موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم به ما که گفتن دیگه نمیدان این ویزارو، گفتن خیلیا میومدن اینجا پناهنده میشدن و جدا میشدن از همسرشون برای همین دیگه این ویزارو نمیدیم، حالا اگه خواستی خودت زنگ بزن بپرس ببین چی بهت میگن، موفق باشی.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
وااای، بالاخره این ۴۰۰$ از ما خواستن، تا حالا اینقد آرزو نکرده بودم کسی از م پول بخواد، حالا کسی میدونه تقریبا چقدر دیگه موند تا نوبت مصاحبه؟!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ماشالا ۱۰۰۰ ماشالا طبق چیزی که شما نوشتید ۴،۵ ماهه نوبت مصاحبه گرفتید! من متاسفانه مثل شما خوش شانس نبودم، فکر میکنید چه مدت زمان طول میکشه تا وقت مصاحبه بدن؟ ببخشید من اینقدر سوال میپرسم، یکم خسته شدم از صبر کردن!!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم، فرم ۲۳۰ رو حتما اونا باید بخوان یا خودم میتونم دانلود کنمو پستش کنم؟ آخه اینا ۴،۵ ماه یبار یه ایمیل به ما میدن یه تیکه کاغذ میخوان!!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم، ۲ روز بد از واریز ۴۰۴$ ازمون فرمI864 رو خواستن، پس فرم ۲۳۰ رو کی میخوان؟ فکر میکنید چقدر دیگه موند تا نامهٔ مصاحبه؟!!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-10 ساعت 08:38)*ROYA* نوشته: (2011-12-10 ساعت 00:37)girl نوشته: سلام دوستای خوبم، ۲ روز بد از واریز ۴۰۴$ ازمون فرمI864 رو خواستن، پس فرم ۲۳۰ رو کی میخوان؟ فکر میکنید چقدر دیگه موند تا نامهٔ مصاحبه؟!!!
سلام دوست خوبم . من رويا هستم و پيامت رو توي سايت امروز خوندم . نميدونم كه كيس تو ازدواج هست يا نامزدي . اما شايد بتونم راهنمايي ت كنم . دوست خوبم من ويزاي نامزدي هستم و درست يكسال طول كشيد از زمان اپلاي كردن تا الان كه سه روز هست ويزامو گرفتم . دوست من كه ويزاي ازدواج داشت و حدود يك هفته يي هست كه به آمريكا رفته كارش از زمان ارسال اولين فرم تا دريافت ويزا درست دو سال طول كشيد . حدود سه ماه طول ميكشه تا بقيه فرم ها را از شما بخواهند كه تكميل و ارسال كنيد . اميدوارم كه كارت زودتر درست بشه . اما همه مداركت را از حالا تكميل كن براي مصاحبه . عكس ها و ايميل ها و پرينت هاي تلفن و بعد هم فرمهايي كه بايد منتظر باشي تا برات بفرستن. شناسنامه ت + ترجمه/ گواهي عدم سو پيشينه ( كه حدود يكماه و كمي بيشتر طول ميكشه بهت بدن ) + ترجمه را از حالا آماده كن . دوست خوبم اميدوارم كه خوشبخت بشي . راستي من به سن ديه گو ميرم ، شما كجا ميري ؟ در ضمن من 30 ساله هستم و شما؟ در هر صورت از آشنايي ت خوشحالم و براي تو آرزوي موفقيت دارم . فقط صبور باش
خدانگهدار
رويا/تهران
سلام رویا جان، مرسی عزیزم که جواب دادی، فکر میکنم دوستتون کارش خیلی طول کشیده البته اگه همسرش سیتیزن باشه، ما عکسا مونو همون اول فرستادیم دیگه همدیگرو ندیدیم که عکس بگیریم، ایراد میگیرن؟ بعدشم فقط اون به من زنگ میزنه فکر میکنید پرینت اونو قبول کنن؟ سوال بعدی اینکه من همون اول ترجمه سند ازدواج، شناسنامه و کارت ملی رو فرستادم دوباره میخوان اینارو؟ من به فلوریدا میرم میامی و ۲۴ سالمه، از آشناییت خیلی خوشحالم عزیزم ؛)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا کسی به تازگی ویزای مهاجرت از طریق ازدواج گرفته؟ ویزای من از زمان صدور کمتر از 1 ماه اعتبار داره!!!! در صورتی که شنیده بودم یا 3 ماهه یا 6 ماهه هستش؟؟؟
من از ابوظبی گرفتم.
ممنون