موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-25 ساعت 14:56)drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!
آیا فقط مدارک تحصیلی برنده اصلی که خودم هستم لازمه؟ یا باید مدارک تحصیلی همسرم رو هم برای سفارت ببریم؟
سلام
ببینین مدارک تحصیلی شما (علی الخصوص دیپلمتون) لازم و کافی هستن، و مدارک همسرتون فقط لازم هستن!
موقع ارسال مدارک تا جایی که من قسمت مدارک موردنیاز نامه دوم رو خوندم، شما لازمه حتما مدارک تحصیلی خودتون (علی الخصوص دیپلمتون) رو بفرستید.. اما هیچ اشاره ای به مدرک همسر نشده ... (البته ما محض احتیاط همه مدارک تحصیلی همسر رو هم فرستادیم! کار از محکم کاری عیب نمی کنه!)
اما اگر نمی خواین بفرستین، به دلیل اینکه لیست مدارک تحصیلی همسرتون رو در فرم 230 درج کردین، حداقل موقع مصاحبه همراهتون داشته باشین تا اگر ازتون خواستن همراهتون باشه و نقص مدرک نخورین...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرك ليسانسم مورد تاييد وزارت علومه. اما مدرك فوق ليسانسم مورد تاييدشون نيست. البته دانشگاه ميگفت ميشه ترجمه كرد.
حالا چند سوال؟
1 - به نظرتون نداشتن مهر وزارت علوم، مشكل ايجاد ميكنه؟ (من تو فرم نوشتم فوق ليسانس)
2- من گروهبان 3 بودم تو سربازي، با توجه به اينكه سيستم درجه هاي نظامي ايران با آمريكا فرق ميكنه و Sergeant به معني گروهبان، تو آمريكا يه درجه متوسط و تو ايران درجه پايين محسوب ميشه، من چي بايد ميزدم تو فرم؟ من نوشتم Sergeant 3. البته همچين درجه اي تو آمريكا نيست، اما فكر كردم براي معادل گروهبان 3 چيز بدي نيست.
كيس : نزديك 18000
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سه روز مانده به مصاحبه متوجه شده ام كه بيشتر مدارك مهرتائيد دادگستري ندارد و هيچكدام مهر وزارت امور خاجه ندارد
چه اشكالي پيدا خواهد شد ؟ ايا امكان دارد فورا مارا رد كنند
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی می دونه تائید امور خارجه ضروری هست یا نه و اصولا برای چی باید به جز دادگستری، امور خارجه هم ترجمه شناسنامه رو تائید کنه؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2009-11-11 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-11-11 ساعت 00:01 توسط Shahoo52.)
من سوابقم رو ترجمه کردم با مهر دادگستری برای امور خارجه باید چیکار کنم 10 سال سابقه بیمه دارم.برم اداره کار یا بیمه؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اگه spell اسم شهر محل تولدمون تو مدارك ترجمه شده اشتباه باشه مشكلي پيش مياد؟
مثلا بجاي y ,i نوشته بشه؟
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بهتره هماننده پاستون باشه تا بعدا به مشکلی بر نخوردید، بهتره بدید از دوباره ترجمه نمایند و این موضوع را به دفتر ترجمه گوشزد نمائید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
والا ما که گفتیم دارالترجمه از همه مدارک دو نسخه ترجمه تحویلمون داد و ما هم یه نسخه فرستادیم، یه نسخه بردیم! در مورد اینکه کپی برابر اصل ما رو قبول دارن یا نه، من اطلاع خاصی ندارم! بهتر بود شما هم دو نسخه ترجمه تهیه می کردین!
اما الان یه کاری می تونین بکنین: کپی برابر اصل ترجمه ها رو بفرستین و اصل ترجمه ها رو ببرین، اگر توی سفارت ایراد گرفتن اصل ترجمه ها رو بدین... یا اینکه اصل ترجمه ها رو بفرستین و کپی برابر اصل ها رو همراه ببرین که اگر مشکلی پیش اومده بود بتونین اونها رو ارائه کنین...
در هر صورت فراموش نکنید که از عقدنامه لازمه حتما دو نسخه ترجمه تهیه و به سفارت ارسال بشه (برای هر یک از زوجین یک نسخه)
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.