موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
2009-12-30 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-30 ساعت 09:58 توسط tehranipoor.)
سلام دوستان
ما شانزده روزه که اومدیم امریکا ولی اینترنتمون دیروز وصل شد برای همین نتونستم تا حالا پیامی بذارم. فعلاً فقط یه مورد رو به دوست عزیزمون بابک بگم که دو صفحه پیش مطلبی نوشته بود و آی دی دقیقش رو یادم نیست. ما هم بلیطمون رو از کی ال ام و دفتر اصلی شون یعنی تو برج سایه خریده بودیم و به ما هم همین رو گفتن که از اول سال برای این کیس ها احتیاجی به ویزای ترانزیت نیست. ما برای اطمینان بعداً هم تماس گرفتیم و همین پاسخ رو دادن. ولی چشمتون روز بد نبینه شبی که پرواز داشتیم و رفتیم فرودگاه، حالا با دو تا بچة کوچیک و چمدونا و ... وقتی رفتیم دم کانتر کی ال ام گفتن این قانون دیگه منتفی شده از دیشب! شما باید برگردید فردا برید دفتر! خلاصه ببین حال ما رو ... یک ساعت اونجا معطلمون کردن و گفتن حالا چون بچة کوچیک دارین صبر کنین تا رییسمون بیاد. تا ساعت 12 شب که رییسشون اومد و گذاشتن بیاییم. فقط ببین به عنوان حسن ختام چه اعصابی تو لحظات اخر از ما خرد کردن. اینه که اون نامة کتبی رو حتماً بگیر که حرفشون اعتبار نداره و ضمناً فقط ما نبودیم اون شب یه خانم و آقای مسن هم همین وضع رو داشتن. سعی می کنم هر موقع فرصت شد مطلب بیشتر بنویسم.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-30 ساعت 12:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-30 ساعت 14:13 توسط babakped.)
(2009-12-30 ساعت 09:57)tehranipoor نوشته: سلام دوستان
ما شانزده روزه که اومدیم امریکا ولی اینترنتمون دیروز وصل شد برای همین نتونستم تا حالا پیامی بذارم. فعلاً فقط یه مورد رو به دوست عزیزمون بابک بگم که دو صفحه پیش مطلبی نوشته بود و آی دی دقیقش رو یادم نیست. ما هم بلیطمون رو از کی ال ام و دفتر اصلی شون یعنی تو برج سایه خریده بودیم و به ما هم همین رو گفتن که از اول سال برای این کیس ها احتیاجی به ویزای ترانزیت نیست. ما برای اطمینان بعداً هم تماس گرفتیم و همین پاسخ رو دادن. ولی چشمتون روز بد نبینه شبی که پرواز داشتیم و رفتیم فرودگاه، حالا با دو تا بچة کوچیک و چمدونا و ... وقتی رفتیم دم کانتر کی ال ام گفتن این قانون دیگه منتفی شده از دیشب! شما باید برگردید فردا برید دفتر! خلاصه ببین حال ما رو ... یک ساعت اونجا معطلمون کردن و گفتن حالا چون بچة کوچیک دارین صبر کنین تا رییسمون بیاد. تا ساعت 12 شب که رییسشون اومد و گذاشتن بیاییم. فقط ببین به عنوان حسن ختام چه اعصابی تو لحظات اخر از ما خرد کردن. اینه که اون نامة کتبی رو حتماً بگیر که حرفشون اعتبار نداره و ضمناً فقط ما نبودیم اون شب یه خانم و آقای مسن هم همین وضع رو داشتن. سعی می کنم هر موقع فرصت شد مطلب بیشتر بنویسم.
آقای تهرانی پور عزیز
خیلی ناراحت شدم که اینقدر سختی کشیدین.
و ممنون که به ما اطلاع دادین. منظورتون گرفتن نامه کتبی از مدیر KLM در تهران است؟ آیا کفایت می کنه یا بریم دنبال ویزای ترانزیت؟
امیدوارم از حالا به بعد همه چی بر وفق مرادتون پیش بره و بازم ممنون
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
2009-12-30 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-30 ساعت 18:07 توسط tehranipoor.)
(2009-12-30 ساعت 12:25)babakped نوشته: (2009-12-30 ساعت 09:57)tehranipoor نوشته: سلام دوستان
آقای تهرانی پور عزیز
خیلی ناراحت شدم که اینقدر سختی کشیدین.
و ممنون که به ما اطلاع دادین. منظورتون گرفتن نامه کتبی از مدیر KLM در تهران است؟ آیا کفایت می کنه یا بریم دنبال ویزای ترانزیت؟
امیدوارم از حالا به بعد همه چی بر وفق مرادتون پیش بره و بازم ممنون
آره بابک جان فکر می کنم گرفتن نامه کافی باشه. حتماً تا حالا برای این موضوع تصمیم نهایی گرفتن. فقط نامه رو بگیر و بهشون بگو که یکی از دوستانمون براش این مشکل پیش اومده و تاکید کن که شما دچار این مشکل نشید یه وقت. نه ظاهراً هلند هم مثل انگلیس چند ماه یا یکسالیه که احتیاجی به ویزای ترانزیت نداره برای کیس های ما. ولی نمی دونم چرا یه دفعه شک کردن که قانون رو ور دارن یا نه. فکر نمی کنم نیازی باشه ویزای ترانزیت بگیری چون اگه مشکل جدی بود که نمی ذاشتن ما بریم. ولی تا می تونی تاکید کن و ازشون تاییدیه بگیر که تضمین کنن مشکلی براتون پیش نخواهد اومد.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
به به! آقای تهرانی پور عزیز! به سلامتی ... اتفاقا برای من به شخصه خیلی سوال بود که شما یا بقیه بچه های 2009 الان کجائید و اوضاعتون چطوره! دلم برای الهام هم تنگ شده، نمی دونم کجاست....
خدا رو شکر که برگشتین... ممنون
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما دیروز رسیدیم نیویورک
الان هم در لکسینتون هستیم
با امارات پرواز کردیم و خیلی خسته هستیم
توصیه میکنم با پرواز اروپأیی برید
قربان همگی
فعلا بای
موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
اوه اوه تازه امارات گل سرسبد پروازاش دوبی نیویورکه!
رفقا،دیدین گفتم؟ عربیا فقط به لعنت خدا میارزه!
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-02 ساعت 08:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-02 ساعت 08:45 توسط ali1339.)
سلام
دو تا از چمدونهای ما که داغون شدند،البته نه در پرواز امارات،بلکه در پرواز دلتا،یکیشو باید بندازیم دور.برای گرفتن خسارت هم باید بریم سینسیناتی،که صرف نمیکنه،چون یک ساعت و نیم راه باید بریم.
راستی
بعد از اینکه پاکتها را از شما گرفتن چیزی از آنها را به شما دادند یا فقط در پاسهایتان مهر زدند؟
در ضمن برای گرفتن سکیوریتی نامبر در اداره چیزی از شما میخوان یا فقط پاس را نشون دادید؟
ممنون
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
چمدانهای ما هم همین بلا سرشون اومد
نه وقتی پاکتها رو گرفتند چیزی ندادند همون مهر و زدند.
اداره ی سوشال هم تا بعد از سه هفته اگه نامتون نیومد باید برید که امیدوارم تا اونموقع بیاد
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-01 ساعت 22:21)ali1339 نوشته: سلام
ما دیروز رسیدیم نیویورک
الان هم در لکسینتون هستیم
با امارات پرواز کردیم و خیلی خسته هستیم
توصیه میکنم با پرواز اروپأیی برید
قربان همگی
فعلا بای
آقا به سلامتی
ما بیصبرانه منتظره اطلاعاته نیویورک هستیم هیچکس اطلاعات از این شهر نداده تا الان منم قصد اومدن نیویورک دارم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما امروز رفتیم یه خونه اجاره کردیم که البته باید از اول فوریه بریم داخلش.یه آپارتمان ۷۰ متری توی تقریبا مجتمع که البته سالن ورزش و استخر و زمین تنیس و والیبال و زمین بازی برای بچهها داره و توی یکی از محلهای خوب لکسینتون ماهی ۵۸۰ دلار البته برای اینترنت هم ماهی۱۹ دلار باید بدیم اگر بخواهیم توی خونه استفاده کنیم در غیر اینصورت میتونیم به طور رایگان استفاده کنیم که باید بریم توی لابی .
۱۰۰ دلار هم دپازیت میگیرن.البته خوبیش اینه که این تقریبا مجتمع خونه به خونه هست که توی هر خونه ۲ طبقه و هر طبقه ۲ واحد هست که کلا هر خونه میشه ۴ واحد.فکر کنم برای اول کار خوبه،حالا باید بریم سراغ خرید ماشین.دعا کنید یه همچنین کیسی هم در مورد ماشین گیرمون بیاد.
امیدوارم تمام کسانی که میان اینور موفق باشند
عزت زیاد
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ali1339 این شهره لکسینتون ماله ایالت کنتاکیه؟
چون نیویورک چنین محله یا شهری انگار نداره!!!!!
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا