موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
به ما بیمه ی اباما تعلق نمیگیره چون باید سالانه 24000 هزار دلار درامد داشته باشیم که ما هنوز نداریم یه بیمه healthcare.gov هست که ممکنه به ما تعلق بگیره اگه اطلاعات دیگه ای پیدا کردم حتما شما رو ود جریان قرار میدم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ای کاش یکی دقیقا توضیح میداد که در امریکا چند مدل بیمه هست و برای ما مهاجرین تازه وارد که بسیار از هزینه های درمان میترسیم کدوم بیمه مناسبتره .
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا کسی از ایالت جورجیا اینجا هست که اطلاعی درباره بیمه پیچ کر برای بچه ها داشته باشه ؟
پسر من یازده سالشه و براساس چیزهایی که ما شنیدیم این بیمه دولتیه و مخصوص بچه های زیر نوزده سال هست ولی ما چندین بار اقدام کردیم و تماس تلفنی گرفتیم ولی با وجودیکه اولش میگن کوالیفاید هستید ،پس از طی یک پروسه سه هفته ای میگن الیجیبل نیستین ما واقعا کلافه و درمانده شدیم چون پسرمون نیاز به عمل جراحی و ویزیتهای پزشکی داره که تا حالا هم یه خیریه که بودجه محدودی داره به ما کمک کرده
لطفا اگر اطلاعی از پیچ کر یا بیمه ی دیگری مخصوص بچه ها دارین ما رو راهنمایی کنین
ضمنا من و شوهرم خودمون بیمه اوباما رو همون اوایل گرفتیم ولی بچه رو گفتن باید بیمه پیچ کر کنین و اگر پیچ کر دینای کرد میتونیم به این پلن اضافه اش کنیم ولی از ماهی سی و سه دلار به ماهی ۲۶۰دلار تغییر میکنه که با درآمد کم ما خیلی برامون زیاده
خلاصه اینکه ما چند ماهه انگار داریم دور خودمون میچرخیم و به جایی نمیرسیم و کسی هم جواب درستی به ما نمیده
ممنون میشم از راهنماییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان محاجرسرایی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی هست در مورد تهیه دارو ام اس در امریکا اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dustan man 3 ruze residam amrica khanoomama bardare , umadam tu mantageye california sanjose , raftam bimeye medical khanoomamo bime kard khodamam bekhatere khanoomam bime kard komake gazayiham gereftam mahi 357$ , komake nagdi ham mahi 400$ mitunam begiram hameye hazineha ro ham pushesh mide
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
fبچه ها من و شوهرم 33 و 35 ساله هستیم. نوامبر وارد اورگان میشیم. شما چه بیمه درمانی رو تو صیه میکنید که خوب کاور کنه چه جوری براش اقدام کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خصوص بیمه مشکل پیدا کرده و آدرس سایت Healthcare رو واسه من (که ایران هستم فرستاده) که بررسی کنم و در خصوص ثبت نام و تهیه بیمه براش اقدام کنم. منم راستش امروز برای اولین بار وارد این سایت شدم و علاوه بر لغات انگلیسی ثقیل مربوط به بیمه مشکل نا آشنایی با مسایل بیمه مخصوصا در آمریکا رو دارم.
مطالب فروم رو مطالعه کردم بعضی از دوستان گفتند که راهنمای فارسی داره که من ندیدم.
ممنون میشم که اگه کسی میتونه کمک کنه به من پیام بده. توی بد موقعیتی گیر افتادم. ممنون
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 03:28)Ehsanparsa نوشته: سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خصوص بیمه مشکل پیدا کرده و آدرس سایت Healthcare رو واسه من (که ایران هستم
الان که ظاهرا موعد مارکت پلیس نیست. در هر ایالتی هستین با بخش بهداشتش تماس بگیرین و با درخواست مترجم به کار ادامه بدین و تقاضای بیمه ایالتی کنین.
قوانین بیمه در هر ایالت متفاوته و اینکه کار دارین یا نه و قضایای دیگه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2015-07-07 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-09 ساعت 10:41 توسط soheilbadami.)
[quote='Ehsanparsa' pid='633287' dateline='1436162714']
[quote='soheilbadami' pid='633247' dateline='1436138625']
[quote='Ehsanparsa' pid='633242' dateline='1436137120']
سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خ................
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند