کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
(2013-06-16 ساعت 15:43)yasser_1360 نوشته:  سلام
دوستان عزیز ما هم می خوایم یه سری از وسایلمونو فريت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده

ممنون

عزیزان من رو هم مطلع کنید لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، hsevensky2013
(2013-06-12 ساعت 13:34)vahideh.jo نوشته:  با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز. شوهر من برنده اصلی هستش و من چیز زیادی نمیدونم. ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد در موقع رفتن به آمريكا در وحله ی اول چه وسايلي لازمه كه با خودمون ببريم که اونجا درمونده نشیم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
تو این سایت همه خوابن کسی جواب آمدم نمیده جای تاسف هستش
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، آنی ، زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 19:51)vahideh.jo نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 13:34)vahideh.jo نوشته:  با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز. شوهر من برنده اصلی هستش و من چیز زیادی نمیدونم. ميشه منو راهنمايي كنيد و بگيد در موقع رفتن به آمريكا در وحله ی اول چه وسايلي لازمه كه با خودمون ببريم که اونجا درمونده نشیم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.

سلام خانم وحیده
امیدوارم که حالتون خوب باشه و کارهاتون رو به خوبی و خوشی در حال پیگیری باشید.
فکر می کنم که این پیامی که دادید قدری بی انصافی به بچه های خوب مهاجرسرا باشه.
ببینید.
این سوالی که شما پرسیدید به نوعی پاسخش باید از سوی اون دسته از عزیزان داده بشه که رفته اند. همونطور که می دونید زندگی در کشوری مثل آمریکا سرعت بالایی داره و اکثر دوستان درگیری های زیادی دارند.
اینکه جواب ندادند به طور حتم دلیلش این می تونه باشه و پاسختون داده میشه بالاخره.
بازم امیدوارم شاد باشید و بزودی دغدغه های خودتون و همسر محترم از بین بره.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
(2013-06-16 ساعت 19:51)vahideh.jo نوشته:  

این تاپیک فریت می باشد. شما برای پاسختان به آدرس اشتباه مراجعه کردید.
لطفا به این آدرس بروید:
http://mohajersara.com/post-3378.html#pid3378
مثلا این ارسال:
http://mohajersara.com/post-357886.html#pid357886
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، vahideh.jo ، آنی ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، shatsi ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
لطفا برای اطلاع از شرایط و نحوه فریت کردن ، اینجانب رو هم مطلع بفرمایید.
سپاس
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rezahoorjandi
(2012-06-12 ساعت 17:36)armanbala نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 13:24)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 08:05)armanbala نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 00:37)hoda2012 نوشته:  بچه ها یکی رو پیدا کردم که کارتن مقوایی 3 لایه و 5 لایه می فروشه + وسایل بسته بندی مثل نایلون حباب دار و .....
فکر کنم خیلی به درد فریت کردن بار و جابجایی وسایل بخوره
اینم آدرس سایتش:
http://cartonmohamad.com/index.php?page=home&hl=fa_IR
دوستان
من از اين كارتن محمد خريد كردم كارتونهاش اصلا خوب نيست
در بازارچه سنتي ستارخان يه مغازه كارتن فروشي هست كه كارتنهاش معركه هست من بيست و پنج تا گرفتم البته توصيه ميكنم سايز ٤٦-٤٦-٤١ را بگيريد چون حمل و نقلش راحتتره
ارمان جون میشه شماره کارت فروشی رو بزاری؟
والله تلفنشو ندارم ولي ستارخان رو كه ميريد نرسيده به برق الستوم يه خيابوني هست ميپيچيد اونجا كه پنجاه متر جلوتر سمت چپ پاركينك بازار سنتي ستارخان هست وارد كه شديد روبرو مايل به چپ يه مغازه هست با تبلوي بزرك زده كارتن لوازم منزل
از اين نايلون حبابي ها و چسب و وسايل مخصوص داره و صاحبش هم يه پسر خيلي مودبه

سایت فروشنده کارتن در بازار ستارخان :
http://www.kartonkalabar.com/
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
دوستان عزیز ما هم می خوایم یه سری از وسایلمونو فريت کنیم . از دوستان اگه کسی با شرکتی کار کرده که از خدماتش راضیه لطفاً به من پیغام خصوصی بده

ممنون

تبریک فراوان و خدا همراهتان باشه
شماره نوشته اید تمکین مالی 13میلیون تومان برای 2 نفر درسته
لطفا منرا راهنمایی فرمائید .
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 23:17)FMANIS نوشته:  

ممنون

سپاسگزارم
خیلی ممنون
شرمنده یک صفرش کم بود
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، nedali ، pari pariaaa
(2013-06-24 ساعت 08:45)yasser_1360 نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 23:17)FMANIS نوشته:  

ممنون

سپاسگزارم
خیلی ممنون
شرمنده یک صفرش کم بود

از باسح شما ممنونم
در بناه بهترين باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
خدمت دوستان عزیز سلام
چندتا نکته خدمت شما دوستان :
1- برای نرم افزار کامپیوتر چون در اینجا همه سایتها قابل استفاده میباشد در نتیجه هر برنامه ای که نیاز داشته باشید راحت و بدون هزینه ای میتوانید استفاده کنید ..
2- برای خرید لوازم منزل اینجا هم بصورت انلاین و هم بصورت حضوری میتونید هرچی که نیاز داشته باشید بخرید ...
www.walmart.com همه چیز
www.bestbuy.com لوازم صوتی و تصویری و کامپیوتر
www.target.com همه چیز
www.oldnavy.com لباس
www.costco.com همه چیز
www.safeway.com مواد غذایی
www.riteaid.com دارو و لوازم ارایشی و دکوری
http://www.uhaul.com برای کرایه ماشین برای جابجایی
www.officedepot.com لوازم کامپیوتری و اداری
www.staples.com لوازم کامپیوتری و اداری
www.macys.com لباس و لوازم شخصی و منزل
www.sears.com لباس و لوازم منزل
www.khols.com لباس و لوازم منزل
3- سایتهای خرید انلاین
www.ebay.com
www.amazon.com
4- ارسال لوازم از ایران به امریکا
سهروردی شمالی-میرزای زینالی غربی-پلاک 143-طبقه 6-واحد 11
تـلـفــن : 88501287-09121406909

5- سایت چندتا شرکت برای ارسال لوازم
http://www.aftabir.com/advertising/categ...9%84%DB%8C
پاسخ
سلام میخواستم از دوستانی که بسلامتی راهی امریکا شدند بپرسم برا شروع و در ابتدا واسه یک کیس سه نفره حداقل چه وسایل و لوازمی لازم هستش برا زندگی که بایستی باخودمون بیاریم که اونجا به مشکل برنخوریم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، آنی ، زری وحدتی ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
(2013-06-24 ساعت 21:45)KIMIA2005 نوشته:  سلام میخواستم از دوستانی که بسلامتی راهی آمریکا شدند بپرسم برا شروع و در ابتدا واسه یک کیس سه نفره حداقل چه وسایل و لوازمی لازم هستش برا زندگی که بایستی باخودمون بیاریم که اونجا به مشکل برنخوریم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
KIMIA2005
این تاپیک مربوط به فریت بار هست. شما باید سئوالتو در تاپیک چه چیزهایی میتوانیم با خود ببریم؟ بپرسی. مخصوصاً این پست شاید به کارت بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، KIMIA2005 ، parsush ، آنی ، amin arefi ، آلیس-1980 ، AOC Kermani ، Almond ، pari pariaaa
ارسال بار از طریق کانتینر با کشتی

طی تماس یا یکی از کارگزاران ارسال بار ایشان لطف کردند راهنماییهای بسیار ازرنده ای نمودند.

نکته جالب این بود که ارسال یک کانتینر کامل به آمریکا بیش از 5000 دلار هزینه دارد و حدود 2.5 ماه طول میکشد.
خوب این شاید برای چند خانواده که قصد داشته باشند حداکثر لوازم خود را به آمریکا منتقل کنند بصرفه باشد. بدین ترتیب که چند خانواده با یک دیگر یک کانتینر اجاره کرده و در هزینه ها صرفه جویی نمایند.
البته زمان طولانی و مقصد مشترک جرو چالشها می باشد.
اگر دوستان اطلاعات کاملتری در این خصوص دارند ممنون میشوم توضیح دهند.
با تشکر

پاسخ
دوستان کسی می دونه از لس انجلس به وودلندهیلز برای بردن بار 8-9 تا چمدون چه راهی ارزون ترینه؟

(2013-06-24 ساعت 09:32)mrezayati نوشته:  خدمت دوستان عزیز سلام
چندتا نکته خدمت شما دوستان :
1- برای نرم افزار کامپیوتر چون در اینجا همه سایتها قابل استفاده میباشد در نتیجه هر برنامه ای که نیاز داشته باشید راحت و بدون هزینه ای میتوانید استفاده کنید ..
2- برای خرید لوازم منزل اینجا هم بصورت انلاین و هم بصورت حضوری میتونید هرچی که نیاز داشته باشید بخرید ...
www.wlamart.com همه چیز
www.bestbuy.com لوازم صوتی و تصویری و کامپیوتر
www.target.com
چه طوری تحویل می دن؟ با دبیت کارت هم می تونم بخرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، nedali ، آلیس-1980 ، زری وحدتی
با سلام
کم هزینه ترین روش اجاره ماشین از یوهاله( Uhal ) البته اگه کسی دور و ورت تراک داشته باشه و بهت قرض بده از اینم کم هزینه تره.

پاسخ
تشکر کنندگان: FMANIS ، nedali ، romance33 ، آلیس-1980 ، زری وحدتی ، rezahoorjandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان