موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای نازنینم من یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.من با یه خانمی آشنا هستم که سیتیزن آمریکاست و قراره با ایشون ازدواج کنم،۲ تا مشکل دارم یکی خدمتم و یکی دیگه که این خانم مسیحی هستن.من از چند ماه دیگه باید برم خدمت میخواستم بدونم من میتونم پروندمو به جریان بندازم بعد خدمتم انجام بشه(برای جلو افتادن کارم میگم)یا اینکه باید وایسم خدمتم کلا تموم بشه بعد شروع کنم به انجام کار؟دیگر اینکه ایشون چون مسیحی هستن من چطوری میتونم با ایشون ازدواج کنم؟باید تورکیهبرم ازدواج کنم یا ایرانم میتونم این کارو بکنم؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : من ویزا گرفتم ولی هنوز وارد امریکا نشدم وگرین کارتم را نگرفتم اما قبل از رفتنم تصمیم به ازدواج دارم لطفا راهنمایی کنید
1 ) ایا میتونم تو ایران عقد کنم و بعد از ورود به امریکا ترجمه مدارک ازدواج را برای گرین کارت همسرم ارایه کنم ؟
2) یا اینکه باید در ترکیه این مراحل را پیگیری کنم ؟
3)و یا اینکه اول باید برم و بعد از اینکه گرین کارتم را گرفتم مراحل بالا را طی کنم؟
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارند خواهش میکنم جواب فوری و کامل
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-28 ساعت 21:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 21:50 توسط الهه سابق.)
(2012-08-28 ساعت 20:11)JOHANNA نوشته: سلام دوستان : من ویزا گرفتم ولی هنوز وارد آمریکا نشدم وگرین کارتم را نگرفتم اما قبل از رفتنم تصمیم به ازدواج دارم لطفا راهنمایی کنید
1 ) ایا میتونم تو ایران عقد کنم و بعد از ورود به آمریکا ترجمه مدارک ازدواج را برای گرین کارت همسرم ارایه کنم ؟
2) یا اینکه باید در ترکیه این مراحل را پیگیری کنم ؟
3)و یا اینکه اول باید برم و بعد از اینکه گرین کارتم را گرفتم مراحل بالا را طی کنم؟
از دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارند خواهش میکنم جواب فوری و کامل
دوست عزیز شما چرا فکر میکنی نمیتونی توی ایران عقد کنی؟ همینجا عقد کن و بعد از اینکه رفتی و گرین کارتتو گرفتی درجا فرمها و ترجمه مدارکو پست کن اداره مهاجرت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم کاملا جان
نه عزیزم اونا هر خبری بشه اول به وکیل میگن بعد به شما. چون وکیلتون توی فرم معرفی نماینده، agent شما شده. حالا اگه شخص خودش هم با NVC در ارتباط باشه، اونا به خود شخص هم خبر میدن. ولی مرحله به مرحله باید ازشون بخوای که اگه فلان خبر شد بهم ایمیل بزنید.
قائدتا اگه همه مدارکو فرستاده باشین و اسپانسرتون هم واجد شرایط بوده باشه، اگه FBI گیر نداده باشه به پروندتون دیگه همین روزا باید نامه تکمیل مدارکو بفرستن.
ولی بدیش اینه وقتی مدارک تکمیل میشه، حدود 1 ماه بعد میرسه سفارت (انگار با چاپار میفرستن) و بعد از اینکه رسید سفارت بازم 1 ماه طول میکشه تا ایمیل بزننو بگن فلان تاریخ مصاحبه است. یعنی از شر NVC که خلاص میشید تازه معطل غر و اطوار سفارت باید باشید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا جان یکی از دوستان مهاجرسراییمون کارش خیلی طول کشیده بود و وقتی هم از NVC پرسیدن، بهشون گفتن fBIگیر داده. خیلی کم پیش میاد چنین چیزی. تشابه اسمی یا مواردی از این قبیل. البته کار ایشون خییلییی خارج از نرم طول کشیده بود.
از وقتی NVC رسما نامه میده که مدارک تکمیل شده حدود 1 ماه طول میکشه برسه دست سفارت.
بازم میگم قضیه FBI خیلی کم پیش میاد که توی NVC پرونده شخصو انقدر معطل کنه ها. ولی خوب پیش اومده دیگه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم این حرفا چیه، وظیفمه . فکر کنم منظورش اینه که مدارک شناسایی ارائه ندادین. مگه ترجمه شناسنامه همسرتو و ترلجمه عقدنامه و کپی پاسپورتشو همراه با فرمها نفرستادی؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ببین توی خط دوم نوشته: اطلاعات لیست شده در زیر نام متقاضی را مرور کرده و مدارکی را که بعنوان مدارک گمشده مشخص شده، یا بعنوان مدرکی برای تهیه اطلاعات اضافی عنوان شده، ارائه کنید.
ولی منظورشو نفهمیدم که میگه اطلاعات لیست شده در زیر نام متقاضی، مگه چیز دیگه ای نوشته و گفته مثلا فلان مدرکو بیارید؟
چیز دیگه ای ننوشته؟
منظورش اینه که مدارک هویتی شوهرتو گم کردن یا واسشون فرستاده نشده.
خط آخرم نوشته اگه اطلاعات خواسته شده را ندید، زمان مصاحبه تون به نعویق میفته.
عزیزم اگه زبانت خوبه یه زنگ بهشون بزن بپرس چیه قضیه. با وکیلت تماس نداشتی؟