کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
(2015-04-29 ساعت 08:54)majid2015 نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 10:08)vistac نوشته:  
(2015-04-10 ساعت 04:05)nnhh نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 19:46)vistac نوشته:  سلام برای بیمه مدیکل (اوباما کر)برای خانومم که بارداره چطور میشه اقدام کرد؟مراحلش منظورمه میخوام هزینه زایمانش رایگان بشه ممنون از راهنمایی های شما

در هر شهر یک یا چند اداره هست که کارهای مربوط به کمکهای سوشال سکیورتی رو انجام میده ( منظورم اداره سوشال نیست) این دفتر ها کار بیمه مدیکر و یا مدیکید رو هم انجام میدن . تا جایی که من میدونم حتی اگه بیمه نداشته باشین یکی از شرایط استثنایی خانم های باردار هستند و به احتمال خیلی زیاد براتون تسهیلاتی در نظر میگیرن. در مراجعه به این اداره حتما شماره سوشال باید داشته باشید و یه مدرک عکس دار هم لازمه.
ما در پیتزبورگ هستیم و اسم این اداره در این شهر به قرار زیر است:
Pennsylvania Department of Public Welfare

هرچه سریعتر مراجعه کنید بهتر است. موفق باشید.
سلام دوست عزیز آیا بیمه مدیکل باید اول ثبت نام اینترنتی کنیم؟ یا به اداره هایی که گفته شده باید مراجعه کنیم و فرایند ثبت نام رو انجام بدیم؟بعد میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که بیمه مدیکل ستاپ بشه؟ چون ما تا زایمان خانومم 1 ماه بیشتر وقت نداریم
بعد براساس چیزی که شما گفتید این سایت رو من برای کالیفرنیا پیدا کردم درسته؟
http://ssa.ocgov.com/about/services/locations/cities

سلام دوست عزیز منم خانومم بارداره و تا ۲ ماه دیگه باید آمریکا باشیم البته ما از وقت ورود ۳ ماه فرصت داریم ، منم واسه بیمه خیلی شک دارم اگه اطلاعاتی گرفتی باهم در میون بزاریم

پاسخ
تشکر کنندگان: msar
به ما بیمه ی اباما تعلق نمیگیره چون باید سالانه 24000 هزار دلار درامد داشته باشیم که ما هنوز نداریم یه بیمه healthcare.gov هست که ممکنه به ما تعلق بگیره اگه اطلاعات دیگه ای پیدا کردم حتما شما رو ود جریان قرار میدم
پاسخ
تشکر کنندگان: msar ، behjat
ای کاش یکی دقیقا توضیح میداد که در امریکا چند مدل بیمه هست و برای ما مهاجرین تازه وارد که بسیار از هزینه های درمان میترسیم کدوم بیمه مناسبتره .
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، A_A ، lighthouse
این سوال خیلی خیلی خیلی جواب داره. تو محدوده هر کانتی تعداد شرکتهای بیمه ای که خدمات میدن متفاوت هست . قیمت هم به همین ترتیب متفاوت هست. از طرف دیگه میزان پوشش هم فرق میکنه.
با این وجود تمام پلنهای داخل مارکت پلیس را میتونی اینجا ببینید.
https://www.healthcare.gov/health-plan-information/

(2015-05-07 ساعت 00:46)afrand نوشته:  ای کاش یکی دقیقا توضیح میداد که در آمریکا چند مدل بیمه هست و برای ما مهاجرین تازه وارد که بسیار از هزینه های درمان میترسیم کدوم بیمه مناسبتره .

پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، reza_norouzi ، ed2008
سلام دوستان
آیا کسی از ایالت جورجیا اینجا هست که اطلاعی درباره بیمه پیچ کر برای بچه ها داشته باشه ؟
پسر من یازده سالشه و براساس چیزهایی که ما شنیدیم این بیمه دولتیه و مخصوص بچه های زیر نوزده سال هست ولی ما چندین بار اقدام کردیم و تماس تلفنی گرفتیم ولی با وجودیکه اولش میگن کوالیفاید هستید ،پس از طی یک پروسه سه هفته ای میگن الیجیبل نیستین ما واقعا کلافه و درمانده شدیم چون پسرمون نیاز به عمل جراحی و ویزیتهای پزشکی داره که تا حالا هم یه خیریه که بودجه محدودی داره به ما کمک کرده
لطفا اگر اطلاعی از پیچ کر یا بیمه ی دیگری مخصوص بچه ها دارین ما رو راهنمایی کنین
ضمنا من و شوهرم خودمون بیمه اوباما رو همون اوایل گرفتیم ولی بچه رو گفتن باید بیمه پیچ کر کنین و اگر پیچ کر دینای کرد میتونیم به این پلن اضافه اش کنیم ولی از ماهی سی و سه دلار به ماهی ۲۶۰دلار تغییر میکنه که با درآمد کم ما خیلی برامون زیاده
خلاصه اینکه ما چند ماهه انگار داریم دور خودمون میچرخیم و به جایی نمیرسیم و کسی هم جواب درستی به ما نمیده
ممنون میشم از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، ed2008
سلام دوستان محاجرسرایی
یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی هست در مورد تهیه دارو ام اس در امریکا اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
Salam dustan man 3 ruze residam amrica khanoomama bardare , umadam tu mantageye california sanjose , raftam bimeye medical khanoomamo bime kard khodamam bekhatere khanoomam bime kard komake gazayiham gereftam mahi 357$ , komake nagdi ham mahi 400$ mitunam begiram hameye hazineha ro ham pushesh mide

پاسخ
تشکر کنندگان: Aghaman ، foruzanfar ، humsun ، Kia robani
(2015-06-21 ساعت 04:06)majid2015 نوشته:  Salam dustan man ۳ ruze residam amrica khanoomama bardare , umadam tu mantageye california sanjose , raftam bimeye medical khanoomamo bime kard khodamam bekhatere khanoomam bime kard komake gazayiham gereftam mahi 357$ , komake nagdi ham mahi 400$ mitunam begiram hameye hazineha ro ham pushesh mide

نمي ترسيد از اسپانسر كم كنند؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
shadi-f-1985 یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی هست در مورد تهیه دارو ام اس در آمریکا اطلاعاتی داشته باشه؟؟؟
------------
شرکتهایی داروئی هستند که رایگان سرویس میدن.ولی باید نسخه تون از اینجا ارائه بدید
http://www.rxassist.org/ روی patient کلیک کن...
تو گوگل هم بزنید free medicine سازمانهای فعال دیگر هم هستند.اطلاعات خوبی میده مثلا http://www.freemedicineprogram.org/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi_f_1985 ، nora-nora
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90
fبچه ها من و شوهرم 33 و 35 ساله هستیم. نوامبر وارد اورگان میشیم. شما چه بیمه درمانی رو تو صیه میکنید که خوب کاور کنه چه جوری براش اقدام کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خصوص بیمه مشکل پیدا کرده و آدرس سایت Healthcare رو واسه من (که ایران هستم فرستاده) که بررسی کنم و در خصوص ثبت نام و تهیه بیمه براش اقدام کنم. منم راستش امروز برای اولین بار وارد این سایت شدم و علاوه بر لغات انگلیسی ثقیل مربوط به بیمه مشکل نا آشنایی با مسایل بیمه مخصوصا در آمریکا رو دارم.
مطالب فروم رو مطالعه کردم بعضی از دوستان گفتند که راهنمای فارسی داره که من ندیدم.
ممنون میشم که اگه کسی میتونه کمک کنه به من پیام بده. توی بد موقعیتی گیر افتادم. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-06 ساعت 03:28)Ehsanparsa نوشته:  سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خصوص بیمه مشکل پیدا کرده و آدرس سایت Healthcare رو واسه من (که ایران هستم
الان که ظاهرا موعد مارکت پلیس نیست. در هر ایالتی هستین با بخش بهداشتش تماس بگیرین و با درخواست مترجم به کار ادامه بدین و تقاضای بیمه ایالتی کنین.
قوانین بیمه در هر ایالت متفاوته و اینکه کار دارین یا نه و قضایای دیگه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Aghaman ، Ehsanparsa ، nora-nora ، Hopeman
(2015-07-06 ساعت 03:53)soheilbadami نوشته:  
(2015-07-06 ساعت 03:28)Ehsanparsa نوشته:  سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خصوص بیمه مشکل پیدا کرده و آدرس سایت Healthcare رو واسه من (که ایران هستم
الان که ظاهرا موعد مارکت پلیس نیست. در هر ایالتی هستین با بخش بهداشتش تماس بگیرین و با درخواست مترجم به کار ادامه بدین و تقاضای بیمه ایالتی کنین.
قوانین بیمه در هر ایالت متفاوته و اینکه کار دارین یا نه و قضایای دیگه

سلام ممنونم از پاسخ شما.
اما راستش من نسبت به دیگران مخصوصا شما بزرگوار خیلی بی اطلاع تر هستم. اگه امکانش هست مراحل رو یکم واضحتر بفرمایید یا اگر راهنمای فارسی یا راحتری وجود داره منو راهنمایی کنید که اونو مطالعه کنم. من اصلا با سیستم کاری بیمه آشنا نیستم و فقط دلم میخواد مشکل اون بنده خدا رو حل کنم یا در نهایت ایشون رو به یه نفر راهنما یا ایجنت فارسی زبان متصل کنم در ضمن ایشون ایالت آرکانزاس هستند.
اگر پاسخ به بنده در حوصله این قسمت از فروم نمیگنجه ممنون میشم منو با پیام خصوصی و یا ایمیل در جریان بگذارید.
تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
[quote='Ehsanparsa' pid='633287' dateline='1436162714']
[quote='soheilbadami' pid='633247' dateline='1436138625']
[quote='Ehsanparsa' pid='633242' dateline='1436137120']
سلام دوستان
یه بنده خدایی که زبان انگلیسیش خوی نیست و الان در آمریکاست متاسفانه در خ................
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان