کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام مجدد خدمت دوستان
در پاسخ آقای اسکندری که گفته بود در سایت دکتر اونگان نوشته هزینه معاینه 70 دلار و هزینه هر واکسن از 5 تا 200 دلار ( البته هزینه آزمایش و عکس 60 و 45 دلار درست است و در ازمایشگاه پرداخت میشه و ارتباطی به مطب ندارد) بلی دوستانی که اطلاعات پزشکی دارند میدانند که واکسن یک ویروس زنده ضعیف شده است که بعد از تزریق دارای حداقل عوارضی در بدن مثل تب، علایم خیلی خفیف بیماری مورد نظر و غیره است اما بسیاری ازکسانی که در مطب واکسن زده اند متوجه حرکات مشکوک آقای دکتر و اینکه اصلا اجازه نمیدهد به واکسن و شیشه آن نگاه کنی و خیلی حرکات دیگر ... و شده اند.و برای مثال دوستانی که هنوز نرفته اند میتونند به این مساله توجه بیشتری کنند و یا از اقای دکتر بخوان که ویال واکسن را به آنان نشان دهد و یا خودشان به ان دقت بیشتری کنند . اما چیزی که مرا به شک انداخت کسانی بودند که خارج از برنامه تور و هماهنگی بلیط به مطب رفته و با همان شرایط ما و با تزریق یک واکسن تنها مبلغ 70 دلار را پرداخت کرده اند که خلاصه مطلب اینکه........ لیست سیاه ما توسط تورداران قبل از اینکه وارد مطب بشیم به مطب داده شده و با راهنمایی و همدستی آنان از هریک حدود 200 دلار به جیب مشترک میرود.
تشکر کنندگان: ساشا ، True.Dreams ، Eskandari ، maryam5 ، honareirani ، Shahoo52 ، Farshid22
سلام.
به نظر من مایی که میتونیم یه تنه پاشیم بریم آمریکایی که بجز یه تصویر مات چیزی ازش نداریم و از پسش هم بر میایم، دلیلی نداره واسه یه بلیت گرفتن و اقامت 1 هفته ای توی ترکیه پول الکی به تور ... بدیم.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: True.Dreams ، m.memari ، ساشا ، Jav3 ، sib 24 ، Shahoo52 ، Farshid22 ، frozen mind
(2010-04-21 ساعت 15:35)pouya.pouya نوشته:  سلام.
به نظر من مایی که میتونیم یه تنه پاشیم بریم آمریکایی که بجز یه تصویر مات چیزی ازش نداریم و از پسش هم بر میایم، دلیلی نداره واسه یه بلیت گرفتن و اقامت 1 هفته ای توی ترکیه پول الکی به تور ... بدیم.
من فكر كنم منظور اكثر دوستان از اين كه ميگن تور نگيريد اينه كه نياز نيست الكي پول اضافه بدهيد . شما مي توانيد از نيازمندي هاي همشهري به چند تا آژانس زنگ بزنيد و تك تك قيمت بليط و هتل و ترانسفر را جداگانه بگيريد . و با بهترين آنها قرارداد ببنديد.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: mohsen324 ، ساشا ، Eskandari ، Jav3 ، mina_s
به نظر من اگه می خواهید هتل 5 ستاره برید مثل ددمان با تور به صرفه تر هست اما اگر می خواهید هتلهای دیگه که 3 ستاره هستند برید خودتون بلیط بگیرید برید بهتر هست فکر ترانسفر فرودگاه هم نباشید چرا که وقتی وارد فرودگاه ترکیه بشید اگر ترانسفر از قبل مشخص کردید که هیچی اگه هم مشخص نکردید اینقدر ایرانی که منتظر یک مسافر تا هتل ببره زیاد هست که خودتون باور نمی کنید همه صف کشیدن و ایستادن تا مسافرها رو به مقصد برسونن فرقی نمی کنه مسافر ددمان یاشی یا هتلهای دیگه همه در کنار هم سوار یک ماشین میشن و برگشت هم هماهنگ می کنید میان دنبالتون و تک تک جلوی هر هتل نگه میداره و مسافرین سوار میکنه قیمتش هم مثل قیمت اتوبوس براتون تمام میشه برای راهنمای مطب و سفارت هم که همه کسایی که توی هتل جمع هستند کار سفارت دارند وایرانی هستند پس دیگه اصلاً به لیدر هم احتیاجی ندارید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
سلام بچه ها. من یعنی ما ( به علت تکثر همراهان ) به هتل 4 ستاره رویال می ریم. به نظر شما هتل ددمان باشیم بهتره؟ آیا این طوری تک می افتیم و بعدا پشیمون میشیم؟ من وقت دکترم هم کانفیرم کردم . آیا با این حال راهنما بگیرم بهتره؟ واقعا ممنون میشم بچه هایی که تجربه دارند کمکم کنند
تشکر کنندگان:
(2010-04-24 ساعت 22:18)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من یعنی ما ( به علت تکثر همراهان ) به هتل 4 ستاره رویال می ریم. به نظر شما هتل ددمان باشیم بهتره؟ آیا این طوری تک می افتیم و بعدا پشیمون میشیم؟ من وقت دکترم هم کانفیرم کردم . آیا با این حال راهنما بگیرم بهتره؟ واقعا ممنون میشم بچه هایی که تجربه دارند کمکم کنند

اگر انگلیسیتون در حد متوسط باشه نیازی به تور برای انجام کارهای پزشکی نیست.
هتل ددمان خب خیلی بهتر از رویاله! من که از جلوی رویال رد شدم اصلا از قیافش خوشم نیومد. نماش مثله کاشی های حموم عمومیه lol
بازم میل خودتونه.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
مرسی!! هتل رو از طریق همین آزانس آقای راهوار گرفتم. فقط می خوام بدونم بچه ها اونجا هستند؟ اصلا بودن یا نبودن کسی با شرائط خودمون( لاتاری) تو هتل ضروری هست؟

برای کارهای پزشکی مگه قراره چیکار کنیم که احتیاج به لیدر هست؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-25 ساعت 09:35)mina_s نوشته:  مرسی!! هتل رو از طریق همین آزانس آقای راهوار گرفتم. فقط می خوام بدونم بچه ها اونجا هستند؟ اصلا بودن یا نبودن کسی با شرائط خودمون( لاتاری) تو هتل ضروری هست؟

سلام ما هتل رویال بودیم، ظاهرش خیلی خوب نیست، اما خیلی هتل تمیزیه، ما از تمیز بودن و نظافت و صبحانه و اینترنتش راضی بودیم و اصلاً اذیت نشدیم، اما اگر هدفتون اینه که یک هتل خیلی خیلی با کلاس برید، رویال اینطوری نیستش، اما به سفارت نزدیکه و همونطور که گفتم خیلی تمیزه، من فکر نمی کنم بودن آدمها با شرایط مشترک با شما خیلی لازم باشه، اما توی همه این هتلها دوستان ایرانی همیشه هستند. در ضمن اگر تور رو از آقای راهواری گرفتید، اصلا نگرا ن نباشید هر موقع که بخواهید آقا پوریا (پسرشون) تو آنکارا کمکتون می کنه، و نهایتش اینه که تفاوتش رو همونجا باهاتون حساب می کنه .موفق باشید
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: mina_s ، Lemony
(2010-04-25 ساعت 09:42)io7o نوشته:  
(2010-04-25 ساعت 09:35)mina_s نوشته:  مرسی!! هتل رو از طریق همین آزانس آقای راهوار گرفتم. فقط می خوام بدونم بچه ها اونجا هستند؟ اصلا بودن یا نبودن کسی با شرائط خودمون( لاتاری) تو هتل ضروری هست؟

سلام ما هتل رویال بودیم، ظاهرش خیلی خوب نیست، اما خیلی هتل تمیزیه، ما از تمیز بودن و نظافت و صبحانه و اینترنتش راضی بودیم و اصلاً اذیت نشدیم، اما اگر هدفتون اینه که یک هتل خیلی خیلی با کلاس برید، رویال اینطوری نیستش، اما به سفارت نزدیکه و همونطور که گفتم خیلی تمیزه، من فکر نمی کنم بودن آدمها با شرایط مشترک با شما خیلی لازم باشه، اما توی همه این هتلها دوستان ایرانی همیشه هستند. در ضمن اگر تور رو از آقای راهواری گرفتید، اصلا نگرا ن نباشید هر موقع که بخواهید آقا پوریا (پسرشون) تو آنکارا کمکتون می کنه، و نهایتش اینه که تفاوتش رو همونجا باهاتون حساب می کنه .موفق باشید

ممنونم عزیزم. اتفاقا شماره ی ایشون رو هم بهم داده. تقریبا 20 روز دیگه مصاحبه دارم از الان باهاشون تماس بگیرم یا رفتم اونجا تماس بگیرم؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-24 ساعت 22:18)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من یعنی ما ( به علت تکثر همراهان ) به هتل 4 ستاره رویال می ریم. به نظر شما هتل ددمان باشیم بهتره؟ آیا این طوری تک می افتیم و بعدا پشیمون میشیم؟ من وقت دکترم هم کانفیرم کردم . آیا با این حال راهنما بگیرم بهتره؟ واقعا ممنون میشم بچه هایی که تجربه دارند کمکم کنند

سلام ميناي عزيز.همه اين هتل ها خيلي نزديك به همن و حداكثر 15 دقيقه با هم فاصله دارن.الزامي با اينكه تو هتلتون حتما ايراني باشه نيست و مطمئنا بهتون خوش مي گذره و كاراتون خوب پيش مي ره.براي وقت پزشكي هم نيازي به راهنما نداريد و از رو نقشه اي كه جزيره بهشت بهتون داده راحت پيدا مي كنيد.براي اطمينان يه ساعت زودتر از وقتتون بريد كه اگه براحتي پيدا نكرديد مشكلي پيش نياد.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: m.memari ، mina_s
ما هتل رویال گرفتیم. من دوست نداشتم «شهروند درجه دو» باشم بخاطر این نرفتم ددمان ب. ددمان الف هم که گرون بود. بنظر من وقتی تو یک هتل باشی و بهت امکان استفاده از برخی امکانات (شندیم آسانسور و ...) رو ندن احساس خوبی نخواهی داشت.
خانم mina_s ما هم همون حدودا مصاحبه داریم. اگر شما هم رویال تشریف بیارید احتمالا سعادت دیدار خواهیم داشت. Smile
تشکر کنندگان: laili ، m.memari ، mina_s ، R.F
(2010-04-25 ساعت 10:44)msnazi نوشته:  ما هتل رویال گرفتیم. من دوست نداشتم «شهروند درجه دو» باشم بخاطر این نرفتم ددمان ب. ددمان الف هم که گرون بود. بنظر من وقتی تو یک هتل باشی و بهت امکان استفاده از برخی امکانات (شندیم آسانسور و ...) رو ندن احساس خوبی نخواهی داشت.
خانم mina_s ما هم همون حدودا مصاحبه داریم. اگر شما هم رویال تشریف بیارید احتمالا سعادت دیدار خواهیم داشت. Smile

مرسی . پس خیالم راحت شد . Big Grin به امید دیداررر
تشکر کنندگان: mohsen324
سلام.
آقای مجید شیرین بیگ ساکن آنکاراست ودر دفتر ایران ایر کار می کند..50$ هزینه میگیرد وتمامی کارها راانجام میدهد.(4ماه پیش این قیمت بودالعان نمیدونم)از رزرو هتل گرفته تا وقت دکتر و همه کارهایی که ما ممکنه به یه لیدر احتیاج پیدا کنیم.دفترشان روبه روی سفارت امریکاست.واگه با پرواز ایران ایر بروید همیشه با یه راننده دم در فرودگاه آنکاراست و به ایرانیها خیلی کمک میکند.اگه دوست داشتید میتونین از ایشون هم کمک بگیرید.
شماره تلفن آقای شیرین بیگ:
05322874311(009)
تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3 ، peyman74
(2010-04-25 ساعت 12:21)sib 24 نوشته:  سلام.
آقای مجید شیرین بیگ ساکن آنکاراست ودر دفتر ایران ایر کار می کند..50$ هزینه میگیرد وتمامی کارها راانجام میدهد.(4ماه پیش این قیمت بودالعان نمیدونم)از رزرو هتل گرفته تا وقت دکتر و همه کارهایی که ما ممکنه به یه لیدر احتیاج پیدا کنیم.دفترشان روبه روی سفارت امریکاست.واگه با پرواز ایران ایر بروید همیشه با یه راننده دم در فرودگاه آنکاراست و به ایرانیها خیلی کمک میکند.اگه دوست داشتید میتونین از ایشون هم کمک بگیرید.
شماره تلفن آقای شیرین بیگ:
05322874311(009)

دوست عزيز شرمنده من با پيشنهاد شما اصلا موافق نيستم .
دوستاني كه رفتند لطفا نظرات خود رو اعلام كنند . شما فقط تو ايران بليط و هتل و ترانسفر رو با چند تا آژانس اوكي كنيد و با داشتن نقشه و خواندن چند تا سفرنامه خيلي راحت و حتي پياده در دورترين فاصله 20 تا 25 دقيقه تا دكتر و 10 تا 15 دقيقه تا سفارت راه است كه خيلي هم خوش مسير است .
اين 50 - 60 دلار رو سيو كنيد براي خريد و گردش . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Ashkan78 ، adl ، ساشا ، Ali Sepehr ، kianoush ، maryam5 ، gmah ، jam_14051 ، Jav3 ، mina_s ، soheilbadami ، Monica ، R.F ، mary joon ، farzad24 ، Eskandari ، sanaz2010 ، Farshid22
با احترام به آقای شیرین بیگ ، به نظر من با توجه به آشنایی که با ایشون پیدا کردم اطلاعات مناسبی ندارند و باعث گمراه شدن دوستان می شند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، m.memari ، sanaz2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان