کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
(2010-01-08 ساعت 15:58)idn نوشته:  یکی جواب من رو نداد Sad
چند راه برای رفتن به آمریکا هست؟

دوست عزیز سلام

سوالتون خیلی کلی هست

همونطور که دوستان به شوخی عنوان کردند که البته از طرفی هم کاملا درست هست برای هر کس یه راهی هست

شما شرایط تحصیلی مالی اجتماعی خانوادگی کاری خدمت سربازی سن جنس و... رو اقلا ارزیابی کن و بیان کن ببین با کدوم راه میتونی بری اینجوری که نمیشه گفت برادر من!!!

مجموعا 2راه کلی هست:

1.مهاجرتی: مثل برنده شدن در لاتاری گرین کارت و یا گرفتن گرین کارت از طریق سرمایه گذاری و یا ازدواج و یا نامزدی یا نسبت درجه یک با یک سیتیزن امریکا و...

2.غیرمهاجرتی: مثل گرفتن ویزای تحصیلی یا کار یا حتی توریستی و...

حالا متوجه شدین منظور دوستان چیست؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-01-08 ساعت 19:17)megaholding نوشته:  

دوست عزیز سلام

سوالتون خیلی کلی هست

با تشکر فراوان از همه دوستان گل،امید وارم من هم بتونم جبران کنم
این جمله (به تعداد آدم ها اتفاقا جمله معروفه خودمه Smile ) ولی این دفعه واقعا کم آوردم
من دانشجوام (کارشناسی ترم4) معافیمم گرفتم ، سرمایه گذاری نمی تونم چون 500 میلیون تومن ندارم ، ولی شرایط مالیم خوبه ، مهاجرتی میخوام
لاتاری که خدا بده شانس ،
اگه نامزدی بگیرم و ازدواج نکنم و برنگردم چی؟؟
و قضیه نسبت درجه یک با یک ... چی هست؟؟

[font=Times New Roman]یک فردی به من گفته که برام ویزای ازدواج میگیره بدون اینکه در شناسنامم نوشته بشه (یک مبلغی اینجا از طریق ویزا کارت میگیره و بقیه مبلغ رو وقتی رسیدم اونجا) همچین چیزی میشه؟؟؟[/font]
(2010-01-08 ساعت 17:00)Ashkan78 نوشته:  حتما به تعداد همه ادمهاي دنياTongue

(2010-01-08 ساعت 16:52)honareirani نوشته:  

راه برای رسیدن به یو.اس.آ بسیار است -Big Grin

واقعا خوش بحال شما که برنده شدید سعادت دنیا و آخرت نصیبتون شدهBig Grin
سال اوله که شرکت کردم ، با امید فراوانShy

ببخشید زیاد صحبت کردم گوشتون رو درد آوردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
به idn

دوست عزیز

اولا فعلا شما 4 ترم دیگه یعنی 2 سال دیگه ایران کار داری و تو این 2سال میتونی از طریق دانشجویی و گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا برای فوق لیسانس و انشالله بعدا دکتری اقدام کنی و بری و اونجا مثل اغلب دانشجوهای جوان و مستعد که رفتن و شما هم به امید خدا میتونی اونجا به گرین کارت برسی(منظورم از طریق کار و کارفرما ویا .... دراونجاست)

ثانیا این نظر شخصی من هست که اگر کسی صرفا برای رفتن به امریکا به ازدواج یا نامزدی اقدام کنه اشتباه محض هست و اصلا چنین راهی رو پیشنهاد نمیکنم واقعا اون کسی هم که میگه برات جور میکنم مطمئن باش یه جای کارش میلنگه!!(اینجا بعضی از افراد که مدتها با همسرشون که سیتیزن هست زندگی کردن و همسرشون هم عاشقانه دوست دارن و حتی بچه دارن هم ممکنه برای مهاجرت سفارت بهشون گیر بده حالا چه برسه به...!!!!)

و نکته آخر اینکه در مورد مهاجرت خیلی تحقیق کن ببین اصلا میتونی اونجا زندگی کنی و خیلی مسائل دیگه...بهتره با کسانی که مهاجرت کردن و حتی اساتید بیشتر مشورت کنی و ...

البته اینو نمیگم که نصیحت کرده باشم ولی به هر حال شما به نظر 20 سال بیشتر نداشته باشی و نسبت به بنده که ممکنه 2تا تی شرت از شما بیشتر پاره کرده باشم تجربه ات در زندگی و کار کمتر باشه کمی بیشتر تامل کنی ضرر نمیکنی

انشالله اگر 100% تصمیم قطعی گرفتی اونوقت باید جانانه بیفتی دنبالش و تمام مشکلاتش هم تو رو از پا در نیاره چون یه هفت خوان رستمی هست برای خودش...

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، farzad24 ، honareirani ، PERSIA_QI ، aNTea ، maaref ، MPU ، GreenRoad ، alirezanz
(2010-01-08 ساعت 20:35)megaholding نوشته:  به idn

دوست عزیز

اولا فعلا شما 4 ترم دیگه یعنی 2 سال دیگه ایران کار داری و تو این 2سال میتونی از طریق دانشجویی و گرفتن پذیرش از دانشگاههای امریکا برای فوق لیسانس و انشالله بعدا دکتری اقدام کنی و بری و اونجا مثل اغلب دانشجوهای جوان و مستعد که رفتن و شما هم به امید خدا میتونی اونجا به گرین کارت برسی(منظورم از طریق کار و کارفرما ویا .... دراونجاست)

با تشکر فراوان از راهنمایی شما
ولی قضیه نسبت درجه یک با یک رو نگفتید
واقعا دمبالش هستم ، با اینکه دانشگاه دولتی تهران درس میخونم،ولی دانشجویی فعلا نمی خوام چون زبانم خیلی ضعیفه و به خاطر کمبود وقتم نمیتونم مدرک زبان بگیرم ، اگه بگیرم هم کلی مشگل دیگه دارم(وضعیت نمره ها ، هزینه تحصیل اونجا...)واسه همین دمبال راههای دیگه هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
idn جان این لینک رو ببین تمام راه های گرفتن گرین کارت آمریکا (یعنی اقامت دائم) رو گفته (البته قانونی هاشو Big Grin )

http://www.visapro.com/Green-Cards.asp
پاسخ
تشکر کنندگان: GreenRoad ، alirezanz
(2010-01-08 ساعت 22:23)hamed_gh نوشته:  idn جان این لینک رو ببین تمام راه های گرفتن گرین کارت آمریکا (یعنی اقامت دائم) رو گفته (البته قانونی هاشو Big Grin )

اعضای اینجا واقعا خیلی لطف دارن
ممنون از شما آقا حامد
منظور از کار سبز خدمات وابسته چیه ؟ که 7 مورد هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
[font=Times New Roman]یک فردی به من گفته که برام ویزای ازدواج میگیره بدون اینکه در شناسنامم نوشته بشه (یک مبلغی اینجا از طریق ویزا کارت میگیره و بقیه مبلغ رو وقتی رسیدم اونجا) همچین چیزی میشه؟؟؟[/font]

دوست عزیز
حتی ۵ یا ۱۰ هزار دلار پول نقد مبلغ بسیار زیادی در امریکا میباشد ، و هستند کسانی که حاضرن که برای پول همچین کاری کنن. ولی باید از طرفت مطمئن باشی مخصوصا اگر از ایران اقدام میکنی......
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
(2010-01-08 ساعت 16:31)N.D نوشته:  ali1339 این شهره لکسینتون ماله ایالت کنتاکیه؟
چون نیویورک چنین محله یا شهری انگار نداره!!!!!
yes it is on Kentucky state.
(2010-01-05 ساعت 21:07)N.D نوشته:  
(2010-01-01 ساعت 22:21)ali1339 نوشته:  سلام

ما دیروز رسیدیم نیویورک

الان هم در لکسینتون هستیم

با امارات پرواز کردیم و خیلی‌ خسته هستیم

توصیه می‌کنم با پرواز اروپأیی برید

قربان همگی‌

فعلا بای
آقا به سلامتی
ما بیصبرانه منتظره اطلاعاته نیویورک هستیم هیچکس اطلاعات از این شهر نداده تا الانSad منم قصد اومدن نیویورک دارم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم
Dear N.D
we are in Lexington of Kentucky state now.
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، alirezanz
(2010-01-08 ساعت 22:23)hamed_gh نوشته:  idn جان این لینک رو ببین تمام راه های گرفتن گرین کارت آمریکا (یعنی اقامت دائم) رو گفته (البته قانونی هاشو Big Grin )

برای کسانی که مثل من زبانشون ضعیفه Sad
http://translate.google.com/translate?u=...=&ie=UTF-8ترجمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 07:23)ali1339 نوشته:  سلام

ما امروز رفتیم یه خونه اجاره کردیم که البته باید از اول فوریه بریم داخلش.یه آپارتمان ۷۰ متری توی تقریبا مجتمع که البته سالن ورزش و استخر و زمین تنیس و والیبال و زمین بازی برای بچه‌ها داره و توی یکی‌ از محل‌های خوب لکسینتون ماهی‌ ۵۸۰ دلار البته برای اینترنت هم ماهی‌۱۹ دلار باید بدیم اگر بخواهیم توی خونه استفاده کنیم در غیر اینصورت میتونیم به طور رایگان استفاده کنیم که باید بریم توی لابی .

۱۰۰ دلار هم دپازیت میگیرن.البته خوبیش اینه که این تقریبا مجتمع خونه به خونه هست که توی هر خونه ۲ طبقه و هر طبقه ۲ واحد هست که کلا هر خونه می‌شه ۴ واحد.فکر کنم برای اول کار خوبه،حالا باید بریم سراغ خرید ماشین.دعا کنید یه همچنین کیسی هم در مورد ماشین گیرمون بیاد.

امیدوارم تمام کسانی‌ که میان اینور موفق باشند

عزت زیاد

اگر محله‌اش و این که furnished بوده یا نه رو هم توضیح بدید ممنون می‌شم. (همین‌طور در مورد بقیه یوتیلیتی‌ها مثل تلفن ثابت و آب و غیره)
پاسخ
تشکر کنندگان: Hornet ، alirezanz
idn عزیز

منظور از نسبت درجه 1 با یک فرد شهروند امریکا همون مورد 1 در این سایت هست:
که شما همسرتون یا پدر و مادر یا خواهر برادر و .. یا سیتیزن باشن یا گرین کارت داشته باشن که هرچقدر نسبت دورتر باشه طولانیتر هست ...

در ضمن شما اگر میخواین بیایی امریکا اولین و قطعا مهمترین کار یادگیری کامل زبان هست!
دوست عزیز بگذار خیالت رو راحت کنم بدون یادگیری زبان انگلیسی به امریکا اومدن اشتباه هست از همین الان برو کلاس مناسب که حتما زبانت تقویت بشه اقلا تا سطح intermediate بیای بالا

اگر هم میخوای ادامه تحصیل بدی و لیسانست رو قبول کنن که حتما باید تافل داشته باشی که با این وضعیت زبان که میفرمایید نمیتونید تافل بدید مگر سطح زبانت در حد upper intermediate باشه

بهر حال در پایان میخواستم یه نکته مدیریتی هم بگم:

دوستان لطف کنند مباحث و سوالاتشون در تاپیک مربوطه عنوان کنند

idn عزیز برای گرفتن گرین کارت و مهاجرت به آمریکا به اینجا مراجعه کنید و اگر تاپیک مناسبی نیافتید یه تاپیک جدید ایجاد کن:
http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=29

ali1339 و Hojjat عزیز لطفا شما هم همین نکته رو رعایت بفرمایید اینجا در مورد سفر به آمریکا هست چون تاپیکی در مورد تهیه مسکن و اجاره خانه در آمریکا وجو دارد و من هم همین سوال hojjat را دارم شما را به تاپیک زیر در مورد تجربیات اجاره خانه در آمریکا راهنمایی میکنم که خودم هم سوالی مطرح کرده ام:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1916&page=3
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، on foot ، hamed_gh ، سارا کوچولو ، aNTea ، maaref ، alirezanz
این داستان intermediate چیه؟
من از کجا بفهمم کجا هستم ؟ من تا interchange 2 خونده ام.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 20:21)honareirani نوشته:  این داستان intermediate چیه؟

اکثر اموزشگاه زبان های معروف مثل سفیر کیش ... شکوه کلاسای لول intermediate داره
منظور من همون بود
پاسخ
تشکر کنندگان:

شما وقتی که بری آموزشگاه زبان ازت امتحان تعیین سطح میگیرن و بهت میگن که کدوم کلاس باید بشینی...................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: megaholding ، alirezanz
(2010-01-10 ساعت 01:04)laili نوشته:  

شما وقتی که بری آموزشگاه زبان ازت امتحان تعیین سطح میگیرن و بهت میگن که کدوم کلاس باید بشینی...................

درود بر لیلی خانم.
منم الان 17-18 ماهه دارم آموزشگاه میرم ولی تو آموزشگاه ما intermediate نیست!
سوالم این بود که intermediate سطح ه یا کتاب ه. ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان