موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزلطفاراهنمائي كنندخيلي نگرانم واصلاتجربه ندارم
بنده به اتفاق خانواده چهارنفري مي خواهيم سفراول جهت دريافت گرين كارت به همراه خانواده اقدام نمائيم ومجدداخانواده ام به ايران مراجعت كننداياچنين چيزي مي شه كه بعدازيك سفرباخانواده من برنده اصلي امريكابمانم وخانواده دوتابچه وهمسرم رابرگردانم مشكلي براي گرين كارت انهاپيش نمي ياد.
لطفاراهنمائي بفرمائيد
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 18:12)j1970 نوشته: (2012-07-16 ساعت 14:05)mori5050 نوشته: دوستان عزيزلطفاراهنمائي كنندخيلي نگرانم واصلاتجربه ندارم
بنده به اتفاق خانواده چهارنفري مي خواهيم سفراول جهت دريافت گرين كارت به همراه خانواده اقدام نمائيم ومجدداخانواده ام به ايران مراجعت كننداياچنين چيزي مي شه كه بعدازيك سفرباخانواده من برنده اصلي امريكابمانم وخانواده دوتابچه وهمسرم رابرگردانم مشكلي براي گرين كارت انهاپيش نمي ياد.
لطفاراهنمائي بفرمائيد
راجع به جواب چیزی نمیدونم و امیدوارم جواب قطعی اون رو پیدا کنید.
چیزی که باعث شد بنویسم این بود که فکر کردم شما همون کسی بودید که برای چهار نفر فقط 330 دلار پرداخت کرد تو سفارت. فقط کنجکاوی باعث این شد و البته اگه اون شخص بوده باشید واقعا خوش شانس هستید چون هم 330 دلار دادید هم یه ضرب گرفتید که واقعا جای تبریک داره
(2012-07-16 ساعت 14:19)hoseyn نوشته: (2012-07-16 ساعت 14:05)mori5050 نوشته: دوستان عزيزلطفاراهنمائي كنندخيلي نگرانم واصلاتجربه ندارم
لطفاراهنمائي بفرمائيد
مباركه! هيچ مشكلي نيست و فقط موقع اولين ورود حتما بايد برنده اصلي و به تبع ايشون بقيه وارد بشوند و از اين به بعد ديگه همه همتراز هستند و فرداش هم ميشه بقيه برگردند و 1 نفر بمونه دنبال كارها.
ما كه همون 1 نفر را هم نمي خواهيم بگذاريم و همگي با هم برمي گرديم!!
حسین جان، هنوز که اینجایی.
بعدشم تا رفتی میخوای برگردی؟
این مهاجرتم داستانی شده ها.
سلام خدمت دوستان
متاسفانه ازاين شانس هامن نداشته وندارم كه يك ضرب ويزابگيرم و330دلارهم پرداخت كنم. نه دوست عزيزشايدتشابه كاري باشد.
**2013as44مصاحبه 24مارس کلیر30جون 95روزه کیس 4نفره مقصداحتمالی کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 13:20)mitr.p نوشته: خدا به خیر کنه
ما بعد از یک سال میخوایم بریم ............البته پاس سفید داریم
کسی تجربه داره ؟
ممکن است بنویسید چه دلیلی برا گرفتن پاس سفید ذکر کردید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دقیقا هر چیزی اولش سخته و بعد اینقدر شیرین میشه که دل کندن ازش سخت میشه.یادمه اولین باری که امدم خارج ایران برای زندگی چند ماهه تا ۲ ماه هر روز گریه می کردم اما الان بعد گذشت ۵ سال فکر اینکه بخواهم توی ایران زندگی کنم برام سخت ترین کار دنیاست، یا حتا تو اولین سفرمون به امریکا هم من هر روز گریه میکردم و می خواستم برگردم به جایی که الان هستیم اما الان دلم برای امریکا حسابی تنگ شده و دلم میخواهد زودتر درسمون تموم بشه و بریم انجا مستقر بشیم واقعا عجیب غریبیم ما انسان ها
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-17 ساعت 18:27)farnaz82 نوشته: دقیقا هر چیزی اولش سخته و بعد اینقدر شیرین میشه که دل کندن ازش سخت میشه.یادمه اولین باری که امدم خارج ایران برای زندگی چند ماهه تا ۲ ماه هر روز گریه می کردم اما الان بعد گذشت ۵ سال فکر اینکه بخواهم توی ایران زندگی کنم برام سخت ترین کار دنیاست، یا حتا تو اولین سفرمون به امریکا هم من هر روز گریه میکردم و می خواستم برگردم به جایی که الان هستیم اما الان دلم برای امریکا حسابی تنگ شده و دلم میخواهد زودتر درسمون تموم بشه و بریم انجا مستقر بشیم واقعا عجیب غریبیم ما انسان ها
دقیقا من هم همین حس شما رو دارم و شرایطمم شبیه شماست من هم 9 سال پیش که از ایران رفتم برام سخت بود ولی الان حتی تصور زندگی تو ایران هم برام وحشتناکه و وقتی هم که رفتم آمریکا روزهای اول دلم برای جای قبلی تنگ شده بود و دوست داشتم برگردم اما حالا دلم میخواد زودتر کارامون تموم بشه و برگردیم آمریکا همه دوستانی که نرفتن باید برن و حس کنند و تجربه کنن امیدوارم محیط جدید به مزاجشون سازگار باشه تا بتونند راحت زندگی کنند
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-17 ساعت 08:22)gol1 نوشته: (2012-07-16 ساعت 13:20)mitr.p نوشته: خدا به خیر کنه
ما بعد از یک سال میخوایم بریم ............البته پاس سفید داریم
کسی تجربه داره ؟
ممکن است بنویسید چه دلیلی برا گرفتن پاس سفید ذکر کردید؟
نوشتیم که چون ما برنده لاتاری بودیم . هنوز یکسری کار در ایران داریم که باید تمومش کنیم
مثلا گفتیم که همسرم زمین و ... داره
برای فروش اون ها و تبدیل به دلار و امادگی برای زندگی در امریکا نیز به زمان داریم
همین
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
يكي از دوستانم دو هفته پيش بعد از 5 سال با گرين كارت رفت مشكلي برايش پيش نيومد البته پاسش را هم تعويض كرده بود و همسرش سيتيزن هست اين را جهت اطلاع گفتم و اصلا توصيه نميكنم چون اگر هم مشكلي براي دوستم پيش مي اومد همسرش سيتيزن هست و ميتونست كمكش كنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یه سوال دارم. ما هفته آینده عازمیم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم. آیا لازمه مدارک خاصی از اینجا ترجمه کنیم و با خودمون ببریم ؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا