موضوعها: 1
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
2010-01-08 ساعت 20:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-08 ساعت 20:39 توسط megaholding.)
به idn
دوست عزیز
اولا فعلا شما 4 ترم دیگه یعنی 2 سال دیگه ایران کار داری و تو این 2سال میتونی از طریق دانشجویی و گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا برای فوق لیسانس و انشالله بعدا دکتری اقدام کنی و بری و اونجا مثل اغلب دانشجوهای جوان و مستعد که رفتن و شما هم به امید خدا میتونی اونجا به گرین کارت برسی(منظورم از طریق کار و کارفرما ویا .... دراونجاست)
ثانیا این نظر شخصی من هست که اگر کسی صرفا برای رفتن به امریکا به ازدواج یا نامزدی اقدام کنه اشتباه محض هست و اصلا چنین راهی رو پیشنهاد نمیکنم واقعا اون کسی هم که میگه برات جور میکنم مطمئن باش یه جای کارش میلنگه!!(اینجا بعضی از افراد که مدتها با همسرشون که سیتیزن هست زندگی کردن و همسرشون هم عاشقانه دوست دارن و حتی بچه دارن هم ممکنه برای مهاجرت سفارت بهشون گیر بده حالا چه برسه به...!!!!)
و نکته آخر اینکه در مورد مهاجرت خیلی تحقیق کن ببین اصلا میتونی اونجا زندگی کنی و خیلی مسائل دیگه...بهتره با کسانی که مهاجرت کردن و حتی اساتید بیشتر مشورت کنی و ...
البته اینو نمیگم که نصیحت کرده باشم ولی به هر حال شما به نظر 20 سال بیشتر نداشته باشی و نسبت به بنده که ممکنه 2تا تی شرت از شما بیشتر پاره کرده باشم تجربه ات در زندگی و کار کمتر باشه کمی بیشتر تامل کنی ضرر نمیکنی
انشالله اگر 100% تصمیم قطعی گرفتی اونوقت باید جانانه بیفتی دنبالش و تمام مشکلاتش هم تو رو از پا در نیاره چون یه هفت خوان رستمی هست برای خودش...
یا حق
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
[font=Times New Roman]یک فردی به من گفته که برام ویزای ازدواج میگیره بدون اینکه در شناسنامم نوشته بشه (یک مبلغی اینجا از طریق ویزا کارت میگیره و بقیه مبلغ رو وقتی رسیدم اونجا) همچین چیزی میشه؟؟؟[/font]
دوست عزیز
حتی ۵ یا ۱۰ هزار دلار پول نقد مبلغ بسیار زیادی در امریکا میباشد ، و هستند کسانی که حاضرن که برای پول همچین کاری کنن. ولی باید از طرفت مطمئن باشی مخصوصا اگر از ایران اقدام میکنی......
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
این داستان intermediate چیه؟
من از کجا بفهمم کجا هستم ؟ من تا interchange 2 خونده ام.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-09 ساعت 20:21)honareirani نوشته: این داستان intermediate چیه؟
من از کجا بفهمم کجا هستم ؟ من تا interchange 2 خونده ام.
شما وقتی که بری آموزشگاه زبان ازت امتحان تعیین سطح میگیرن و بهت میگن که کدوم کلاس باید بشینی...................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.