراحل بعدی رو در زمان کوتاهتر انجام میدن یا تاثیری نداره؟

من سرویس سنتر کالیفرنیا بودم یکماهه اپرروو شدیم.ولی هیچ زمان و تاریخی ضمانت نداره تو اداره مهاجرت.کل پرونده رو در ۴ ماه و نیم تکمیل کردم ولی الان ۱۴ ماهه در انتظار بسر میبریم و نوبت مصاحبه نمیدن.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: fahi ، sepideh IR ، love story ، behrouzi ، barfi1
(2015-04-05 ساعت 20:10)sib 24 نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 15:42)mohammadreza88 نوشته:  [quote='behrouzi' pid='590680' dateline='1428148408']

من سرویس سنتر کالیفرنیا بودم یکماهه اپرروو شدیم.ولی هیچ زمان و تاریخی ضمانت نداره تو اداره مهاجرت.کل پرونده رو در ۴ ماه و نیم تکمیل کردم ولی الان ۱۴ ماهه در انتظار بسر میبریم و نوبت مصاحبه نمیدن.
تو لیست تاریخ های مصاحبه کیس های f2a شاید شصت درصدشون 2013 بودن و 2014 کم نبود بینشون، ویزا بولتن هم داره پیش میره امیدوارم کار شما هم زودتر رو به راه شه
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، Nightsky007
(2015-04-05 ساعت 20:37)love story نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 20:10)sib 24 نوشته:  

تو لیست تاریخ های مصاحبه کیس های f2a شاید شصت درصدشون 2013 بودن و 2014 کم نبود بینشون، ویزا بولتن هم داره پیش میره امیدوارم کار شما هم زودتر رو به راه شه
ممنون دوست عزیزم.فعلا که ماه آینده ام مصاحبه همسرم نیست وگرنه تا الان باید خبر میدادند.ببینیم خدا چی میخواد
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، love story ، fahi ، a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان