موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. این موضوع بیمه معضل بزرگی در آمریکا هست.من همسرم امسال برنده شده و در لندن زندگی میکنیم اینجا کلیه خدمات درمانی مجانی است و این واقعا امتیاز بزرگی است.همسرم دیابت نوع دو دارد و مرتب قرص مصرف میکند که کلا رایگان میدهند.برای شرایط مشابه در آمریکا چکار باید کرد؟با این هزینه های بالای درمانی چطور میشود زندگی کرد؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-05 ساعت 21:35)henri نوشته: سلام. این موضوع بیمه معضل بزرگی در آمریکا هست.من همسرم امسال برنده شده و در لندن زندگی میکنیم اینجا کلیه خدمات درمانی مجانی است و این واقعا امتیاز بزرگی است.همسرم دیابت نوع دو دارد و مرتب قرص مصرف میکند که کلا رایگان میدهند.برای شرایط مشابه در آمریکا چکار باید کرد؟با این هزینه های بالای درمانی چطور میشود زندگی کرد؟
باید یک بیمه با پوشش خوب بگیرن که البته گران هست. خلاصه ولکام تو د کلاب
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
به عنوان یک تازه مهاجر ایا به محض ورود و بعد از دریافت ssn تو کا%
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خانوم من بارداره و من به همین دلیل باید مقدار مشخصی با خودم دلار بیارم آمریکا..... از طرفی توی فرودگاه که باید اعلام کنیم چند دلار با خودمون آوردیم و نگرانی من اینه که با آوردن این مقدار دلار، دیگه بیمه هزینه های زایمان رو قبول نکنه و ما مجبور بشیم که بیشترش رو که کم هم نیست از جیب خودمون پرداخت کنیم...... از طرفی توی فرودگاه هم که نمیشه دروغ گفت ....... من موندم که چیکار کنم؟ سر دوراهی که با خودم پول زیاد بیارم و اعلام کنم و یا اینکه نیارم تا مشمول بیمه با کاور کامل بشیم ..... ضمنا توی دالاس فعلا تا پیدا کردن کار شغلی و به تبع اون درآمدی هم ندارم
لطفا راهنمایی کنین
با تشکر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-09 ساعت 18:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-09 ساعت 23:00 توسط ahmad120.)
با سلام
در ایالت تگزاس برای ما که تازه مهاجر هستیم بهترین بیمه برای پزشکی، دندانپزشکی و حوادث کدام است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما تازه اومدیم و ویسکانسین (Wisconsin) هستیم.
برای بیمه اوباما پرسیدیم و میگن باید 5سال از اقامتمون بگذره که شاملمون بشه. الان برای بیمه چه کاری میشه کرد؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-07-10 ساعت 08:31)remni نوشته: با سلام
ما تازه اومدیم و ویسکانسین (Wisconsin) هستیم.
برای بیمه اوباما پرسیدیم و میگن باید 5سال از اقامتمون بگذره که شاملمون بشه. الان برای بیمه چه کاری میشه کرد؟
این مشگل ماهم داشتیم درنواداوتازمان سیتی زن شدن نمیتونیم اوباماکرداشته باشیم درحالیکه خیلی ازدوستان درسایرایالتها این بیمه دریافت کردند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين
١-اين بيمه اوباماكر هزينه اش ماهيانه چقدر هست؟(حدودا)
٢-چه شرايطي داره مثلا كار بايد داشته باشي؟
٣-اگه بيمه نباشيم يعني چي كه جريمه ميشيم مثلا اگه درامد حدودا چقدر باشه اجباري هست؟
٤-ايا بعدن تو سيتيزن شدن تاثير داره كه بگن چرا بيمه نداشتي؟
٥-ايا شما بيمه بيكاري سراغ دارين كه بشه بيمه كرد؟
ببخشيد كه طولاني شد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستاي مهاجرسرايي
من بيمه أوباما كر دارم از ايالت كاليفرنيا (لس انجلس) من و همسرم مي خوايم مووم كنيم ويرجينيا مي خواستم ببينم كسي مي دونه مي تونيم از اين بيمه استفاده كنيم يا نه ؟ اگر كسي شماره ايجنت بيمه در ويرجينيا رو داره ممنون مي شم شماره رو بده كه من بتونم مستقيم با يه ايجنت صحبت كنم مرسي
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-10 ساعت 13:14)سان سان نوشته: با سلام خدمت دوستاي مهاجرسرايي
من بيمه أوباما كر دارم از ايالت كاليفرنيا (لس انجلس) من و همسرم مي خوايم مووم كنيم ويرجينيا مي خواستم ببينم كسي مي دونه مي تونيم از اين بيمه استفاده كنيم يا نه ؟ اگر كسي شماره ايجنت بيمه در ويرجينيا رو داره ممنون مي شم شماره رو بده كه من بتونم مستقيم با يه ايجنت صحبت كنم مرسي
هیچ ایجنتی بهتر از خود مارکتپلیس نیست که تماس بگیرین شماره اش :
1-800-318-2596
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدالورود
یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه جوابم رو درست بده نه فقط بر پایه حدسیات
من از بچه های 2013 هستم که مثل همه از ماه نوامبر برای بیمه اوباما کر در کالیفرنیا اقدام کردم
اما سیستمشون اینقدر داغون بود که اعصاب همرو خورد کرد
بعد از مدتی بیکار شدم و اینبار برای مدیکل اقدام کردم
اما بعد از 3 ماه خوشبختانه همسرم کار پیدا کرد و به ورجینیا نقل مکان کردیم.
حالا میرسیم سر اصل مطلب
هفته پیش از اوباماکر برام نامه اومد که ببحشید اینقدر طول کشید و اما چون شما از سال گذشته اقدام کرده بودید مشمول جریمه نمیشید
ما هم داریم کاراتون رو پیگیری میکنیم
ما هم منتظریم که شوهرم از طرف کارش بیمه شیم. حالا به نظر شما من که باید تو سایت اوباما کر میگفتم که ما رفتیم یه جا دیگه و کار پیدا کردیم و به قول خودشون جدید ترین اتفاقات رو اعلام کنیم ، آیا حالا باید 1-چریمه بدیم که یک به اوباما کر نگفتیم ، 2- جریمه این 3 ماه بی بیمه ایمون رو بدیم؟
ممنون از وقتتون
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا