کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
(2010-04-03 ساعت 19:23)N.D نوشته:  بچه ها من 2تا سئوال دارم
1.آیا قیمت مواد غذایی در شهرهای مختلف فرق داره یا نه؟
2.بعداین کلاس زبان های رایگان درسته؟واقعا وجود داره؟Big Grin

برای کلاس زبان این لینک کمکتان خواهد کرد.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2179
پاسخ
تشکر کنندگان: N.D ، kavoshgarnet ، R.F ، aNTea ، Mehdiest
از جوابت ممنون آیدین عزیز
اگر دقت کنین میبینی که از روز اول این تاپیک, تمامه پستهارو دنبال میکنم!!!ولی هیچ مقایسه ای بین مواد غذایی در شهر های آمریکا نشده!!!!ولی من باز به توصیه شما تمامه 31 صفحه رو دوباره مطالعه کردم و باز فقط چند پست اونم خیلی کم توضیح داده شده بود ومقایسه نشده بود بین شهرها!!!!
هدف من از این سئوال فقط پرسشی بود که تو ذهنم ایجاد شده بود وهیچ کس از بچه هایی که آمریکاهستند این مقایسه رو نکردند
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
در مورد غذا در حد اطلاع بنده:

اگر منظور مواد خام هست: دو حالت داره:
۱) اگر از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بخرید نه. مثلاً همون پرتقالی که هر پوند ۱٫۹۹ از فروشگاه Kroger در فلان شهر فلوریدا می‌خرید رو از سان فرانسیسکو هم از فروشگاه Ralph's (که وابسته به Kroger هست) همون قیمت می‌گیرید.
۲) اگر از فروشگاه‌های کوچک (که تقریباً فقط در downtown وجود دارن) خرید کنید قیمت بالاتر از مورد قبل هست و در شهرهای بزرگتر کمی قیمت بالاتره.

اگر منظور غذا به شکلی که در رستوران می‌خوریم هست: بله. متوسط قیمت غذا در شهرهای گرون‌تر مثل نیویورک بالاتر از شهرهای ارزون‌تره.

تمام این‌ها اما در مورد قیمت‌های بالا خیلی نمود نداره. مثلاً اختلاف قیمت گوشت در فروشگاه‌های مختلف شاید به حدود بیست درصد برسه. اختلاف قیمت پرتقال اما شاید به شصت هفتاد درصد هم برسه چون قیمت خودش کمه
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، N.D ، honareirani ، idn ، Hossein81 ، R.F ، Hamid55 ، kavoshgarnet ، aNTea ، maaref ، alirezanz
(2010-04-01 ساعت 23:10)merdax نوشته:  نیومده اونم آخه! درد بی درمون همینه دیگه! ولکام هم نداریم خیر سرمون!

مهرداد خوب دانلودش کن. اسم فایلش M168 یا M816 بود فکر کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه اصلا کاغذیشو که دارم،پر هم کردم
پریروز پیگیر شدم از طریق تلفن،طرف گفت آدرستو بگو منم که گفتم اون آخرشو گفت 100نوشتی عوض101
یکی نیس بگه بابا اون برداشت اون افسر زاقارط بوده ! چطور من 1 اول رو درست نوشتم 1 آخر رو طوری نوشتم که 100 خونده شده؟
خلاصه تلفنی ادیت کرد گفت برگشت شده 2 هفتس الان اینجاس! گفت اگه تا 4 هفته دیگه نرسید بیا appointment بگیر حضوری بیا
ولی خوب چون توی خود شهره من حدس میزنم تا 3،4 روز دیگه بیاد دستم
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، star4631 ، hamed_gh ، Ashkan78 ، aNTea ، maaref ، Hornet ، Mehdiest ، alirezanz
(2010-04-04 ساعت 10:41)merdax نوشته:  نه اصلا کاغذیشو که دارم،پر هم کردم
پریروز پیگیر شدم از طریق تلفن،طرف گفت آدرستو بگو منم که گفتم اون آخرشو گفت 100نوشتی عوض101
یکی نیس بگه بابا اون برداشت اون افسر زاقارط بوده ! چطور من 1 اول رو درست نوشتم 1 آخر رو طوری نوشتم که 100 خونده شده؟
خلاصه تلفنی ادیت کرد گفت برگشت شده 2 هفتس الان اینجاس! گفت اگه تا 4 هفته دیگه نرسید بیا appointment بگیر حضوری بیا
ولی خوب چون توی خود شهره من حدس میزنم تا 3،4 روز دیگه بیاد دستم

سلام

سوشال من که بعد از 4.5 نیومده و تماس که گرفتم گفتند که حتما توی پست گم شده و هر وقت برگشتی دوباره اپلای کن. امیدوارم که کسی ازش سواستفاده نکرده باشه تا حالا.

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، hamed_gh ، aNTea ، maaref ، alirezanz
(2010-03-29 ساعت 15:12)ویدا نوشته:  
(2010-03-29 ساعت 04:26)Hojjat نوشته:  
(2010-03-28 ساعت 23:39)ویدا نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی. من بیش از 8 ماهه که دارم نوشته های شما رو میخونم و باید بگم که بسیار هم ازشون استفاده کردم. گام به گام با مهاجر سرا پیش رفتم تا اینجا که رسیدم به قسمت زندگی درامریکا. نمیدونم چرا تا حالا تصمیم به عضویت نگرفته بودم ولی از حالا دیگه من هم رسمایکی از شما هستم. امیدوارم که دوست خوبی باشم. اما یک سوال مهم دارم : شرط سنی برای پیدا کردن کار در امریکا چند ساله ؟

حداقل سن مجاز چهارده ساله و البته برای افراد بین ۱۴ تا ۱۶ سال محدودیت ساعت کار وجود داره: http://www.dol.gov/dol/topic/youthlabor/...ements.htm

البته توجه داشته باشید که قوانین بالا مربوط به مشاغلی هست که در این‌جا توضیح داده: http://www.dol.gov/elaws/esa/flsa/scope/screen10.asp

با سپاس از شما دوستان عزیز. منظورم حداکثر سن بود .
و در ضمن یک سوال دیگه آیا در بین شما کسی هست در باره رشته داروسازی و یافتن شغل مربوط به اون در امریکا اطلاعات معتبری داشته باشه. ممنون از لطف همگی

فارغ التحصیلان داروسازی باید برای کار کردن در آمریکا امتحان fpgee و تافل (ibt) بدهند و سپس 1000 ساعت اینترنی در داروخانه بگذرانند و در آخر امتحان naplex میدهند تا practice certification بگیرند.شما برای اینکه بتوانید امتحان fpgee بدهید باید دانشنامه + ریز نمرات + پروانه داروسازی + حدود 800 دلار برایشان بفرستید.
برای اطلاعات بیشتر بولتن fpgee را مطالعه بفرمایید.:
http://www.nabp.net/ftpfiles/bulletins/1...lletin.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aNTea ، maaref ، alirezanz
(2010-04-04 ساعت 15:02)persia نوشته:  سلام

سوشال من که بعد از 4.5 نیومده و تماس که گرفتم گفتند که حتما توی پست گم شده و هر وقت برگشتی دوباره اپلای کن. امیدوارم که کسی ازش سواستفاده نکرده باشه تا حالا.

موفق باشید

هر کسی به تعداد محدودی دفعه در طول عمرش می‌تونه درخواست تغییر شماره سوشال بده. اگر واقعاً مشکوکید که سوء استفاده‌ای رخ بده در این باره تحقیق کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam be hame dostan
mamnoon az dostan
ma be edare SSN moraje kardim va shomareh SSN hamon ro gereftim va toye postemon nameii omade goftan ta 2 hafte dige SSN miyad
dar morede class ham bale free hast va gheimatha toye bazi froshgahha fargh dare
bacheha jedan dallas ro beheton pishnaha midam

omidvaram hame movafagh bashid
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، Hamid55 ، reza22 ، Hornet ، alirezanz
(2010-04-05 ساعت 08:59)mahdis نوشته:  salam be hame dostan
mamnoon az dostan
ma be edare SSN moraje kardim va shomareh SSN hamon ro gereftim va toye postemon nameii omade goftan ta 2 hafte dige SSN miyad
dar morede class ham bale free hast va gheimatha toye bazi froshgahha fargh dare

چرا داالس و جدا پيشنهاد ميكني؟
مگه چه چيزه خاصي داره؟Cool
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، balot ، alirezanz
دوستان عزیز
من یه پیش نهاد دارم
چطوره این بحث هارو تو تاپیک خودش بررسی کنیم و اینجارو به سفر به آمریکا اختصاص بدیم
نظر شما چیه؟
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
پاسخ
تشکر کنندگان:
موافقم! mahdis عزیز می‌تونه یک تاپیک جدید برای دالاس در انجمن «زندگی در آمریکا» بسازه و بعد در مورد نقاط مثبت و منفی زندگی در این شهر توضیح بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2010-04-05 ساعت 08:59)mahdis نوشته:  salam be hame dostan
mamnoon az dostan

یه جا هم در همسایگی خودتون برا ما کنار بزارید
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، reza22 ، usagreen ، OverLord ، balot ، aNTea
mahdis عزیز لطفاً با استفاده از این راهنما به جای فینگلیش، فارسی بنویسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
سلام
با تشکر از راهنمائی دوستان
امیدوارم همگی موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان