کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
لیلی خانم تولدت مبارک.
میشه سوال کنم برای چی برگشتید ایران و اینکه آیا شوهرتون نظرش در مورد ماندن در امریکا چیه؟ آیا در مورد کار کردن در شهری که بودید تحقیق کردید؟ در مجموع چه آینده ای برای زندگی خودتون پیش بینی میکنید؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد. هر کدوم رو که دوست دارید جواب بدبد.
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، shahram1347 ، summery_armin ، PERSIA_QI ، aNTea ، maaref ، justusa ، alirezanz
تولدتون مبارک لیلی خانم
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم

".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، saeedhei ، maaref ، bardia9 ، alirezanz
لیلی خانم اول از همه تولدت مبارک!!!!!!!!
عجب تجربه ترسناکی به محض برگشت!، خوشحالم که به شما و دختر گلتون آ سیبی نرسید...به هر حال برای احتیاط همیشه در ماشین را قفل کنید مخصوصا وقتی تنها یا بچه هستید، حتی تو آمریکا.
ممنون بابت سفرنامه،
ُیه سوال... شما برای re-entry هم اقدام کردین یا قصد دارین به زودی بر گردین؟
روز تولد خوبی در کنار خانواده داشته باشین....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، maaref ، alirezanz
لیلی خانم منم تبریک میگم تولدتون مبارک .
حالا این طرف کی بود که توی ماشینرو می گشت ؟؟؟!!! اصلا دنباله چی می گشت ؟؟؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، alirezanz
تولدتون مبارک .
پاسخ
تشکر کنندگان: leili
تولد شما مبارک! شما بالاخره موفق شدید که مایلج پروازتون رو ثبت کنید؟ جایزه‌ای بهتون تعلق گرفته؟
پاسخ
تولدتون مبارک لیلی خانوم
امیدوارم همیشه شاد باشی

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان: leili
تولدتون مبارک ليلي خانم
بابا اين همه بچه ها گفتن تولدتون مبارک، شمع ها رو فوت کن ديگه. کيکم ببرين دلمون آب شد.
راستي من يه بابادکارو ترکوندم.Big Grin
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
لیلی جان حتماً مایلیج رو ثبت کنید. خیلی از خطوط پروازی با هم قراردادهایی دارن که این بعدها به شما کمک می‌کنه.
پاسخ
با سلام خدمت همه دوستان
آقا من یک سوال کلی داشتم فقط کسی دعوام نکنه . چون جواب خیلی از سوالام رو تو خیلی از تاپیک ها گرفتم ولی چون مطالب پراکنده بود دیگه دارم سردرد می گیرم . فقط یکی از دوستان باتجربه من رو راهنمایی کنه که پس از گرفتن ویزای آمریکا دقیقاً تا گرفتن گرین کارت و کلیه قضایا باید چکار کرد و دقیقاً چه فرمهایی رو پر کرد (خواهش می کنم فرم ها رو با شمارشون قید کنید) ؟ لطفاً من رو ببخشید که همچین سوالی می کنم و پله پله دقیق توضیح بدید . مرسی از صبر و بردباری همه
به امید موفقیت همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref
(2009-11-10 ساعت 21:29)leili نوشته:  حجت جان ممنون از راهنمایی تان .حتما"اینکار را میکنم .
ولی ما قبلا" با قطری پرواز داشتیم و امتیاز هم داشتیم اما هیچ تاثیری توی این پرواز رفت و برگشت ما نداشت .

راستش، ممکنه که هواپیمایی قطری با هواپیمایی این دفعه‌ای طرف قرارداد نباشه. ممکن هم هست که طرف قرارداد باشن، اما شما باید یه جوری فعال می‌کردیش. من هنوز خودم این رو تجربه نکردم، اما توی راهنمای سایت امارات دیدم که جایی نوشته بود آدم باید خودش تعیین کنه که فلان سفر از مایلج حساب بشه یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، usa ، maaref
مدیر عزیز
صفحه 24 این تاپیک حاوی چند پست بود که ناگهان حذف شد. چرا؟
شماره کیس :۲۵۰۰

مصاحبه: ۲۳ اکتبر ۲۰۰۸

مدّت طول کشیدن کلیرنس :۳۴۰ روز (11 ماه و 7 روز)

دریافت ویزا: 2 روز به آخر
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2009-11-09 ساعت 20:59)amirbakhshi نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
آقا من یک سوال کلی داشتم فقط کسی دعوام نکنه . چون جواب خیلی از سوالام رو تو خیلی از تاپیک ها گرفتم ولی چون مطالب پراکنده بود دیگه دارم سردرد می گیرم . فقط یکی از دوستان باتجربه من رو راهنمایی کنه که پس از گرفتن ویزای آمریکا دقیقاً تا گرفتن گرین کارت و کلیه قضایا باید چکار کرد و دقیقاً چه فرمهایی رو پر کرد (خواهش می کنم فرم ها رو با شمارشون قید کنید) ؟ لطفاً من رو ببخشید که همچین سوالی می کنم و پله پله دقیق توضیح بدید . مرسی از صبر و بردباری همه
به امید موفقیت همه دوستان

با سلام
به این تاپیک مراجعه نمائید .
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8#pid25938
موفق و تندرست باشید .
(2009-11-12 ساعت 01:40)great نوشته:  مدیر عزیز
صفحه 24 این تاپیک حاوی چند پست بود که ناگهان حذف شد. چرا؟
با سلام
دوست عزیز بعضی از پستها که مربوط به این تاپیک نباشد حذف یا با تاپیکهای دیگر جابجا می شود .
لطفا به لینک زیر مراجعه نمائید .
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid25910
موفق و سربلند باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، merdax ، aNTea ، alirezanz
(2009-11-09 ساعت 17:53)leili نوشته:  سلام دوستان عزیز
ببخشید که با تاخیر اومدم.

حجت جان خیر هنوز موفق نشدیم که مایلیج مون را ثبت کنیم ولی برگه هایش را گرفتیم که از همینجا پستشون کنیم.ولی شاید هم دیگه این کار را نکنیم چون شاید دیگه از این خط پروازی استفاده نکنیم.

در پایان دوباره از همه دوستانم که به من ابراز لطف داشتند قدر دانی و تشکر میکنم.

سلام ليلي عزيز، برگشتنت به خير و تولدت هزار بار مبارك
ممنون از اينهمه اطلاعاتي كه دادي. پرواز قطري با پروازهاي گروه miles and more تو يك گروه هستند و با هم قرارداد دارن. يعني لوفتانزا و BMI و united و چند تاي ديگه كه همشون براي امريكا پرواز دارن. پس حتما مايليجتون رو ثبت كنين. اگر تو پرواز انجامش ندادين معمولا بايد بليطتون رو به خود دفتر هواپيمايي قطري ببرين و همونجا اقدام كنين.
اميدوارم هيچ وقت مشكلي نداشته باشين.
پاسخ
لیلی خانومی تولدت مبارک . امیدوارم صدسال با خانواده عزیزیت توی امریکا زنده و خوش باشی . لطفا" مثل آرش جان از اخلاقیات و آداب رسوم آمریکایی ها (خوب و بد ) برامون بنویس. شما قلم شیوایی داری .
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان