کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
(2014-01-27 ساعت 01:58)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان من از سال 2011 هرچند وقت میرم آمریکا و برمیگردم البته قبل از 6 ماه ولی متاسفانه دوبار ازایندفعات رو بطور اورژانسی رفتم بیمارستان ویکبارش رو حدود 10 روز بیمارستان بودم و اخرسر که صحبت از صورتحساب شد گفتم هیج کاری من اینجا ندارم و امکان پرداختش رو فعلا هم ندارم که بعد کارمند سوشیال اومد و کلی باهام صحبت کرد و اخر سر گفت ایا پولی لازم داری که گفتم خیر و بعد منو با تاکسی مجانی به مکانی که زندگی میکردم بعد از مرخص شدن فرستادن ولی مشکلی که برام پیش اومده اینه که رفتم بانک وتقاضای سکیورتی کردیت کردم و بمن گفتن شما بدهی داری و ما نمیتونیم اینکار رو انجام بدیم خوب حالا دوستان بمن بگید که چیکار کنم با توجه باینکه نه درامدی دارم و نمیدونم چیکار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند منو راهنمایی کنن هم در مورد هزینه بیمارستان وبعد درمورد بانک. وضمنا به سوشیا سکیوریتی مراجعه کردم برای اس اس ای که ریجکت شد و گفتن بعد از سه یا 5سال میتونی درخواست بدی دقیق نمیدونم باتشکر از استادانی که جواب منو بدن

سلام عزیز
این موردی که فرمودید مثل قضیه سوره حمد بود که طرف اینطوری می خووند
" بسم اله والضالین " .... برای کمک حداقلی به شما جزییات بیشتری نیازه از نحوه ورودتون و غیره و ذالک با جزییات بیشتر.

همه منتظریم
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: daad ، alirezass ، behfaza ، mehdi2014 ، kasra
(2014-01-27 ساعت 01:58)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان من از سال 2011 هرچند وقت میرم آمریکا و برمیگردم البته قبل از 6 ماه ولی متاسفانه دوبار ازایندفعات رو بطور اورژانسی رفتم بیمارستان ویکبارش رو حدود 10 روز بیمارستان بودم و اخرسر که صحبت از صورتحساب شد گفتم هیج کاری من اینجا ندارم و امکان پرداختش رو فعلا هم ندارم که بعد کارمند سوشیال اومد و کلی باهام صحبت کرد و اخر سر گفت ایا پولی لازم داری که گفتم خیر و بعد منو با تاکسی مجانی به مکانی که زندگی میکردم بعد از مرخص شدن فرستادن ولی مشکلی که برام پیش اومده اینه که رفتم بانک وتقاضای سکیورتی کردیت کردم و بمن گفتن شما بدهی داری و ما نمیتونیم اینکار رو انجام بدیم خوب حالا دوستان بمن بگید که چیکار کنم با توجه باینکه نه درامدی دارم و نمیدونم چیکار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند منو راهنمایی کنن هم در مورد هزینه بیمارستان وبعد درمورد بانک. وضمنا به سوشیا سکیوریتی مراجعه کردم برای اس اس ای که ریجکت شد و گفتن بعد از سه یا 5سال میتونی درخواست بدی دقیق نمیدونم باتشکر از استادانی که جواب منو بدن
دوست عزیز نمیخوام نمک به زخم بپاشم اما این مورد شما جواب خیلی از دوستان چه تازه مهاجر و حتی کهنه مهاجر هست که میگن هر وقت مریض بشیم به بیمارستان میریم و بعد هم بیمه که نداریم خب میگیم پول هم نداریم و بعد میگن خوشامدی ! نه واقعیت غیر از این هست و هر بدهی شما در امریکا به هر سازمانی به کردیتتون زده میشه و تا ابد بدهکارش هستین مگر قبلا اون رو بقول اینا ستل کنین یعنی یکجوری کنار بیاید یا حد اقل اقدامی براش کنین.
به هر حال در مورد شما هم شما ناچارید که برید و با بیمارستان مذاکره کنین و بنوعی قسط بندی کنین. اگر ایالت شما که نگفتید کجا بوده برنامه مدیکد بزرگسال یا ادالت داره باید براش اپلای کنین و بگید که بدهکاری پزشکی دارین یا اگر در اون ایالت نیست این برنامه سراغ خیریه ها و چریتیها برید و اعلام وضعیت کنین و به هرحال باید کار رو به یک نتیجه برسونید و الا بدهی شما ماه به ماه بهره سنگینی شاملش میشه و وضع بدتر خواهد شد. تا زمانی هم که بدهی داشته باشید بسیاری از کارها از جمله امور بانکی /کردیتی/وام اجاره منزل و اشتغال و غیره با مشکلات زیادی همراه است.
در ضمن اون بیمه از کار افتادگی سوشال که اشاره کردید مربوط به کسانی است که در امریکا ساکن و شاغل اند و حداقل یکسال سابقه پرداخت سوشال رو دارن که مشمول شما نخواهد شد.
امیدوارم مشکلتون به نوعی حل بشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، 2013selectee ، zohreh36 ، Saeedv13 ، daad ، behfaza ، mozhgangh ، azadeh2014 ، aghaghia ، qeshmi ، sce ، mehdi2014 ، reza_norouzi ، آلیس-1980
(2014-01-27 ساعت 06:09)soheilbadami نوشته:  [quote='zohreh36' pid='460327' dateline='1390771720']
سلام دوستان من از سال 2011 هرچند وقت میرم آمریکا و برمیگردم البته قبل از 6 ماه ولی متاسفانه دوبار ازایندفعات رو بطور اورژانسی رفتم بیمارستان ویکبارش رو حدود 10 روز بیمارستان بودم و اخرسر که صحبت از صورتحساب شد گفتم هیج کاری من اینجا ندارم و امکان پرداختش رو فعلا هم ندارم که بعد کارمند سوشیال اومد و کلی باهام صحبت کرد و اخر سر گفت ایا پولی لازم داری که گفتم خیر و بعد منو با تاکسی مجانی به مکانی که زندگی میکردم بعد از مرخص شدن فرستادن ولی مشکلی که برام پیش اومده اینه که رفتم بانک وتقاضای سکیورتی کردیت کردم و بمن گفتن شما بدهی داری و ما نمیتونیم اینکار رو انجام بدیم خوب حالا دوستان بمن بگید که چیکار کنم با توجه باینکه نه درامدی دارم و نمیدونم چیکار کنم لطفا دوستانی که اطلاع دارند منو راهنمایی کنن هم در مورد هزینه بیمارستان وبعد درمورد بانک. وضمنا به سوشیا سکیوریتی مراجعه کردم برای اس اس ای که ریجکت شد و گفتن بعد از سه یا 5سال میتونی درخواست بدی دقیق نمیدونم باتشکر از استادانی که جواب منو بدن
دوست عزیز نمیخوام نمک به زخم بپاشم اما این مورد شما جواب خیلی از دوستان چه تازه مهاجر و حتی کهنه مهاجر هست که میگن هر وقت مریض بشیم به بیمارستان میریم و بعد هم بیمه که نداریم خب میگیم پول هم نداریم و بعد میگن خوشامدی ! نه واقعیت غیر از این هست و هر بدهی شما در آمریکا به هر سازمانی به کردیتتون زده میشه و تا ابد بدهکارش هستین مگر قبلا اون رو بقول اینا ستل کنین یعنی یکجوری کنار بیاید یا حد اقل اقدامی براش کنین.
به هر حال در مورد شما هم شما ناچارید که برید و با بیمارستان مذاکره کنین و بنوعی قسط بندی کنین. اگر ایالت شما که نگفتید کجا بوده برنامه مدیکد بزرگسال یا ادالت داره باید براش اپلای کنین و بگید که بدهکاری پزشکی دارین یا اگر در اون ایالت نیست این برنامه سراغ خیریه ها و چریتیها برید و اعلام وضعیت کنین و به هرحال باید کار رو به یک نتیجه برسونید و الا بدهی شما ماه به ماه بهره سنگینی شاملش میشه و وضع بدتر خواهد شد. تا زمانی هم که بدهی داشته باشید بسیاری از کارها از جمله امور بانکی /کردیتی/وام اجاره منزل و اشتغال و غیره با مشکلات زیادی همراه است.
در ضمن اون بیمه از کار افتادگی سوشال که اشاره کردید مربوط به کسانی است که در آمریکا ساکن و شاغل اند و حداقل یکسال سابقه پرداخت سوشال رو دارن که مشمول شما نخواهد شد.
امیدوارم مشکلتون به نوعی حل ب

تشکر میکنم از جوابتون وضمنا من در منطقه ولی در کالیفرنیا هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، daad ، noobnoobi ، behfaza
(2014-01-27 ساعت 13:03)zohreh36 نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='460342' dateline='1390786757']
[quote='zohreh36' pid='460327' dateline='1390771720']

تشکر میکنم از جوابتون وضمنا من در منطقه ولی در کالیفرنیا هستم
oخب فکر کنم این خبر خوبی هیت چون کالیفرنیا تا جاییکه میدونم برنامه مدیکد داره و اصولا باید از همون بیمارستان براتون درخواست میشد که به هر علت نشده اما فکر کنم هنوزم دیر نیست با اینحال فکر کنم اگر از بچه های تیم مهاجرسرا که در لوسانجس هستن و اگهیشون هست اینجا کمک بگیرید فکر بدی نیست البته اگر جزئ خدماتشون باشه. ارزوی سلامتی دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: zohreh36 ، daad ، behfaza ، sce ، mehdi2014 ، آلیس-1980
سلام دوستان و همینطور مسئولین گرامی سایت

ایا میتونین اطلاعات جامعتری در مورد او با ما کر در این سایت به اشتراک بگذارین
ایا ثبت نام در این طرح ضروریه- مهلتی داره- هدفش چیه- چه باید کرد- چی عاید میشه در ازای چی - در نهایت اگر توصیه میکنین به ثبت نام از کجا باید این کار انجام بشه
ممنون از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، alirezass ، apoornaki
دوستان سلام
دوستانی که در نیویورک هستن میشه یه راهنمایی در مورد بیمه بکنن
کجا ثبت نام کنیم کجا بریم و خلاصه چیکار کنیم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
باسلام خدمت دوستان
سوالی داشتم که یکی ازدوستان هم اشاره کرده بودنددرباره بیمه اوباما.بعضی ازدوستان که درایالتهای دیگه هستندومن درارتباط هستم موفق شدندکه این بیمه رودریافت کنند.من درایالت نواداهستم وتقریبا دوماه هست که ثبت نام کردم درمرحله ای ازمن سوشال وگرین کارت هم درخواست شدکه ارایه کردم مدتی ازثبت نام اینترنتی گذشت وخبری نشدتصمیم گرفتم که بصورت حضوری مراجعه کنم ودرکمال تعجب به من پاسخ دادندکه همه افرادبایدحداقل پنج سال ازاقامتشون درامریکا گذشته باشه توبتونن بیمه دریافت کننددرحالیکه خیلی ازدوستان موفق شدندکه این بیمه روداشته باشند.ازدوستان اگراطلاعاتی دراین زمینه داریدممنون میشم که راهنمایی کنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، azem2014 ، ali234 ، sce ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، feidom30
(2014-03-25 ساعت 16:42)elima1980 نوشته:  باسلام خدمت دوستان
سوالی داشتم که یکی ازدوستان هم اشاره کرده بودنددرباره بیمه اوباما.بعضی ازدوستان که درایالتهای دیگه هستندومن درارتباط هستم موفق شدندکه این بیمه رودریافت کنند.من درایالت نواداهستم وتقریبا دوماه هست که ثبت نام کردم درمرحله ای ازمن سوشال وگرین کارت هم درخواست شدکه ارایه کردم مدتی ازثبت نام اینترنتی گذشت وخبری نشدتصمیم گرفتم که بصورت حضوری مراجعه کنم ودرکمال تعجب به من پاسخ دادندکه همه افرادبایدحداقل پنج سال ازاقامتشون درآمریکا گذشته باشه توبتونن بیمه دریافت کننددرحالیکه خیلی ازدوستان موفق شدندکه این بیمه روداشته باشند.ازدوستان اگراطلاعاتی دراین زمینه داریدممنون میشم که راهنمایی کنید

سلام . همچین چیزی درست نیست. اینجا دوستان ما اقامت ندارن ولی بیمه اوباما رو دریافت کردند !! فقط شماره سوشال یا همون اجازه کار دارند!! اینجا یک مشکل بزرگی وجود داره اونم اینه که کسانی که تو ادارات دولتی کار می کنن کاملا به کارشون مسلط نیستند و گاهی اوقات اشتباهات مسخره ای می کنن کلا من از روز اول که اامدم امریکا این مسئله توی ذوقم زد سیستم اداری اینجا خیلی ضعیفه.

شما همون موقع باید سریع درخواست می دادین که با یک ورکر یا کارشناس دیگه صحبت کنید. الان هم دیر نشده دوباره به اداره مورد نظر برید. اگه low income هستید پرونده شما به اداره ولفر فرستاده میشه در مورد کالیفرنیا که این مدلی هست. به همون اداره برید درخواست رسیدگی بدید. فقط ارسال کارت بیمه بعد از دریافت مدارکتون یه چیزی حدود سه ماه طول می کشه.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، aghaghia ، elima1980 ، sce ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi
(2014-03-26 ساعت 00:11)ali234 نوشته:  
سوالی داشتم که یکی ازدوستان هم اشاره کرده بودنددرباره بیمه اوباما.بعضی ازدوستان که درایالتهای دیگه هستندومن درارتباط هستم موفق شدندکه این بیمه رودریافت کنند.من درایالت نواداهستم وتقریبا دوماه هست که ثبت نام کردم درمرحله ای ازمن سوشال وگرین کارت هم درخواست شدکه ارایه کردم مدتی ازثبت نام اینترنتی گذشت وخبری نشدتصمیم گرفتم که بصورت حضوری مراجعه کنم ودرکمال تعجب به من پاسخ دادندکه همه افرادبایدحداقل پنج سال ازاقامتشون درآمریکا گذشته باشه توبتونن بیمه دریافت کننددرحالیکه خیلی ازدوستان موفق شدندکه این بیمه روداشته باشند.ازدوستان اگراطلاعاتی دراین زمینه داریدممنون میشم که راهنمایی کنید

سلام . همچین چیزی درست نیست. اینجا دوستان ما اقامت ندارن ولی بیمه اوباما رو دریافت کردند !! فقط شماره سوشال یا همون اجازه کار دارند!! اینجا یک مشکل بزرگی وجود داره اونم اینه که کسانی که تو ادارات دولتی کار می کنن کاملا به کارشون مسلط نیستند و گاهی اوقات اشتباهات مسخره ای می کنن کلا من از روز اول که اامدم آمریکا این مسئله توی ذوقم زد سیستم اداری اینجا خیلی ضعیفه.

شما همون موقع باید سریع درخواست می دادین که با یک ورکر یا کارشناس دیگه صحبت کنید. الان هم دیر نشده دوباره به اداره مورد نظر برید. اگه low income هستید پرونده شما به اداره ولفر فرستاده میشه در مورد کالیفرنیا که این مدلی هست. به همون اداره برید درخواست رسیدگی بدید. فقط ارسال کارت بیمه بعد از دریافت مدارکتون یه چیزی حدود سه ماه طول می کشه.
ممنون ازراهنماییتون البته ازمن خواسته شد که من مدرک سوشال وگرین کارتمو کپی شو بفرستم واین کارانجام دادم اما هنوز اتفاقی نیفتاده ومن موندم که مجددا برم و حضوری پیگیری کنم یا درخواست بیمه من درجریان هست.ا(ازطریق ایمیل هم پیگیری کردم که ببینم وضعیت پرونده من به چه صورت هست که جواب درستی نگرفتم)زطرفی یک دفعه من تماس گرفتم وگفتند نمیتونید بیمه بگیرید ویکی دیگه ازدوستان هم حضوری وتلفنی مراجعه کردند وهمین جواب دریافت کردند وواقعا برای من هم عجیبه که چطورمیشه یک عده این بیمه رو دریافت کردند ویک عده موفق نشدند.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza
دوست عزیز مشکل وبسایت هلث کر رفع شده و شما چند روز دیگه هم وقت دارین (اخر دیسمبر) و بهترین راه اینه که 1 ساعت وقت بگذلرید و انلاین ثبت نام کنین و چنانچه اسم شما در سیستم باشه که به شما پیغام میده که براتون اپلای شده وگرنه هم که ادامه میدین.در ضمن اگر قبلا اپلای کردید و شماره پرونده دارید باز هم میتونین یک لاگین بسازین و وقتی وارد شدید شماره رو وارد کنین و به اپلیکیشن وارد و ببینین در چه مرحله قرار دارین. همونجا در صورتیکه همه چی درست باشه اجازه پیدا میکنین که یک پلن رو انتخاب و خریداری کنین که در اینصورت شرکت بیمه مربوطه به موقع تماس میگیره و بیل مربوطه رو میفرسته با اولین پرداخت شما بیمه خواهید شد.
درضمن اون مطلب اقامت هم صحیح نیست فقط در ایالاتی مثل مال شما یا ما که مدیکد اکستنشن ندارن و مدیکد بزرگسال رو نمیدن هر کدوم قانونی دارن مثلا برای تکزاس باید گرین کارد شما مربوط به قبل از سال 97 باشه تا شاید بتونین مدیکد اضطراری یا موردی بگیرین.
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، fariba_a ، sce ، behfaza ، shoshina ، mehdi2014 ، reza_norouzi
(2014-03-26 ساعت 10:33)soheilbadami نوشته:  
دوست عزیز مشکل وبسایت هلث کر رفع شده و شما چند روز دیگه هم وقت دارین (اخر دیسمبر) و بهترین راه اینه که 1 ساعت وقت بگذلرید و انلاین ثبت نام کنین و چنانچه اسم شما در سیستم باشه که به شما پیغام میده که براتون اپلای شده وگرنه هم که ادامه میدین.در ضمن اگر قبلا اپلای کردید و شماره پرونده دارید باز هم میتونین یک لاگین بسازین و وقتی وارد شدید شماره رو وارد کنین و به اپلیکیشن وارد و ببینین در چه مرحله قرار دارین. همونجا در صورتیکه همه چی درست باشه اجازه پیدا میکنین که یک پلن رو انتخاب و خریداری کنین که در اینصورت شرکت بیمه مربوطه به موقع تماس میگیره و بیل مربوطه رو میفرسته با اولین پرداخت شما بیمه خواهید شد.
درضمن اون مطلب اقامت هم صحیح نیست فقط در ایالاتی مثل مال شما یا ما که مدیکد اکستنشن ندارن و مدیکد بزرگسال رو نمیدن هر کدوم قانونی دارن مثلا برای تکزاس باید گرین کارد شما مربوط به قبل از سال 97 باشه تا شاید بتونین مدیکد اضطراری یا موردی بگیرین.

آقای سهیل بادامی عزیز
با سلام
منظور شما را از چند روز دیگه ( آخر دیسمبر ) نمیفهمم. شاید منظور آخر مارس هست!!
سوالی دارم از خدمتتون. پسر من(19 ساله ) نزدیک به 7 ماه است که در سن آنتونیو ساکن هست و هم کار میکنه و هم درس میخونه. امروز صبح باهاش صحبت میکردم، میگفت داره فرمهای مالیات را پر میکنه و در ضمن گفت که حتما باید بیمه باشه و میگفت که چند روز بیشتر وقت نداره که بیمه بشه و درنهایت گفت اگر نتونه تو چند روز خودشو بیمه کنه مشمول جریمه ی حدود 90 دلار میشه. من خیلی از امور بیمه و مالیات و ارتباط این دو در آمریکا سر در نمیارم. آیا بیمه شدن یک اجباره؟
شما چه پیشنهادی در این مورد میتونید بکنید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، soheilbadami ، sce ، behfaza
(2014-03-26 ساعت 21:54)fariba_a نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='472311' dateline='1395813788']
[quote='elima1980' pid='472208' dateline='1395749522']

آقای سهیل بادامی عزیز
با سلام
منظور شما را از چند روز دیگه ( آخر دیسمبر ) نمیفهمم. شاید منظور آخر مارس هست!!
سوالی دارم از خدمتتون. پسر من(19 ساله ) نزدیک به 7 ماه است که در سن آنتونیو ساکن هست و هم کار میکنه و هم درس میخونه. امروز صبح باهاش صحبت میکردم، میگفت داره فرمهای مالیات را پر میکنه و در ضمن گفت که حتما باید بیمه باشه و میگفت که چند روز بیشتر وقت نداره که بیمه بشه و درنهایت گفت اگر نتونه تو چند روز خودشو بیمه کنه مشمول جریمه ی حدود 90 دلار میشه. من خیلی از امور بیمه و مالیات و ارتباط این دو در آمریکا سر در نمیارم. آیا بیمه شدن یک اجباره؟
شما چه پیشنهادی در این مورد میتونید بکنید.

اشتباه لپی بود ! همون اخر مارچ منظورمه.
بله درسته این قانون هست و افراد واجد شرایط باید بیمه داشته باشن یا جریمه بدن که امسال فعلا کم هست اما سالهای بعد بیشتر و بیشتر میشه و رابطه اش با تکس کردیت پایان سال اینه که جریمه رو از اون کسر میکنن به هرحال پسر شما هم اگر از طرف کارش بیمه نمیشه خب باید داشته باشه البته خیلیها امسال
رو صرفنظر کردن و ترجیح دادن که جریمه بدن تا پول بیمه مخصوصا کسانی که سوبسید کمتری میگیرن یعنی درامد بیشتری دارن ولی خب سال بعد جریمه خیلی بیشتر هست الان هم 90 دلار حد اقل جریمه هست فکر کنم و میزانش بسته به درامد شخص است البته یک سقف هم داره مقدار جریمه.
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، sce ، el333 ، alirezass ، behfaza ، mehdi2014 ، آلیس-1980
سهیل جان مرسی‌ از بابت اطلاعات خوبت در مورد بیمه اوباما.

سوال من اینه:

همسر من از ۲ هفتهٔ پیش کار جدیدش رو شروع کرده و از طرف کارفرماش هم بهش آفر بیمه‌ دادن.تا قبل از این هیچ وقت اینجا بیمه‌ نداشته. پیشنهاد خوبیه و شرایط خوبی‌ داره که البته قیمت ماهینهٔ اون چیزی در حدود ۲۰۰ دلاره.من خودم ترجیح میدم که از طرف کارفرمام بیمه‌ بشم تا برم خودم دنبال این کارا.از طرفی‌ ضعیفترین پلان اوباما چیزی حدود ۱۴۰ تا درمی‌آد.به نظرت ارزش داره که این آفر رو ردا کنه و بره واسه اوباما اقدام کنه.البته من فکر می‌کنم اگه تکس کردیت رو استفاده کنیم رقم اوباما چیزی حدود ۱۰۰ تا می‌شه که تقریبا نصف رقم بیمه کارفرماست نظرت چیه ؟این بیمه پیشنهادی ۳ هزار تا دیدکتبل داره و کوو پی‌ اون ۴۰ دلاره.۷۰ درصد این نتورک کاور می‌کنه و ۵۰ درصد اوت آاف نتورک.

ضمنا بابت غلط املأی هم منو ببخش.با بهنویس میدونی بهتر از این نمی‌شه.

من اون پست شما رو در مورد تکس کردیت خوندم.اگه ممکن دقیقا کجای اپلیکیشن باید اقدام کنیم تا مشمول بشیم ؟حس می‌کنم با این درامد می‌شه اقدام کرد.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، alirezass ، soheilbadami ، fariba_a ، noobnoobi ، behfaza ، mehdi2014 ، آلیس-1980
(2014-03-27 ساعت 22:22)sce نوشته:  سهیل جان مرسی‌ از بابت اطلاعات خوبت در مورد بیمه اوباما.

سوال من اینه:

همسر من از ۲ هفتهٔ پیش کار جدیدش رو شروع کرده و از طرف کارفرماش هم بهش آفر بیمه‌ دادن.تا قبل از این هیچ وقت اینجا بیمه‌ نداشته. پیشنهاد خوبیه و شرایط خوبی‌ داره که البته قیمت ماهینهٔ اون چیزی در حدود ۲۰۰ دلاره.من خودم ترجیح میدم که از طرف کارفرمام بیمه‌ بشم تا برم خودم دنبال این کارا.از طرفی‌ ضعیفترین پلان اوباما چیزی حدود ۱۴۰ تا درمی‌آد.به نظرت ارزش داره که این آفر رو ردا کنه و بره واسه اوباما اقدام کنه.البته من فکر می‌کنم اگه تکس کردیت رو استفاده کنیم رقم اوباما چیزی حدود ۱۰۰ تا می‌شه که تقریبا نصف رقم بیمه کارفرماست نظرت چیه ؟این بیمه پیشنهادی ۳ هزار تا دیدکتبل داره و کوو پی‌ اون ۴۰ دلاره.۷۰ درصد این نتورک کاور می‌کنه و ۵۰ درصد اوت آاف نتورک.

ضمنا بابت غلط املأی هم منو ببخش.با بهنویس میدونی بهتر از این نمی‌شه.

من اون پست شما رو در مورد تکس کردیت خوندم.اگه ممکن دقیقا کجای اپلیکیشن باید اقدام کنیم تا مشمول بشیم ؟حس می‌کنم با این درامد می‌شه اقدام کرد.
دوست عزیز چه شما یا همسر اگر از طرف کارتون بیمه بهتون افر بشه مشمول اوباکر نخواهید بود و این بیمه برای کسانی است که هیچ بیمه ای رو دسترسی ندارن و اکثرا خود اشتغال هستن یا پاره وقت.اون بیمه رو هم که شرحش رو دادین احتمالا برای یکنفر (همسرتون) هست و اگر ایشون بخواد شمارو هم روی پلنش بیاره فکر نکنم کمتر لز 500 دلار ماهانه بشه.ایشون فقط میتونه یا اون بیمه رو برداره یا به کارفرما رضایت کتبی بده که نمیخواد بیمه رو و پایان سال جریمه اش رو بده.
در مورد تکس کردیت هم یه توضیح لازمه که این کردیت درمان اضافه بر کردیت تکس سالانه هست و در مرحله اخر خرید بیمه از سایت بهتون افر میشه ولی وقتی بیمه ندارین جریمه اش از اون تکس کردیت سالانه تون توسط ای ار اس کسر میشه و الباقی رو چک بهتون میدن مطابق معمول البته در اغاز 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: fariba_a ، sce ، behfaza ، mehdi2014 ، azadeh2014 ، آلیس-1980
و در مرحله اخر خرید بیمه از سایت بهتون افر میشه

دوست عزیز خرید بیمه از چه سایتی؟
برای کسی که در والمارت کار میکنه و باتوجه به اینکه والمارت هیچوقت کارکنانش را بیمه نمیکنه، چه بیمه ای از چه سایتی را پیشنهاد میکنید؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان