موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-27 ساعت 21:34)inanna نوشته: سلام به همگی دوستان و مرسی از همدلی و همدردی و دلگرمی هاتون , بلاخره با " سلام و صلوات " ما هم دیشب surprise شدیم و ایمیل مصاحبه مون رسید برای ۱۱th آپریل ! البته بعد از چند بار پیگیری که مطمئن شدیم پروندمون از pending برداشته شده که خودش داستان بود دوباره ! یک نکته دیگه که تو این مدت متوجه شدم اینه که هر موقع با NVC تماس میگیریم خیلی مهمه که با چه کسی صحبت میکنیم ! بعضی هاشون واقعا با دلسوزی بیشتری کار میکنند , این چند وقته هر بار باهاشون تماس گرفتم با ۲ نفر صحبت کردم و هر سری با نفر دوم کارم بهتر راه افتاده , یعنی یک بار که صحبتم تموم شد , قطع کردم دوباره تماس گرفتم که شکر خدا , یا واقعا جدیدا سرویس دهی تلفنی شون بهتر شده یا خوش شانس بودم که اصلا پشت خط منتظر نبودم و هر بار سریع وصل شده , و البته بهشون هم گفتم که قبلا با همکارشون صحبت کردم ولی confuse شدم و نیاز به توضیح بیشتر دارم .
فکر کردم یکم دوباره با جزییات براتون بنویسم که شاید از لابه لای این حرفها دوستان جواب سوال های خودشون رو هم بگیرند , وقتی درخواست کردیم " تغییر سفارت " رو کنسل کنند و دوباره برمون گردونند تو صف آنکارا , البته که ازمون خواستند حتما با ایمیل درخواست کنیم که official و مکتوب باشه ,(پای تلفن کار های به این شکل رو انجام نمیدن ) یک هفته بعد که تماس گرفتم ببینم ایمیل همسرم دریافت شده یا نه , با کل توضیحاتی که بهشون دادم که چه بر ما گذشته , بهم گفتند حداقل ۴۵ روز طول میکشه تا ایمیل ها بررسی بشه !!!!و خیلی هم پیچیده یک سری توضیحات اضافه داد و حوالم کرد به ۴۵ روز بعد ! که من هم قانع نشدم" as it doesn't make any sense at all " و دوباره تماس گرفتم ,و دوباره با تمام توضیحات ,خدا خیرش بده, گفت " بله معمولا ۴۵ روز طول میکشه ایمیل ها بررسی بشه ولی اگه مطمئنی همسرت حتما ایمیل رو فرستاده ,من pending رو remove میکنم از پروندتون و به سوپروایزرم هم تماس میگیرم که مطمئن بشیم درست انجام شده ! "
۵ روز پیش که باهاشون تماس گرفتم که مطمئن بشم واقعا پندینگ رو برداشتن بهم گفت ,بله remove شده و یادداشت هم شده که حتمن supervise بشه پروندتون ! که خدا رو شکر دیگه تلاش هامون اثر بخش بود و ایمیلمون رسید ! به عمرم با هیچ اداره و سیستمی اینطوری کل کل نکرده بودم ! از این جهت اعتماد به نفسم رفته بالا که تونستم از پسش بر بیام و این خیلی حسه خوبیه ,همین الان که دارم این رو مینویسم از ذهنم گذشت که , این هم واقعا یک درس بوده برام که چه طور باید برای حقم پا فشاری کنم و پیگیر باشم , کاری که اینجا نه بهم درست یاد داده شد و نه جراتش داده شد ! با آرزوی روزهای خوش برای همگی مون , در کنار عزیزمون , به زودی زود ...آمین
باسلام
باتوجه به تاریخ ارسال مدارک و تاریخ مصاحبه پس اینجوری میشه متوجه شد که دقیقا دوسال طول میکشه از تاریخ ارسال اولیه یا همون پرایوریتی دیت تا زمان مصاحبه درسته ؟ شما نقص مدرک نداشتین ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همراه البته درسته روند طولانی است ولی گاهی شلوغی در مرحله کاری زمان را از نرم خارج کرده و تبدیل به خاص شده به نظر روند کلی حدود 5 تا 7 ماه اپروو شدن حدود 2 ما تا کیس نامبر و اگر ارسال مدارک رو در حد اقل زمان 1 ماه و نهایتا nvc جهت تکمیل مدارک 2 ماه باشه تا این مرحله حداقل 10 ماه است و مرحله وقت سفارت 1 ماه باشه برای ماه بعد نهایتا کل زمان تا مصاحبه یک سال خواهد بود.البته هر نوع نقص مدارک یا تاخیر در ارسال مدارک و شلوغی سفارت در زمانهای نامشخص و بدتر از همه کلیرنس میتواند این ماجرای هزار تو را به شدت طولانی کند .متاسفانه این راه نیاز به درک شرایط متقاضی دارد که تا کنون حتی از طرف بستگان درک نشده چه برسه به سازمانها و یا عوامل سفارت. براتون آرزوی بهترینها رو دارم.
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-04 ساعت 02:33)tabangigs نوشته: (2016-02-27 ساعت 21:34)inanna نوشته: سلام به همگی دوستان و مرسی از همدلی و همدردی و دلگرمی هاتون , بلاخره با " سلام و صلوات " ما هم دیشب surprise شدیم و ایمیل مصاحبه مون رسید برای ۱۱th آپریل ! البته بعد از چند بار پیگیری که مطمئن شدیم پروندمون از pending برداشته شده که خودش داستان بود دوباره ! یک نکته دیگه که تو این مدت متوجه شدم اینه که هر موقع با NVC تماس میگیریم خیلی مهمه که با چه کسی صحبت میکنیم ! بعضی هاشون واقعا با دلسوزی بیشتری کار میکنند , این چند وقته هر بار باهاشون تماس گرفتم با ۲ نفر صحبت کردم و هر سری با نفر دوم کارم بهتر راه افتاده , یعنی یک بار که صحبتم تموم شد , قطع کردم دوباره تماس گرفتم که شکر خدا , یا واقعا جدیدا سرویس دهی تلفنی شون بهتر شده یا خوش شانس بودم که اصلا پشت خط منتظر نبودم و هر بار سریع وصل شده , و البته بهشون هم گفتم که قبلا با همکارشون صحبت کردم ولی confuse شدم و نیاز به توضیح بیشتر دارم .
فکر کردم یکم دوباره با جزییات براتون بنویسم که شاید از لابه لای این حرفها دوستان جواب سوال های خودشون رو هم بگیرند , وقتی درخواست کردیم " تغییر سفارت " رو کنسل کنند و دوباره برمون گردونند تو صف آنکارا , البته که ازمون خواستند حتما با ایمیل درخواست کنیم که official و مکتوب باشه ,(پای تلفن کار های به این شکل رو انجام نمیدن ) یک هفته بعد که تماس گرفتم ببینم ایمیل همسرم دریافت شده یا نه , با کل توضیحاتی که بهشون دادم که چه بر ما گذشته , بهم گفتند حداقل ۴۵ روز طول میکشه تا ایمیل ها بررسی بشه !!!!و خیلی هم پیچیده یک سری توضیحات اضافه داد و حوالم کرد به ۴۵ روز بعد ! که من هم قانع نشدم" as it doesn't make any sense at all " و دوباره تماس گرفتم ,و دوباره با تمام توضیحات ,خدا خیرش بده, گفت " بله معمولا ۴۵ روز طول میکشه ایمیل ها بررسی بشه ولی اگه مطمئنی همسرت حتما ایمیل رو فرستاده ,من pending رو remove میکنم از پروندتون و به سوپروایزرم هم تماس میگیرم که مطمئن بشیم درست انجام شده ! "
۵ روز پیش که باهاشون تماس گرفتم که مطمئن بشم واقعا پندینگ رو برداشتن بهم گفت ,بله remove شده و یادداشت هم شده که حتمن supervise بشه پروندتون ! که خدا رو شکر دیگه تلاش هامون اثر بخش بود و ایمیلمون رسید ! به عمرم با هیچ اداره و سیستمی اینطوری کل کل نکرده بودم ! از این جهت اعتماد به نفسم رفته بالا که تونستم از پسش بر بیام و این خیلی حسه خوبیه ,همین الان که دارم این رو مینویسم از ذهنم گذشت که , این هم واقعا یک درس بوده برام که چه طور باید برای حقم پا فشاری کنم و پیگیر باشم , کاری که اینجا نه بهم درست یاد داده شد و نه جراتش داده شد ! با آرزوی روزهای خوش برای همگی مون , در کنار عزیزمون , به زودی زود ...آمین
باسلام
باتوجه به تاریخ ارسال مدارک و تاریخ مصاحبه پس اینجوری میشه متوجه شد که دقیقا دوسال طول میکشه از تاریخ ارسال اولیه یا همون پرایوریتی دیت تا زمان مصاحبه درسته ؟ شما نقص مدرک نداشتین ؟
سلام دوست عزیز زمان بندی من هم نزدیک شماست من هم26 فبریه ایمیل تکمیل مدارک گرفتم .امیدوارم برای اپریل وقت سفارت انکارا بهمون بدن منتظر خبرای خوب از شما هستیم موفق باشین.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
.......
میدونم که میگذره
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
(2016-03-04 ساعت 02:33)tabangigs نوشته: (2016-02-27 ساعت 21:34)inanna نوشته: سلام به همگی دوستان و مرسی از همدلی و همدردی و دلگرمی هاتون , بلاخره با " سلام و صلوات " ما هم دیشب surprise شدیم و ایمیل مصاحبه مون رسید برای ۱۱th آپریل ! البته بعد از چند بار پیگیری که مطمئن شدیم پروندمون از pending برداشته شده که خودش داستان بود دوباره ! یک نکته دیگه که تو این مدت متوجه شدم اینه که هر موقع با NVC تماس میگیریم خیلی مهمه که با چه کسی صحبت میکنیم ! بعضی هاشون واقعا با دلسوزی بیشتری کار میکنند , این چند وقته هر بار باهاشون تماس گرفتم با ۲ نفر صحبت کردم و هر سری با نفر دوم کارم بهتر راه افتاده , یعنی یک بار که صحبتم تموم شد , قطع کردم دوباره تماس گرفتم که شکر خدا , یا واقعا جدیدا سرویس دهی تلفنی شون بهتر شده یا خوش شانس بودم که اصلا پشت خط منتظر نبودم و هر بار سریع وصل شده , و البته بهشون هم گفتم که قبلا با همکارشون صحبت کردم ولی confuse شدم و نیاز به توضیح بیشتر دارم .
باسلام
سلام دوست عزیز , والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم آخر سر ! ببینین ما ها که همسرمون سیتیزن هست , ویزا بولتن و priority date برامون تاثیری نداره , ولی اگر بخواهیم اون رو درنظر بگیریم , priority date که به ما دادند , ۱۴ اپریل هستش , که اکتبر current شد ! حالا نمیدونم این واقعا تصادفی هست که مصاحبه با اون تاریخ یکی شده یا نه , چون ما هیچوقت نقص مدرک نداشتیم , ولی این وسط چند نکته دست به دست داد که کیس ما عقب افتاد که به شدت تقصیر NVC بود (۲ بار ,۲تا ایمیل خیلی مهم رو دریافت نکردیم که خودش داستانی شد برامون ! ) و البته مهم ترین دلیل هم فکر میکنم سفارتمون که آنکارا هست, که همیشه شلوغترین سفارت بوده , و در مورد کیس های ازدواجی این سری خیلی کم لطفی کردند و چندین ماه ماها رو معطل نگه داشتند . امیدوارم با شما دیگه اینطوری رفتار نکنند و زودتر وقت بدن بهتون , خودتون هم چند وقت یک بار تماس بگیرین باهاشون و پیگیری کنید ! به امید روزهای بهتر برای هممون
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
(2016-03-04 ساعت 19:27)عدلی نوشته: سلام دوستان همراه البته درسته روند طولانی است ولی گاهی شلوغی در مرحله کاری زمان را از نرم خارج کرده و تبدیل به خاص شده به نظر روند کلی حدود 5 تا 7 ماه اپروو شدن حدود 2 ما تا کیس نامبر و اگر ارسال مدارک رو در حد اقل زمان 1 ماه و نهایتا nvc جهت تکمیل مدارک 2 ماه باشه تا این مرحله حداقل 10 ماه است و مرحله وقت سفارت 1 ماه باشه برای ماه بعد نهایتا کل زمان تا مصاحبه یک سال خواهد بود.البته هر نوع نقص مدارک یا تاخیر در ارسال مدارک و شلوغی سفارت در زمانهای نامشخص و بدتر از همه کلیرنس میتواند این ماجرای هزار تو را به شدت طولانی کند .متاسفانه این راه نیاز به درک شرایط متقاضی دارد که تا کنون حتی از طرف بستگان درک نشده چه برسه به سازمانها و یا عوامل سفارت. براتون آرزوی بهترینها رو دارم.
خانم عدلی جان آرزو میکنم هرچه زودتر شما و دوستان " تازه compelet " و در انتظار کلیرنس, هم از انتظار در بیایین , برای من که برزخ و بلاتکلیفی این دوران یکی از سخت ترین اتفاقاتی بود که تجربه کردم والبته پر از درس , که شاید تو شرایط متفاوت تر نمیتونستم به این خوبی درک کنم ! قربانی عزیزم که میدونم حال خیلی سخت تری هم نسبت به باقی ما ها داره ,خدا و کائنات هوای هممون رو داره ! امیدوارم هرچه زودتر خبر های خوش بشنویم , به امید ویزای یک ضرب برای هممون
CR1/IR1
آنکارا
️ویزا یک ضرب
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-04 ساعت 19:33)عدلی نوشته: (2016-03-04 ساعت 02:33)tabangigs نوشته: (2016-02-27 ساعت 21:34)inanna نوشته: سلام به همگی دوستان و مرسی از همدلی و همدردی و دلگرمی هاتون , بلاخره با " سلام و صلوات " ما هم دیشب surprise شدیم و ایمیل مصاحبه مون رسید برای ۱۱th آپریل ! البته بعد از چند بار پیگیری که مطمئن شدیم پروندمون از pending برداشته شده که خودش داستان بود دوباره ! یک نکته دیگه که تو این مدت متوجه شدم اینه که هر موقع با NVC تماس میگیریم خیلی مهمه که با چه کسی صحبت میکنیم ! بعضی هاشون واقعا با دلسوزی بیشتری کار میکنند , این چند وقته هر بار باهاشون تماس گرفتم با ۲ نفر صحبت کردم و هر سری با نفر دوم کارم بهتر راه افتاده , یعنی یک بار که صحبتم تموم شد , قطع کردم دوباره تماس گرفتم که شکر خدا , یا واقعا جدیدا سرویس دهی تلفنی شون بهتر شده یا خوش شانس بودم که اصلا پشت خط منتظر نبودم و هر بار سریع وصل شده , و البته بهشون هم گفتم که قبلا با همکارشون صحبت کردم ولی confuse شدم و نیاز به توضیح بیشتر دارم .
باسلام
سلام دوست عزیز زمان بندی من هم نزدیک شماست من هم26 فبریه ایمیل تکمیل مدارک گرفتم .امیدوارم برای اپریل وقت سفارت انکارا بهمون بدن منتظر خبرای خوب از شما هستیم موفق باشین.
پس احتمالش هست وقت مصاحبمون تو یک تاریخ باشه ، من زیاد نمیام تو اینجا اگه اشکالی نداره ممنون میشم با تلگرام یا ایمیل با هم در ارتباط باشیم تا هر خبری هرکدوم زودتر گرفتیم همو در جریان بزاریم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-04 ساعت 19:39)inanna نوشته: (2016-03-04 ساعت 02:33)tabangigs نوشته: (2016-02-27 ساعت 21:34)inanna نوشته: سلام به همگی دوستان و مرسی از همدلی و همدردی و دلگرمی هاتون , بلاخره با " سلام و صلوات " ما هم دیشب surprise شدیم و ایمیل مصاحبه مون رسید برای ۱۱th آپریل ! البته بعد از چند بار پیگیری که مطمئن شدیم پروندمون از pending برداشته شده که خودش داستان بود دوباره ! یک نکته دیگه که تو این مدت متوجه شدم اینه که هر موقع با NVC تماس میگیریم خیلی مهمه که با چه کسی صحبت میکنیم ! بعضی هاشون واقعا با دلسوزی بیشتری کار میکنند , این چند وقته هر بار باهاشون تماس گرفتم با ۲ نفر صحبت کردم و هر سری با نفر دوم کارم بهتر راه افتاده , یعنی یک بار که صحبتم تموم شد , قطع کردم دوباره تماس گرفتم که شکر خدا , یا واقعا جدیدا سرویس دهی تلفنی شون بهتر شده یا خوش شانس بودم که اصلا پشت خط منتظر نبودم و هر بار سریع وصل شده , و البته بهشون هم گفتم که قبلا با همکارشون صحبت کردم ولی confuse شدم و نیاز به توضیح بیشتر دارم .
باسلام
سلام دوست عزیز , والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم آخر سر ! ببینین ما ها که همسرمون سیتیزن هست , ویزا بولتن و priority date برامون تاثیری نداره , ولی اگر بخواهیم اون رو درنظر بگیریم , priority date که به ما دادند , ۱۴ اپریل هستش , که اکتبر current شد ! حالا نمیدونم این واقعا تصادفی هست که مصاحبه با اون تاریخ یکی شده یا نه , چون ما هیچوقت نقص مدرک نداشتیم , ولی این وسط چند نکته دست به دست داد که کیس ما عقب افتاد که به شدت تقصیر NVC بود (۲ بار ,۲تا ایمیل خیلی مهم رو دریافت نکردیم که خودش داستانی شد برامون ! ) و البته مهم ترین دلیل هم فکر میکنم سفارتمون که آنکارا هست, که همیشه شلوغترین سفارت بوده , و در مورد کیس های ازدواجی این سری خیلی کم لطفی کردند و چندین ماه ماها رو معطل نگه داشتند . امیدوارم با شما دیگه اینطوری رفتار نکنند و زودتر وقت بدن بهتون , خودتون هم چند وقت یک بار تماس بگیرین باهاشون و پیگیری کنید ! به امید روزهای بهتر برای هممون پس اینجور من همیشه سعی میکنم راحت با اتفاقات کنار بیام خودمو وفق بدم من مشکلی ندارم ولی خدایش سخته ادم خودشو وفق بده با این انتظار هاهاها هرچی میخوای بهش فکر نکنی نمیشه خوبه باز این اینترنت هست ادم سرچ میکنه ی چیزی میفهمه من که دیگه تو این چند وقت انقدر انگلیسی خوندم تو این سایتا دیگه ی صفحه انگلیسی میبینم حالم بد میشه هاهاهاها اینجا خوبیش اینه که همه شرایظشون مشابهه به نتایج بهتری میرسیم بدیش اینه سفارت امریکا رو بیشتر به ایرانیا اختصاص میدن که همش شلوغه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هایی که در انتظار زمان مصاحبه با ویزای CR1 و IR1 سفارت آنکارا ترکیه هستن پیشنهاد میکنم تو تلگرام ی گروه تشکیل بدیم و اونجا هر خبری از NVC یا سفارت انکارا میشه و هر ایمیل یا نامه ای که میگیرین به همه اطلاع بدین که ببینیم تو هر مرحله چقدر زمان میبره ممنون اگه مایل بودین شمارتونو تو خصوصی برام بزارین منتظرتون هستم مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی میدونه فرق ویزای F2A با CR1 یا IR1 چی هست ؟ فرق CR1 یا IR1 رو میدونم اما فرق این دوتا با F2A چی هست ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-07 ساعت 23:42)tabangigs نوشته: بچه ها کسی میدونه فرق ویزای F2A با CR1 یا IR1 چی هست ؟ فرق CR1 یا IR1 رو میدونم اما فرق این دوتا با F2A چی هست ممنون میشم راهنمایی کنین
f2a ازدواج با گرین کارتی هست.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در یکی از تایپیک ها تا وقت 25 آپریل بود پس احتمالا آپریل داره پر میشه. ما منتظرین وقت سفارت منتظر خبریم لطفا اگه کسی ایمیل وقت سفارت براش آمد با اعلام آن ما رو هم خوشحال کنه به امید روزای بهتر.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
.......
میدونم که میگذره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-08 ساعت 00:00)armehraboon نوشته: (2016-03-07 ساعت 23:42)tabangigs نوشته: ل
f2a ازدواج با گرین کارتی هست.
مرسی از راهنماییتون خیلی وقت بود برام سوال بود ممنونم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که در ماه مارچ وقت سفارت دارین لطفا فهرست مدارک رو اعلام کنید تا لااقل ما منتظرین وقت سفارت به فکر آن باشیم در یکی از تایپکهای بود که کارمندای سفارت آنکارا عوض شدن و بیشتر خانمها هستن منتظر اطلاعات کاملتر شما هستیم سفر به خیر و به امید ویزا یه ضرب عزیزان مسافر.
کیس ir1
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
.......
میدونم که میگذره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم ی اتفاقاتی داره تو NVC و سفارت میفته ویزاهای مهاجرتی که نیاز به کارنت شدن دارن امروز خیلیهاشون کارنت شدن و جدولش اعلام شده اونا هم ظرف دو هفته قاعدتا باید براشون نامه مصاحبه بیاد فکر کنم مال ما ها هم قاطی اونا بر بخوره احتمال زیاد میدم تو این ماه نهایت تا 15 فروردین ی خبرایی بشه
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
(2016-03-05 ساعت 01:52)tabangigs نوشته: (2016-03-04 ساعت 19:39)inanna نوشته: (2016-03-04 ساعت 02:33)tabangigs نوشته: باسلام
سلام دوست عزیز , والا ما که از کار اینا سر در نیاوردیم آخر سر ! ببینین ما ها که همسرمون سیتیزن هست , ویزا بولتن و priority date برامون تاثیری نداره , ولی اگر بخواهیم اون رو درنظر بگیریم , priority date که به ما دادند , ۱۴ اپریل هستش , که اکتبر current شد ! حالا نمیدونم این واقعا تصادفی هست که مصاحبه با اون تاریخ یکی شده یا نه , چون ما هیچوقت نقص مدرک نداشتیم , ولی این وسط چند نکته دست به دست داد که کیس ما عقب افتاد که به شدت تقصیر NVC بود (۲ بار ,۲تا ایمیل خیلی مهم رو دریافت نکردیم که خودش داستانی شد برامون ! ) و البته مهم ترین دلیل هم فکر میکنم سفارتمون که آنکارا هست, که همیشه شلوغترین سفارت بوده , و در مورد کیس های ازدواجی این سری خیلی کم لطفی کردند و چندین ماه ماها رو معطل نگه داشتند . امیدوارم با شما دیگه اینطوری رفتار نکنند و زودتر وقت بدن بهتون , خودتون هم چند وقت یک بار تماس بگیرین باهاشون و پیگیری کنید ! به امید روزهای بهتر برای هممون پس اینجور من همیشه سعی میکنم راحت با اتفاقات کنار بیام خودمو وفق بدم من مشکلی ندارم ولی خدایش سخته ادم خودشو وفق بده با این انتظار هاهاها هرچی میخوای بهش فکر نکنی نمیشه خوبه باز این اینترنت هست ادم سرچ میکنه ی چیزی میفهمه من که دیگه تو این چند وقت انقدر انگلیسی خوندم تو این سایتا دیگه ی صفحه انگلیسی میبینم حالم بد میشه هاهاهاها اینجا خوبیش اینه که همه شرایظشون مشابهه به نتایج بهتری میرسیم بدیش اینه سفارت آمریکا رو بیشتر به ایرانیا اختصاص میدن که همش شلوغه
واقعا دوست عزیز , انتظار این دوره یکی از سخت ترین اتفاقات هستش , خیلی کار خوبی میکنید رو زبانتون کار میکنید ,بهترین استفاده رو از این دوران ببرین , من هم اگه میدونستم واقعا ۲ سال طول میکشه حداقل برنامه ریزی بهتری میکردم , ولی خوب بلا تکلیفی باعث شد تمرکز درستی نتونم داشته باشم , امیدوارم برای شما به خوبی و خوشی بگذره همه چیز , با آرزوی ویزای یک ضرب برای همگیمون
CR1/IR1
آنکارا
️ویزا یک ضرب