موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-04 ساعت 22:50)زهره نوشته: آقا پوریا سلام. ما 15 آپریل پرواز داریم میخواستم بدونم توی فرودگاه چطوری شما یا فرستاده شما رو میتونیم پیدا کنیم؟ خیلی ممنون.
زهره جان سلام ما هم همونروز پرواز داريم و از اژانس جزيره بهشت تور گرفتيم.اميدوارم همديگرو ببينيم.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
بنام خدا
داستان سفر m.memari
با تشكر از ادمين و تمام مديران عزيز و دوستان گرامي كه با دادن اطلاعات و راهنمايي هاي شما ها بنده نيز راهي انكار شدم و اينك داستان سفر خود را در اختيار شما قرار مي دهم و اميدوارم بتوانم ذره اي از دين خود را ادا كنم
( قبل از هر چيز بنده را بخاطر غلط املائي و يا ايراد دستور زبان فارسي عف بفرماييد)
قسمت اول: ثبت نام و برنده شدن و اقدامات اوليه
من از سال 2003 هر سال ثبت نام مي كردم جالب است بدانيد اگر همان اوايل برنده مي شدم بعلت نداشتن ديپلم و سرمايه كافي نمي توانستم اقدام كنم و خدا را شكر مي كنم كه در بهتر زمان اين امكان برايم فراهم شد . و لازم بذكر است يه حسي بمن ميگفت برنده ميشي . . .
يه شب خرداد ماه 88 تو خونه با خانواده نشته بوديم و تلفني خانمم با مادرش صحبت مي كرد ، وسط صحبتش بعد از چند دقيقه گفت راستي يه نامه اومده در خونه فكر كنم براي شما باشه و پرسيدم چه نامه اي ،گفتند انگليسي نوشته به برادر خانمم گفتم بازش كنه و بخونه ، خلاصه اونم كلمات رو قاطي هم مي خوند : كنتاكي كونسولار - كيس نامبر - اسم و فاميل مون - انكارا ، رو خوند و گفت چند تا فرمم هست ، كه يه دفعه ما هم ديگرو نگاه كرديم و همين طور متعجب و هيچي نمي گفتيم بعد گفتيم باشه ، بعدا راه مون افتاد اون طرف ميايم ميگيرم ، تلفن قطع شد و تازه ما به هم ميگيم يعني لاتاريه و طاقت نياورديم و ساعت 11.5 شب راه افتاديم به سمت كرج و نامه زيباي اول رو مشاهده كرديم ، جالب من نامه رو مي گرفتم و مي خوندم و دقيقا متوجه نمي شدم چون هم انگليسيم ضعيفه و هم تا اون موقع كه نامه لاتاري نديده بودم بعد از چند بار دست بدست شدن نامه بين من و همسرم ، مي گفتيم يعني راسته ؟؟؟
پس از چند روز تحقيق و ترجمه ( با هزينه) فرم ها رو برديم يه تايپيست 70هزار تومن ناقابل گرفت و با چند بار غلط تايپ كردن ، پرش كرد و تيرماه پست كرديم و از اون موقع شروع به جمع آوري مدارك و ترجمه آنها كرديم و همين زمانها بود كه از طريق يكي از دوستان با سايت زيبا و وزين مهاجر سرا آشنا شدم و پس از ثبت نام در سايت واحدهاي كارنت و بولتن ويزا و گردهمايي حضوري رو براي ترم اول برداشتم و همزمان واحد هاي استاد آرش و حميد خان و ليلا خانم رو هم ميگذروندم در مورد آمريكا و شرايط اونجا رو پاس كردم و براي ترم هاي بعدي طريقه مكاتبه با كي سي سي – گرفتن وقت دكتر – تور هتل – روز مصاحبه و كليرنس- واحد هاي اختياري و اجباري و . . . مابقي قضايا كه ميدانم شما خودتون دكتري گرفتيد . . .
خوب تا قبل از رفتن براي مصاحبه سفرنامه هاي بسياري رو خوندم كه الحق خيلي بهم كمك كرد انگار چند بار رفته بودم پس از انجام دادن تمام كار هايي كه بايد در ايران انجام مي دادم كارت واكسن و تهيه بليط و گرفتن هتل . . .
بليط رو از جزيره بهشت نفري 378هزار تومن گرفتم و هتل رو از آژانس آرسام سير هتل اوزيل هان اتاق دبل شبي 50 و ترانسفر نفري 25 گرفتم كه در سايت تعدادي راضي و تعدادي بد بين بودن به اين هتل بي ستاره . . .( البته من قول داده بودم كه گزارش كاملي از هتل بدم ، قسمت دوم سفرنامم به هتل اختصاص داره)
روز موعود فرا رسيد و من كه از قبل با همسفرام تلفني در ارتباط بودم تو فرودگاه با هم آشنا شديم چه خانواده هاي نازنيني، بهتون پيشنهاد مي كنم تاريخ حضور و رفت و آمد خود رو تو سايت اعلام كنيد و با هم هماهنگ باشيد نترسيد مشكلي براتون پيش نمي آد . چهارشنبه 4 فروردين وارد سالن كه شدم مامور ازم پرسيد كجا ميري من هم با شيطنت گفتم خارج ، پرسيد خارج كجا گفتم خارج ايران ديدم كه طرف ظرفيت نداره گفتم دارم ميرم تركيه و تمام، رد شدم پس از واريز عوارض خروج ( يه خبر خوش عوارض همون 25 هزار تومن بود) رفتم كانتر مربوطه و چمدونها رو تحويل دادم و اونجا يه آقاي گفت اگر انكارا ميريد يه مقدار بار اضافه منهم قبول كنيد ،
من قبول كردم و ندونسته كه داخل بار اون چيه و بارهاش توليست بارهاي من قرار گرفت و . . . حدس بزنيد
پس ار تحويل بار چون من حدود هشتصد هزار تومن پول ايران داشتم رفتم و انها رو تو اونجا به لير تبديل كردم هر لير 683تومن برام حساب شد (نكته:در صورتي كه در آنكارا دلار 1003تومن رو تبديل كردم و هر لير حدودا 660تومن در اومد)
پس پيشنهاد مي كنم تحت هيچ شرايطي در فرودگاه ، چه ايران و يا انكارا تو فرودگاه در (ايكس چنچ ) اينكار رو نكنيد.
راستي از پسرم آرش بگم كه انقدر شلوغ مي كرد كه خسته شده بودم و هيچ كدام از فرمول هاي دوستان كه چند تا اسباب بازي جديد و يا خوردني چند مدل بديد، افاقه نكرد و همسفران صبور من شاهد بودند خلاصه سوار هواپيما شديم ( راستي يه داستاني هم در مورد شماره صندلي داشتيم به من گفته بودند كه زودتر برم تا همون اوايل هواپيما صندلي بگيرم و انجا انگار داشتن اتوبوس پر مي كردند از ته هواپيما پر مي شد و اين قضيه يه ذره زد تو ذوقم )
خوب حالا كمربندها رو ببنديد و پرواز شروع شد راستشو بخواهيد من اولين سفر هواييم بود و يه مقدار ترسيده بودم كه بي مورد بود و بعد از نيم ساعت پسرم شروع كرد به بازي گوشي اونم از نوع پر سرو صدا خلاصه تا اونجا همه با هم با سر و صداي آرش خان حال كرديم . . .
تو فرودگاه انكارا در فري شاپ حتما اگر اهل نوشيدني هستيد همونجا بهر پاس يه دونه آبميوه عصباني ميدن كه نسبت به داخل شهر هم بهتر و هم ارزونتر است ( البته چون نمي دونستم نگرفتم )
پرواز حدودا دو ساعت 45 دقيقه طول كشيد و ساعت 8.5 بوقت آنكارا رسيديم ، بارها رو تحويل گرفتيم و امديم بيرون با ترانسفر رفتيم هتل و در حال تحويل كليد (آناه تا) اتاق ( اُدا) بوديم كه ديدم چند تا از هم پروازيي ها تا آرش رو ديدن گفتن شما هم اينجاييد خودتون تصور كنيد ، گفتم خدا بهتون رحم كنه. . . و كلي خنديدم
بقيه داستان در قسمت بعد همراه با عكس مي باشد
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هزینه یک کم بالاتر هتل باعث میشه این دوران علاف شدن و یک کم استرس تو آنکارا رو با آرامش بیشتری سپری کنید. البته این نظر منه فقط ! ما الان خودمون تو ددمانیم و فعلا که راضی ایم ! صبحانه اش واقعا خوبه
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
m.memari عزيز ضمن تبريك فراوان ،ما منتظريما.پس قسمت دوم سفرنامه كو؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ارش جان هوا چطوره؟لباس گرم لازمه بياريم؟
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
پوريا جان شما ميتوني اين هتل اوزیلهان رو براي ما بگيري و ما اينجا با جزيره بهشت حساب كنيم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان باصفا،
من هفته اول خرداد وقت مصاحبه دارم،میخواستم اگه کسی تاریخ مصاحبه اش با من نزدیکه بتونیم همسفر بشیم....
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يكم توضيحات و راهنمايي در باره 9 تا سوالي كه بعد از مصاحبه دادن بهمون ميخواستم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
همسر من برنده لاتاري شده اما به من گفت چون شما مهندس هستيد بايد به اين سوالا جواب بديد
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2010-04-07 ساعت 10:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-07 ساعت 16:21 توسط m.memari.)
قسمت دوم سفرنامه m.memari هتل اوزيل هان
با سلام خدمت تمامي دوستان با عرض پوزش من چند روزه درگير قرار دادن عكس ها در خود صفحه بودم كه آخرش هم موفق نشدم و مجبور شدم سفرنامم رو به ضميمه ارسال كنم .
???.pdf (اندازه 1,019.05 KB / تعداد دانلود: 422)
-->
???.pdf (اندازه 1,019.05 KB / تعداد دانلود: 422)
اگر مشكل يا سئوالي بود در خدمتم .
قسمت بعدي به دكتر و سفارت اختصاص داره . . .
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-04-07 ساعت 11:35)esmail نوشته: (2010-04-07 ساعت 10:35)m.memari نوشته: قسمت دوم سفرنامه m.memari هتل اوزيل هان
با سلام خدمت تمامي دوستان با عرض پوزش من چند روزه درگير قرار دادن عكس ها در خود صفحه بودم كه آخرش هم موفق نشدم و مجبور شدم سفرنامم رو به ضميمه ارسال كنم .
اگر مشكل يا سئوالي بود در خدمتم .
قسمت بعدي به دكتر و سفارت اختصاص داره . . .
معماري جان شما تو ساخت سريال لاست مشاركت نداشتي؟
ممنون از تذكر تون، اتفاقا خودمم هم همين فكر كردم، گفتم شدم مثل اين كارگردان هاي ايراني هي كشش ميدم . . .
حق با شماست دارم جمع جورش ميكنم تا همشو يه دفعه بنويسم . . .