کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
رفتم دارالترجمه.آخرش هم کلی گرون درومد برام!حالا چند تا سوال:
1- گفت کپی برابر اصل همه صفحات پاسپورت لازم نیست و فقط 7 صفحه اول رو انجام می دیم برات کافیه (چون کلا پاسپورتم سفیده) چون واسه مهر کردن هر صفحه 1000 تومان میگیرن!!! که میشه 20,000 تومن. منم گفتم ok همون 7 صفحه اول رو بگیر! الان بگم بقیه رو هم تا آخر کپی و مهر کنه؟! یا کافیه همون 7 صفحه اول که سفیدم هست البته؟؟ کسی تا حالا براش پیش اومده این جریان؟
2-تمام صفحات شناسنامه باید ترجمه بشه؟ تا اون مهرهای آخرش حتی؟؟

به داد برسید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
فكر نكنم كپي برابر اصل پاسپورت لازم باشه. يه كپي معمولي بايد با خودت ببري، البته به همراه اصل پاسپورت.

براي شناسنامه هم اگر مجردي صفحه اول،‌اگر متاهلي و بچه داري صفحه اول و دوم.

(2009-12-20 ساعت 19:17)shahin82 نوشته:  رفتم دارالترجمه.آخرش هم کلی گرون درومد برام!حالا چند تا سوال:
1- گفت کپی برابر اصل همه صفحات پاسپورت لازم نیست و فقط 7 صفحه اول رو انجام می دیم برات کافیه (چون کلا پاسپورتم سفیده) چون واسه مهر کردن هر صفحه 1000 تومان میگیرن!!! که میشه 20,000 تومن. منم گفتم ok همون 7 صفحه اول رو بگیر! الان بگم بقیه رو هم تا آخر کپی و مهر کنه؟! یا کافیه همون 7 صفحه اول که سفیدم هست البته؟؟ کسی تا حالا براش پیش اومده این جریان؟

به داد برسید.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: shahin82
(2009-12-20 ساعت 19:32)Ashkan78 نوشته:  فكر نكنم كژي برابر اصل پاسپورت لازم باشه. يه كپي معمولي بايد با خودت ببري، البته به همراه اصل پاسپورت.

(2009-12-20 ساعت 19:17)shahin82 نوشته:  رفتم دارالترجمه.آخرش هم کلی گرون درومد برام!حالا چند تا سوال:

به داد برسید.

من ترکیه مصاحبه دارم. باید براشون پست کنم. یعنی همون صفحه اول شناسنامه برابر اصل بشه + کپی معمولی از تمام صفحات پاسپورت؟!
از دوستانی که برای مصاحبه رفتن کسی اطلاع دقیق داره؟
تشکر کنندگان:
به نظرمن بله. اما بهتره يكي از دوستاني كه اننكارا مصاحبه رفته اظهار نظر كنه.

(2009-12-20 ساعت 21:23)shahin82 نوشته:  من ترکیه مصاحبه دارم. باید براشون پست کنم. یعنی همون صفحه اول شناسنامه برابر اصل بشه + کپی معمولی از تمام صفحات پاسپورت؟!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
شاهین جان
از تمام صفحات پاسپورتت کپی بگیر اصلا نیازی به برابر اصل کردن نیست
در ضمن ترجمه شناسنامه رو خود دارالرترجمه میدونه چجوری ترجمه کنه یه فرمت کلی داره.
نیازی به برابر اصل کردن مدرکی نیست چون روز مصاحبه اصل تمام مدارک رو اونجا ازت میگیرن و بررسی میکنن.
در ضمن فکر میکنم زیادی وسواس شدی و داری سخت میگیری
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، maryam5 ، shahin82 ، Ashkan78 ، Shahoo52
شرمنده که انقدر اذیتتون می کنم. وسواسی که هستم اصولا. اعصابم ندارم عموما. وقتی درگیر اصل مطلب می شیم تازه گیراش دستمون میاد.... بازم 1000 بار تشکر
تشکر کنندگان:
سلام
مدارک راباید وزارت امور خارجه هم تایید کنه یا همون دادگستری تایید کنه کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-21 ساعت 01:26)Ashkan.R نوشته:  سلام
مدارک راباید وزارت امور خارجه هم تایید کنه یا همون دادگستری تایید کنه کافیه؟

دوست عزيز بهتره كه مداركتون توسط وزارت امور خارجه هم تاييد شود. دارالترجمه ها با هزينه كمي اين كار را براي شما انجام مي دهند.
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan.R
(2009-12-20 ساعت 21:23)shahin82 نوشته:  
(2009-12-20 ساعت 19:32)Ashkan78 نوشته:  فكر نكنم كژي برابر اصل پاسپورت لازم باشه. يه كپي معمولي بايد با خودت ببري، البته به همراه اصل پاسپورت.

به داد برسید.

من ترکیه مصاحبه دارم. باید براشون پست کنم. یعنی همون صفحه اول شناسنامه برابر اصل بشه + کپی معمولی از تمام صفحات پاسپورت؟!

من دادم دارالترجه، خودشون فقط صفحه اول رو ترجمه کرده بودند. سفارت هم ایرادی نگرفت. البته شاید وضعیت برای متاهلین و افرادی که فرزند دارند فرق بکنه.
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
سلام 3 تا سوال دارم
1 -آيا كپي پاسپورت هم نياز است؟
2 - آيا كپي مدارك و كپي ترجمه ها بايد برابر اصل شوند
3 - همانطور كه ميدانيد فرمت تاريخ تولد در پاسپورت به صورت فارسي هستش(سال/ماه/روز) اما فرمت انگليسي به صورت (سال/روز/ماه)هستش كه در فرمهاي اول به همين صورت پر كرده ام دارالترجمه هم
به همان صورت پاسپورت (سال/ماه/روز) ترجمه مي كند فكر مي كنيد پيش بياد؟

و يك سوال غير مرتبط
---آيا بودن بچه در پاسپورت مادر مشكلي ندارد؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2009-12-23 ساعت 14:50)matinam نوشته:  سلام 3 تا سوال دارم
1 -آيا كپي پاسپورت هم نياز است؟
2 - آيا كپي مدارك و كپي ترجمه ها بايد برابر اصل شوند
3 - همانطور كه ميدانيد فرمت تاريخ تولد در پاسپورت به صورت فارسي هستش(سال/ماه/روز) اما فرمت انگليسي به صورت (سال/روز/ماه)هستش كه در فرمهاي اول به همين صورت پر كرده ام دارالترجمه هم
به همان صورت پاسپورت (سال/ماه/روز) ترجمه مي كند فكر مي كنيد پيش بياد؟

و يك سوال غير مرتبط
---آيا بودن بچه در پاسپورت مادر مشكلي ندارد؟
براي ترجمه بايد 2سري از مدارك ترجمه بشه يك سري 15 روز قبل از مصاحبه فرستاده ميشه سفارت و يك سري هم با خودتون ميبريد موقع مصاحبه براي ترجمه دوم دارالترجمه فقط هزينه مهر وزارت امورخارجه ميگيره پس احتياجي نيست كپي ترجمه برابر اصل بشه اگر خواستيد مي تونيد پاسپورت بديد دارالترجمه يك كپي ازش بگيره و برابر اصل كنه كه ميگن كپي معمولي پاسپورت قبول ميكنن اما من خودم دادم برابر اصل كنن
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
دوست عزيز
احتياجي نيست كه كپي مداركتان را برابر اصل كنيد و درج تاريخ تولد در ترجمه ها مطابق با پاسپورت شما، هيچ مشكلي ايجاد نمي كند.
براي فرزندتان پاسپورت جداگانه بگيريد.
تشکر کنندگان:
ترجمه کردن و تایید ترجمه و ... برای مدارک حدودا چند روز وقت میگیره؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
خود دارلترجمه ها میگن 3 روز کاری ولی شما 5 روز تا یک هفته رو در نظز بگیرید اعصابتون آرامش بیشتری داره
(2009-12-30 ساعت 16:14)pouya.pouya نوشته:  ترجمه کردن و تایید ترجمه و ... برای مدارک حدودا چند روز وقت میگیره؟
تشکر کنندگان: pouya.pouya
ببخشید سوالم رو میخوام کلی تر کنم:
من شماره کیسم حدود 18000 و نمیدونم کی وقت مصاحبم میشه!
اینجا دیدم که نوشته بودید 15 روز قبل از مصاحبه باید مدارک رو بفرستیم سفارت...
1- آیا با پست بفرستیم سفارت کفایت میکنه یا خدمون هم باید 15 روز قبل از مصاحبه اونجا باشیم؟
2- ترجمه کردن و تایید ترجمه و ... برای مدارک حدودا چند روز وقت میگیره؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان