موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
بالاخره بعداز کلی ایمیل و تلفن وقت مصاحبه منم دادن!
28 سپتامبر 8:30صبح
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خدارو شکر که این مشکل هم حل شد انشاا.. مصاحبه خوبی داشته باشین ویک ضرب ویزاتون بگیرید و واسه ما هم که منتظر وقت مصاحبه هستیم دعا کنید.
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-02 ساعت 22:55)masoudeses نوشته: سلام به همگی
بالاخره بعداز کلی ایمیل و تلفن وقت مصاحبه منم دادن!
28 سپتامبر 8:30صبح
وای خیلی خوشحال شدم و بهتون تبریک می گم .امیدوارم با ویزا برگردین
نوع ویزا:cr1
تاریخ ارسال مدارک :21 آوریل 2011
تاریخ رفتن مدارک به nvc:اگوست 2011
تاریخ فرستادن آخرین مدارک :نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه :7march 2012
تاریخ دریافت ویزا:9مارس 2012
کل پروسه : ده ماه و نیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ديروز از مصاحبه در ابوظبی اومدم همه چیز داشت خوب پیش میرفت که آفیسر پرسید نامزدت قبلا" ازدواج کرده منم گفتم بله و يک پسر داره به من گفت باید طلاق نامه زن اول رو برای ما بفرسته شما هم 2هفته ديگه سایت رو چک کن من با نامزدم که تماس گرفتم گفت من اصلا" طلاق نامه ندارم باید میگفتی که ما دوست دخت دوست پسر بودیم و بچه دار شدیم چون اصلا" جایی ثبت نشده که بخوام طلاق نامه داشته باشم حالا يک نامه از اون خانم می خواد بگیره که اینا با هم یک مدت زندگی کردن و جدا شدن و اونو ارسال کنه سوال من اینه که آیا فقط این کافیه و آیا اونو دوباره چکش میکنن و حالا که این طور شده کار من خیلی طول میکشه خواهشا" اگر کسی اطلاعات داره به من کمک کنه مرسی
موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
با سلام
چند موضوع سوالتون گنگ هست اگه اونارو جواب بدین دوستان میتونن بهتر کمک کنن
1: آفیسر از کجا فهمید نامزد شما قبلا ازدواج کرده؟ از اظهارات شما یا جایی ثبت شده بوده؟
2: اگر نامزدتون با همسر قبلیشون خارج از آمریکا ازدواج کردن و با هم اونجا رفتن و بعدها در امریکا طلاق گرفتن موقع مهاجرت سند ازدواجشون رو ارائه دادن پس در اداره مهاجرت ثبت شده و با دیدن یه وکیل و رفتن به دادگاه موضوع قابل حل هستش
3: اگر مورد 2 درست هستش نامه اون خانم کمکی نمیکنه دوست من و فقط سر در گم میشین
پیشنهاد بنده اینه که با یک وکیل ایرانی - آمریکایی تماس بگیرین
موفق باشین
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به تازگي از آنكارا برگشتم...بعد از كلي انتظار بالاخره ويزاي آمريكا توي پاسپورتم خورد و چشمم به جمالش روشن شد! ولي چه فايده كه تا 3 ماه ديگه باطل ميشه...
طي سفري كه به آنكارا براي دريافت ويزاي خودم و دخترم داشتم در كمال نا باوري بهم گفته شدكه كيس دخترم ربطي به اونا نداره و بهش ويزا نميدن ...گفتن از اول بايد از سفارت سوييس در ايران براي گرفتن پاسپورت آمريكايي براش اقدام مي كرديم! بماند كه چقدر جا خورديم و حالمون گرفته شد! اين در حاليه كه 2 ساله درگير گرفتن ويزابراي خودم بودم و از پارسال درگير كيس دخترم و هم من بوديم ...براش پرونده تشكيل داديم و هزينه كرديم تا موقع مصاحبه شد... وچه قدر آنكارا تاكيد داشت كه همه اعضاي خانواده بايد براي مصاحبه حضور داشته باشن و به سختي برديمش آنكارا چون يك سالش بيشتر نبود...مديكال انجام داد و طفلكي چه قدر واكسن خورد و پول توي جيب دكتر اونگان رفت...
براي سفر اخيرم گفتن لازم نيست دخترم همرام باشه و فقط پاسپورتش كافيه و تمام اين مدت صداشون در نيومد كه دخترم شرايط گرفتن ويزا رو نداره و چون پدرش سيتيزن هست فقط ميتونه درخواست پاسپورت آمريكايي بكنه.... تازه باورم ميشه كه ميگن آفيسراي سفارت آمريكا در آنكارا خيلي گيج ميزنن ...من اگه فرصت بشه حتما سفرنامه خودم از آنكارا رو تو ي سايت مي ذارم...
خلاصه ...حالا از سفارت سوييس وقت گرفتيم براي 15 شهريور كه مدارك دخترم رو بهشون تحويل بديم و اگه قبول كردن پاسپورتش از آمريكا صادر بشه 1-2 ماه بعد به دستمون مي رسه.... و اگه بيشتر طول بكشه ويزاي من باطل ميشه ...نمي دونم مطرح كردن اين سوال توي اين تاپيك درست هست يا نه وگرنه در كدوم تاپيك مي تونم مطرحش كنم؟
سوالم اينه: شرايط تمديد ويزا مهاجرتي به چه صورت هست؟ اگه ويزام باطل بشه دوباره از اول بايد شروع كنم و همون دردسرا و طولاني شدن را داره؟ شما پيشنهاد ميكنين چي كار كنم؟؟؟ متاسفانه ويزام مالتي پل نيست وگرنه يه سر چند روزه ميرفتم و برگشتم....
ميترسم برم و ديگه نتونم بيام....
از طرف ديگه سفارت سوييس شرايط عجيبي برامون گذاشته....كلي مدرك خواستن و همين طور حضور همسرم هم واجبه ....اگه نتونست بياد ميتونه فرم رضايت نامه رو پر كنه و بفرسته ولي عجيب اينه كه چه همسرم براي مصاحبه حضور داشته باشه و چه نداشته باشه بايد پاسپورت ايراني و آمريكايي همسرم به همراه بقيه مدارك به سفارت سوييس تحويل داده بشه! چه طور ميشه كه كسي خودش اينجا نباشه ولي پاسپورتش دست كس ديگه باشه ...فكر ميكردم اين كار غير قانوني باشه....يعني ممكنه كه سفارت يه كار غير قانوني از آدم بخواد؟!
ببخشيد اگه تاپيكم به موضوع اين مبحث نميخوره...
اگه كسي از دوستان اطلاعاتي دارن و يا تجربه مشابه ممنون ميشم منو در جريان بذارن....