موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-06 ساعت 19:19)amir1345 نوشته: RE: بحث شیرین رفت و آمد به آمریکا
دوستان گرامی
این بحث ظاهرا رفتش خیلی شیرین بوده و از شیرینی کسی به آمدش نرسیده !
لذا مجددا از دوستانی که آمد از امریکا داشتن می پرسم
در هنگام خروج از امریکا چقدر $ می توانیم همراه داشته باشیم ؟
ایا تو فرودگاه سوال و جواب می کنن یا باید فرمی رو پر کنیم
و زمان ورود به ایران بهتر است اظهار کنیم یا نه ؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز من وقتی از فرودگاه سیاتل به سمت ایران بر می گشتم افسر از من در مورد میزان $ که همراهم هست پرسید ولی من دروغ گفتم خدا به خیر کرد یعنی اینکه برخی مواقع می پرسند و چک می کنند که من شانس آوردم چک نکرد .
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89
ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز و همراهان قدیمی
دلم خیلی برای همتون تنگ شده،هر بار میام اینجا یاد خاطرات و استرس های قبل میوفتم و میبینم که واقعا چه دوران شیرینی بود ،الان من و همسرم بیشتر استرس ۶ ماه و یک سال را داریم چون ۶ ماه را رد کردیم و همش نگرانیم که چند ماه دیگه که برگردیم گرین کارت خوشگلمون را آزمون بگیرند، نمی دونم اینکه هنوز دانشجو هستیم چقدر میتونه دلیل محکمی باشه اما واقعا با این گرونی دلار برامون امکان پذیر نیست بخواهیم هر ۶ ماه بریم،کما اون که سال دیگه برای re-entry permit می خواهیم اقدام کنیم به نظر تون مشکلی پیش میاد؟کسی از بچه ها بوده که بعد ۶ ماه رفته باشه بگه چه جوری بوده؟ امیدوارم همتون هر جا که هستید شاد و خوش باشید
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-12 ساعت 16:25)farnaz82 نوشته: سلام به دوستان عزیز و همراهان قدیمی
دلم خیلی برای همتون تنگ شده،هر بار میام اینجا یاد خاطرات و استرس های قبل میوفتم و میبینم که واقعا چه دوران شیرینی بود ،الان من و همسرم بیشتر استرس ۶ ماه و یک سال را داریم چون ۶ ماه را رد کردیم و همش نگرانیم که چند ماه دیگه که برگردیم گرین کارت خوشگلمون را آزمون بگیرند، نمی دونم اینکه هنوز دانشجو هستیم چقدر میتونه دلیل محکمی باشه اما واقعا با این گرونی دلار برامون امکان پذیر نیست بخواهیم هر ۶ ماه بریم،کما اون که سال دیگه برای re-entry permit می خواهیم اقدام کنیم به نظر تون مشکلی پیش میاد؟کسی از بچه ها بوده که بعد ۶ ماه رفته باشه بگه چه جوری بوده؟ امیدوارم همتون هر جا که هستید شاد و خوش باشید
امیدوارم که موفق باشید و در ضمن مشکلی هم نداشته باشید برای ورود مجدد.
جواب سوالتون رو میتونم دو هفته دیگه بدم!
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
2012-04-13 ساعت 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-13 ساعت 19:10 توسط apoornaki.)
(2012-04-12 ساعت 16:25)farnaz82 نوشته: سلام به دوستان عزیز و همراهان قدیمی
سلام
به شما توصیه میکنم هر چه سریعتر برید.
من ایندفعه که میرفتم یک خانم مسنی را دیدم که 7 ماه بیرون از یو اس مونده بود که به سختی تونست آفیسر را قانع کند (گفت که بیماری قلبی داشت). ضمنا ایشون 8 سال بود که گرین کارت گرفته بود و هنوز برای سیتیزنی اقدام نکرده بود.
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خب منم 3 هفته دیگه دارم می رم ایران....آخجوووووووون...
فقط 2 تا هارد اکسترنال دارم...گیر نمی دنن که؟ خیلی جمع و جوره.
بعد اینکه چقدر می تونم دلار با خودم ببرم ایران؟ یکی از دوستام گفت زیر 1000 ببر که بهت گیر ندن... آره؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ميشم اگر دوستمون farnaz82 تجربه رفتن بعد از 6 ماه و قبل از يك سالش رو در اختيارمون بذاره 2 هفته بيشتر شد !!!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خدا عمرتون بده بعد این همه وقت یکی خیال ما رو راحت کرد با این تفاسیر اگه شانسمون به آفیسر بداخلاق نخوره چون دانشجو هستیم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ،واقعا ازتون ممنونم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما بار دوم بعد از 10 ماه وارد امریکا شدیم که از طریق فرودگاه لس آنجلس بود و هیچ سوال و جوابی در کار نبود بار سوم هم بعد از 8 ماه وارد لس آنجلس شدیم و این بار هم بدون هیچگونه سوال و جوابی وارد شدیم.
البته فکر کنم باید دنبال افسر خوش اخلاق بگردید. افسر طرف ما هر دو دفعه چشم بادامی بود.
موفق باشید
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
شاید بگید حرف الکیه (شایدم باشه !) ولی فکرکنم اگر پروازتون رو برای ورود در 1 شنبه تنظیم کنین گیر و پیچ کمتر هست. من وقتی ماه پیش وارد شدم بقدری شلوغ و مامور کم بود که اصلا کسی نرسید بگه کی چکاره هست. نه گمرک نه چیزی فقط 1 انگشت نگاری و تمام.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
خدا به خیر کنه
ما بعد از یک سال میخوایم بریم ............البته پاس سفید داریم
کسی تجربه داره ؟
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]