کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
سلام. این موضوع بیمه معضل بزرگی در آمریکا هست.من همسرم امسال برنده شده و در لندن زندگی میکنیم اینجا کلیه خدمات درمانی مجانی است و این واقعا امتیاز بزرگی است.همسرم دیابت نوع دو دارد و مرتب قرص مصرف میکند که کلا رایگان میدهند.برای شرایط مشابه در آمریکا چکار باید کرد؟با این هزینه های بالای درمانی چطور میشود زندگی کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-05 ساعت 21:35)henri نوشته:  سلام. این موضوع بیمه معضل بزرگی در آمریکا هست.من همسرم امسال برنده شده و در لندن زندگی میکنیم اینجا کلیه خدمات درمانی مجانی است و این واقعا امتیاز بزرگی است.همسرم دیابت نوع دو دارد و مرتب قرص مصرف میکند که کلا رایگان میدهند.برای شرایط مشابه در آمریکا چکار باید کرد؟با این هزینه های بالای درمانی چطور میشود زندگی کرد؟
باید یک بیمه با پوشش خوب بگیرن که البته گران هست. خلاصه ولکام تو د کلاب Wink
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، shoshina ، maxsupermax ، mehdi2014
به عنوان یک تازه مهاجر ایا به محض ورود و بعد از دریافت ssn تو کا%
پاسخ
تشکر کنندگان:
به عنوان یک تازه مهاجر ایا به محض ورود و بعد از دریافت ssn تو کالیفرنیا میشه برای اوباماکر اقدام کرد یا باید یه زمانی از ورودمون بگذره؟؟؟
ایا باید در سایت www.healthcare.gov ثبت نام کرد یا درwww.coveredca.com
پاسخ
تشکر کنندگان: remarya
سلام
خانوم من بارداره و من به همین دلیل باید مقدار مشخصی با خودم دلار بیارم آمریکا..... از طرفی توی فرودگاه که باید اعلام کنیم چند دلار با خودمون آوردیم و نگرانی من اینه که با آوردن این مقدار دلار، دیگه بیمه هزینه های زایمان رو قبول نکنه و ما مجبور بشیم که بیشترش رو که کم هم نیست از جیب خودمون پرداخت کنیم...... از طرفی توی فرودگاه هم که نمیشه دروغ گفت ....... من موندم که چیکار کنم؟ سر دوراهی که با خودم پول زیاد بیارم و اعلام کنم و یا اینکه نیارم تا مشمول بیمه با کاور کامل بشیم ..... ضمنا توی دالاس فعلا تا پیدا کردن کار شغلی و به تبع اون درآمدی هم ندارم

لطفا راهنمایی کنین
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
در ایالت تگزاس برای ما که تازه مهاجر هستیم بهترین بیمه برای پزشکی، دندانپزشکی و حوادث کدام است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
ما تازه اومدیم و ویسکانسین (Wisconsin) هستیم.
برای بیمه اوباما پرسیدیم و میگن باید 5سال از اقامتمون بگذره که شاملمون بشه. الان برای بیمه چه کاری میشه کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-07-10 ساعت 08:31)remni نوشته:  با سلام
برای بیمه اوباما پرسیدیم و میگن باید 5سال از اقامتمون بگذره که شاملمون بشه. الان برای بیمه چه کاری میشه کرد؟
این مشگل ماهم داشتیم درنواداوتازمان سیتی زن شدن نمیتونیم اوباماکرداشته باشیم درحالیکه خیلی ازدوستان درسایرایالتها این بیمه دریافت کردند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-07-10 ساعت 08:31)remni نوشته:  با سلام

Salami ma 2rooze amadim wi lotfan begid baraye bime chekar konim Ba tashakor
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين
١-اين بيمه اوباماكر هزينه اش ماهيانه چقدر هست؟(حدودا)
٢-چه شرايطي داره مثلا كار بايد داشته باشي؟
٣-اگه بيمه نباشيم يعني چي كه جريمه ميشيم مثلا اگه درامد حدودا چقدر باشه اجباري هست؟
٤-ايا بعدن تو سيتيزن شدن تاثير داره كه بگن چرا بيمه نداشتي؟
٥-ايا شما بيمه بيكاري سراغ دارين كه بشه بيمه كرد؟
ببخشيد كه طولاني شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستاي مهاجرسرايي
من بيمه أوباما كر دارم از ايالت كاليفرنيا (لس انجلس) من و همسرم مي خوايم مووم كنيم ويرجينيا مي خواستم ببينم كسي مي دونه مي تونيم از اين بيمه استفاده كنيم يا نه ؟ اگر كسي شماره ايجنت بيمه در ويرجينيا رو داره ممنون مي شم شماره رو بده كه من بتونم مستقيم با يه ايجنت صحبت كنم مرسي

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-10 ساعت 13:14)سان سان نوشته:  با سلام خدمت دوستاي مهاجرسرايي
من بيمه أوباما كر دارم از ايالت كاليفرنيا (لس انجلس) من و همسرم مي خوايم مووم كنيم ويرجينيا مي خواستم ببينم كسي مي دونه مي تونيم از اين بيمه استفاده كنيم يا نه ؟ اگر كسي شماره ايجنت بيمه در ويرجينيا رو داره ممنون مي شم شماره رو بده كه من بتونم مستقيم با يه ايجنت صحبت كنم مرسي
هیچ ایجنتی بهتر از خود مارکتپلیس نیست که تماس بگیرین شماره اش :
1-800-318-2596
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام. اگر فردی 6-8 ماه دیگه گرین کارت میگیره میتونه تو سری جدید که نوامبره اباماکر ثبت نام کنه؟ آیا بهتره تحت پوشش همسر اباماکر بشه یاجدا؟ ممنونم.
این لینک هم شاید بدرد دوستان بخوره برای ثبت نام و تغییرات اباماکر:
https://www.healthcare.gov/blog/key-date...t=09_15_14

Key dates for the Health Insurance Marketplace
Open Enrollment is the time when you can apply for a 2015 Marketplace plan, keep your current plan, or pick a new one.
Are you ready for the next Health Insurance Marketplace Open Enrollment Period?
Here are 4 key dates you should know:
November 15, 2014. Open Enrollment begins. Apply for, keep, or change your coverage.

December 15, 2014. Enroll by the 15th if you want new coverage that begins on January 1, 2015. If your plan is changing or you want to change plans, enroll by the 15th to avoid a lapse in coverage.

December 31, 2014. Coverage ends for 2014 plans. Coverage for 2015 plans can start as soon as January 1st.

February 15, 2015. This is the last day you can apply for 2015 coverage before
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدالورود
یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه جوابم رو درست بده نه فقط بر پایه حدسیات
من از بچه های 2013 هستم که مثل همه از ماه نوامبر برای بیمه اوباما کر در کالیفرنیا اقدام کردم
اما سیستمشون اینقدر داغون بود که اعصاب همرو خورد کرد
بعد از مدتی بیکار شدم و اینبار برای مدیکل اقدام کردم
اما بعد از 3 ماه خوشبختانه همسرم کار پیدا کرد و به ورجینیا نقل مکان کردیم.
حالا میرسیم سر اصل مطلب
هفته پیش از اوباماکر برام نامه اومد که ببحشید اینقدر طول کشید و اما چون شما از سال گذشته اقدام کرده بودید مشمول جریمه نمیشید
ما هم داریم کاراتون رو پیگیری میکنیم
ما هم منتظریم که شوهرم از طرف کارش بیمه شیم. حالا به نظر شما من که باید تو سایت اوباما کر میگفتم که ما رفتیم یه جا دیگه و کار پیدا کردیم و به قول خودشون جدید ترین اتفاقات رو اعلام کنیم ، آیا حالا باید 1-چریمه بدیم که یک به اوباما کر نگفتیم ، 2- جریمه این 3 ماه بی بیمه ایمون رو بدیم؟

ممنون از وقتتون
Cool
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
تا جایی که میدونم تا سه ماه بدون بیمه بودن مشمول جریمه نمیشه به شرطی که بقیه سال بیمه داشته باشید!

(2014-09-18 ساعت 02:57)mozhgangh نوشته:  سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدالورود
یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه جوابم رو درست بده نه فقط بر پایه حدسیات
من از بچه های 2013 هستم که مثل همه از ماه نوامبر برای بیمه اوباما کر در کالیفرنیا اقدام کردم
اما سیستمشون اینقدر داغون بود که اعصاب همرو خورد کرد
بعد از مدتی بیکار شدم و اینبار برای مدیکل اقدام کردم
اما بعد از 3 ماه خوشبختانه همسرم کار پیدا کرد و به ورجینیا نقل مکان کردیم.
حالا میرسیم سر اصل مطلب
هفته پیش از اوباماکر برام نامه اومد که ببحشید اینقدر طول کشید و اما چون شما از سال گذشته اقدام کرده بودید مشمول جریمه نمیشید
ما هم داریم کاراتون رو پیگیری میکنیم
ما هم منتظریم که شوهرم از طرف کارش بیمه شیم. حالا به نظر شما من که باید تو سایت اوباما کر میگفتم که ما رفتیم یه جا دیگه و کار پیدا کردیم و به قول خودشون جدید ترین اتفاقات رو اعلام کنیم ، آیا حالا باید 1-چریمه بدیم که یک به اوباما کر نگفتیم ، 2- جریمه این 3 ماه بی بیمه ایمون رو بدیم؟

ممنون از وقتتون
Cool

پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان