کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
اگه صفحه اعلام نتايج لاتاري 2010 رو به آدرس زير ببيني:

اونجا صراحتا نوشته آمار اعلام شده مربوط به تعداد نامه هاي ارسالي هست و نه تعداد ويزاي صادر شده. حالا با يه Copy/Paste ساده و برنامه Excell اعداد مربوط به نامه هاي كشورهاي آسيايي رو جمع بزن. جمعش دقيقا مي شه 15001. يعني براي آسيايي ها 15001 نامه ارسال شده امسال.

(2010-01-10 ساعت 01:15)Hamid55 نوشته:  اشکان جان،
۱۵۰۰۰ تعدادی هست که ویزا میگیرن..همون طور که میدونی دو برابر اونی که ویزا میگیرن اعلام میشه پس شماره های تا حدود ۳۰۰۰۰ هزار هم داریم. با ساسان هم در مورد نحوه شماره گذاری به همون دلیل که گفتی موافق نیستم. چون هیچ سالی بیش از حدود ۳۰۰۰۰ هزار از آسیا کارنت نشدن.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان
دوستان عزیز

من تو لیست زمان مصاحبه برای برندگان 2009 واسه قاره آفریقا شماره 69500 رو خودم با چشمام دیدم تقریبا" توی مرداد ماه امسال بود که هم تو لیست ابوظبی یه همچین عددی رو دیدم و تو لیست سفارت ترکیه تا 37000 رو هم دیدم واسه آسیا و تو لیست آنکارا 67000 رو هم دیدم واسه آفریقا. شاهد زنده34000 هم از ایران داریم.
سال 2006 ماه آخر و سالهای 2008 و 2007 دو ماه آخر و سال 2009 سه ماه آخر گفتن که تمام شماره های آسیا کارنت هستند.

بابا همه برنده های ایران که نامه به دستشون رسیده ونامه رو پست کردن به کی سی سی و مدارکشون کامله برن راحت وآسوده دنبال باقی کارهاشون از جمله پیدا کردن کار و محل اقامت تو آمریکا و اسپانسر و مدارک مالی و کارت واکسن و ترجمه و.....

واسه همه ایرانی هایی که نامه بدستشون رسیده و از برنده شدن خودشون مطلع شدن و مدارکشون رو پست کردن همه واسه مصاحبه حتما" دعوت میشن.

آخه بابا جون مگه بیکار هستن و مرض دارن که ثبت نام بکنند و قرعه کشی انجام بدن و یه نامه بفرستن دم در خونه که تو رو خدا پاشین بیایید آمریکا و بعدش بیان بگن که شماره تموم شد و بهتون ویزا نمی دیم و دلتون بسوزه و ..........

به خدا اگه این جوری باشه حتما" این بر و بچه های مهاجر سرا در یک حرکت انتهاری کامیکازه دمار از روزگار این آمریکایی های جهان خوار رو در میارن و اون وقته که مهاجر سرا میشه یه گروه تروریستی ؛ یه کم بزرگتر از القاعده Big Grin
اگه این طوری باشه خودم تنهایی یه بلایی سرشون میارم که بگن صد رحمت به ماجرای پرل هاربر و 11/9
تمامی طرفدار های تیم فوتبال مورد علاقه ام(تراکتور سازی) رو همراه خودم میبرم تا سفارت آنکارا رو فتح بکنیم و بهشون بفهمونیم که ما ها چه اعجوبه ای هستیم تا دیگه از این غلط ها نکنند که شماره های بالای 12000 رو سر کار بذارن Big Grin
حالا من نظرم رو گفتم نظر همه دوستان هم محترمه اما این زمانه که ثابت میکنه کی نظرش به واقعیت نزدیکتره Cool
مگه قبل از این که بدونیم برنده شدیم چطوری زندگی میکردیم؟؟؟؟؟؟؟Rolleyes
فکر کنید که اصلا" برنده نشدید و اوضاع مثل قدیما هستش .Big Grin
راحت زندگیتون رو بکنید. take it easy
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: fairwall ، Hashem ، Ashkan78 ، Ali Sepehr ، Hamid55 ، soheilbadami ، shadi
حالا یه سوال از همه دوستان
لطفا" نظراتتون رو اعلام کنید.

از 2773 نفر که از ایران واسه2010 برنده شدن و با توجه به جدول معروف دوست خوبمون آقامحسن msnazi متوجه شدم که از2773 نفر فقط 146 نفر عضوداریم که تو مهاجر سرا از برنده گان 2010هستن وبا اون آشنایی دارن یعنی کمتر از 5/5 در صد از کل برنده گان سال 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یک نفر علت این اختلاف رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی تو گوگل به زبان فارسی مینویسی لاتاری یا مهاجرت و یا شبیه این حرف ها حتما مهاجر سرا رو تو نتایجش بهت نشون میده. حالا از این 2773 نفر یعنی فقط 146 نفر اومدن و اینجا دارند با هم دیگه تبادل اطلاعات میکنند؟؟؟؟ این یعنی 2677 نفر بقیه ؛همگی ماجرا رو بلد هستند وبه این جور چیزا احتیاجی ندارند؟؟؟؟؟؟؟ و یا همگی رفتن دنبال کار و زندگیشون و اصلا" تو باغ نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش از دوستان هستن که از مالزی و پاریس بودن و اومدن و تبادل اطلاعات با مهاجر سرا داشتن.
میشه یه نظری بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه راجع به آمار داریم حرف میزنیم .
خوب این هم یه جور آمار گیری هستش دیگه.
کمتر از 5/5 درصد برنده ها با مهاجر سرا آشنا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه مگه همچین چیزی امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5/5 در صد رو چهار برابر هم میکنم باز جور در نمیاد.
میشه22 در صد پس بقیه برنده ها که میشه 78 در صد کجا تشریف دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا" راجع به این موضوع یه کم دقیق فکر کنید.

تشکر کنندگان: m.memari
البته من خیلی ها رو می شناسم که میان و همه پستها رو هم می خونن ولی عضو نیستن .
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-01-09 ساعت 19:44)ساسان نوشته:  سلام به همه دوستان
تا اونجایی که من میدونم شماره گذاری ها بر این مبنا صورت گرفته
مثلا :
af00003 - eu00002 - as00001
و از تیر ماه تا الان من تو لیست وقت مصاحبه سفارت ابوظبی و آنکارا هیچوقت یه شماره مشابه مثلا"as00001وeu00001وaf00001 رو تا حالا ندیدم .
در ضمن یه عالمه از لیست های زمان مصاحبه پرینت تهیه کردم و هی دنبال یه شماره مشابه به شرح بالا بودم.
به نظرم و تا حد خیلی زیادی روش شماره دادن به قاره ها اینجوری هستش
as00001-eu00002-af00003و الی آخر .
اینطوری همه چی با هم جور در میاد.
در ضمن اگه این مدلی شماره گذاری نکنند پس با اون حساب ماه بعد باید سهمیه آسیا تموم بشه و..............
این مدلی شماره گذاری کردن که به همه شماره ها بتونند بموقع خدمات ارائه بکنند و تو سفارت هاشون شیر تو شبر نشه تا بفهمند که چی به چیه و چه کسی رو دارن به آمریکا میفرستن.
مابین دوستان2009 هم این بحث بوده و آخر سر به این نتیجه رسیدن که روش شماره گذاری به صورت as00001-eu00002-af00003 بوده
حالا چرا اروپا و آفریقا زود زود کارنت میشن دو علت میتونه داشته باشه
اروپا چون همه اکثرا" اینترنت دارند و اکثرا" از روی تفریح و ماجراجویی یه تعداد میان و تو لاتاری ثبت نام میکنند بعدش هم پشیمون میشن و پی گیرماجرا نمیشن.
مثلا یه نفر با ملیت آلمانی یا فرانسه تو لاتاری ثبت نام میکنه و برنده میشه آخه مگه چه مشکلی تو مملکتش داره که پا بشه مثل ما ها قید همه چی رو بزنه و راه بیفته بره آمریکا که مثلا چی کار بکنه و چی گیرش بیاد؟؟؟؟؟؟ همه چی تو مملکتش واسش مهیا وآماده هستش و نه مشکل آزادی داره و نه مشکل سیاسی یا مذهبی و یا کاری
مرض نداره که بره از اول زبان انگلیسی یاد بگیره که مثلاچی گیرش بیاد.
حالا اینها که گفتم اکثرا" شامل اورپای غربی میشه که وضع مالیشون بهتره و....و امادر اروپای شرقی این ماجرا زیاد طرفدار داره مثلا" تعداد برندگان اوکراین یا آلبانی یا همین ترکیه یا ازبکستان یا روسیه رو تماشا کنید انگاری بنگلادشی های آسیا هستن که همگی میخوان عمل( الفرار من السنن المرسلین Big Grin)رو انجام بدن.
حالا رسیدیم به آفریقا
اونها هم اکثرا یا نامه بهشون نمیر سه یا وضع اوضاع مالی مناسبی ندارن که بتونن حداقل یه 25000 دلاری جور بکنند تا برن سفارت و بگن که ما اومدیم ویزا بگیریم بریم آمریکا(25000 دلار تو اکثر کشور های آفریقایی یه ثروت کلان محسوب میشه چون اکثرا ماهانه 50 یا60 دلار در آمد دارن) یه لحظه تجسم بکنید .باباجون پس چرا یه لحظه فکر نمکنید که چرا تو سفارت از همه مدارک اسپانسر یا مدارک مالی میخوان؟؟؟؟؟؟؟
بخاطر این که بدونن اون کسی که میخواد بره آمریکا میتونه حداقل 2 سال روی پای خودش بتونه وایسته تا با شرایط آشنا بشه و بتونه یه کاری هم واسه خودش دست و پا بکنه و هم یه جوری به درد جامعه آمریکا بخوره(مدرک دیپلم ویا حداقل 2 سال سابقه کار رو فراموش نکنید که به چه دلیل میخوان).
و گرنه سیستم امور دولتی آمریکا که دیوونه نشده که بیاد مملکتش رو پر بکنه از هر چی گدا گودوله ی آفریقایی و بنگلادشی و اروپای شرقی و آسیایی و....
و اما : ثبت نام توی لاتاری رو همه انجام میدن چون رایگان هستش و هیچ پولی ازتون نمی گیرند ولی داشتن شرایط مالی و اسپانسر و..... رو خداییش اکثرا کسانی که ثبت نام کردن نمی دونند و بعد از برنده شدن تازه مشکلات همه شروع میشه حالا ما ایرانیها اکثرا" وضع و اوضاعمون رو به راهه
اما اون آفریقایی یا اون بنگلادشی رو شما تجسم کنید. چرا اکثرا" آفریقایی ها میرن به ایالت هایی که اکثرا" تو محدوده جغرافیایی جنوب شرق آمریکا؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اکثرا" پول خرید بلیط هواپیما رو ندارند و با کشتی از آفریقا راهی آمریکا میشن. اما ماشالله ایرانی ها به کمتر از بورلی هیلز یا نیویورک و لس آنجلس و ایالت هایی که پول دار هستن حالا حالا ها راضی نمیشن .
حالا بنظرم تونسته باشم بگم که چرا افریقا و اروپا زود زود کارنت میشن چون اکثرا یا مدارک بدستشون نرسیده یا هم پول وپله درست وحسابی ندارند که واجد شرایط بشن واسه گرفتن گرین کارت.
60 هزار تومن دادیم به پست که 6 صفحه کاغذ ببرن آمریکا با 60 هزار تومن میشه مثلا" تو آفریقا یا بنگلادش یک ماه زندگی کردBig Grin (یه کم شوخی هم بد نیست ).

و اما یه موضوع دیگه که دونستن اون خالی از لطف نیست:Rolleyes

من با 8 نفر از کسانی که از سهمیه های مابین سالهای2006 تا 2009 بودن و
رفتن و اوضاع رو از نزدیک دیدن و تمام این مراحل رو طی کردن بشخصه و بدون واسطه و رو در رو یا تلفنی تو این 7 ماهی که از برنده شدنم میگذره یه عالمه راجع به این موضوع که وضع واوضاع چطور بوده و...... حرفیدم و نقطه مشترک حرفشون این بوده که دو تا موضوع واسه یه برنده گرین کارت خیلی خوب و عالی هستش:

1-سن پایین ترجیحا" زیر 30 سال بخاطر سریعتر مچ شدن با اوضاع و درس خوندن و راحت تن به هر کاری دادن از جمله تو یه رستوران یا پمپ بنزین یا تو یه فروشگاه کار کردن و.......

2-همراه بردن پول بسیار زیاد در حد 250000 دلار به بالا که اون وقت میشه واقعا" از لذت های آمریکایی بودن بیشترین استفاده رو برد.

کسانی که این جا یه شغل مناسب دارند و در آمدشون خوبه و......
سعی نکنید که همه پل های پشت سرشون رو خراب کنید و به امید یک دنیای بهتر یهو قید همه چی رو بزنند و بگن که الفرار من السنن مرسلین.Big Grin

تو یک سال اول همگی کلی کف کردن که ای وای عجب جالبه و............
مخصوصا بعد از یک سال و با وجود این بحران اقتصادی که اومده همگی میگن که وضع و اوضاع همچین باب میلشون نبوده اما در کل تعریف میکنند ولی در ضمن غر غر هم میکنن که کار کردن و از نو ساختن یک زندگی یه کم سخته و همش باید به بانکها بدهکار باشی و هی باید مالیات بدی و هی کار کنی تا بتونی بدهی هات و مالیات رو پرداخت بکنی تا بشی یه شهروند خوب .
چون وام گرفتن اونجا خیلی آسونه ولی پس دادنش همچین راحت هم نیست .درست برعکس اینجا که وام گرفتن هزار تا پارتی میخواد و....

در ضمن از اون 8 کیس که 6 تاش مجرد بودن زیر 30 سال و 2 کیس هم متاهل یکی زیر 35 سال بدون بچه و اون یکی هم زیر 60 سال متاهل با 2 تا فرزند 23 و 25 ساله هیچکدوم کسی رو نمیشناختن که بهش شماره نرسیده ونتونسته باشه ویزاش رو بگیره.
2006 یک کیس مجرد
2007 دوکیس یکی مجرد یکی متاهل
2008 سه کیس دو تا متاهل و یکی مجرد.
2009 دو کیس هر دو تا مجرد.

با تشکر از ساسان
میتونم بگم این بهترین تحلیلی بود که دیدم و باهاش موافقم
من با اینکه خودم current شدم و هفته دیگه مصاحبه دارم پیگیر موضوع current بچه ها هستم و امیدوارم این روند سرعت بیشتری بگیره و مطمئن هستم که همه ایرانی ها کارنت میشن
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Hashem ، Ali58 ، Ashkan78 ، kianoush ، R.F
ساسان جان...

خدا از دهنت بشنوه. من توي يه فروم معروف انگليسي هم عضوم كه وقتي به انگليسي راجع به لاتاري Search مي كني، جزو ده تا نتيجه اول اسمش مياد. اونجا آفريقايي زياد هست. تا حالا Case Number بالاي 40 هزار نديدم. اما اين كه شما مي گي هست، حتما بوده كه مي گي.

يه احتمال رو هم در نظر بگير ... اشتباه در تايپ. مثلا ليست Clear شده هاي اخير در سايت ابوظبي حداقل دو تا اشتباه تايپي داشت. اميدوارم اين 65 هزاري كه تو ديدي اشتباه تايپي نبوده باشه.

ضمنا اگه مي خواي با طرفداراي تراكتورسازي به سفارت آنكارا حمله كني، طرفداراي سپاهان مدتهاست خود ساختمون K.C.C رو نشونه رفتن!!!! دليلش هم وجود كلي برنده اصفهاني بين برنده هاي امساله!

موفق باشي

(2010-01-10 ساعت 03:07)ساسان نوشته:  دوستان عزیز

من تو لیست زمان مصاحبه برای برندگان 2009 واسه قاره آفریقا شماره 69500 رو خودم با چشمام دیدم تقریبا" توی مرداد ماه امسال بود که هم تو لیست ابوظبی یه همچین عددی رو دیدم و تو لیست سفارت ترکیه تا 37000 رو هم دیدم واسه آسیا و تو لیست آنکارا 67000 رو هم دیدم واسه آفریقا. شاهد زنده34000 هم از ایران داریم.
تمامی طرفدار های تیم فوتبال مورد علاقه ام(تراکتور سازی) رو همراه خودم میبرم تا سفارت آنکارا رو فتح بکنیم و بهشون بفهمونیم که ما ها چه اعجوبه ای هستیم تا دیگه از این غلط ها نکنند که شماره های بالای 12000 رو سر کار بذارن Big Grin
حالا من نظرم رو گفتم نظر همه دوستان هم محترمه اما این زمانه که ثابت میکنه کی نظرش به واقعیت نزدیکتره Cool
مگه قبل از این که بدونیم برنده شدیم چطوری زندگی میکردیم؟؟؟؟؟؟؟Rolleyes
فکر کنید که اصلا" برنده نشدید و اوضاع مثل قدیما هستش .Big Grin
راحت زندگیتون رو بکنید. take it easy
تشکر کنندگان: ساسان ، Ali Sepehr ، SamiraN
سلام به همه دوستان کارتن خواب

یه سوال میکنم وواسه شما اثبات میکنم که قراره به همه ما ویزا بدنBig Grin

به نظرتون چرا نامه های اولیه که رسیده دستمون شماره های پایین تر زودتر نامه شون رو دریافت کردن (حدودا" 15 فروردین تا اواخر اردیبهشت) ولی شماره های بالا از (اواخر خرداد تا 15 مرداد ماه) نامه رسیده دستشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه یک نتیجه گیری کرد:
کی سی سی برنده ها رو تعیین میکنه و تو نامه اول اشاره میکنه که زود و سریع جواب نامه رو واسشون ارسال کنیم .
تو این فاصله که جواب نامه های شماره پایین بدستشون میرسه واسه نفرات شماره بالاتر نامه ارسال میکنند تا اون جایی که ظرفیت مورد نظرشون پر بشه
و صد در صد یه حساب وکتابی تو کارهاشون دارند.
و گر نه نامه همه برنده ها تو فاصله زمانی یک ماه بدست همه برنده ها میرسید .100هزار تا نامه پست کردن که کاری نداره واسه اونهاBig Grin
اونها با این پروسه هم به تعداد مورد لزوم نامه میفرستن و به تعداد مورد لزوم وقت مصاحبه تعیین میکنند.(100000هزار برنده رو فراموش نکنید)

یعنی به نظرم ممکنه کسی از یک گوشه دنیا برنده شده باشه با شماره بالا ولی اصلا" نه نامه بدستش میرسه و نه تو سایت نشون میده که برنده شده و اصلا" روحش هم خبردار نمیشه که برنده شده بوده.

مگه ثبت نام 2010 آذر ماه 87 تموم نشد و از اوایل فروردین 88تا اواسط مرداد88 نامه ها بدست برنده ها نرسید؟؟
تازه بعد از اواسط خرداد ماه88 میتونستی به صورت کامپیوتری چک بکنی ببینی که برنده شدی یا نه که اون هم اکثرا" درست کار نمی کرد.
پس در نتیجه به اون کسانی که نامه به اسمش صادر شده و ارسال شده یعنی که تو رو خدا پاشین بیاین آمریکا.
اگه ظرفیتشون پر شده باشه بر طبق نامه هایی که پست کردن وجواب گرفتن
دیگه واسه هیچ کسی نامه پست نمیکنند و چون تا امسال تنها راه خبر دار شدن از طریق نامه بوده و هیچ گونه جوابگو نبودن پس تمامی کسانی که از ایران برنده شدن و چون سهمیه ایران زیر 7 درصد هستش به همگی ویزا میرسهBig Grin

دیروز یه سوال از همه پرسیدم که چرا از بین 2773 برنده ایران واسه2010 فقط 146 نفر هستند که تو مهاجر سرا ثبت نام کردن وفعال یا نیمه فعال هستن.

واما الغرض

این 2773 نمیدونم تعداد نفراتی هستش که برنده شدن (هر نفر یک کیس نامبر یعنی 2773 کیس نامبر) یا تعداد نفراتی که قراره ویزا بگیرند.
مثلا" یک کیس نامبر با شماره 23000 مثل خودم یعنی 2 تا ویزا چون دو نفر هستیم.
بنظرم هر کیس نامبر ممکنه از یک ویزا تا 4 یا 5 ویزا رو بخودش اختصاص بده که اون هم بستگی داره به تعداد نفرات خانواده. پس اگر هر کیس نامبر بطور متوسط 3 نفر باشه یعنی از ایران تقریبا" 925 کیس نامبر داریم که از لحاظ آماری این با تعداد 146 نفر که تو جدولی که محسن خان و سراوین زحمتش رو میکشند (فهرست وضعیت برندگان) تقریبا" یه جورایی جور در میاد . یعنی از هر 6 کیس نامبر یک کیس نامبر با مهاجر سرا در ارتباطه.
پس میشه یه جورایی نتیجه گیری کرد که از ایران ما تقریبا" 925 کیس نامبر یا یه کم بیشتر و یا کمتر داریم.
و اگر همه این 925 کیس نامبر هر کدوم یک خانواده 3 نفری باشند کلا"2773 ویزا رو دریافت میکنند و باز هم به اون 7 درصد معروف نمیرسیم وهمگی کارتن میشیم بشرطی که همه اون 2773 نفر (یا925 کیس نامبر)نامه هاشون رو دریافت کردن واز برنده شدن خودشون اطلاع پیدا کردن و بموقع جواب نامه رو پست کرده و هیچ مشکلی نداشته باشند همگی کارتن میشن Big Grin

تشکر کنندگان: farzad24 ، sh-b ، Hamid55 ، Ashkan78 ، ساشا ، SamiraN ، shadi
اين 2773 نفر تعدادي هستند كه نامه دريافت كردن. اينو مطمئنم.

(2010-01-10 ساعت 15:56)ساسان نوشته:  این 2773 نمیدونم تعداد نفراتی هستش که برنده شدن (هر نفر یک کیس نامبر یعنی 2773 کیس نامبر) یا تعداد نفراتی که قراره ویزا بگیرند.
مثلا" یک کیس نامبر با شماره 23000 مثل خودم یعنی 2 تا ویزا چون دو نفر هستیم.
تشکر کنندگان: SamiraN
تا حالا 69000حدودا كارنت شدن يعني فقط 30000تا ي ديگه مونده با 5 تا بولتن ديگه
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: SamiraN
من الان سایت سفارت رو چک کردم دیدم بولتن ویزای فوریه تا 12000 اعلام شده و برای ماه March هم apply خواهند شد. این هم لینکش http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bu..._4611.html
حالا نمی دونم درست دیدم یا نه؟
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: ساسان ، SamiraN
(2010-01-10 ساعت 17:04)Ali58 نوشته:  من الان سایت سفارت رو چک کردم دیدم بولتن ویزای فوریه تا 12000 اعلام شده و برای ماه March هم apply خواهند شد. این هم لینکش http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bu..._4611.html

دوست عزیز اگه پست های قبلی رو میخوندین متوجه میشدین که 2شب اعلام شده بوده بولتن و دوستامونم راجب بهش نظر دادن
موفق باشید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان ، R.F ، SamiraN
چيزي كه من متوجه شدم اينه كه روال كار ويزا لاتاري چندان
شفاف و قابل محاسبه نيست كه اگر بود اين روال در صفحات
بي شمار وزارت خارجه توضيح داده ميشد تا همه بدانند يا بالاخره
يك وكيلي با توجه به تجربه سالهاي قبل اطلاعاتي را نشت ميداد!
پس ممكن است تمام يا قسمتي از تحليل هاي ما درست يا نادرست
باشد.اصولا پروسه هاي ويزا اصلا قايل پيش بيني نيست حتي خبره
ترين وكيل ها هم قول 100 درصد نميدند .فقط لاتاري پروسه ساده تري
دارد. در هر ويزايي ولي مليت و ساير فاكتور هاي امنيتي و غيره دخيل
است و همين باعث عدم شفافيت است.
به هر شكل فكر كنم فقط بايد اميد وار بود و منتظر و واقعا حساب خاصي
باز نكرد تا صدمه احتمالي كمتر بشد.
ارزوي ويزا براي جميع مشتاقان. اممممين.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: sh-b ، ساسان ، SamiraN
(2010-01-10 ساعت 17:11)sh-b نوشته:  
(2010-01-10 ساعت 17:04)Ali58 نوشته:  من الان سایت سفارت رو چک کردم دیدم بولتن ویزای فوریه تا 12000 اعلام شده و برای ماه March هم apply خواهند شد. این هم لینکش http://www.travel.state.gov/visa/frvi/bu..._4611.html

دوست عزیز اگه پست های قبلی رو میخوندین متوجه میشدین که 2شب اعلام شده بوده بولتن و دوستامونم راجب بهش نظر دادن
موفق باشید
بله درست میگین. با این حساب من هم این ماه کارنت شـــــــــــــــــــــدم. هوراااااااا Smile
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، ساسان ، SamiraN
[عکس: attachment.php?aid=765]

هیچ تحلیلی نمی کنم! اما امیدوار هستم ماه بعد دیگه عدد بزرگی بشنویم!

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: sh-b ، shr.jafari ، ساسان ، ساشا ، R.F ، Hashem
شش تا

آپريل، مي، جون، جولاي، آگوست، سپتامبر

مي شه شش تا!

(2010-01-10 ساعت 16:25)nefarioos نوشته:  تا حالا 69000حدودا كارنت شدن يعني فقط 30000تا ي ديگه مونده با 5 تا بولتن ديگه
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان