موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-03 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 23:13 توسط N.D.)
از جوابت ممنون آیدین عزیز
اگر دقت کنین میبینی که از روز اول این تاپیک, تمامه پستهارو دنبال میکنم!!!ولی هیچ مقایسه ای بین مواد غذایی در شهر های آمریکا نشده!!!!ولی من باز به توصیه شما تمامه 31 صفحه رو دوباره مطالعه کردم و باز فقط چند پست اونم خیلی کم توضیح داده شده بود ومقایسه نشده بود بین شهرها!!!!
هدف من از این سئوال فقط پرسشی بود که تو ذهنم ایجاد شده بود وهیچ کس از بچه هایی که آمریکاهستند این مقایسه رو نکردند
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد غذا در حد اطلاع بنده:
اگر منظور مواد خام هست: دو حالت داره:
۱) اگر از فروشگاههای زنجیرهای بخرید نه. مثلاً همون پرتقالی که هر پوند ۱٫۹۹ از فروشگاه Kroger در فلان شهر فلوریدا میخرید رو از سان فرانسیسکو هم از فروشگاه Ralph's (که وابسته به Kroger هست) همون قیمت میگیرید.
۲) اگر از فروشگاههای کوچک (که تقریباً فقط در downtown وجود دارن) خرید کنید قیمت بالاتر از مورد قبل هست و در شهرهای بزرگتر کمی قیمت بالاتره.
اگر منظور غذا به شکلی که در رستوران میخوریم هست: بله. متوسط قیمت غذا در شهرهای گرونتر مثل نیویورک بالاتر از شهرهای ارزونتره.
تمام اینها اما در مورد قیمتهای بالا خیلی نمود نداره. مثلاً اختلاف قیمت گوشت در فروشگاههای مختلف شاید به حدود بیست درصد برسه. اختلاف قیمت پرتقال اما شاید به شصت هفتاد درصد هم برسه چون قیمت خودش کمه
موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
نه اصلا کاغذیشو که دارم،پر هم کردم
پریروز پیگیر شدم از طریق تلفن،طرف گفت آدرستو بگو منم که گفتم اون آخرشو گفت 100نوشتی عوض101
یکی نیس بگه بابا اون برداشت اون افسر زاقارط بوده ! چطور من 1 اول رو درست نوشتم 1 آخر رو طوری نوشتم که 100 خونده شده؟
خلاصه تلفنی ادیت کرد گفت برگشت شده 2 هفتس الان اینجاس! گفت اگه تا 4 هفته دیگه نرسید بیا appointment بگیر حضوری بیا
ولی خوب چون توی خود شهره من حدس میزنم تا 3،4 روز دیگه بیاد دستم
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
salam be hame dostan
mamnoon az dostan
ma be edare SSN moraje kardim va shomareh SSN hamon ro gereftim va toye postemon nameii omade goftan ta 2 hafte dige SSN miyad
dar morede class ham bale free hast va gheimatha toye bazi froshgahha fargh dare
bacheha jedan dallas ro beheton pishnaha midam
omidvaram hame movafagh bashid
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من یه پیش نهاد دارم
چطوره این بحث هارو تو تاپیک خودش بررسی کنیم و اینجارو به سفر به آمریکا اختصاص بدیم
نظر شما چیه؟
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
موافقم! mahdis عزیز میتونه یک تاپیک جدید برای دالاس در انجمن «زندگی در آمریکا» بسازه و بعد در مورد نقاط مثبت و منفی زندگی در این شهر توضیح بده.
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشکر از راهنمائی دوستان
امیدوارم همگی موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .