کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
یکی بیاد منو از رو این صندلی بلند کنه برم این ویزای بی صاحب مونده رو بگیرم Smile)))
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، اليزا ، sam_hash ، maryam5 ، mary joon
(2010-04-19 ساعت 10:14)mosafer2 نوشته:  دوستان عزیز
من یکی از برندگان هستم که اخیرا ویزاممو گرفتم و با توجه به تجربه ای که در در طی دوبار مسافرت به ترکیه داشته ام و در هتل ددمان نیز با بسیاری از دوستان که مصاحبه داشته اند صحبت کرده و اطلاعات گرفته ام پیشنهادم به کسانی که میخوان هزینه بسیار کمتری بپردازن (بخصوص اگر بچه همراشون نیست)اینه که ، اصلا نیازی نیست از خدمات تور استفاده کنند و از هریک از آزانسهای تهران بلیط به مقصد ترکیه بگیرند (البته بهتر است با ایران ایر بگیرند که ساعت پروازی آن مناسبتر است )و در خروجی فرودگاه اتوبوس خط به مقصد میدان کیزیلای که در مرکز شهر انکارا است بگیرند و در انجا و یا در منطقه اولوس دهها هتل است که حتی اگر تسلط بسیار بسیار ضعیفی به زبان انگلیسی هم داشته باشید میتونید مناسبترین قیمت را بگیرید و هزینه مدیکالتان نیز یک پنجم هزینه ای هست که از بقیه دوستان توری میگیرند .متاسفانه بسیاری از دوستان که با تورها ارتباط دارند در تاپیک ها لانه کرده اند و مرتب توصیه به استفاده از فلان آژانس میکنند؟؟ من چندین مورد از افرادی دیده ام که هزینه مدیکال شان فقط 70 لیر شده است و بعضی از آنان عضو همین سایت نیز هستند و از آنها خواهش میکنم که خودشان جریان را توضیح بدهند که بقیه دوستان در جریان قرار بگیرند که چه کلاهی در مطب دکتر اونگان با همکاری ازانسها ،سر ایرانیها میزارن . من یکبار دیگر از دوستانی که این هزینه های گزاف را نپرداخته اند و در هتل ددمان نیز قول دادند جریان را به اطلاع سایر دوستان برسانند خواهش میکنم مبلغ هزینه مدیکالشان را به دوستان مهاجرسرا اطلاع بدن.
اگر سوالی بود من در خدمتم

فکر کنم شما رقم رو اشتباه میکنید چون دیگه از رقم مصوب سفارت
که کمتر نمیشه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، payman R ، sh-b ، maryam5
سلام دوستان
در مورد مديكال بعيد ميدونم ولي در مورد تور درسته. تنها كاري كه تور براتون ميكنه ترنسفر فرودگاهيه كه بخاطر اون شما از 50 تا 200 هزار تومان اضافه تر ميپردازيد. شما خودتون ميتونيد بليط هواپيما و رزرو هتل رو (تماس تلفني با هتل) از همين جا تهيه كنيد و با قيمت تور مقايسه كنيد! من خودم هتل بيوك ارشان (يك تخته) رفتم و بهترين قيمتي كه از آژانس ها گرفتم 460 تومان براي يك تخته و 520 تومان براي دو تخته بود (هفت شب - پرواز ايران اير). من تو هتل از كسي كه خودش اتاق يك تخته رزرو كرده بود پرسيدم و گفت كه شبي 35 دلار از تهران رزرو كرده حالا شما حساب كنيد 237000 تومان قيمت بليت هواپيما + 7*35000 هتل = 482000 تومان يعني 38000 تومان ارزانتر! در مورد دو تخته شبي 50000 تومان يعني نفري 25000 تومان بابت هتل ميدهيد:
25000*7+237000=412000 يعني 48000 تومان اختلاف در صورتي كه هزينه اتوبوس از فرودگاه تا ميدان كيزل آي 3-4 لير ميياشد كه فاصله اون تا هتل هاي مورد قرارداد با تورها 5 تا 10 دقيقه پياده روي است!. اين اختلاف براي تورهاي غير از اوني كه تو سايت معروفه و همتون ميدونيد تا 200 هزار تومان افزايش پيدا ميكنه
شماره کیس: 2010as 12XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :march,2010
تاریخ دریافت نامه دوم:march,7,2010
تاریخ مصاحبه: 14-4-2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 21-5-2010
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Jav3 ، honareirani ، ساشا ، mary joon ، Farshid22
بنظر من تور فقط هتل و بلیط هواپیما رزرو نمی‌کنه. تور علاوه بر اینها می‌تونه به مسافر کمک کنه و راهنمایی بده.
البته تور در شرایطی خوبه که مسافر نیاز به کمک داشته باشه. تو اینکه تور پول بیشتری می‌گیره شکی نیست. همه خدمات و کالایی که عرضه می‌کنند گرونتر از اونی که می‌خرند می‌فروشند. این خیلی طبیعیه. اما در عوض همه در مقابل خدمات و کالایی که با سود گرونتر می‌فروشند مسئولیت قبول می‌کنند. بخاطر اینه که خانواده‌ها حاضرند پول بیشتری بدن تا خدمات تضمین شده بگیرند. مثل پلاژ لب دریا. شما می‌تونید برید یک جایی لب دریا تفریح کنید یا اینکه برید تو پلاژ پول بدید و از همون لب دریا استفاده کنید.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Jav3 ، R.F ، honareirani ، soheilbadami ، hasti_banoo ، mary joon ، Farshid22
سلام
من برای بلیت هواپیما سایت ترکیش ایر رو چک کردم برای 2 ماه دیگه رفت و برگشت 240$ هست ولی آژنسها همین بلیت رو 380.000تومان قیمت دادن.ایران ایر هم 304،000 تومان قیمت دادن.
اگه دوست یا آشنایی دارین که کارت اعتباری داره پیشنهاد میدم اینترنتی بخرید.
از نظر من پول به تور دادن اشتباهه.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Jav3 ، honareirani ، hasti_banoo ، ساشا
(2010-04-20 ساعت 17:02)True.Dreams نوشته:  سلام دوستان
در مورد مديكال بعيد ميدونم ولي در مورد تور درسته. تنها كاري كه تور براتون ميكنه ترنسفر فرودگاهيه كه بخاطر اون شما از 50 تا 200 هزار تومان اضافه تر ميپردازيد. شما خودتون ميتونيد بليط هواپيما و رزرو هتل رو (تماس تلفني با هتل) از همين جا تهيه كنيد و با قيمت تور مقايسه كنيد! من خودم هتل بيوك ارشان (يك تخته) رفتم و بهترين قيمتي كه از آژانس ها گرفتم 460 تومان براي يك تخته و 520 تومان براي دو تخته بود (هفت شب - پرواز ايران اير). من تو هتل از كسي كه خودش اتاق يك تخته رزرو كرده بود پرسيدم و گفت كه شبي 35 دلار از تهران رزرو كرده حالا شما حساب كنيد 237000 تومان قيمت بليت هواپيما + 7*35000 هتل = 482000 تومان يعني 38000 تومان ارزانتر! در مورد دو تخته شبي 50000 تومان يعني نفري 25000 تومان بابت هتل ميدهيد:
25000*7+237000=412000 يعني 48000 تومان اختلاف در صورتي كه هزينه اتوبوس از فرودگاه تا ميدان كيزل آي 3-4 لير ميياشد كه فاصله اون تا هتل هاي مورد قرارداد با تورها 5 تا 10 دقيقه پياده روي است!. اين اختلاف براي تورهاي غير از اوني كه تو سايت معروفه و همتون ميدونيد تا 200 هزار تومان افزايش پيدا ميكنه

سلام...شما قیمت 230.000 تومان بلیت هواپیما رو از کجا دارید؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
اگه تجربه سفر به کشوری رو ندارید,اونهم برای یک همچین سفر مهمی,شاید بهتر باشه که پول بیشتری بدید ولی با خیال آسوده تر برید.
البته اینهم بگم که من خودم آدم خیلی ریسک پذیری نیستم!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Jav3 ، honareirani ، kavoshgarnet ، hasti_banoo
(2010-04-20 ساعت 18:29)sam_hash نوشته:  اگه تجربه سفر به کشوری رو ندارید,اونهم برای یک همچین سفر مهمی,شاید بهتر باشه که پول بیشتری بدید ولی با خیال آسوده تر برید.

موافقم. من 3 بار تجربه سفر به ترکیه داشتم ولی بازم تور رو ترجیح می دم. اختلاف قیمت هم اونقدری نیس که فک می کنین. من قبل از رفتن به ددمان قیمت اتاق (رزرو) و اینا رو حساب کردم. اینطور نبود که چشم بسته تور بگیرم. ولی قیمت بدون تور بالاتر بود.
به همه بچه ها توصیه می کنم بدون تور سفر نکن. این سفر تفریحی نیس و باید همه شرایط رو در نظر گرفت.
آسایش و آرامش فاکتور مهمی در این سفر به حساب میاد.
تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، soheilbadami ، hasti_banoo ، Jav3 ، payman R
(2010-04-20 ساعت 20:21)esmail نوشته:  
(2010-04-20 ساعت 18:29)sam_hash نوشته:  اگه تجربه سفر به کشوری رو ندارید,اونهم برای یک همچین سفر مهمی,شاید بهتر باشه که پول بیشتری بدید ولی با خیال آسوده تر برید.

موافقم. من 3 بار تجربه سفر به ترکیه داشتم ولی بازم تور رو ترجیح می دم. اختلاف قیمت هم اونقدری نیس که فک می کنین. من قبل از رفتن به ددمان قیمت اتاق (رزرو) و اینا رو حساب کردم. اینطور نبود که چشم بسته تور بگیرم. ولی قیمت بدون تور بالاتر بود.
به همه بچه ها توصیه می کنم بدون تور سفر نکن. این سفر تفریحی نیس و باید همه شرایط رو در نظر گرفت.
آسایش و آرامش فاکتور مهمی در این سفر به حساب میاد.
مگر غير از ترنسفر ابتدا و انتهاي تور بين فرودگاه و هتل كار ديگري براي شما ميكنند كه آسايش و آرامش آن بيشتر است؟! در ضمن اتفاقا اگر سفر تفريحي بود من هم توصيه ميكردم با تور بريد چون خدماتي كه در طول تور در سفرهاي تفريحي انجام ميشود از نظر اقتصادي بصرفه است
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان: soheilbadami ، ساشا
شرایط هر کس متفاوته. بنظر میاد مجردها بدون تور خیلی راحت بودند و متاهل ها دوست نداشتند ریسک کنند و همه با تور رفتند. من نمی‌دونم شاید بدون تور هم اتفاقی نیفته. شخصا تجربه‌ای نداشتم و فکر می‌کنم حالا وقت تجربه کردن نیست.
ممنونم از نظرات دوستان
تشکر کنندگان: kianoush ، kavoshgarnet ، honareirani ، soheilbadami ، hasti_banoo
سلام.
اگه با ایران ایر بروید جلوی فرودگاه آنکارا آقای مجید شیرین بیگ همیشه هست وشما را به هر هتلی که بخواهید می برد حتی اگر از قبل هم رزرو نکرده باشید شما را به بهترین هتل که نزدیک سفارت آمریکا باشد می برد.بیخود هزینه تور نکنید.
تشکر کنندگان: Jav3 ، ساشا ، Farshid22 ، Lemony
همین که لیدر 6 صبح بیداره و رسیدن مسافرهاش رو چک می کنه و از چک این کردن هتل مطمئن می شه خودش یعنی آرامش. من با تورهای زیادی سفر رفتم و تجربه من در مورد جزیره بهشت و پوریا خوب بوده. آژانس های دیگه رو نمی دونم. بعدشم شما مطمئن هستی یه نفر که مسلط به زبان ترکی هست در کنارت هست و اگه خدای نکرده به مشکلی برخورد کنی کمک خواهد کرد. لیدر فقط ترنسفر کردن رو نظارت نمی کنه و شخص با تجربه ای هست که وقتی خدای نکرده به مشکل بر می خورین مشکلات رو هندل می کنه. در ضمن لیدرهای تورهای تفریحی تجربه کیس های مهاجرتی رو ندارن و فقط تور گاید هستن. می گن کجا برین و کجا نرین و کجا چی بخورین و چی نخورین و ....
من تجربه خودم رو گفتم و نمی خوام کسی رو قانع کنم و همه مختارن هر جوری دلشون می خواد سفر کنن. در مورد قیمت ها هم پوریا خودش باید توضیح بده و یه بار هم در مورد اختلاف قیمت ها توضیح داده البته.
(2010-04-20 ساعت 18:13)pouya.pouya نوشته:  سلام
من برای بلیت هواپیما سایت ترکیش ایر رو چک کردم برای 2 ماه دیگه رفت و برگشت 240$ هست ولی آژنسها همین بلیت رو 380.000تومان قیمت دادن.ایران ایر هم 304،000 تومان قیمت دادن.
اگه دوست یا آشنایی دارین که کارت اعتباری داره پیشنهاد میدم اینترنتی بخرید.
از نظر من پول به تور دادن اشتباهه.

قیمت بلیت روی e تیکت شما هست و آژانس نمی تونه هر قیمتی رو روی بلیت بگذاره. آژانس ها فقط درصدی از قیمت بلیت رو از خطوط هوایی می گیرن. می تونین با آقای راهواری پدر در مورد اختلاف قیمت صحبت کنین و دلیلش رو بپرسین.
تشکر کنندگان: kianoush ، R.F ، drkamrani1 ، hasti_banoo ، Jav3 ، Farshid22
(2010-04-20 ساعت 21:08)esmail نوشته:  همین که لیدر 6 صبح بیداره و رسیدن مسافرهاش رو چک می کنه و از چک این کردن هتل مطمئن می شه خودش یعنی آرامش. من با تورهای زیادی سفر رفتم و تجربه من در مورد جزیره بهشت و پوریا خوب بوده. آژانس های دیگه رو نمی دونم. بعدشم شما مطمئن هستی یه نفر که مسلط به زبان ترکی هست در کنارت هست و اگه خدای نکرده به مشکلی برخورد کنی کمک خواهد کرد. لیدر فقط ترنسفر کردن رو نظارت نمی کنه و شخص با تجربه ای هست که وقتی خدای نکرده به مشکل بر می خورین مشکلات رو هندل می کنه. در ضمن لیدرهای تورهای تفریحی تجربه کیس های مهاجرتی رو ندارن و فقط تور گاید هستن. می گن کجا برین و کجا نرین و کجا چی بخورین و چی نخورین و ....
من تجربه خودم رو گفتم و نمی خوام کسی رو قانع کنم و همه مختارن هر جوری دلشون می خواد سفر کنن. در مورد قیمت ها هم پوریا خودش باید توضیح بده و یه بار هم در مورد اختلاف قیمت ها توضیح داده البته.
بله درسته مثلا 60$ از شما ميگيره كه نوبت شما رو براي معاينه، چند نفر جلو بندازه!!
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان: ساشا ، Farshid22
حالا چرا بحث می کنید؟! هر کسی بسته به شرایط روحی و مالی خودش یک نوع سفر روانتخاب می کنه. ممکنه برای کسی بهتر باشه که مقداری بیشتر هزینه کنه و از خدماتی که تور بهش ارائه می ده استفاده کنه. یکی هم براش مهمه که هزینه هاش هر چه ممکنه پایین بیاد. البته این که واقعا آژانسهای مختلف چقدر هزینه تور می گیرن و چه خدماتی ارائه می دن معلوم نیست، ولی فکر می کنم هیچ کدوم معنی تور نداره، چون برنامه تفریح و بازدید و .. تو کارشون نیست.

در واقع این آژانسها کار تهیه بلیط، هتل ، ترانسفر، همراهی مسافر برای رفتن دکتر و سفارت و راهنمایی برای مشکلاتی رو انجام می دن که ممکنه تو سفر براتون پیش بیاد.

تجربه من تو آنکارا نشون میده که تعداد افرادی که انگلیسی بدونند زیاد نیست و شاید بهتره بگم خیلی کمه. پس برای کسانی مثل من که ترکی بلد نیستند، حضور یک راهنما می تونه خیلی موثر باشه.

من به شخصه ترجیح می دم از طریق آژانس ها برم. چون تنها سفر می کنم و امنیت بیشتری اینطوری برام وجود داره، ثانیاً وجود یک راهنمای مسلط به ترکی و فوت و فن های جدید امور گرین کارت احساس راحتی بیشتری بهم میده. اما این انتخابم مسلماً باعث نمیشه که بدون تحقیق یک آژانسی رو همینجوری انتخاب کنم
تشکر کنندگان: R.F ، Jav3 ، m.memari ، esmail ، kianoush ، kavoshgarnet ، maryam5 ، drkamrani1 ، honareirani ، mary joon ، balot ، امیر مهاجر
(2010-04-21 ساعت 08:26)hasti_banoo نوشته:  حالا چرا بحث می کنید؟! هر کسی بسته به شرایط روحی و مالی خودش یک نوع سفر روانتخاب می کنه. ممکنه برای کسی بهتر باشه که مقداری بیشتر هزینه کنه و از خدماتی که تور بهش ارائه می ده استفاده کنه. یکی هم براش مهمه که هزینه هاش هر چه ممکنه پایین بیاد. البته این که واقعا آژانسهای مختلف چقدر هزینه تور می گیرن و چه خدماتی ارائه می دن معلوم نیست، ولی فکر می کنم هیچ کدوم معنی تور نداره، چون برنامه تفریح و بازدید و .. تو کارشون نیست.

در واقع این آژانسها کار تهیه بلیط، هتل ، ترانسفر، همراهی مسافر برای رفتن دکتر و سفارت و راهنمایی برای مشکلاتی رو انجام می دن که ممکنه تو سفر براتون پیش بیاد.

تجربه من تو آنکارا نشون میده که تعداد افرادی که انگلیسی بدونند زیاد نیست و شاید بهتره بگم خیلی کمه. پس برای کسانی مثل من که ترکی بلد نیستند، حضور یک راهنما می تونه خیلی موثر باشه.

من به شخصه ترجیح می دم از طریق آژانس ها برم. چون تنها سفر می کنم و امنیت بیشتری اینطوری برام وجود داره، ثانیاً وجود یک راهنمای مسلط به ترکی و فوت و فن های جدید امور گرین کارت احساس راحتی بیشتری بهم میده. اما این انتخابم مسلماً باعث نمیشه که بدون تحقیق یک آژانسی رو همینجوری انتخاب کنم

اجرتان با آقاي راهواري!
تاریخ دریافت ,ویزا :
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان