2011-05-05 ساعت 01:05
(2011-05-04 ساعت 12:24)rozollina نوشته:سلام مجدد و تشکر از دوستانی که دارن دانش و تجریشون رو شیر میکنند.(2011-05-03 ساعت 22:22)mohammadonline نوشته:(2011-05-03 ساعت 19:31)saba.m نوشته:ممنونم صبا جان از پاسخت(2011-05-03 ساعت 15:28)mohammadonline نوشته: دوستان سلام
دستم به دامنتان ( پاچه شلوارتان)
آقا من چند تا سوال فنی دارم ممنون میشم دوستان کمکم کنید
1- برای اقدام کردن گرین کارت از طریق ازدواج آیا لازم هست فردی که سیتیزت هست تو آمریکا باشه؟ ( العان تو آمریکا هست و قرار تا چند وقت دیگه بیاد ایران تا ازدواج کنیم 3 سال هم با هم نامزد هستیم، لازم هست برگرده تا کارها رو انجام بده، یا این که از طریق آنلاین یا یکی از نزدیکاش ( خواهر یا مادر) می تونن واسش انجام بدن)
2- اگر خودمان کار انجام دهیم بهتر است یا اینکه وکیل بگیرم؟
3- کسی وکیل خوب سراغ داره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
خیلی این واسم مهم هست که باید برگرده یا نه.
سلام
فکر نمیکنم کسی که برای شما اقدام می کنه باید زمان اقدام آمریکا باشه ولی زمانی که برای مصاحبه تشریف می برید برایشان مهم هست که کسی که برای شما اقدام کرده مقیم امریکا باشه و اگه ایشون اون موقع آمریکا نباشن یا یه جوری وابستگی به امریکا ایشون رو نتونین ثابت کنین معمولا ایراد میگیرن و مدرکی برای اثبات این موضوع میخوان
به نظرم نیاز به وکیل نیست چون تمام فرم ها و روال مشخص هستند و وکیل فقط در پر کردن و ارسال فرم ها کمک میکنن که شما با مطالعه این سایت و کمک دوستان راحت می تونید فرم ها رو تکمیل و ارسال کنین
نامزد من اونجا به دنیا اومده . بر طبق نظر شما ما می توانیم بعد از عقد ، عقد نامه را ترجمه کنیم و به همراه دیگر مدارکی که در سایت سفارت اومده برای سفارت ارسال کنیم تا وقت سفارت را برام بزارند؟
به نظر دوستان موندن نامزد من بعد از عروسی تو ایران تا موقعی که بتونیم با هم بریم آمریکا مشکلی در روند گرین کارت به وجود می آورد؟
ممنوم از همه دوستان
دوست عزیز
شما بعد از اینکه ازدواج کردین باید ترجمه عقدنامه را بفرستید اداره مهاجرت با فرمها و مبالغ لازم کسی دیگر هم میتونه اینکار را برای شما انجام دهد و لزومی ندارد که حتما خود شخص اینکار را بکند در ضمن به کسی که شما را ساپورت میکنه هم خیلی توجه داشته باشید چون خیلی مهم
مسئله دیگر اینکه کار شما حدود 6 ماه الی یک سال طول میکشه تا ویزا را بگیرید و همانطور که دوست عزیز saba گفتند هنگام مصاحبه خیلی مهم که همسر شما کجا باشه بهتر که ایران نباشن یا اینکه موقع مصاحبه همراه شما باشن هم خوبه چون سیتی زن هستن میتونن برن داخل بهرحال فرمها و درخواستها کاملا واضح هستند و مرحله به مرحله برای شما بعد از دریافت جواب شما فرستاده میشوند بنظر من هم نیازی به وکیل نیست شما فقط در مرحله اول از کسی اونجا بخواین فرمهای لازمه را بگیرن و برای شما پر کنند و بفرستند - موفق باشید
آقا من تا حالا با 4 تا وکیل حرف زدم و کل این 48 صفحه این تاپیک رو تو 3 روز خوندم. اما مشکل کجاست؟
3 تا از این وکیل ها گفتند که زمان اقدام کردن لازم به حضور سیتیزن تو آمریکا نیست و خودشون کارها رو انجام میدن و خانم من میتونه تا موقعی که کار من درست بشه تو ایران بمونه
اما یکیشون گفت ما نمیتویم بگیم که زمان اقدام تو آمریکا نباشه، اما هیچ رکوردی هم برای این کار چک نمی شه
از طرفی برخی از دوستان تو این تاپیک گفتند که کسی که سیتیزن هست نباید مدت زیادی خارج از آمریکا باشه( با توجه به اینکه اسپانسر من خانومم نیست چون دانشجو هست (کس دیگه ای اسپانسرم هست) و العان هم 3 ماه بین 2 ترم تعطیل هستند و ترم بعد را هم مرخصی گرفتند آیا باز هم به نظر دوستان مشکلی برای حضور حدود 7 یا 8 ماه در ایران ( و بعد با هم بریم سفارت) در گرفتن گرین کارت من هست؟)
ممنون از همتون
ان شالله همه دوستان به آرزوهاشون برسند و من هم از صدقه سر اونها به آرزوم برسم.
یاحق
منتظر نظراتون هستم.