موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من مي خواستم ببينم قبل از اينکه برم براي مصاحبه ازدواج کنم يا بعد از اينکه گرين کارت گرفتم؟
بايد عقد کنم؟
چي کار کنم؟
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-02-01 ساعت 13:56)farzad-it نوشته: سلام.
من مي خواستم ببينم قبل از اينکه برم براي مصاحبه ازدواج کنم يا بعد از اينکه گرين کارت گرفتم؟
بايد عقد کنم؟
چي کار کنم؟
قبل از هر چيز شما بايد حداقل اطلاعات رو در مورد پرونده ات به ما بدي تا ما بتونيم جواب بديم.
مهمترين چيزي كه ما بايد بدونيم اينه كه كيس شما در چه گروه يا كتگوري قرار داره.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون.. والا تا پنج سال ديگه كهبخوام سيتريزن بشم سنم خيلي ميره بالا.... واقعا در مورد ازدواج گيچ شدم....بايد 5 سال زودتر برنده مي شدم.. خدا روشكر مي كنم تقدير اين بوده كه براي 2011 برنده بشم
(2011-01-29 ساعت 00:49)emankh101 نوشته: (2011-01-28 ساعت 20:59)mahmood_eng نوشته: سلام... من مصاحبه رفتم ..اگر بخوام ازدواج كنم مي تونم همسرموم با خودم بببرم يا نه؟ اگر نه گرين كارت بگيرم چقدر طول مي كشه و آيا ميشه ويزاي نامزدي اقدام كرد يا حتما بايد ازدواج باشه.ممنون ميشه اگر كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره راهنمايي كنه.. مي خوام ببينم آيا فكر ازدواج باشم يا فعلا بيخيال ازدواج بشم
فعلا بیخیال باش آقا محمود.
برو آمریکا کار کن انشالله پولهات که یه کمی جمع شد و سیتیزن هم شدی بعد یه فکری می کنی.
الان اگر ازدواج کنی غیر از دوری و نگرانی و استرس چیزی از زندگی نمیفهمی.
با گرین کارت بالای 2 سال، با سیتیزنی 1 سال درست میشه.
این تجربه 3 سال زندگی خودم هست که با ویزای ازدواجی اقدام کردم.
موفق باشی....
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-01 ساعت 21:03)elena_arch411 نوشته: (2008-05-09 ساعت 13:59)پارسا10 نوشته: سلام
من به تازگي ميروم براي مصاحبه به آنكارا و براي ويزاي نامزدي اقدام كردم وقتي برگشتم اطلاعات كاملي در اختيارتان ميگذارم.
خ
salam agaye parsa
mishe natijaro be ma ham begid
من دارم از طریق ازدواج میرم اما هیچی از شرایطش نمیدونم میترسم ویزا ندن
لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه ممنون میشم
در مورد چه چیزایی اطلاع ندارید؟؟؟
سئوال کنید دوستان راهنمایی می کنند...
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان در چه موردی راهنمایی میخواید؟
یکم از شرایطتون بگید. کجا مصاحبه دارین؟
اگه همه تاپیک ها را بخونید فکر کنم خیلی چیزها رامتوجه بشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگه ممکنه من تازه وارد رو راهنمایی کنید.مرسی
تاپیک ها رو خوندم ولی خیلی حالی نشدم یکم گیج شدم!
من 21 سالمه و در حال گرفتن مدرک کارشناسی میباشم مشکل سربازی هم ندارم میشه بگید کلا چطوری میتونم از طریق ازدواج مهاجرت کنم؟یکم ابتدایی تر بگید ممنون میشم.
و اینکه میتونم واسه کار که مدرک تخصصی شو دارم و تو امریکا خیلی کار هست اقدام کنم از کجا میتونم بفهمم که این تخصی که دارم رو بعنوان شغل قبول می کنند؟البته یه مدرک بین المللی و شرکت بزرگی هست.(CISCO)
مرسی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من کمتر از 1 ماه است که در سفر به دوبی که کردم با يه دختری آشنا شدم که امريکا به دنيا اومده . بد ميخواد برای من از طريق ازدواج اقدام کنه که منو ببره امريکا ، ميخواستم ببينم همچين چيزی شدنی هست و اگه شدنی هست زمانی که من ميرم سفارت برای مصاحبه ازم نميپرسم شما که انگليسی بلد نيستين پس چجوری با اين دختر آشنا شدين ؟ آخه من انگليسيم اصلاً خوب نيست و يکی از دوستانم واسطه آشناييت ما بود . لطفاً کاملاً توضيح دهيد که چی کار بايد بکنم . مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سه هفته دیگه مونده تا مصاحبم (وووی!) کیسم نامزدی هست
آیا قبل از مصاحبه ایمیلی دریافت میکنیم جهت کامفرم شدنش یا احیانا مدارک مورد نیاز؟
چون توی ارسال های قدیمی دیده بودم همچین چیزیو