موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-11 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-11 ساعت 01:56 توسط الهه سابق.)
آره هر وقتم من زنگ زدم خیلی مودبانه جواب دادن و کلا خوش برخوردن و مهربون. و اگه جواب سوالی رو ندونن، میگن یه لحظه گوشی، و از همکارشون سوال میکنن و جواب صحیحو بهت میگن.
تازه یه چیز دیگه اینه که توی ایران عمرا جواب کسیو با تلفن نمیدن و میگن باید حضوری سوالتونو بپرسید. انگار میمیرن جواب ملتو بدن!!!! ولی جاهای دیگه دنیا هم بهت احترام میذارن هم انقدر عقلشون میرسه که اگه جواب مردمو تلفنی بدن، دیگه ملت مجبور نمیشن راه بیفتن واسه یه سوال راه بیفتن تو خیابونا و کلی شلوغی و آلودگی ایجاد کنن.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-11 ساعت 22:22)sib 24 نوشته: دوستان زیاد ناراحت نباشید.همه این دوران رو گذروندن..حواستون فقط باشه موقع ترجمه مدارک بهشون نگید هدف آمریکاست.قشنگ چند روزی اذیت میکنند تا خیالشون راحت بشه.من رو بیچاره کردن سر ترجمه مدارک.راستش رو گفتم واسه امریکا میخوام و گفت ۴ روز دیگه آمادست منم الکی گفتم ۴ روز دیگه پروازم هست صبحش مجبورم بیام تحویل بگیرم.دقیقا همون روز رفتم و گفت ما کی گفتیم امروز بیاین تو چشم نگاه میکرد و دروغ میگفت.یعنی دلم میخواست خفش کنم..
سلام بهمه دوستان
من یک سئوال داشتم خواهش میکنم از دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند راهنمائی کنن
دوستان من بعد از یک سال و نیم انتظار بدون هیچ دلیل منطقی ویزای نامزدیمو ریجکت کردند.طبق پیگیری های مدام افیسرهای اداره مهاجرت در امریکا به نامزدم گفتند که به انکارا برید و در همون سفارت ازدواج کنید.میخواستم بدونم ایا کسی هست که در انکارا ازدواج کرده باشه؟و ایا داشتن پرونده نامزدی در زودتر انجام شدن پروسه ویزای ازدواجم موثر هستو این که ازدواج در انکارا مشکلی ایجاد نمیکنه چون به گفته خود دولت امریکا کسانی که به ایران میایند اگر به مشکلی برخورد کردند مسئولیتی در قبال ائنها ندارند .لطفا راهنمائی کنید
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 14:05)piboo نوشته: (2012-08-11 ساعت 22:22)sib 24 نوشته: دوستان زیاد ناراحت نباشید.همه این دوران رو گذروندن..حواستون فقط باشه موقع ترجمه مدارک بهشون نگید هدف آمریکاست.قشنگ چند روزی اذیت میکنند تا خیالشون راحت بشه.من رو بیچاره کردن سر ترجمه مدارک.راستش رو گفتم واسه امریکا میخوام و گفت ۴ روز دیگه آمادست منم الکی گفتم ۴ روز دیگه پروازم هست صبحش مجبورم بیام تحویل بگیرم.دقیقا همون روز رفتم و گفت ما کی گفتیم امروز بیاین تو چشم نگاه میکرد و دروغ میگفت.یعنی دلم میخواست خفش کنم..
سلام بهمه دوستان
من یک سئوال داشتم خواهش میکنم از دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند راهنمائی کنن
دوستان من بعد از یک سال و نیم انتظار بدون هیچ دلیل منطقی ویزای نامزدیمو ریجکت کردند.طبق پیگیری های مدام افیسرهای اداره مهاجرت در امریکا به نامزدم گفتند که به انکارا برید و در همون سفارت ازدواج کنید.میخواستم بدونم ایا کسی هست که در انکارا ازدواج کرده باشه؟و ایا داشتن پرونده نامزدی در زودتر انجام شدن پروسه ویزای ازدواجم موثر هستو این که ازدواج در انکارا مشکلی ایجاد نمیکنه چون به گفته خود دولت امریکا کسانی که به ایران میایند اگر به مشکلی برخورد کردند مسئولیتی در قبال ائنها ندارند .لطفا راهنمائی کنید
سلام دوست عزیز
امیدوارم با پیگیری در مورد کیس نامزدیتون به نتیجه مثبت برسین
من در مورد ازدواج در آنکارا اطلاعات مناسبی ندارم ولی بعضی از دوستان مهاجرسرا در ترکیه ازدواج کرده اند و مشکلی هم براشون پیش نیومده و اونا بهتر میتونن راهنماییتون کنن ولی تا جایی که میدونم وجود پرونده نامزدی تاثیری در تسریع پروسه پرونده ازدواج نداره چون وقتی شما یک پرونده جدید روی پروندتون میاد پرونده جدید بررسی میشه و قبلیه بسته میشه
ممکنه تو زمان تائید تو uscis و ارسال پرونده به NVC تاثیر مثبت داشته باشه که اینم مطمئن نیستم
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
پیبو جان مطالعه مراحل ازدواج توی ترکیه به تاپیک زیر برو:
http://mohajersara.com/thread-4721-post-...#pid181456
منم با صبا موافقم. ممکنه توی مدت زمان اپروو شدن و همینطور NVC کارتون زودتر پیش بره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی کاملا جان از راهنماییت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستای گلم. واقعا مرسی
مریم جان بستگی به درآمد شخص و تعداد افراد خانواده + تعداد افرادی که اسپانسرشون میشه داره. به این صورت:
مثلا اگه شخص اسپانسر مجرد باشه و فقط خرج خودشو قرار باشه بده، و بعد اسپانسر یه نفر بشه، باید درآمدش متناسب با 2 نفر باشه یعنی حدود 18500 دلار در سال
اگه اسپانسر متاهل باشه و بدون فرزند، و اسپانسر یه نفر بشه، درآمدش باید متناسب با 3 نفر باشه که هست: 23200 دلار در سال
به همین ترتیب برای 4 نفر 28000، برای 5 نفر 33000، برای 6 نفر 37500، برای 7 نفر 42200 و الی آخر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خدا بده برکت! دستش درد نکنه کار مردمو راه میندازه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
من و دوستم که شهروند امریکاست و اونجا به دنیا اومده میخواستیم واسه ویزای ازدواج اقدام کنیم.
با توجه به شرایط و وضعیت بنده تصمیم گرفتیم ارمنستان را به عنوان کشور سوم انتخاب کنیم یعنی در این کشور عقد کنیم.
اینجا چند سوال برای ما به وجود اومده : اول اینکه شرایط عقد در این کشور به چه شکله (چه مدارکی نیاز هست) ؟
دوم اینکه خانوم بنده دینشون مسیحیت هست و این برای ما مشکل ساز نیست برای عقد کردن در ارمنستان ؟
سوم اینکه با توجه به دین همسرم عقد ما در ایران ثبت میشه یا خیر؟ اگه ثبت نشه این ازدواج بین المللی محسوب میشه یا نه ؟ و اینکه اگر این ازدواج بین المللی محسوب بشه با این ازدواج بین المللی ما در ادامه روند گرفتن ویزا به مشکل نمی خوریم ؟
سوال آخر اینکه بعد از ثبت عقدمون این سند رو حتما باید خانومم به آمریکا ببره و اقدام کنه برای ادامه مراحل یا اینکه بنده میتونم از ایران این سند رو بفرستم اداره مهاجرتی آمریکا و بعد خانومم فرمهای مورد نیاز رو پر بکنه ؟ و اینکه چه مدرکی دال بر سیتیزن بودن خانومم USCIS از من میخواد ؟
پیشاپیش ممنون از جوابهاتون.ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز در مورد شرایط ازدواج در کشورهای دیگه اطلاعی ندارم. توی همین انجمن بچه ها مطالب مفیدی در مورد ازدواج در ترکیه گذاشتن. این هم لینکشه:
http://mohajersara.com/thread-4721.html
شما برای عقد در ارمنستان مشکلی نخواهید داشت.
عقد شما در ایران ثبت نمیشه ولی این ازدواج بین المللیه و هیچ مشکلی هم واسه ویزا درست نمیشه.
خانومنتون باید اقدام کنه نه شما. شما ترجمه شناسنامه خودت و همسرت و ترجمه عقدنامه و کپی پاس هردوتونو به اضافه فرمهای مربوطه و چک به مبلغ 420 دلارو به آدرس اداره مهاجرت میفرستید.
مدرک دال بر سیتیزن بودن هم برث سرتیفیکیت خانومتون و کپی پاس آمریکاییش نیازه