کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
(2010-01-18 ساعت 10:28)Hamid55 نوشته:  این اما جلوی همه ویزاهای امریکااز هر نوعی هست و مخصوص پاس سفید نیست..در واقع ویزا یا گرین کارت یا پس سفید مجوز سفر به امریکا هست نه ورود. تصمیم نهایی با افسر اداره مهاجرت هست که به شما اجازه ورود را بدهد. این اما بیشتر یه جمله حقوقی است که گرفتن ویزا به معنی گارانتی ورود به خاک امریکا نیست. که به نظر من هم منطقی هست..کسی که گرین کارت را برنده شده و برای مدت ۱ یا ۲ سال خارج از امریکا بوده موقع ورود دوباره باید از لحاظ امنیتی چک بشه (از کجا معلوم که درگیر کار های خراب کارانه نبوده؟!؟ ) این "اما" اجازه را به مامور مهاجرت میده که بتونه از ورود همچین افرادی جلوگیری کنه. ولی در حالت معمولی اگر شما قابل از ۲ سال بخواید وارد بشید مشکلی نیست.

آیا با گرفتن پاس سفید پروسه سیتیزن شدن به تعویق می افته؟
یعنی به همون مدت که پاس سفید می گیریم دیرتر واجد شرایط سیتیزن شدن می شیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-18 ساعت 15:14)ساشا نوشته:  
(2010-01-18 ساعت 10:28)Hamid55 نوشته:  این اما جلوی همه ویزاهای امریکااز هر نوعی هست و مخصوص پاس سفید نیست..در واقع ویزا یا گرین کارت یا پس سفید مجوز سفر به امریکا هست نه ورود. تصمیم نهایی با افسر اداره مهاجرت هست که به شما اجازه ورود را بدهد. این اما بیشتر یه جمله حقوقی است که گرفتن ویزا به معنی گارانتی ورود به خاک امریکا نیست. که به نظر من هم منطقی هست..کسی که گرین کارت را برنده شده و برای مدت ۱ یا ۲ سال خارج از امریکا بوده موقع ورود دوباره باید از لحاظ امنیتی چک بشه (از کجا معلوم که درگیر کار های خراب کارانه نبوده؟!؟ ) این "اما" اجازه را به مامور مهاجرت میده که بتونه از ورود همچین افرادی جلوگیری کنه. ولی در حالت معمولی اگر شما قابل از ۲ سال بخواید وارد بشید مشکلی نیست.

آیا با گرفتن پاس سفید پروسه سیتیزن شدن به تعویق می افته؟
یعنی به همون مدت که پاس سفید می گیریم دیرتر واجد شرایط سیتیزن شدن می شیم؟

به این تاپیک مراجه کنید دوست خوبمون کامران توکلی اطلاعات کاملی در این مورد ارایه دادن...

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...938&page=2
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، leili ، rs232 ، aadine ، aNTea
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
دوستان ما ايشالله دو هفته ديگه راهي هستيم
لطفا در اين آخرين دقايق اگه دوستان تجربه اي و يا اطلاعاتي دارن لطفا در اختيار ما قرار بدن
در ضمن مقصد ما واشنگتن دي سي ( مريلند ) هست
اميدوارم همه دوستان موفق و پيروز باشند
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، سارا کوچولو ، kavoshgarnet ، Ashkan78 ، m.memari ، drkamrani1 ، rs232 ، aNTea ، MPU ، alirezanz
Shy
(2010-02-04 ساعت 15:54)mahdis نوشته:  سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
لطفا در اين آخرين دقايق اگه دوستان تجربه اي و يا اطلاعاتي دارن لطفا در اختيار ما قرار بدن

دوست عزیز امید وارم سفر خوبی داشته باشید ،من هم تا چند وقت دیگه میام به مقصد شما پس لطفا" بعد از رسیدن به اون جا بیاید و تجربه از این جا تا اونجا و اتفاق ها رو برای ما هم بگید.با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، alirezanz
(2010-02-04 ساعت 22:57)nnazi_2005 نوشته:  Shy
(2010-02-04 ساعت 15:54)mahdis نوشته:  سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان

دوست عزیز امید وارم سفر خوبی داشته باشید ،من هم تا چند وقت دیگه میام به مقصد شما پس لطفا" بعد از رسیدن به اون جا بیاید و تجربه از این جا تا اونجا و اتفاق ها رو برای ما هم بگید.با تشکر

سلام دوستان Smile

منم اگه قسمت شد و ویزا گرفتم تصمیم گرفتم به اونجا سفر کنم . لطفاً ما رو بی اطلاع نذارید.Big Grin
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
از بچه ها کسی به فلوریدا رفته؟
اگه ممکن کسی راجب به دانشگاه های اونجا اطلاعاتی داره به من بگه لطفاٌ واقعآ ممنون میشم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، shr.jafari ، R.F ، Hossein81 ، aNTea
من هر وقت خسته میشم و امیدم رو از دست میدم ، میام اینجا خاطرات دوستان رو می خونم
خیلیا میگن من که 24 ساعت اینجام Big Grin چون زیاد نامید میشم
تنها چیزی که بهم امید میده سفر به آمریکاس، فقط و فقط
حتی بگن یه bmw 640 بهت میدیم Smile با ماهی 000،000،؟تومن،تو فقط بشین همین تهران ،باز هم من رو خوشحال نمیکنه
هیچ راه منطقی هم واسه رفتن ندارم ولی میدونم که میرم Wink
هیچ تاپیکی هم راجع به بررسی ایالتهای آمریکا نیست ، پس یکی لطف کنه بگه کسی که می خواد تازه شروع کنه کجا بره بهتره (یه آدم مجرد)
من هیچ اطلاعاتی ندارم با چقدر پول و چقدر سابقه کار و چی و چی و چی کجا میشه رفت
به غرب آمریکا خیلی علاقه دارم ، ولی نمیدونم چرا اکثرا NYرو دوست دارن

یه آهنگ هم میزارم اگه کسی مثه من نا امیده با این آهنگ آروم بشه Wink
http://www.4shared.com/file/220522456/ab...iseda.html
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ
تشکر کنندگان: masih ، Behinaz ، ساشا ، سارا کوچولو ، star4631 ، aNTea ، Hornet ، alirezanz
حتماااااا امضای من میشه این :
تقدیم به همه دوستان نگران 2012 Big Grin
شماره کیس : ******20111445
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، laili ، rs232 ، farzad24 ، ساشا ، سارا کوچولو ، honareirani ، R.F ، aNTea ، alirezanz
من 13 مارچ 2010= 22/12/88 از مسیر آنکارا-استانبول-شیکاگو بــــــــه سن فرنسیسکو میرم

در صورت تمایل اگه کسی توی این پرواز هست، اعلام کنه.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، honareirani ، R.F ، aNTea
می تونم بپرسم چرا مستقیم به سانفرانسیسکو نمی رین و اول می رین شیکاگو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani
(2010-03-04 ساعت 16:26)ساشا نوشته:  می تونم بپرسم چرا مستقیم به سانفرانسیسکو نمی رین و اول می رین شیکاگو؟

برای اون تاریخ، از آنکارا یا استانبول بدون ویزای شنگن، مستقیم نداره.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، rs232 ، honareirani ، aNTea ، alirezanz
(2010-03-04 ساعت 13:17)meweadl نوشته:  من 13 مارچ 2010= 22/12/88 از مسیر آنکارا-استانبول-شیکاگو بــــــــه سن فرنسیسکو میرم

سلام. یه توصیه بهت می کنم من این پرواز استانبول به شیکاگو رو رفتم حدود 13 ساعت پروازه. حتماً صندلی داخل راهرو بگیر. یه وقت به هوس بیرون دیدن صندلی کنار پنجره نگیری ها!؟ چون از نزدیک قطب میره اصلاً نمیشه حتی بیرونو نگاه کرد انقدر نور سفیدش زیاده. هواپیماش هم ایرباس a330 هست تا اونجا هم میتونی حسابی فیلم ببینی.
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
(2010-03-04 ساعت 13:17)meweadl نوشته:  من 13 مارچ 2010= 22/12/88 از مسیر آنکارا-استانبول-شیکاگو بــــــــه سن فرنسیسکو میرم

سفر به خير، برايت آرزوي سفري خوش و پيروزي روز افزون دارم. منتظر خبرهاي خوش هستيم.
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، Behinaz ، star4631 ، honareirani ، meweadl ، OverLord ، R.F ، balot ، aNTea ، maaref
با سلام خدمت دوستان گرامی. من بیش از 8 ماهه که دارم نوشته های شما رو میخونم و باید بگم که بسیار هم ازشون استفاده کردم. گام به گام با مهاجر سرا پیش رفتم تا اینجا که رسیدم به قسمت زندگی درامریکا. نمیدونم چرا تا حالا تصمیم به عضویت نگرفته بودم ولی از حالا دیگه من هم رسمایکی از شما هستم. امیدوارم که دوست خوبی باشم. اما یک سوال مهم دارم : شرط سنی برای پیدا کردن کار در امریکا چند ساله ؟
پاسخ
(2010-03-28 ساعت 23:39)ویدا نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی. من بیش از 8 ماهه که دارم نوشته های شما رو میخونم و باید بگم که بسیار هم ازشون استفاده کردم. گام به گام با مهاجر سرا پیش رفتم تا اینجا که رسیدم به قسمت زندگی درامریکا. نمیدونم چرا تا حالا تصمیم به عضویت نگرفته بودم ولی از حالا دیگه من هم رسمایکی از شما هستم. امیدوارم که دوست خوبی باشم. اما یک سوال مهم دارم : شرط سنی برای پیدا کردن کار در امریکا چند ساله ؟

خوش اومدي ويدا جانِ:ِ
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، usagreen ، kasra ، aNTea ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان