کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-04-12 ساعت 09:32)fanta نوشته:  
(2010-04-12 ساعت 09:22)adl نوشته:  
(2010-04-12 ساعت 07:58)fanta نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='43522' dateline='1271023704']
متن پرسشنامه 9 ماده ای

سلام و ممنون آیا منظور از سوال 9 اینه که فرم I134 ضمیمه بشه؟ اگر جواب بدیم هزینه ها را خودمان میتوانیم بپردازیم با وجود داشتن اسپانسر چه مدارکی باید همراه این 9 سوال باشه؟ من شنیده بودم این سوالات با جوابشان باید ایمیل شود یعنی ان مدارک یا نامه هایی که خواسته اند را باید اسکن کنیم و با ایمیل بفرستیم؟ من که گیج شدم...
پرسشنامه شامل سوالهایی ازقبیل کار سفرهای خارج رشته تحصیلی سوابق کاری و برنامه ای می خواهید در امریکا داشته باشید است و ربطی به ای 134 ندارد .در ضمن فرم سوالات را به همه نمیدن

اخرین سوالو از این 9 تا منظورمه. مربوط است به fund

نه شما فقط جواب سوالات رو بنویسید و ایمیل کنید و اونها به شما ایمیل خواهند زد و شروع شدن پروسه کلیرس رو به شما خبر می دهند در ضمن از رسیدن جوابتون به 8 سوال مطمن شوید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
منظورتان را از "از رسیدن جوابتون به 8 سوال مطمن شوید " متوجه نمی شم؟!
تشکر کنندگان:
من فکر میکنم این سوال اخر مربوط به مجوز صادرات یا کارت بازرگانی و اینهاست
که برای اشخاص مثلا تولید کننده بازرگان و .. است
من خودم هنوز جواب ندادم و راجع سوال ها دارم فکر و بررسی میکنم حضوری هم
از کنسول راهنمایی خواستم ولی چیز اضافه ای نگفت گفت همینها را جواب بدید
البته فکر کنم به خاطر عدم تسلط به فارسی هم بود
به هر شکل در جواب سوابق کاری به فرمهایی که قبلا برای ک سی سی و انکارا
دادید توجه داشته باشید که مغایرتی نباشد و فکر کنم بیش از حد نیاز هم توضیح
ندید و انگلیسی ساده و روان استفاده کنید نه مدل دار التر جمه ها به نظر من
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
(2010-04-13 ساعت 00:28)soheilbadami نوشته:  من فکر میکنم این سوال اخر مربوط به مجوز صادرات یا کارت بازرگانی و اینهاست
موفق باشید

نه فکر نکنم اینطور باشه.Name who or which organization will be funding your travel to the United
States.
یعنی کی خرجتو میده که من پاسخ خواهم داد: خودم با اینکه فرم اسپانسرو دادم اما میخوام بگم تمکن مالی دارم مدرک هم دارم فکر می کنید این تناقض با اسپانسر داشتنه؟
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی اطلاع داره هتل رویال تو اتاق‌هاش اینترنت بی‌سیم داره یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-13 ساعت 05:18)fanta نوشته:  
(2010-04-13 ساعت 00:28)soheilbadami نوشته:  من فکر میکنم این سوال اخر مربوط به مجوز صادرات یا کارت بازرگانی و اینهاست
موفق باشید

نه فکر نکنم اینطور باشه.Name who or which organization will be funding your travel to the United
States.
یعنی کی خرجتو میده که من پاسخ خواهم داد: خودم با اینکه فرم اسپانسرو دادم اما میخوام بگم تمکن مالی دارم مدرک هم دارم فکر می کنید این تناقض با اسپانسر داشتنه؟

شما راجع سوال 9 گفته بودید
ولی اگر نظرتون 8 هست مربوط به هزینه سفر است شما میتونید
بگید که به عهده خودتان است و هزینه ان برای شما مسیله ای نیست
لذا نامه اسپانسر هم نمیخواید البته نظر من هست
(2010-04-13 ساعت 12:08)msnazi نوشته:  از دوستان کسی اطلاع داره هتل رویال تو اتاق‌هاش اینترنت بی‌سیم داره یا نه؟

بله داره اقا مدیر !
رمزش رو هم از رسپشن بگیر
هتل خوبیه تقریبا اختصاصیه ! با بچه های فوق العاده خوب و مودب
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: fanta ، mohsen324
سلام دوستان
کسی از هتل ازیلهان خبر داره چجور هتلیه؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-04-13 ساعت 12:08)msnazi نوشته:  از دوستان کسی اطلاع داره هتل رویال تو اتاق‌هاش اینترنت بی‌سیم داره یا نه؟

سلام ، بله . توي اتاق هاي هتل رويال ، اينترنت وايرلس هست اما نمي دوونم مشكل از لپ تاپ من بود يا سيگنال شبكه اش ضعيف بود ، در بعضي مواقع قطعي داشت . ما طبقه چهارم بوديم ، اما در لابي ، هم اينترنت وايرلس داره و هم دو دستگاه كامپيوتر ، كه در صورتي كه كامپيوتر خودتون ، همراهتون نباشه ، مي توونيد از اونها استفاده كنيد .

شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 22:08)pjfreeboy نوشته:  سلام دوستان
مرسی
من رفتم و به اندازه پولي كه دادم راضي بودم چون اختلافش با ددمان براي يك هفته با همين شرايط 210 دلار بود .
فايل ضميمه گزارشي از هتل اوزيل هان است حتما ببينيد.

فایل‌های پیوست
.pdf   ???.pdf (اندازه 1,019.05 KB / تعداد دانلود: 1,979)
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: pjfreeboy ، hasti_banoo ، ساسان ، Hashem
(2010-04-15 ساعت 10:29)m.memari نوشته:  
(2010-04-14 ساعت 22:08)pjfreeboy نوشته:  سلام دوستان
مرسی
من رفتم و به اندازه پولي كه دادم راضي بودم چون اختلافش با ددمان براي يك هفته با همين شرايط 210 دلار بود .
فايل ضميمه گزارشي از هتل اوزيل هان است حتما ببينيد.
معماری جان مرسی که عکسها رو گذاشتی این هتل شباهت زیادی به هتل بیوک ارشان دارد ولی فکر می کنم ازیلهان بهتر باشه در موارد زیر
1- اتاقش بزرگتر به نظر میاد .
2- دارای 2 تا مبل هست میز ارایش بهتره برای خانوما
3- سیف باکس داره
4- حمام و سرویس هاش تمیز تر و بهتره

از آقای پوریا راه واری عزیز درخواست می کنم این هتل رو توی بسته های پیشنهادی تورشون بزارن تا بچه ها انتخاب بیشتری داشته باشن
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: m.memari ، pjfreeboy ، hasti_banoo
با سلام و تشکر از اطلاعات بسیار ارزنده ای که در این تاپیک قرار دادین.

من و خانمم برای اواخر خرداد (اواسط ژوئن) داریم میریم آنکارا. کسی هست که اون روزا مصاحبه داشته باشه؟ اگه تمایل داره پیام خصوصی بده که همسفر باشیم.
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: m.memari ، kavoshgarnet ، mary joon
(2010-04-17 ساعت 19:30)Jav3 نوشته:  با سلام و تشکر از اطلاعات بسیار ارزنده ای که در این تاپیک قرار دادین.

من و خانمم برای اواخر خرداد (اواسط ژوئن) داریم میریم آنکارا. کسی هست که اون روزا مصاحبه داشته باشه؟ اگه تمایل داره پیام خصوصی بده که همسفر باشیم.

سلام
مگه تاریخ مصاحبه تونو تونستین بگیرین؟
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان:
[/quote]

سلام
مگه تاریخ مصاحبه تونو تونستین بگبرین؟
[/quote]

بله من سه چهار روز بعد از اعلام بولتن به کی سی سی ایمیل زدم و اونا تاریخ مصاحبه م رو گفتن.
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: Eskandari ، mary joon
دوستان عزیز
من یکی از برندگان هستم که اخیرا ویزاممو گرفتم و با توجه به تجربه ای که در در طی دوبار مسافرت به ترکیه داشته ام و در هتل ددمان نیز با بسیاری از دوستان که مصاحبه داشته اند صحبت کرده و اطلاعات گرفته ام پیشنهادم به کسانی که میخوان هزینه بسیار کمتری بپردازن (بخصوص اگر بچه همراشون نیست)اینه که ، اصلا نیازی نیست از خدمات تور استفاده کنند و از هریک از آزانسهای تهران بلیط به مقصد ترکیه بگیرند (البته بهتر است با ایران ایر بگیرند که ساعت پروازی آن مناسبتر است )و در خروجی فرودگاه اتوبوس خط به مقصد میدان کیزیلای که در مرکز شهر انکارا است بگیرند و در انجا و یا در منطقه اولوس دهها هتل است که حتی اگر تسلط بسیار بسیار ضعیفی به زبان انگلیسی هم داشته باشید میتونید مناسبترین قیمت را بگیرید و هزینه مدیکالتان نیز یک پنجم هزینه ای هست که از بقیه دوستان توری میگیرند .متاسفانه بسیاری از دوستان که با تورها ارتباط دارند در تاپیک ها لانه کرده اند و مرتب توصیه به استفاده از فلان آژانس میکنند؟؟ من چندین مورد از افرادی دیده ام که هزینه مدیکال شان فقط 70 لیر شده است و بعضی از آنان عضو همین سایت نیز هستند و از آنها خواهش میکنم که خودشان جریان را توضیح بدهند که بقیه دوستان در جریان قرار بگیرند که چه کلاهی در مطب دکتر اونگان با همکاری ازانسها ،سر ایرانیها میزارن . من یکبار دیگر از دوستانی که این هزینه های گزاف را نپرداخته اند و در هتل ددمان نیز قول دادند جریان را به اطلاع سایر دوستان برسانند خواهش میکنم مبلغ هزینه مدیکالشان را به دوستان مهاجرسرا اطلاع بدن.
اگر سوالی بود من در خدمتم
تشکر کنندگان: Eskandari ، mohsen324 ، honareirani ، ساشا ، Shahoo52 ، R.F ، Hashem ، hasti_banoo ، farzad24 ، mary joon ، Farshid22
(2010-04-19 ساعت 10:14)mosafer2 نوشته:  دوستان عزیز
من یکی از برندگان هستم که اخیرا ویزاممو گرفتم و با توجه به تجربه ای که در در طی دوبار مسافرت به ترکیه داشته ام و در هتل ددمان نیز با بسیاری از دوستان که مصاحبه داشته اند صحبت کرده و اطلاعات گرفته ام پیشنهادم به کسانی که میخوان هزینه بسیار کمتری بپردازن (بخصوص اگر بچه همراشون نیست)اینه که ، اصلا نیازی نیست از خدمات تور استفاده کنند و از هریک از آزانسهای تهران بلیط به مقصد ترکیه بگیرند (البته بهتر است با ایران ایر بگیرند که ساعت پروازی آن مناسبتر است )و در خروجی فرودگاه اتوبوس خط به مقصد میدان کیزیلای که در مرکز شهر انکارا است بگیرند و در انجا و یا در منطقه اولوس دهها هتل است که حتی اگر تسلط بسیار بسیار ضعیفی به زبان انگلیسی هم داشته باشید میتونید مناسبترین قیمت را بگیرید و هزینه مدیکالتان نیز یک پنجم هزینه ای هست که از بقیه دوستان توری میگیرند .متاسفانه بسیاری از دوستان که با تورها ارتباط دارند در تاپیک ها لانه کرده اند و مرتب توصیه به استفاده از فلان آژانس میکنند؟؟ من چندین مورد از افرادی دیده ام که هزینه مدیکال شان فقط 70 لیر شده است و بعضی از آنان عضو همین سایت نیز هستند و از آنها خواهش میکنم که خودشان جریان را توضیح بدهند که بقیه دوستان در جریان قرار بگیرند که چه کلاهی در مطب دکتر اونگان با همکاری ازانسها ،سر ایرانیها میزارن . من یکبار دیگر از دوستانی که این هزینه های گزاف را نپرداخته اند و در هتل ددمان نیز قول دادند جریان را به اطلاع سایر دوستان برسانند خواهش میکنم مبلغ هزینه مدیکالشان را به دوستان مهاجرسرا اطلاع بدن.
اگر سوالی بود من در خدمتم
ممنون
در مورد هزینه مدیکال میشه بیشتر توضیح بدین.
اگه اشتباه نکنم تو سایت خود دکتر هزینه ها رو زده و به غیر از واکسنها که دلخواهیه، بقیه فکر کنم فیکسه.
این جمله از سایت دکتره:

MEDICAL EXAMINATION AND VACCINATION FEES

Charges for the physical examination and other required tests are to be paid by the visa applicant. Fees are as follows: blood tests $60.00; chest x-ray $45.00; physician $70.00. Each vaccination fee varies from $5.00 to $200.00 depending on age and vaccines required.
مجموعش حداقل میشه 175 دلار !!!!
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: mohsen324 ، kavoshgarnet ، kianoush ، honareirani ، mina_s ، R.F ، drkamrani1 ، soheilbadami ، shahin82 ، Jav3 ، pouya.pouya ، mary joon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان