2011-12-11 ساعت 09:36
سلام
خواهش میکنم. اون فرم Tax Return را باید داشته باشین یکی از مدارکی هست که تو سفارت از شما میخوان. اما همانطور که گفتم به نظر من بهترین راه اینه که خودتون با NVC تماس بگیرید . برای تماس از طریق ایمیل باید به روش زیر عمل کنید
ادرس گیرینده NVCINQUIRY@state.gov هست . عنوان یا subject باید کیس نامبر شما باشه.
بعد بلافاصله ابتدای نامه باید این اطلاعات را بنویسید :
applicant’s name : NAME & SURENAME
date of birth : YOUR DATE OF BIRTH
petitioner’s name : ( WIFE OR HUSBAND NAME)
date of birth : YOUR WIFE OR HUSBAND DATE OF BIRTH
دقیقا از همین فرمت استفاده کنید فقط به جای حروف بزرگ اطلاعات مربوط به خودتون را وارد کنید.
بعد تو پاراگراف بعدی سوالتون را بپرسید . میتونید با سوال از وضعیت پروندتون شروع کنید. سوال کنید که پروندتون در چه وضعیتی و آیا مشکلی وجود داره یا نه.
به من که همیشه ظرف دو روز کاری پاسخ دادن . حتی من وضعیت کلیر را از آنکارا پیگیری میکردم و آنکارا جواب نداد به NVC ایمیل زدم اونا فروارد کردن آنکارا و پاسخ را از اون طریق دریافت کردم.
موفق باشید.
خواهش میکنم. اون فرم Tax Return را باید داشته باشین یکی از مدارکی هست که تو سفارت از شما میخوان. اما همانطور که گفتم به نظر من بهترین راه اینه که خودتون با NVC تماس بگیرید . برای تماس از طریق ایمیل باید به روش زیر عمل کنید
ادرس گیرینده NVCINQUIRY@state.gov هست . عنوان یا subject باید کیس نامبر شما باشه.
بعد بلافاصله ابتدای نامه باید این اطلاعات را بنویسید :
applicant’s name : NAME & SURENAME
date of birth : YOUR DATE OF BIRTH
petitioner’s name : ( WIFE OR HUSBAND NAME)
date of birth : YOUR WIFE OR HUSBAND DATE OF BIRTH
دقیقا از همین فرمت استفاده کنید فقط به جای حروف بزرگ اطلاعات مربوط به خودتون را وارد کنید.
بعد تو پاراگراف بعدی سوالتون را بپرسید . میتونید با سوال از وضعیت پروندتون شروع کنید. سوال کنید که پروندتون در چه وضعیتی و آیا مشکلی وجود داره یا نه.
به من که همیشه ظرف دو روز کاری پاسخ دادن . حتی من وضعیت کلیر را از آنکارا پیگیری میکردم و آنکارا جواب نداد به NVC ایمیل زدم اونا فروارد کردن آنکارا و پاسخ را از اون طریق دریافت کردم.
موفق باشید.
نقل قول:سلام..ممنون از وقتی که برای من گذاشتین..من مسافرت بودم و الان دیدم که زحمت کشیدین و جواب دادین.راستش من tax retern اسپانسر رو ندارم چون فرستاد به nvc و کسی نگفت که من باید امن رو ازش بگیرم.مگه باید من هم داشته باشم؟؟؟؟میشه لطفا بگین که اگر من به هر نحوی از nvc سوال کنم ایا جواب میدن یا اصول خواصی داره؟یعنی خیلی راحت بنویسم که ایا من از نظر اسپانسر مشکل دارم و اونا جواب مبدن یا باید خیلی اداری باشه؟؟من از اینهمه لطف شما ممنونم..