کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
امروز 23 تیر 1392 به چند تا از شرکت هایی که دوست گرامی sasbk در این پستگذاشتن زنگ زدم: شرکت مهماندار که با امارات کار میکنه برای حدود 100 کیلو بار به مقصد لس انجلس از فرودگاه امام خمینی کیلویی 4.60 دلار قیمت داد و شرکت سپید تهران که با ایروفلوت کار میکنه کیلویی2.60 دلار +6دلارپول تمبر+6 درصد مالیات که باید توی لس انجلس پرداخت والبته دلاریBig Grin انجام بشه. ضمنا فرش دست باف و مایعات و ادکلن ومواد خوراکی ممنوعه. فرستنده و گیرنده بار باید خودتون باشید.3 تا 5 روز طول میکشه که بار برسه و بهتره یک روز قبل از سفر بار رو ببرید فرودگاه تحویل بدید که چند روز بعد از خودتون برسه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
ادرس سایت فرودگاه برای فریت بار هم می گذارم که لیست کامل شرکت هایی رو که فریت میکنن و شماره تماس و اطلاعات کلی رو داره:
بخش فریت بار فرودگاه بین المللی امام خمینی

خبر تکمیلی: با شرکت توشه بران تماس گرفتم گفت میشه که بار بمونه اینجا و یکی دوهفته بعد اقوام براتون بفرستن. فقط باید کپی بلیط و پاسپورت و ویزا رو ببرن براشون. ضمنا برای بالای 100 کیلو 2.60دلار و زیر 100 کیلو 4.20 دلار.
ضمنا خودشون میان از در خونه تو تهران بار رو میگیرن و میبرن کارهاشو انجام میدن و150هزار تومن بابت دستمزد میگیرن.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
گلچین جان من از یک شرکت دیگه برای زیر 45 کیلو 6 دلار و برای حدود 100 کیلو 3.7 دلار قیمت دارم ولی اصلا نمیدونم صرف میکنه یا نه؟ راستی این شرکته به من گفت حتی چند ماه بعد از رفتنمون هم میتونیم با اسکن بلیط و ویزا که براشون ای میل کنیم بارو برامون بفرستن، تجویل بار تو تهران که 130 تومن کارمزد شرکت میشه و 50 تومن هزینه حمل تا فرودگاه امام
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
(2013-07-14 ساعت 13:37)parsush نوشته:  گلچین جان من از یک شرکت دیگه برای زیر 45 کیلو 6 دلار و برای حدود 100 کیلو 3.7 دلار قیمت دارم ولی اصلا نمیدونم صرف میکنه یا نه؟ راستی این شرکته به من گفت حتی چند ماه بعد از رفتنمون هم میتونیم با اسکن بلیط و ویزا که براشون ای میل کنیم بارو برامون بفرستن، تجویل بار تو تهران که 130 تومن کارمزد شرکت میشه و 50 تومن هزینه حمل تا فرودگاه امام
قیمت این شرکتی که من زنگ زدم بهتره که! البته به سه جا زنگ زدم و هر سه قیمتشون یکی بود: دو دلار و شصت سنت بالای 100 کیلو وچهار دلار و بیست سنت زیر 100 کیلو.
صرفیدنش هم برای هر کسی فرق میکنه.مثلا من خودم میخوام یک سری قابلمه و ظروف و تخت نوزاد(از نوع تا شو) و کالسکه و صندلی کودک داخل ماشین و بعضی اسباب بازی های بچه هام و غیره رو که اینجا دارم و نمیشه اونها رو فروخت یا باید به ثمن بخس بدم بره رو بفرستم. حالا 101 کیلو هم که بشه و کیلویی 3 دلار هزینه ارسالش میشه حدود 303 دلار که بعید میدونم حتی با بیش از هزا دلار هم بتونم همه رو اونجا تهیه کنم.اینجا هم فکر نکنم بتونم بیش از سیصد چهارصد دلار بفروشمشون. پس به حساب من میصرفه. ضمنا چون یکی دو ماه بعد میفرستنش برام، دردسری هم نداره و تا اون موقع باید خونه گرفته باشم و مستقر هم شده باشم انشششالللللله!Big Grin
پاسخ
البته اون قیمتی که من دارم برای تا 100 دلار با صرفه است ولی اگه بیشتر بخوایم بفرستیم خب قیمت شما بهتره، بار ما بیشترش کتابه تخصصیه ، ممکنه شرکتی باشه که برای کتاب شرایطش فرق کنه؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
(2013-07-14 ساعت 16:31)parsush نوشته:  البته اون قیمتی که من دارم برای تا 100 دلار با صرفه است ولی اگه بیشتر بخوایم بفرستیم خب قیمت شما بهتره، بار ما بیشترش کتابه تخصصیه ، ممکنه شرکتی باشه که برای کتاب شرایطش فرق کنه؟
کتاب رو با پست و از طریق دریایی بفرستید به صرفه تره.
پاسخ
سلام دوستان عزيز
كسي ميدونه كه چطور ميتونم اينبار كه ايران رفتم فرش دست باف ٤ متريم رو با خودم بيارم؟ توي پست دوستان ديدم نوشتند فريت فرش ممنوعه.كسي تونسته اخيرا با شركت خاصي فرش رو فريت كنه؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
با سلام
یه سوال داشتم. تو فرودگاه آمریکا ترخیص بار چه مراحلی داره؟ کجا باید رفت؟ و اینکه کسی اطلاع داره که از فرودگاه تا منزل چگونه می شه بارها رو انتفال داد و حدودا هزینش چقدر می شه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، mz64 ، زری وحدتی ، shatsi ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
از دوستان اگر کسی قصد آوردن وسایل به لس آنجلس داره و میخواد در کانتینر شریک بسه لطفا یه پیغام برای من بفرسته. من 29 آگست دارم میام ایران و میخوام وسایلم که نیم ست مبل و چند تا کارتن هست و بفرستم. و یه کانتینر زیاده . هوایی هم گرون میشه. قربون شما
پاسخ
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، زری وحدتی ، shatsi ، pari pariaaa
(2013-08-09 ساعت 09:24)parissa_wall2 نوشته:  از دوستان اگر کسی قصد آوردن وسایل به لس آنجلس داره و میخواد در کانتینر شریک بسه لطفا یه پیغام برای من بفرسته. من 29 آگست دارم میام ایران و میخوام وسایلم که نیم ست مبل و چند تا کارتن هست و بفرستم. و یه کانتینر زیاده . هوایی هم گرون میشه. قربون شما
همانطور که قبلا نوشته بودم هزینه حدود 5000 دلار و مدت 2.5 ماه زمان میبرد. شاید بیش از یک خانواده باید سهیم شود. متاسفانه هنوز موقعیت ما روشن نشده والا با شما همقدم میشدم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
(2009-09-20 ساعت 11:25)laili نوشته:  
ali1339 نوشته: سلام
بچه ها کسی میدونه چه جوری میتونیم یک سری اسباب و اثاثیه خورد و ریز بار بزنیم و جداگانه بفرستیم آمریکا؟

ما حدود 250 کیلو بار فریت کردیم که 100 کیلوش فقط پیانوی دخترم بود........برای ما حدود 1 میلیون و 350 هزار تومان شد خودشون هم آمدند بسته بندی کردند اگه خواستید شماره بدم ازشون سوال کنید...............
بارهامون هم دو روز بعد از ما رسید

سلام میشه لطفا شماره اون ها رو بدید؟ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: gol1 ، ROYAAA ، nnhh ، nasim ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
سلام
من تازگی برای فرستادن بار به آمریکا تحقیقی کردم و متوجه شدم که ما فقط به 6 شهر میتونیم بار بفرستیم واز اون شهرها تا شهر مورد نظر در آمریکا هم حداقل از 1000 دلار قیمتها شروع میشه((البته برای حدودا 100 کیلو بار) .اگر دوستانی هستند که در این ضمینه اطلاعاتی دارند برای استفاده از تجربیاتشون میشه لطفا راهنمایی کنند ؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، shatsi ، nasim ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
سلام دوستان . از شهرستان هم میشه بار فریت کرد یا حتما باید به فرودگاه امام بریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، rezahoorjandi
(2013-09-23 ساعت 15:17)golegandomsahra نوشته:  سلام
من تازگی برای فرستادن بار به آمریکا تحقیقی کردم و متوجه شدم که ما فقط به 6 شهر میتونیم بار بفرستیم واز اون شهرها تا شهر مورد نظر در آمریکا هم حداقل از 1000 دلار قیمتها شروع میشه((البته برای حدودا 100 کیلو بار) .اگر دوستانی هستند که در این ضمینه اطلاعاتی دارند برای استفاده از تجربیاتشون میشه لطفا راهنمایی کنند ؟ ممنونم

سلام ميشه لطفا اسم اون شش شهر را بفرماييد
پاسخ
تشکر کنندگان: میخک سفید ، ROYAAA ، زری وحدتی ، shatsi ، rezahoorjandi
(2013-10-02 ساعت 21:43)n51 نوشته:  سلام دوستان . از شهرستان هم میشه بار فریت کرد یا حتما باید به فرودگاه امام بریم؟

سلام
اين سوال من هم هست لطفا دوستان جواب بدند . ما هفته ديگه بليط داريم.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، pari pariaaa ، rezahoorjandi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان