کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
دوستان من 13 آپریل - 23 فروردین بلیط گرفتم و دارم میرم San Jose برسم ایشالا از اونجام براتون مینویسم.
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
پاسخ
دوستان گرامي كه SSN گرفته‌اند حداقل مدت زمان گرفتن آن چند روز بوده است؟
آيا اگر پيگيري شود مي‌شود آن را زودتر گرفت و حداقل زمان چقدر است؟
اگر كسي در ذهن دارد كداميك از دوستان مهاجرسرا از همه زودتر SSN خود را گرفته است و چند روزه بوده است؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hvm ، honareirani ، alirezanz
(2010-04-08 ساعت 00:17)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامي كه SSN گرفته‌اند حداقل مدت زمان گرفتن آن چند روز بوده است؟
اگر كسي در ذهن دارد كداميك از دوستان مهاجرسرا از همه زودتر SSN خود را گرفته است و چند روزه بوده است؟

تا اونجایی که من یادمه علیرضا( alireza205) هفت روزه گرفته.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، drkamrani1 ، alirezanz
(2010-04-07 ساعت 22:04)usagreen نوشته:  دوستان من 13 آپریل - 23 فروردین بلیط گرفتم و دارم میرم San Jose برسم ایشالا از اونجام براتون مینویسم.

ما شالله معلومه مایه داری ها این همه شهر چرا سن خوزه ؟

رفتی انجا حتما از شهر انجا برایمان عکس بگذار

علت گران بودن ان شهر را هم پیدا کن چرا این شهر انقدر گران است

اب وهوای انجا خوب است ؟ مناظر طبیعی فراوان دارد یا علت دیگری باعث این گرانی شده است به هر حال برایت ارزوی موفقیت می کنم برای ما هم دعا کن
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، aNTea ، justusa ، alirezanz
دوستان یک موردی رو گفتین در مورد قانون کپی رایت و اینکه اگه مثلا چیزی رو که شامل کپی رایت میشه دانلود یا آپلود کنید گیر میفتین. خواستم ببینم چطور چنین چیزی ممکنه؟! پلیس اونجا بیکار نیست که بشینه میلیون ها کاربر امریکایی رو مانیتورینگ کنه ببینه کی داره چی دانلود میکنه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-08 ساعت 00:17)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامي كه SSN گرفته‌اند حداقل مدت زمان گرفتن آن چند روز بوده است؟

اگر اشتباه نکنم leili شماره‌اش را یک یا دو روزه گرفت. خود ما هم دو روزه شماره گرفتیم و کارت هم دو سه روز بعدش به دستمان رسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، kavoshgarnet ، honareirani ، aNTea ، maaref
(2010-04-08 ساعت 08:37)Hojjat نوشته:  

اگر اشتباه نکنم leili شماره‌اش را یک یا دو روزه گرفت. خود ما هم دو روزه شماره گرفتیم و کارت هم دو سه روز بعدش به دستمان رسید.

شما چطوري دو روزه گرفتيد؟ بعد مراجعه اول به شما گفتند كه چه موقع براي گرفتن شماره برگرديد؟ يا اينكه شما خواستيد كه برايتان فوري صادر كنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
شماره ی ما 14 روزه اومد و گرین کارتمون هم 2 روز بعدش.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، m.memari ، aNTea
(2010-04-08 ساعت 11:20)kavoshgarnet نوشته:  شما چطوري دو روزه گرفتيد؟ بعد مراجعه اول به شما گفتند كه چه موقع براي گرفتن شماره برگرديد؟ يا اينكه شما خواستيد كه برايتان فوري صادر كنند؟

این که دقیقاً دو روز بود رو مطمئن نیستم. فکر کنم دو یا حداکثر سه روز بود. و بله؛ در مراجعه اول بهمون گفتن که فلان روز بیا شماره رو بگیر و بعد هم منتظر کارت باش.
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، kavoshgarnet ، maaref ، alirezanz
(2010-04-07 ساعت 22:04)usagreen نوشته:  دوستان من 13 آپریل - 23 فروردین بلیط گرفتم و دارم میرم San Jose برسم ایشالا از اونجام براتون مینویسم.

اتفاقا منم برای 1 هفته دارم میام لوس گاتوس(شهر مجاور سان خوزه)
بالاخره روزهای سخت من تمام شد...
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، usagreen ، meweadl ، alirezanz
سحر جان ما هم میایم sanjose!احدس میزنم شما تو یکی از رشته های پزشکی باشین!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 23:48)ویدا نوشته:  سحر جان ما هم میایم sanjose!احدس میزنم شما تو یکی از رشته های پزشکی باشین!

ویدا جان درست حدس زدی.من دانشجوی پزشکی هستم. و از اونجایی که خواهرم داروسازه و در حال گذراندن امتحان fpgee هست جواب سوال قبلی شما را میدونستم که در پست مربوط جواب دادم.راستی من فقط برای یک هفته میام سان خوزه و کلا هیوستون هستم
بالاخره روزهای سخت من تمام شد...
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، alirezanz
ببخشید خانم دکتر .
من کمرم درد میکنه میخواستم یه قرص خوب آمریکایی معرفی کنید .
در ضمن شما چطور تشریف بردید آمریکا . مبارک باشه . آقا پدرام اومدن دنبالتون ؟
خیلی مشتاقم بدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: usa.lover
موفق باشی سحر جان. میخواستم بپرسم امکانش هست من بتونم اطلاعات ریزتری در باره داروسازی از خواهر شما جویا بشم؟ راهی داره ؟
ممنون از لطف شما و سن خوزه خوش بگذره ما قراره 1 ماه اونجا باشیم !
پاسخ
تشکر کنندگان:
نوید جان این آمریکایی‌ها استامینوفن رو به اسم Tylenol می‌فروشن و مدل‌های مختلفی هم داره مثل تایلنول سرماخوردگی، تایلنول مخصوص درد پا، تایلنول مخصوص شب‌ها و غیره! که فرقش هم فقط در اضافه شدن مقدار کمی از داروهای دیگه‌ای مثل دکسترومتورفان و غیره هست. منتها چون بر عکس ایران همه داروهاش واقعیه (!) جداً اثر می‌ذاره. البته تایلنول رو تو ایران هم می‌تونی گیر بیاری (بعضی داروخانه‌ها توی تهران دارن) ولی گرون‌تر در می‌آد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ChairMan ، kavoshgarnet ، maryamjay ، kianoush ، shahram1347 ، aadine ، aNTea ، maaref ، Mehdiest ، bardia9 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان