موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ممنون میشم کمکم کنید
من اکثر پست های سایت را خوندم اما هنوز به جواب این سوالم نرسیده
آیا برای ویزای نامزدی هم احتیاج به اسپانسر هست؟
و ممنون میشم اگه برام توضیح بدین که وقتی باید مدارک را به آنکارا بفرستیم چه مدارکی را از ما میخوان که بفرستیم چون میخوایم از الآن مدارکمون را آماده کنیم و خیالمون راحت باشه
بازم ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه عضو سايت شدم سوالي داشتم كه احتمالا تكراريه . من 20 روز ديگه انكارا مصاحبه دارم براي ويزاي ازدواج(ir-1 ) خيلي نگران مصاحبه نيستم ولي بي اندازه نگران اف بي اي چك هستم.الان 3.5 ساله كه ازدواج كردم و چون همسرم سيتي زن نبود كارم طولاني شد . واقعا ديگه تحمل انتظار و ندارم.من 2 تا خانومو مي شناسم كه كيسشون شبيه من بود و يكي از انكارا و يكي از ابو ظبي اقدام كرده بود و به هيچ كدومشون اف بي اي چك نخورده بود .مي خواستم ببينم كسي بوده كه بهش چك نخورده باشهو چه شرايطي داشته ؟ . من شنيدم كه اگه سر كار نرفته باشي احتمال اينكه بهت ا ف بي اي چك بخوره كمه . ايا اين درسته ( چون من تازه(6 ماهه) درسم تموم شده و اصلا سر كار نرفتم ) .لطفا راهنماييم كنيد خيلي كلافم كرده . ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-19 ساعت 16:19
من هم دنبال کسی هستم برای رفتن به آمریکا شرایط شما چیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
myfarstar عزيز حق با شماست و خودمم مي دونم كه با اين كارا و سوال و جواب ها چيزيو نميتونم عوض كنم و در نهايت هر چي قرار باشه بشه مي شه و از دست منم هيچ كاري بر نمياد ولي هي وسوسه مي شم كه search كنم و ببينم هر كي چه جوري شده . به هر حال ممنون از بيشنهاد دوستانتون