موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موضوع: Good Friday
ارسال: Good Friday
امروز در آمریکا good friday بود که در بعضی مناطق تعطیل بود(مثلا در این شهری که من هستم در ایالت تگزاس تعطیل بود )ولی شنیدم بیشتر در ایالتهای مذهبی که ظاهرا تگزاس هم یکی از اوناست تعطیل بوده.big friday...
سحر ۲۱ اینجا گفته "
امروز در آمریکا good friday بود که در بعضی مناطق تعطیل بود(مثلا در این شهری که من هستم در ایالت تگزاس تعطیل بود )ولی شنیدم بیشتر در ایالتهای مذهبی که ظاهرا تگزاس هم یکی از اوناست تعطیل بوده.big friday به جمعه قبل از easter sunday میگویند.در ایالتی که شما هستید چطور بود.راستی من از چند تا از ایرانیهای اینجا شنیدم که مراسم 13 به در امسال در هیوستون به علت تلاقی با easter یکشنبه هفته اینده (22 فروردین ) برگزار میشه...
شما اینجا گفتید که هیوستن هستید ولی الان میگویید که ۱۳ آپریل پرواز دارین برای آمریکا اینجا چه خبر است شما واقعا کجا هستی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ۲ روز رسیدم آمریکا اینجا همچی خوب حالا هر اطلاعاتی بگیرم به همگی میگم
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی..من در شهر ارواین در منطقه اورنج کانتی جنوب لوس آنجلس زندگی می کنم و می توانم اتاقی از خانه ام را برای مدتی که ذر ایتجا هستید با مبلغی منصفانه در اختیارتان قرار بدهم...قبلا مدت دو هفته را در خدمت یکی از دوستان که به همراه همسرش اینجا تشریف داشتند بودم و بر اثر تشویق و ترغیب این زوج جوان بر آن شدم که این امکانات را که شامل یک اتاق همراه حمام دستشویی اختصاصی و اینترنت وایرلس دی اس ال و بیشتر از دویست برنامهء تلویزیونی و استفاده رایگان مکالمه تلفنی برای سراسر امریکا می باشد در اختیار دوستان علاقمند قرار بدهم.
در صورت تمایل با ای_میل من تماس حاصل فرمائید.. متشکرم....مسعود
ahvazmk@yahoo.com
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم سه روزه رسیدیم آمریکا در حال حاضر در پلانو هستیم از دوستان خوبم جناب آقای تهرانی پور و خانواده محترمشون و علیرضای عزیز که خیلی خیلی به ما لطف کردند تشکر میکنم.
2010AS3xxx
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب سروین
خوش اومدین
البته این wel com بعد از wel com آمریکاست . ما دالاس منطقه کویت & اسپرینگ ولی هستیم . هر کمکی که فکر میکنید میتونیم براتون انجام بدیم ما در خدمت هستیم .
امیدوارم موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 3
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-06 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-06 ساعت 20:07 توسط leili.)
سلام دوستان
ما دوباره برگشتیم امریکا .الان هم مشغول به خرید لوازم خونه و احتیاجات اولیه زندگی هستیم. این دفعه سفر خیلی راحتتر بود و با این کارتهایی که الان تو دستمون هست واقعا"زندگی اینجا شیرین تره .دفعه اول تا به مرحله رنت ماشین برسیم 40 روز گذشت و این دفعه روز دوم ماشین داشتیم.الان که به راحتی هر جایی میخواهیم میرویم و یا براحتی هتل رو از تهران گرفتیم و یا خونه گرفتیم و کارهای بانکی جوره و.... تازه میفهمم که واقعا"دفعه پیش چه صبری داشتیم این سختی ها رو تحمل کردیم.روزهای سختی بود خوب شد گذشت.
راستی برای کسایی که توی منطقه اورنج کانتی میان ...هتل QUALITY INN توی منطقه LAKE FOREST جای خوبیه از هتلهای قبلی بهتر بود علاوه بر اینترنت صبحانه هم داشت و حدود شبی 70$ .(البته ما از اینترنت رزرو کردیم)
به مراکز خرید و رنت ماشین هم نزدیکه و یه مک دونالد هم کنارش هست.
خوشحالم چون دوستامون فردا از ایران میان پیشمون از این بهتر نمیشه.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-06 ساعت 20:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-06 ساعت 20:49 توسط laili.)
لیلی جون خوش آمدی .......ما تقریبا 10 دقیقه با هم فاصله داریم....من سه شب توی اون هتل بودم و به نظرم هتل خوبیه.........
اگه فکر میکنی کاری از دست ما بربیاد و احیانا اگه سوالی داشتی خوشحال میشم بهم بگی .........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-06 ساعت 21:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-06 ساعت 21:07 توسط leili.)
سلام لیلی عزیز
از لطفتون بینهایت سپاسگزارم.
مایک هفته توی اون هتل بودیم . در حال حاضر چند روزیه که خونه اجاره کردیم تو سن مارکو .
میخواستم بدونم بهترین فروشگاه -ها -پیشنهادی شما برای لوازم خونه چیه ؟ خونه ما خالیه و داریم براش وسیله میخریم ؟ خوشخواب رو بهتره از کجا تهیه کنیم؟
عضو کاسکو هم شدیم نظرتون برای خرید وسیله خونه از اونجا چیه ؟بیگ لات ؟.داون تاون لس آنجلس ؟ T J MAX? شما کجا رو بهتر میدونید؟
راستی برای دخترم که تازه داره 3 سالش تموم میشه ( MAY )از کی برای مدرسه باید اقدام کنم .و بهترین مدرسه اینجا کجاست و اینکه حتما"باید توی ناحیه خودمون باشه؟شهریه مدارس چطوریه؟
باز هم از محبت و لطف بیدریغتون متشکرم مدیر عزیز
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-06 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-06 ساعت 21:45 توسط laili.)
منظورتون سن مارکو توی شهر Aliso viejo است؟
من لوازم خونه رو اکثرش رو از آیکیا گرفتم و خیلی هم راضیم...........ولی یک سری مغازه ی لوازم خونه هم موازی با اتوبان 5 هست توی منطقه ی lake forest که یکی از مغازه هاش easy life که میتونی سرچ کنی آدرس دقیقش رو توی گوگل....اونجا هم ببینی بد نیست....
وسایل کوچک هم که من تارگت و وال مارت و home goods رو پیشنهاد میکنم......
برای دخترتون هم باید برید district شهرتون.........من نمیدونم Aliso viejo دقیقا چه district بهش میخوره....یا sadellback یا capistrano
میتونید از همسایه ها بپرسید ...اگه capo بود باید برید منطقه ی کپو قسمت early childhood educational یا اینکه زنگ بزنید اینم شماره اش:9492345341
این مال مدارس دولتی ولی پولیه...از 5 سال به بعد مجانی میشه..........اگه 2 روز در هفته باشه 270 $ 3 روز 310 $..........حالا بازم شاید تغییر کرده باشه ....من از یکی از دوستهام پرسیدم براتون ....ساعتش هم 8 تا 11:30 که برای کسانی خوبه که کار نکنند ولی اگه بخواهید کار کنید باید ببریدش خصوصی ....از الان هم باید اقدام کنی تا برای سپتامبر بتونه بره سر کلاس
اینم دو تا از خصوصی ها که هم قیمتش مناسبه هم خیلی ازشون تعریف میکنند....kinder care و Tutur Time......
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی جان از توضیحات دقیق و کاملتون متشکرم .به محض جاگیر شدن تو خونه دنبال مدرسه دخترم میرم.
ما تو ارواین هستیم در آپارتمانهای سن مارکو ویلا.
پس برای مدرسه اول برم district ارواین؟درسته؟
برای خودم الان میتونم برای دانشگاه اقدام کنم البته فعلا"یادگیری زبان انگلیسی یا اینکه برم adult school?
البته تو انگلیسی خیلی هم صفر نیستم.
فروشگاههای eltoro rd را رفتم.امروز یکی از دوستان کاتالوگی را برامون آورد که مخصوص خود فروشگاههاست و به مصرف کننده جنس نمیدهند .ولی چون آشناست شاید ما هم بتونیم ازش بگیریم .قیمتهاش باور نکردنی است .سرویس خوابهایی که تو ایزی لایف شما 1500 تا 2500$ میبینید .تو این کاتالوگ 600 $ است .ولی فروش فقط برای whole seler است .
مبل چرمی که تو ایزی لایف 3000$ است فقط با 800$ میفروشند.تازه مثلا"ایزی لایف ارزونه .
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-07 ساعت 20:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-07 ساعت 20:54 توسط laili.)
چقدر عالیه قیمتهاش ...البته الان با این وضع اقتصادی اینها از خداشونه که جنسهاشون رو رد کنند و بره ....و این شانس خوبیه براتون....به نظر من تا یک سال اول که ماها هنوز تکلیف زندگیمون معلوم نیست و عملا خونه ای نداریم و اکثرا اجاره نشینیم خیلی زیاد لازم نیست لوازم گرون و سنگین بخریم ....و همینها عالیه
احتمالا مدارس adult school در کل کالیفرنیا این ترم آخرشونه که هستند به دلیل نبودن بودجه دارند برشون میدارند....ولی هنوز کاملا قطعی نشده..........اگه باشند که به نظر من خیلی خوبن ولی اگه برداشته بشن تنها راه همون کالجه که چون in state نیستی خیلی گرونه و باید حتما زیرو یونیت برداری که قیمتهاش خوبه...........
برای دخترتون هم همون district کمکتون میکنه.....