کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
سلام
مي خواستم بدونم مي شه كامپيوتر (PC)رو فريت كرد ? تا حالا كسي تجربه شو داشته ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، ali234 ، ASALI ، farshadsh ، afshinghwink ، آنی ، rezahoorjandi
(2013-04-24 ساعت 00:30)gulu نوشته:  سلام

من میخواستم بدونم اگر کیس رو بذاریم تو چمدون عیبی داره؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2013-04-24 ساعت 01:08)bayat_r نوشته:  

بیات جان ما کامپیوتر PC رو گذاشتیم توی چمدون اوردیم هیچ مشکلی نیست.

روز قبلش من تماس گرفتم با کانتر ترکیش گفتند موردی نداره . فقط هاردش رو باز کن بزار داخل کیفت ببر بالا داخل هواپیما با خودت.

دور کیس رو کاملا فوم ببند. من از کارتن محمد خریدم یکسری فوم سفید که خیلی خوب بود. دوربرش هم لباس و چیزای نرم بزارید مشکلی نیست. صحیح و سالم رسید.

موفق باشید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
دوستان من به چند تا از شماره هايي كه تو صفحه قبل بود در مورد فريت بار زنگ زدم ميگن فقط به چند تا شهر تو أمريكا فريت ميكنند كسي ميدونه اگه بخوايم به جايي غير از لوس انجلس و هيوستون و سانفرانسيسكو و اينا بريم بارمونو چطوري بايد ببريم؟
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Rainy ، afshinghwink ، آنی ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، pari pariaaa
(2013-04-26 ساعت 00:49)ali234 نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 01:08)bayat_r نوشته:  

بیات جان ما کامپیوتر PC رو گذاشتیم توی چمدون اوردیم هیچ مشکلی نیست.

روز قبلش من تماس گرفتم با کانتر ترکیش گفتند موردی نداره . فقط هاردش رو باز کن بزار داخل کیفت ببر بالا داخل هواپیما با خودت.

دور کیس رو کاملا فوم ببند. من از کارتن محمد خریدم یکسری فوم سفید که خیلی خوب بود. دوربرش هم لباس و چیزای نرم بزارید مشکلی نیست. صحیح و سالم رسید.

موفق باشید.
سلام عزیز
میشه لطفا بگی پاور 220 رو عوض کردید یا ترانس یا ؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، afshinghwink ، زری وحدتی ، rezahoorjandi
(2013-04-08 ساعت 20:37)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 16:51)hitab نوشته:  سلام دوستان. ما میخواهیم به یه شهر نسبتا کوچک در جنوب آمریکا بریم چون اونجا پذیرش گرفتیم. برای ارسال بار نزدیکترین شهرها آتلانتا و دالاس هستش . ولی باید ما اونجا بارهامونو تحویل بگیریم و با تراک بفرستیم شهر مورد نظر .کسی هست که در باره ارسال بار زمینی و هزینه اون در آمریکا تجربه ای داشته باشه؟ ممنون اگر راهنمایی کنید.

با سلام
در صورتیکه خودتون گواهینامه داشته باشید، کرایه تراک بدون راننده ازهمه گزینه ها اقتصادی تره ... تراک رو دالاس تحویل میگیرید و در مقصد تحویل میدید و برای اینکه حدود قیمت دستتون بیاد در این سایت (uhaul.com) مبدأ و مقصد رو وارد کنید و حدود هزینه رو ببینید (البته پول بنزین هم با خودتونه که معمولا تراک هاشون در حدود 17 تا 20 مایل با یک گالن راه میرن و قیمت یک گالن بنزین رو 4 دلار در نظر بگیرید) .
ضمنأ خودتون هم با همون تراک مسافرت میکنید و دیگه لازم نیست پول بلیط بدید.
با تشکر

مثل ایران نیست پایه یک بخوان برای ماشینای سنگین؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، آنی ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، rezahoorjandi
(2009-09-21 ساعت 01:49)laili نوشته:  آره پوریا جان پیانو رو آوردیم..................100 کیلو هم ما نمیخواستیم کولمون بذاریم که خودشون برامون فرستادند.....Big Grin
اگه میخواستیم بفروشیم و اینجا بخریم تقریبا 2000 دلار ضرر میکردیم
خب بهتر بود بیاریم تا بیائیم اینجا دست دوم بخریم............
اگه هر چی میزان بارتون بیشتر باشه براتون ارزونتر در میاد..

علی جان هیچ گمرکی از ما نگرفتند با وجودی که فرش و لوازم دیگری هم داشتیم فقط فکر کنم 35 دلار گرفتند بابت ترخیص................
شماره ی این آقا رو هم برات میفرستم با پیام خصوصی

سلام
ميتونم خواهش كنم شماره ايشون رو به من هم بديد؟
ممنون مي شم
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink ، آنی ، زری وحدتی
من بین فریت کردن وسایل یا فروختن دو دل شدم . راستی اونجا همه خونه هاش یخچال و ااق گاز و ماشین لباسشویی داره ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
پاسخ
تشکر کنندگان: آنی ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، pari pariaaa
(2013-06-03 ساعت 14:28)nasim نوشته:  من بین فریت کردن وسایل یا فروختن دو دل شدم . راستی اونجا همه خونه هاش یخچال و ااق گاز و ماشین لباسشویی داره ؟
.در هر صورت وسایل برقی‌ مثل لباس شویی و یخچال با برق اونجا کار نمیکنه .همهٔ خون‌ها یخچال و لباس شویی ندارند.بعضی‌‌هاشون هر دو را دارند ،بعضی‌ یکیشو و بعضی‌ هیچکدام.خیلی‌ از آپارتمان‌ها هم laundry in building دارند
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: mdna ، آنی ، آلیس-1980 ، ffrfar ، زری وحدتی
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز. شوهر من برنده اصلی هستش و من چیز زیادی نمیدونم. ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد در موقع رفتن به آمريكا در وحله ی اول چه وسايلي لازمه كه با خودمون ببريم که اونجا درمونده نشیم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، زری وحدتی
سلام دوستان عزیز ما می خوایم یه سری از وسایلمونو فرت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده که تبلیغ هم نشهRolleyes به هر حال ممنون می شم اگه زودتر جواب بدید ما 28 روز دیگه پرواز داریم.Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، mehD ، mnpnus ، زری وحدتی ، pari pariaaa
(2013-06-13 ساعت 01:23)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان عزیز ما می خوایم یه سری از وسایلمونو فرت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده که تبلیغ هم نشهRolleyes به هر حال ممنون می شم اگه زودتر جواب بدید ما 28 روز دیگه پرواز داریم.Big Grin
اگه كسي بوده به من هم پيغام بده ممنون ميشم Smile
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، Mahbaran
من فکر نمیکنم اینجور تبلیغ ایراد داشته باشه. بالاخره اینجا فرومه. جای بحثه. توی فروم های دیگه هم مثلا canon یه دوربین خوب که میده همه میان مزایا معایبشو میگن. حتی اگه تبلیغ بشه برای canon . هیچ پولیم از canon نمی گیرن. من فکر میکنم آزادی اطلاعات اینجا باید اولویت داشته باشه. اصلا وقتی یه شرکتی خوب کار میکنه همه باید بدونن که حمایت بشه ازش و برعکسش هم وقتی بد کار میکنه 100% باید گفته بشه تا خودشو اصلاح کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، Mahbaran ، saba.m ، FMANIS ، زری وحدتی ، ALNB ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
(2013-06-13 ساعت 01:23)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان عزیز ما می خوایم یه سری از وسایلمونو فرت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده که تبلیغ هم نشهRolleyes به هر حال ممنون می شم اگه زودتر جواب بدید ما 28 روز دیگه پرواز داریم.Big Grin

لطفا به من هم بدید من 23 روز دیگه مسافرم. لطفا.
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، FMANIS ، آنی ، زری وحدتی
سلام
دوستان عزیز ما هم می خوایم یه سری از وسایلمونو فريت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده

ممنون
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، saba.m ، FMANIS ، Homeyra12 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان