کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
(2010-01-10 ساعت 20:54)honareirani نوشته:  
(2010-01-10 ساعت 01:04)laili نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 20:21)honareirani نوشته:  این داستان intermediate چیه؟
من از کجا بفهمم کجا هستم ؟ من تا interchange 2 خونده ام.

شما وقتی که بری آموزشگاه زبان ازت امتحان تعیین سطح میگیرن و بهت میگن که کدوم کلاس باید بشینی...................

درود بر لیلی خانم.
منم الان 17-18 ماهه دارم آموزشگاه میرم ولی تو آموزشگاه ما intermediate نیست!
سوالم این بود که intermediate سطح ه یا کتاب ه. ممنون.

سطحه زبانه
سطوح زبان، استاندارد خاصی نداره. اما معمولا بیشتر جاها این سه تا رو میشناسن:
basic (pre intermediate) - intermediate - upper intermediate (professional)l
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، aNTea ، alirezanz
(2010-01-10 ساعت 21:19)meweadl نوشته:  

شما وقتی که بری آموزشگاه زبان ازت امتحان تعیین سطح میگیرن و بهت میگن که کدوم کلاس باید بشینی...................

درود بر لیلی خانم.

سطحه زبانه
سطوح زبان، استاندارد خاصی نداره. اما معمولا بیشتر جاها این سه تا رو میشناسن:
basic (pre intermediate) - intermediate - upper intermediate (professional)l
با اجازه تون من هم این دوتا رو به اولش
Beginner
Elementary
و این یکی رو به آخرش اضافه می کنم
Advanced
شماره کیس: 2010AS113XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Nov, 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009, Nov
تاریخ کارنت شدن کیس: March
تاریخ دریافت نامه دوم: Feb 24
تاریخ مصاحبه: 6 April
تاریخ دریافت ویزا: Refusal

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، honareirani ، aNTea ، alirezanz

درود بر لیلی خانم.

سطحه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته که میگن افراد بین 18 تا 26 سال بعد از ورود به آمریکا باید برای سربازی ثبت نام کنند و اگه این کارو نکنند ممکنه نتونن اقامت بگیرن؟؟؟
واجبه که ثبت نام کنید ولی رفتنش اختیاریه درسته
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، alirezanz
(2010-01-11 ساعت 00:02)idn نوشته:  درسته که میگن افراد بین 18 تا 26 سال بعد از ورود به آمریکا باید برای سربازی ثبت نام کنند و اگه این کارو نکنند ممکنه نتونن اقامت بگیرن؟؟؟

بله
نه تنها در بحث اقامت، بلکه اگه به دانشگاه خودت رو LPR معرفی کنی و میخوای enroll کنی میتونن اونجا بهت گیر بدن، میتونن روی هزار جای دیگه بهت گیر بدن.
البته این نکته هم قابل ذکره که ثبت نام اجباریه ولی رفتن به سربازی دل به خواه هست. میتونی ثبت نام کنی ولی نری.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو
(2010-01-11 ساعت 00:13)meweadl نوشته:  
(2010-01-11 ساعت 00:02)idn نوشته:  درسته که میگن افراد بین 18 تا 26 سال بعد از ورود به آمریکا باید برای سربازی ثبت نام کنند و اگه این کارو نکنند ممکنه نتونن اقامت بگیرن؟؟؟

بله
نه تنها در بحث اقامت، بلکه اگه به دانشگاه خودت رو LPR معرفی کنی و میخوای enroll کنی میتونن اونجا بهت گیر بدن، میتونن روی هزار جای دیگه بهت گیر بدن.

من هیچیشو نفهمیدمBig Grin

من واسه درس نمیرم
دانشگاه چیکارس؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-11 ساعت 00:20)idn نوشته:  
(2010-01-11 ساعت 00:13)meweadl نوشته:  

بله

من هیچیشو نفهمیدمBig Grin

من واسه درس نمیرم
دانشگاه چیکارس؟
مرسی

دانشگاه رو به عنوان مثال عرض کردم. بعضی از مشاغل بخصوص از نوع دولتی ازتون شماره ثبت نام SSS یا سربازی رو میخوان.
کار دولتی هم نخواید، جاهای دیگه بهتون گیر میدن.
ضمنا" LPR یعنی lawful permanent resident
حتی برای ثبت نام کردن هم تایم خاصی داره. این میتونه روی روند سیتیزن شیپی هم موثر باشه.
پیشنهاد میکنم با حوصله سایت www.sss.gov رو حسابی بچلونید !
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، aNTea
سلام دوباره به همه دوستان بالاخره بعد از 20 روز از ورودمون به این USA عزیز و گرفتن یک آپارتمان نقلی به هزار مکافات این اینترنت هم وصل شد و تونستم یه سری به مهاجرسرا بزنم.ما در Tarzana در کنار LA هستیم که قسمت ایرانی نشین هست و جای نسبتا" خوبی هم هست.از این به بعد در خدمت دوستان هستم.سفرنامه ما هم تقریبا" مثل بقیه دوستان هست ولی اگر خواستید به روی چشم
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، m.memari ، Persischer ، سارا کوچولو ، mohsen324 ، persia ، megaholding ، babakped ، seravin ، leili ، Hamid55 ، ana ، mehrdadi ، aadine ، Hossein81 ، aNTea ، maaref ، Hornet ، Mehdiest ، MPU
(2010-01-14 ساعت 04:27)behzad756 نوشته:  سلام دوباره به همه دوستان بالاخره بعد از 20 روز از ورودمون به این USA عزیز و گرفتن یک آپارتمان نقلی به هزار مکافات این اینترنت هم وصل شد و تونستم یه سری به مهاجرسرا بزنم.ما در Tarzana در کنار LA هستیم که قسمت ایرانی نشین هست و جای نسبتا" خوبی هم هست.از این به بعد در خدمت دوستان هستم.سفرنامه ما هم تقریبا" مثل بقیه دوستان هست ولی اگر خواستید به روی چشم

بهزاد جان تبريك
سفرنامه حتما بنويس اميدوارم مابقي كارها را هم هرچه سريعتر انجام بديد.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان
میخواستم بپرسم کسی هست که از شهر تمکولا که در نزدیکی سن دیه گو است چیزی بدونه (امنیتی -خرید خانه-کار و.....)؟
اگه کسی اطلاعاتی یا عکسی از این شهر داره ممکنه لطف کند و اینجا بنویسد...

یه سوال دیگه هم دارم برای گرفتن پاس سفید آیا باید دلیل موجهی از نظر اونها داشت ؟آیا بعد از گرفتن پاس سفید بدون مشکل میشه تا دوسال بیرون بود بدون اینکه این واهمه باشه که ممکنه در اقامتت مشکلی پیش بیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref
لیلی جان،
در واقع پاس سفید برای همینه که تا دو سال بدون واهمه بیرون از امریکا باشی...و بتونی تا قبل از دو سال بدون نگرانی وارد امریکا بشی.. و دلیل خاصی هم نیازی نیست داشته باشی.. داشتن پاس سفید یعنی موجه بودن دو سال زندگی خارج از امریکا بعد از گرفتن گرین کارت.

(2010-01-16 ساعت 02:59)leili نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بپرسم کسی هست که از شهر تمکولا که در نزدیکی سن دیه گو است چیزی بدونه (امنیتی -خرید خانه-کار و.....)؟
اگه کسی اطلاعاتی یا عکسی از این شهر داره ممکنه لطف کند و اینجا بنویسد...

یه سوال دیگه هم دارم برای گرفتن پاس سفید آیا باید دلیل موجهی از نظر اونها داشت ؟آیا بعد از گرفتن پاس سفید بدون مشکل میشه تا دوسال بیرون بود بدون اینکه این واهمه باشه که ممکنه در اقامتت مشکلی پیش بیاد؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، maaref ، GreenRoad ، alirezanz
دلیل رو فقط موقع «گرفتن» پاس سفید ممکنه بخوان. وقتی گرفتینش دیگه زمان ورود دلیلی نمی‌خوان.
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، farzad24 ، leili
حمید و حجت عزیز از پاسختون ممنونم. این سوال من برای این بود که توی کتابی که با گرین کارت فرستاده شد:

welcom to the usa در صفحه 10 کتاب keep your immigration status در پاراگراف دوم نوشته شده است:

having a re-entry permit does not guarantee that you will be admitted to the usa when you return , but it can make easier to show that you are returning from atemporeary visit abroad.

من یه سری تحقیق دیگه هم در همین سایتهای دولتی انجام دادم اونا هم همین اما را دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aNTea ، maaref ، MPU ، mrhj50
منظور اینه که «الزامی» نیست که هر کی مجوز ری-انتری داشت حتماً بتونه دوباره وارد خاک آمریکا بشه. اگر شما چهار سال هر سال فقط دو سه هفته در آمریکا باشی بعد هم با یه علت محکمه پسند ری-انتری بگیری و دوباره دو سال بیرون باشی، اگر چه دلیل ارائه شده برای ری-انتری خوب بوده اما رفتار کلی شما حاکی از سوء استفاده از کارت اقامت دایم آمریکا بوده و ممکنه تصمیم بگیرن که خلع اقامت بشید. در این مثال، اون «اما» ربطی به دلیل ری-انتری نداره، بلکه ربطش به درک افسر مهاجرت راجع به روند کلی زندگی شما در داخل و خارج از آمریکا هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، aadine ، aNTea ، maaref
این اما جلوی همه ویزاهای امریکااز هر نوعی هست و مخصوص پاس سفید نیست..در واقع ویزا یا گرین کارت یا پس سفید مجوز سفر به امریکا هست نه ورود. تصمیم نهایی با افسر اداره مهاجرت هست که به شما اجازه ورود را بدهد. این اما بیشتر یه جمله حقوقی است که گرفتن ویزا به معنی گارانتی ورود به خاک امریکا نیست. که به نظر من هم منطقی هست..کسی که گرین کارت را برنده شده و برای مدت ۱ یا ۲ سال خارج از امریکا بوده موقع ورود دوباره باید از لحاظ امنیتی چک بشه (از کجا معلوم که درگیر کار های خراب کارانه نبوده؟!؟ ) این "اما" اجازه را به مامور مهاجرت میده که بتونه از ورود همچین افرادی جلوگیری کنه. ولی در حالت معمولی اگر شما قابل از ۲ سال بخواید وارد بشید مشکلی نیست.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، aadine ، aNTea ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان