موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، کسی میدونه چقدر طول میکشه تا مدارک مالیاتو بدن؟! الان ۱ هفته گذشته اسپانسر و همسرم درخواست دادن هنوز ندادن بهشون!!!! خیلی لفتش میدان تو همه چی!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من از ایران فرش ابریشم اوردم میخواستم بدونم اینجا میشه فروخت؟چون با این وضع دلار پول فرستادن سخت شده پولو پله هم ته کشیده.هرکی میتونه منو راهنمایی کنه.ما نزدیک بوستونیم.ممنون میشم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 13:54)kamela نوشته: (2011-12-20 ساعت 02:51)girl نوشته:
سلام عزیزم...تو وکیل داری؟؟من هم باید این مدارک رو پر کنم ولی نمیدونم مدارک مالیات رو از کجا باید درخاست کنم...لطف میکنی بگی از کجا درخواست مدارک مالیاتی رو کردین؟؟؟؟وکیل دارم خیر سرم ولی حتی یک راهنمایی کوچک هم نمیکنه..ممنون ازت
سلام عزیزم، ما وکیل نداریم همهٔ کارا رو همسرم خودش انجام داد، ازش میپرسم کجا درخواست داده حتما جوابشو بهت میدم که زود درخواست کنی، خیلی طولش میدان تا یه کاری کنن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ازت ممنونم عزیزم...اصلا ناراحت طول کشیدنش نباش..مطمین هستم مال کسی به اندازه من طول نکشیده..الان 2 سال و 2 ماه هست که خبری از کار ما نیست..میخوام وکیلم رو عوض کنم....انشالا زودی کارات پیش بره و بری پیش همسرت.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،وای، من که دیگه کاسهٔ صبرم لبریز شده، واقعا خدا بهت صبر بده، تو از من واجبتری ایشالا کارت زودتر از من درست شه عزیزم، فقط کسی که طعم این انتظارو چشیده میتون مارو درک کنه! ببخشید که دیر شد، اسمش سازمان IRSهستش، باید اونجا درخواست بدید بعد از یه مدت میدن بهتون مدارک ما لیاتتون رو ، به ما که هنوز ندادن! موفق باشی عزیزم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزم...اینقدر غصه نخور..هروقت غصه اومد سراغت یاد من بیفت که رکورد زدم..من دعا میکنم کار تو زودتر از من درست بشه چون میدونم که تو واجب تری ..چون من اقلا اگر ایران هستم پیش شوهرم هستم ولی تو ازشون دوری..من خودم 6 ماه امریکا بودم و فهمیدم هیچی بدتر از این نیست که ادم از همسرش دور باشه..به خدا من اصلا امریکا رو دوست ندارم ولی برای اینده دخترم باید بریم..اصلا امریکا تهفه نیست..من از نزدیک دیدم....اقلا کاش ادم با خانوادش اونجا باشه..امیدوارم همه ما کارمون زود درست بشه..عزیزم غصه نخور....ممنون از راهنمایی هایی که میکنی..اره یک وکیل بهم گفت که از IRS میتونم برگه های مالیات رو(با اینکه کار نکردم )بخوام.....اما چون حتی با اینکه الان میدونم از کجا باید بخوام ولی باز نمیتونم و بلد نیستم که چطور از IRS بخوام به همین دلایل باید وکیلم رو عوض کنم..فکر کن وکیل قبلی حتی نمیگه چطور درخواست کنم از IRS....باز هم از لطفت ممنونم عزیزم..راستی کار تو الان چند وقته طول کشیده؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزم، منم مشکلم اینه که خیلی تمایلی به آمریکا رفتن ندارم ولی شوهرم تمام امرش اونجا بوده، هر کاری کرد نتونست ایران بمونه، اونی که دوست داره بره آمریکا فکر میکنم خیلی راحت تر با همه چیز کنار میاد، ما الان دقیقا ۱ ساله که اقدام کردیم، البته شوهرم اول گرین کارتی بود ،الان ۵ ماهه که ستیزن شده، فکر میکردم وقتی ستیزن شه خیلی زود درست میشه کارمون ولی الان تازه مدارک مالیاتشو خواستن، نمیدونم چقدر دیگه باید صبر کنم!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من وكيل گرفتم و وكيلم خيلي خوبه وپروسه من تو مرحله اي كه مداركو بفرسته برايnvc نمي دونم كه شما در چه مرحله هستي
آرزوي موفقيت دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شوهرم خيلي وقته كه با اين وكيل كار مي كنه و2500$ گرفته ومن اسمشو مي پرسم مگم ودر سان فرانسيسكو هست
اميدوارم موفق باشي عزيزم