کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-04-07 ساعت 11:57)msnazi نوشته:  معماری جان حرف نداره. شما این اپیزود رو تموم کنی اپیزود بعدی رو من شروع می‌کنم. شاید ما بصورت 3D بسازیم. از الآن به فکر عینک دورنگ باشید برای خودتون. Wink
ممنون محسن جان حتما ديدن و خوندن داره سفرنامه شما حرفه اي ها
راستشو بخواي من خيلي دوست داشتم كاملتر باشه حتي دوربين فيلم برداري هم برده بودم كه خدا حفظش كنه اين پسر منو كه حتي نذاشت يه عكس درستو حسابي از خيابونا بندازم . ولي اگه خدا بخواد براي ويزا كه برم چند تا عكس باحال ميندازم .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: ساشا ، mohsen324 ، honareirani ، kianoush
[color]قسمت سوم سفرنامه m.memari دكتر و سفارت[/color]
با توجه به نظرات برخي دوستان بقيه سفرنامه در اين پست قرار دارد.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...5#pid43005
‬اميدوارم از نحوي املاي بنده آزرده نشويد.
با آرزوي بهترين ها براي تك تك دوستان مهاجرسرايي

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، hasti_banoo ، nader ، ساشا ، ساسان ، neli-basi
سلام.
ممنون دست شما درد نكند.
پس چرا همه مي گويند هتل وست يك خيابان با سفارت امريكا فاصله دارد ؟

(2009-11-21 ساعت 03:52)alphabeta نوشته:  سلام دوستان
داشتم تو گوگل موقعيت جغرافيايي سفارت آمريكا و هتل هاي اطرافش رو بررسي مي كردم، گفتم يه فايل ازش بسازم كه هر كس خواست ببينهRolleyes
تشکر کنندگان: nader
(2010-04-07 ساعت 20:00)m.memari نوشته:  [color]قسمت سوم سفرنامه m.memari دكتر و سفارت[/color]

memari جان تو اين پستي كه دادي من كه چيزي نديدم....!!!!
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان:
(2010-04-08 ساعت 11:38)sami123 نوشته:  سلام.
ممنون دست شما درد نكند.
پس چرا همه مي گويند هتل وست يك خيابان با سفارت امريكا فاصله دارد ؟

(2009-11-21 ساعت 03:52)alphabeta نوشته:  سلام دوستان
داشتم تو گوگل موقعيت جغرافيايي سفارت آمريكا و هتل هاي اطرافش رو بررسي مي كردم، گفتم يه فايل ازش بسازم كه هر كس خواست ببينهRolleyes
این هتل ها 5-7دقیقه پیاده روی تا سفارت
best
best western
rexos
class
royal
(اینهایی که من دیدم)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: r_ent
سلام

هم اسم خودتان خواهد بود و هم اسم آژانس آنکرا مون به اسم طهران تراول

(2010-04-05 ساعت 11:25)neli-basi نوشته:  
(2010-04-04 ساعت 22:50)زهره نوشته:  آقا پوریا سلام. ما 15 آپریل پرواز داریم میخواستم بدونم توی فرودگاه چطوری شما یا فرستاده شما رو میتونیم پیدا کنیم؟ خیلی ممنون.

زهره جان سلام ما هم همونروز پرواز داريم و از اژانس جزيره بهشت تور گرفتيم.اميدوارم همديگرو ببينيم.Smile

سلام

دوست عزیز ما با هتل ازیلهان ۳ سالی‌ هست که دیگه کار نمی‌کنیم

(2010-04-06 ساعت 14:03)sadra_sepehr نوشته:  پوريا جان شما ميتوني اين هتل اوزیلهان رو براي ما بگيري و ما اينجا با جزيره بهشت حساب كنيم؟
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، ساسان ، Ali Sepehr
سلام

صدرا جان یک ذره پول بیشتر بده و برو هتل ددمان....عوضش هم راحتی‌ هم از نظر امنیتی خیلی‌ جات بهتره...بخاطر یک ذره اختلاف ارزش نداره.

(2010-04-04 ساعت 15:13)sadra_sepehr نوشته:  پوريا جان يه سوال دارم

آنكارا هتل خوب در حد شبي 60-50 دلار براي دو نفره بجز بيوك ارشان كه جزيره بهشت بهم 50 دلار قيمت داد چي هست و چه قيمتي؟

ممنون
تشکر کنندگان: laili ، drkamrani1 ، ساسان ، Ali Sepehr ، sami123 ، R.F
کی دنبال ازلیهان هست من با آقای تبریزی تماس گرفتم برام رزرو کرد هر کی می خواد پیغام بده شماره آقای تبریزی بهش بدم فرودگاه هم میاد دنبالتون من ازلیهان هتل دیدم هتل خیلی خوب وتمیزی هست اتاق های استانداردش شبی 50 $ و اتاق های لوکسش شبی 60 $ هست برای 2 نفر
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: ساسان ، honareirani ، hasti_banoo ، m.memari ، Shahoo52
(2010-04-09 ساعت 01:03)nader نوشته:  
(2010-04-07 ساعت 20:00)m.memari نوشته:  [color]قسمت سوم سفرنامه m.memari دكتر و سفارت[/color]

memari جان تو اين پستي كه دادي من كه چيزي نديدم....!!!!

نادر جان شرمنده من روز اول با توجه به امكان سايت تست كردم درست بود . ولي نمي دانم چرا حالا مشخص نيست .
از مديران و ادمين عزيز خواهش مي كنم بررسي كنند .
من ادامه سفرنامم رو تو تايپيك سفرنامه و تجربه مصاحبه تو انكارا قرار دادم http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2457&page=37

تشکر کنندگان: farzad24 ، nader
بچه ها همه كساني كه رشته شون مهندسيه بايد اون فرم 9 سوالي رو پر كنن؟كسي بوده رشته اش مهندسي باشه و ازش اون فرمو نخواسته باشن؟ميشه لينك اون فرم رو بذارين ؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
متن پرسشنامه 9 ماده ای

Greetings from the U.S. Embassy Ankara, Turkey.

As a part of your administrative processing, we would appreciate it if you could provide our office the following information.

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);

4. Please list detailed descriptions of your proposed research or work plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote. Please provide
-Complete list of publications (and, if accompanying please provide your spouse’s publications too)
- List of references in your country of birth or residence

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: seravin ، neli-basi ، fanta
..:: قابل توجه دوستانی که دارن میرن ترکیه ::..

یک عدد کارت تلفن استفاده نشده بین المللی (Alo Card) که از ترکیه خریدم، هم اکنون در دسترس شماست.

با این کارت میتوانید از ترکیه با کلیه کشور های جهان و توسط کلیه خطوط تلفنی (ثابت و موبایل) با نرخ ارزان مکالمه داشته باشید.
به عنوان مثال با داشتن این کارت میتوانید حدود 30 دقیقه از آنکارا با تهران تماس برقرار کنید.

میتوانید برای گرفتن کارت یا اطلاعات بیشتر به من پیام خصوصی بفرستید.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: neli-basi ، ساسان
[quote='soheilbadami' pid='43522' dateline='1271023704']
متن پرسشنامه 9 ماده ای

سلام و ممنون آیا منظور از سوال 9 اینه که فرم I134 ضمیمه بشه؟ اگر جواب بدیم هزینه ها را خودمان میتوانیم بپردازیم با وجود داشتن اسپانسر چه مدارکی باید همراه این 9 سوال باشه؟ من شنیده بودم این سوالات با جوابشان باید ایمیل شود یعنی ان مدارک یا نامه هایی که خواسته اند را باید اسکن کنیم و با ایمیل بفرستیم؟ من که گیج شدم...
تشکر کنندگان:
(2010-04-12 ساعت 07:58)fanta نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='43522' dateline='1271023704']
متن پرسشنامه 9 ماده ای

سلام و ممنون آیا منظور از سوال 9 اینه که فرم I134 ضمیمه بشه؟ اگر جواب بدیم هزینه ها را خودمان میتوانیم بپردازیم با وجود داشتن اسپانسر چه مدارکی باید همراه این 9 سوال باشه؟ من شنیده بودم این سوالات با جوابشان باید ایمیل شود یعنی ان مدارک یا نامه هایی که خواسته اند را باید اسکن کنیم و با ایمیل بفرستیم؟ من که گیج شدم...
پرسشنامه شامل سوالهایی ازقبیل کار سفرهای خارج رشته تحصیلی سوابق کاری و برنامه ای می خواهید در امریکا داشته باشید است و ربطی به ای 134 ندارد .در ضمن فرم سوالات را به همه نمیدن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-04-12 ساعت 09:22)adl نوشته:  
(2010-04-12 ساعت 07:58)fanta نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='43522' dateline='1271023704']
متن پرسشنامه 9 ماده ای

پرسشنامه شامل سوالهایی ازقبیل کار سفرهای خارج رشته تحصیلی سوابق کاری و برنامه ای می خواهید در امریکا داشته باشید است و ربطی به ای 134 ندارد .در ضمن فرم سوالات را به همه نمیدن

اخرین سوالو از این 9 تا منظورمه. مربوط است به fund
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان