کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آمارگیری دریافت نامه مصاحبه (نامه دوم)
با سلام!
پاکت دوم من امروز مورخ 15 آپریل در ایران و درب منزل توسط آقای پستچی تحویل داده شد. تاریخ ارسال هم 18 مارچ بود.
Smile))))))))))))))

قابل توجه دوستانی که پاکتشون نیمده,و نگران هستن.چیزهایی که از این پاکت مهم هست,ایناس:
یک صفحه که توش مشخصات برنده + تاریخ روز و ساعت مصاحبه قید شده و...
دو صفحه فرم که باید مشخصاتمون رو توش بنویسیم شامل سوابق کاری, تحصیلی,مسافرت ها,سربازی,آدرس وشماره و ....
(بقیشم یه سری کاغذ و توضیح که چه مدارکی لازم هست.که تو سایت تو تاپیک های مخصوص خودشون در موردش صحبت شده.)

نتیجه گیری اخلاقی: دوستانی که مصاحبتون نزدیک هست و پاکتتون نیمده,از طریق ایمیل دریافت کنید.پستی و ایمیلیش فرقی نداره,همین! Smile Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، seravin ، emadziaei ، mina_s ، kianoush ، sasan ، Behinaz ، hamed_gh ، sami123 ، Jav3 ، Hamid55 ، N.D ، pouya.pouya ، Eskandari ، mary joon ، apoornaki
(2010-04-15 ساعت 12:34)R.F نوشته:  با سلام!
پاکت دوم من امروز مورخ 15 آپریل در ایران و درب منزل توسط آقای پستچی تحویل داده شد. تاریخ ارسال هم 18 مارچ بود.
Smile))))))))))))))

قابل توجه دوستانی که پاکتشون نیمده,و نگران هستن.چیزهایی که از این پاکت مهم هست,ایناس:
دو صفحه فرم که باید مشخصاتمون رو توش بنویسیم شامل سوابق کاری, تحصیلی,مسافرت ها,سربازی,آدرس وشماره و ....
(بقیشم یه سری کاغذ و توضیح که چه مدارکی لازم هست.که تو سایت تو تاپیک های مخصوص خودشون در موردش صحبت شده.)

نتیجه گیری اخلاقی: دوستانی که مصاحبتون نزدیک هست و پاکتتون نیمده,از طریق ایمیل دریافت کنید.پستی و ایمیلیش فرقی نداره,همین! Smile Wink

به به مباركهSmile
من كه هرچي ميل ميزنم ميگه فرستاديم! چيزي برام attach نمي كنه !
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان:
نامه دوم ما هم رسید.
جالبه روی پاکت دیگه ننوشته USA
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، seravin ، kianoush ، mary joon
(2010-04-15 ساعت 13:06)msnazi نوشته:  نامه دوم ما هم رسید.
جالبه روی پاکت دیگه ننوشته USA
محسن یعنی چی, پس از کجا اومده؟!Big Grin
واسه من دقیقا عین پاکت اولم هست و آدرس همون کنتاکی بالاشه!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

تشکر کنندگان: Ashkan78
آخر آدرس پاکت قبلی نوشته شده بود U.S.A اما این یکی نداره
تشکر کنندگان:
برای ما ۲ تا نامه اومد یکی از کی سی سی به آدرسی که تو امریکا داده بودیم. یکی هم از سفارت زنگ زدن آدرس ما تو بمبی را گرفتن برای فرستادن نامه و چند روز بعدش یه نامه رسید از سفارت.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Behinaz ، ساسان
اين يه تيكه اش Copyright داشت!!!! شوخي مي كنم. احساس خوبي دارم از اين كه توي يك جمع مجازي دارم به روش خودم فرهنگ سازي مي كنم!!!موفق باشيد.

راستي.... كاش قبل از پر كردن فرم هايي كه براتون رسيده، زحمت بكشيد فرم خالي و پر نشده رو Scan كنيد و براي دوستان ديگه روي سايت قرار بديد. اين طوري ملت سر حوصله اون اطلاعات لازم رو با دقت جمع آوري مي كنن و بعد كه فرم هاي خودشون رسيد، فقط رونويسي كنند!

(2010-04-15 ساعت 12:34)R.F نوشته:  نتیجه گیری اخلاقی: دوستانی که مصاحبتون نزدیک هست و پاکتتون نیمده,از طریق ایمیل دریافت کنید.پستی و ایمیلیش فرقی نداره,همین! Smile Wink
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: R.F ، maryam5 ، pouya.pouya ، mary joon
بله اشکان, نتیجه گیری اخلاقی رو از شما داریم!Wink

بچه ها اینم اسکن فرم هایی که تو نامه دوم هست و باید پر کنیم, امیدوارم به دردتون بخوره.Smile
(حجمشو کم کردم که سریع باز بشه.)

صفحه اول

صفحه دوم

تشکر کنندگان: sam_hash ، Ashkan78 ، emadziaei ، kianoush ، kavoshgarnet ، Eskandari ، Behinaz ، hamed_gh ، Jav3 ، N.D ، mary joon ، گاتا ، Kaveh792004 ، yas
فرمي كه سفارت آمريكا در آنكارا براي مصاحبه مي فرسته

فرم PACKET DIVERSITY VISA INSTRUCTIONS

اين هم نسخه fillable اطلاعات تماس
فرم اطلاعات

خيلي راحت و قابل درك توضيح داده... سئوالي در مورد اين فرم ها داشتين جوابگو هستمRolleyes
(2010-04-15 ساعت 18:33)R.F نوشته:  بله اشکان, نتیجه گیری اخلاقی رو از شما داریم!Wink

بچه ها اینم اسکن فرم هایی که تو نامه دوم هست و باید پر کنیم, امیدوارم به دردتون بخوره.Smile
(حجمشو کم کردم که سریع باز بشه.)

صفحه اول

صفحه دوم

خيلي خوشحالم....
به اميد قبولي من در DV2011 Rolleyes
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: R.F ، kianoush ، kavoshgarnet ، Eskandari ، Behinaz ، ساسان ، Jav3 ، farzad24 ، To USA ، Kaveh792004
(2010-04-15 ساعت 12:34)R.F نوشته:  با سلام!
Smile))))))))))))))

مبارکهههه دوست مهربون. kcc هم به من نامه داد گفت 18 مارچ نامه دوم رو داده
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان ، Jav3 ، kavoshgarnet
بالاخره نامه دوم ما هم اومد. درست سر يك ماه Smile
18 مارچ ارسال شده بود و 18 آوريل اومد در خونه!Wink
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، kianoush ، mina_s ، maryam5 ، R.F ، sasan
نامه من هم امروز اومد . ارسال 18 مارچ دریافت 18 آپریل
کیس نامبر: 2010AS00016XXX
كنسولگري: آنكارا
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، maryam5 ، R.F ، sh-b ، emadziaei ، sasan ، farzad24 ، sami123 ، Hamid55 ، kianoush
دوستان من ویزای دانشجویی استرالیا حدود 7 ماه پیش گرفتم ولی به دلیل لاتاری نرفتم.حالا در این فرم های سری دوم در ان قسمت سفر های خارجی چی بنویسم؟من فقط ویزا توی پاسپورتم هست ولی نرفتم.
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 12:15)nima_moz نوشته:  دوستان من ویزای دانشجویی استرالیا حدود 7 ماه پیش گرفتم ولی به دلیل لاتاری نرفتم.حالا در این فرم های سری دوم در ان قسمت سفر های خارجی چی بنویسم؟من فقط ویزا توی پاسپورتم هست ولی نرفتم.
با توجه به مهر های ورود و خروجی که در هنگام سفر در پاس شما می زنن سفرهایتان چک می شود شما که سفری نداشتید پس سفر محسوب نخواهد شد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet
متشکرم.ولی کجا بهتره توضیح بدم که چرا ویزا گرفتم ولی نرفتم؟اگه ننویسم اونوقت فکر نکنن دروغ میگم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان