کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
سلام دوستان،
ما خانواده ای 3 نفره هستیم که جولای 2013 گرین کارت گرفتیم و پاس سفید گرفتیم و برگشتیم ایران.
قصد داریم جولای 2015 برگردیم آمریکا.
به نظر شما چه زمانی باید برای اوباماکر اقدام کنید؟
چون اواسط سال 2015 وارد می شویم،آیا باید از اول سال اوباماکر را بخریم؟
و من که دانشجو می شوم چه طور؟یعنی بهتره بیمه دانشجویی بگیرم یا اوباماکر؟جریمه نشیم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، behfaza
(2014-03-28 ساعت 11:03)fariba_a نوشته:  و در مرحله اخر خرید بیمه از سایت بهتون افر میشه

دوست عزیز خرید بیمه از چه سایتی؟
برای کسی که در والمارت کار میکنه و باتوجه به اینکه والمارت هیچوقت کارکنانش را بیمه نمیکنه، چه بیمه ای از چه سایتی را پیشنهاد میکنید؟

بعید میدونم که کسی که نیمه وقت برای والمارت کار کنه حقوقش به حدی باشه که مجبور بشه بیمه بگیره اما به هرحال با ثبت نام در سایت معلوم خواهد شد. سایت هم که همون سایت بیمه فدرال به ادرس :

www.healthcare.gov
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، qeshmi ، mehdi2014 ، jojo_hami
(2014-03-28 ساعت 18:18)mandana2013 نوشته:  سلام دوستان،
ما خانواده ای 3 نفره هستیم که جولای 2013 گرین کارت گرفتیم و پاس سفید گرفتیم و برگشتیم ایران.
و من که دانشجو می شوم چه طور؟یعنی بهتره بیمه دانشجویی بگیرم یا اوباماکر؟جریمه نشیم؟!
از ماه نوامبر به بعد دور بعدی شروع میشه البته به شرطی تا اونروز شاغل بشید و رنج درامدتون هم به اون قانون اوباماکر بخوره و چه ایالتی باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mandana2013 ، behfaza ، mehdi2014
(2014-03-29 ساعت 10:29)soheilbadami نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 18:18)mandana2013 نوشته:  سلام دوستان،
از ماه نوامبر به بعد دور بعدی شروع میشه البته به شرطی تا اونروز شاغل بشید و رنج درامدتون هم به اون قانون اوباماکر بخوره و چه ایالتی باشین.
منظورتون از اینکه اگر شاغل بشید چیه؟
یعنی اگر بی کار باشیم بهمون بیمه نمی دهند؟
با توجه به اینکه ما وسط سال 2015 می رویم،ماه نوامبر 2014 هنوز ایرانیم و کار نداریم.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni ، behfaza
(2014-03-29 ساعت 14:50)mandana2013 نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='472806' dateline='1396072741']
[quote='mandana2013' pid='472713' dateline='1396014513']
منظورتون از اینکه اگر شاغل بشید چیه؟
یعنی اگر بی کار باشیم بهمون بیمه نمی دهند؟
با توجه به اینکه ما وسط سال 2015 می رویم،ماه نوامبر 2014 هنوز ایرانیم و کار نداریم.
با تشکر

نه دوست عزیز بیمه اوباماکر برای شاغلینی هست که درامدشون در رنج خاصی هست اما در استیتهایی مثل کلیفرنیا که بیمه مدیکد برای بزرگسالان ارائه میدن افراد بی شغل یا کم درامد واجد شرایط هم میتونن این بیمه رو بگیرن که تقریبا مجانی هم هست البته هر روز به علت کمبود بوجه دولتی داره سختتر هم میشه. تا 2015 هم خیلی تغییرات ممکنه رخ بده فعلا نگران جزئیات نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mandana2013 ، eybaba ، mehdi2014 ، remarya ، reza_norouzi ، behjat
من که ازاین بیمه اوباما خیری ندیدم .لااقل تو این ایالت مشخص نیست که این قانون بیمه به چه صورت هست سه ماه پیش ثبت نام کردم درنهایت ازما سوشال وگرین کارت خواستند فرستادم .یک ماه منتظرشدم دوباره ایمیل زدم وبا دوتا کارشناس تلفنی تماس گرفتم .تلفنی گفتندکه شما چون سیتیزن نیستید شامل این بیمه نمیشید.ایمیل به من جواب دادند که شما شامل بیمه medicad هستیدبه دلیل درآمدکم باید به welfare مراجعه کنید .پنج ساعت ازصبح تا بعدازظهرتو اداره wefare نشستیم تا با یک کارشناس صحبت کردیم اونجا ازما مدارک سوشال وگرین کارت خواستند ویک پی چک که ارایه کردیم کارشناس اداره به ما گفت برای شما بیمه صادرمیشه .یک روزبعدنامه اومدکه برای شما بیمه درحال جریان وصادرمیشه.سه روزبعدیک نامه اومد که شما چون سیتیزن نیستید شامل شما نمیشه.درحالیکه خیلی ازدوستان درسایرایالتها موفق شدند این بیمه رو دریافت کنند نمیدونم اینجا چرااین طوریه خیلی ازدوستان دیگه هم مراجعه کردند وهنوزنتونستندبیمه ای بگیرند.خلاصه نفس وحوصله ای برای پیگیری نمونده علافی بخش جدانشدنی زندگی بشروبی سوادی وبی اطلاعی کارمندوکارشناس هم درهمه جا عالم هست موندم این کشور اگرهمین نظم وقانون نداشت چطوری میخواست ادره بشه.شاید هم بیمه اوباما مثل خط قرمز استفاده از س ل ا ح ش ی م ی ا ی ی که خالی بندی بیش نبود.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، behfaza ، sce ، uranus88 ، feidom30
برای اپلای بیمه اوباما کر تو کالیفرنیا کجا باید اپلای کنیم؟
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-12 ساعت 12:36)byousefi_p نوشته:  برای اپلای بیمه اوباما کر تو کالیفرنیا کجا باید اپلای کنیم؟

Coveredca.com
(2 نفر) 2013AS87XX - مصاحبه: آنکارا بود خودشون کردن ایروان! نیمه اول جون
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، mehdi2014
[
[
برای اپلای بیمه اوباما کر تو ویسکانسین کجا باید اپلای کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به بروبکس
امیدوارم همتون خوب و خوش و سلامت باشید
من از دسامبر 2013 برای کاورد کالیفرنیا اقدام کردم . بعد از کلی کش مکش ، ایمیل ، گیس و گیس کشی(خودم ) بالاخره اول ماه مارچ برام نامه اومد که بنده و همسر به علت بیکاری مشمول مدیکل میشیم.
اما تا اپریل دیدیم خبری نشد رفتیم welfare برای پیگیری، گفتم از طریق کاورد کالیفرنیا اقدام کردیم ، زد تو سیستم گفت هیچی نوشته نشده. باید دوباره اپلای کنید. ما اپلیکیشن رو گرفتیم رفتیم خونه بعد یک هفته که پر کردیم رفتیم همونجا . بعد از اینکه 3 ساعت تو صف بودیم وقتی نوبتمون شد و مدارک رو دادیم بهش و اشتباهامون رو درست کرد، تا اسممون رو زد یکدفعه دیدم چشاش گرد شد. گفت شرمندم شما در حالت pending هستین. منم گفتم یعنی چی. گفت یعنی از طریق همون کاورد کالیفرنیا باید کارتون انجام شه. هیچی دیگه. فقط دوبار پول بنزین دادیم و کلی وقتمون هدر رفت

اینارو گفتم که بگم روی صحبتم با کسانی هست که مشمول مدیکل شدن،اگه برای شما هم هنوز خبری نشده یک سر به اداره human & health services agencies بزنید . ضرر نداره.

موفق و کامروا باشید.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، behfaza ، ffrfar ، ali99sh ، amin arefi ، qeshmi ، powerb ، mehdi2014 ، remarya
(2014-04-16 ساعت 01:03)mozhgangh نوشته:  سلام به بروبکس
من از دسامبر 2013 برای کاورد کالیفرنیا اقدام کردم . بعد از کلی کش مکش ، ایمیل ، گیس و گیس کشی(خودم ) بالاخره اول ماه مارچ برام نامه اومد که بنده و همسر به علت بیکاری مشمول مدیکل میشیم.
اما تا اپریل دیدیم خبری نشد رفتیم welfare برای پیگیری، گفتم از طریق کاورد کالیفرنیا اقدام کردیم ، زد تو سیستم گفت هیچی نوشته نشده. باید دوباره اپلای کنید. ما اپلیکیشن رو گرفتیم رفتیم خونه بعد یک هفته که پر کردیم رفتیم همونجا . بعد از اینکه 3 ساعت تو صف بودیم وقتی نوبتمون شد و مدارک رو دادیم بهش و اشتباهامون رو درست کرد، تا اسممون رو زد یکدفعه دیدم چشاش گرد شد. گفت شرمندم شما در حالت pending هستین. منم گفتم یعنی چی. گفت یعنی از طریق همون کاورد کالیفرنیا باید کارتون انجام شه. هیچی دیگه. فقط دوبار پول بنزین دادیم و کلی وقتمون هدر رفت

اینارو گفتم که بگم روی صحبتم با کسانی هست که مشمول مدیکل شدن،اگه برای شما هم هنوز خبری نشده یک سر به اداره human & health services agencies بزنید . ضرر نداره.

موفق و کامروا باشید.
سلام
من بعد از کلی انتظار رفتم اداره سوشال سرویس سن هوزه و گفتم وقت دکتر دارم و هنوز از بیمه اوباما خبری نشده. خلاصه سریع تر کار و انجام دادن و مدیکل گرفتم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mozhgangh ، powerb ، mehdi2014
(2014-04-28 ساعت 12:18)farnaz1668 نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 01:03)mozhgangh نوشته:  سلام به بروبکس

موفق و کامروا باشید.
سلام
من بعد از کلی انتظار رفتم اداره سوشال سرویس سن هوزه و گفتم وقت دکتر دارم و هنوز از بیمه اوباما خبری نشده. خلاصه سریع تر کار و انجام دادن و مدیکل گرفتم Smile

بسیار کلک خوبیه
شاید منم مجبور شم همین کارو کنم اخر
با زبون خوش نمیشه رفتار کرد
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، remarya
سلام. من با ویزای نامزدی میام... چه بیمه ای پیشنهاد میدهید؟نامزدم میگه بیمه لازم نیست آخرش فورس ماژورها را دولت قبول میکنه.. من که نمی فهمم...
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass
زیاد خوشحال نباشید که مدیکل گرفتید، انشالله که سالهای سال زنده و سلامت باشید ولی خدا نکرده اگر یک اتفاقی براتون بیافته و اگر مثلا خونه و یا هر مایملک دیگری داشته باشید، مدیکل همه هزینه هایی را که براتون کرده، همه را پس میگیره...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezass ، morvarid2191 ، mehdi2014
سلام من سه روزه كه وارد امريكا شدم (كاليفرنيا ) در ضمن ٤ ماهه باردار هستم
از دوستان كسي هست كه بتونه در مورد بيمه بيمارستان دكتر هزينه ها و ... اطلاعاتي به من بده
متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان