کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فریت کردن اسباب و اثاثه قابل بردن به آمریکا
دوستان
بهترین و کاملترین جواب رو کارگزاران و شرکتهای فریت می تونند بهتون اعلام کنند.
اگر صفحات قبلی رو مطالعه کنید شماره تلفن تعدادی از اونها توسط دیگر دوستان درج شده.
(2013-10-05 ساعت 21:57)nnhh نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 21:43)n51 نوشته:  سلام دوستان . از شهرستان هم میشه بار فریت کرد یا حتما باید به فرودگاه امام بریم؟

سلام
اين سوال من هم هست لطفا دوستان جواب بدند . ما هفته ديگه بليط داريم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
دوستان برای خوندن ماجرای فریت وسایل اینجانب لطفا به اینجا سربزنید
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، amin arefi ، hamid32 ، nasim ، pari pariaaa ، hatake ، shoshina ، lighter ، rezahoorjandi
(2013-11-04 ساعت 03:01)ALNB نوشته:  دوستان برای خوندن ماجرای فریت وسایل اینجانب لطفا به اینجا سربزنید

دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملت. من یک ماه دیگه میرم. جواب خیلی از سوالهام را از توضیحات شما گرفتم. موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rezahoorjandi
سلام دوستان
من و همسرم قصد داريم يكسري از وسايل شخصي خودمون رو از طريق فريت ببريم آمريكا
آيا كسي از شركتهايي كه اين كارو انجام ميدن شماره يا اطلاعاتي داره؟
آيا قيمت شركتهاي مختلف فرق ميكنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-09 ساعت 02:12)amirisefat نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم قصد داريم يكسري از وسايل شخصي خودمون رو از طريق فريت ببريم آمريكا
آيا كسي از شركتهايي كه اين كارو انجام ميدن شماره يا اطلاعاتي داره؟
آيا قيمت شركتهاي مختلف فرق ميكنه؟

این پست رو مطالعه بفرمایید :
http://mohajersara.com/thread-1572-post-278271.html#pid278271
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، pari pariaaa ، hamed_na
دوستان گلم خسته نباشید
من یه سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید
یک سری کتاب قدیمی دارم ( نه عطیقه ) + یک سری روزنامه های بهمن 57 حدودا بیشتر از 100 تاست و برام خیلی مهمه ختما هم باید با خودم ببرم
چیکار باید بکنم ؟ اصلا میشه برد ؟
اگه نه میانبر نداره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب دوست عزیز همه ما از این یادگاری ها داریم که دوست داریم همراهمون ببریم و باز هم تنها راه بصرفه همون فریت کردن هستش. لطفا مطالب این تاپیک رو بخونید روش توسط دوستان توضیح داده شده.

(2013-12-14 ساعت 00:19)bigjust نوشته:  دوستان گلم خسته نباشید
یک سری کتاب قدیمی دارم ( نه عطیقه ) + یک سری روزنامه های بهمن 57 حدودا بیشتر از 100 تاست و برام خیلی مهمه ختما هم باید با خودم ببرم
اگه نه میانبر نداره ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: bigjust ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
(2013-12-14 ساعت 00:39)saeedshafiee نوشته:  خوب دوست عزیز همه ما از این یادگاری ها داریم که دوست داریم همراهمون ببریم و باز هم تنها راه بصرفه همون فریت کردن هستش. لطفا مطالب این تاپیک رو بخونید روش توسط دوستان توضیح داده شده.

اگه نه میانبر نداره ؟

خیلی ممنون
حالا کلا میشه اون روزنامه ها رو برد با فریت ؟
در رابطه با ارشیو فیلم چطور با فریت کردن مشکل نداره تعداد زیادی فیلم در حد 2-3 کارتن بزرگ رو فرستاد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2013-12-14 ساعت 03:52)bigjust نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 00:39)saeedshafiee نوشته:  خوب دوست عزیز همه ما از این یادگاری ها داریم که دوست داریم همراهمون ببریم و باز هم تنها راه بصرفه .......

دوست عزیز
ظاهرا بنده و جنابعالی علایق مشترکی داریم.
بنده هم قصد انتقال چنین یادگاری هایی را دارم.
همانطور که عرض کنم در صفحات این تاپیک دیگر دوستان توضیحات کامل را عنوان نموده اند.
در صورتیکه بعد از مطالعه بازهم ابهاماتب داشتید لطفا طی پیغتم خصوصی امکان تماس با اینجانب را فراهم کنید.
ارادتمند
سعید

یک سری کتاب قدیمی دارم ( نه عطیقه ) + یک سری روزنامه های بهمن 57 حدودا بیشتر از 100 تاست و برام خیلی مهمه ختما هم باید....

خیلی ممنون
حالا کلا میشه اون روزنامه ها رو برد با فریت ؟
در رابطه با ارشیو فیلم چطور با فریت کردن مشکل نداره تعداد زیادی فیلم در حد 2-3 کارتن بزرگ رو فرستاد ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: bigjust ، rezahoorjandi
(2013-08-26 ساعت 10:41)golegandomsahra نوشته:  
(2009-09-20 ساعت 11:25)laili نوشته:  
ali1339 نوشته: سلام
بچه ها کسی میدونه چه جوری میتونیم یک سری اسباب و اثاثیه خورد و ریز بار بزنیم و جداگانه بفرستیم آمریکا؟

ما حدود 250 کیلو بار فریت کردیم که 100 کیلوش فقط پیانوی دخترم بود........برای ما حدود 1 میلیون و 350 هزار تومان شد خودشون هم آمدند بسته بندی کردند اگه خواستید شماره بدم ازشون سوال کنید...............
بارهامون هم دو روز بعد از ما رسید

سلام میشه لطفا شماره اون ها رو بدید؟ممنونم
سلام می شه شماره ی این شرکتو بدین ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 12:36)nasim نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 10:41)golegandomsahra نوشته:  
(2009-09-20 ساعت 11:25)laili نوشته:  
ali1339 نوشته: سلام
بچه ها کسی میدونه چه جوری میتونیم یک سری اسباب و اثاثیه خورد و ریز بار بزنیم و جداگانه بفرستیم آمریکا؟

ما حدود 250 کیلو بار فریت کردیم که 100 کیلوش فقط پیانوی دخترم بود........برای ما حدود 1 میلیون و 350 هزار تومان شد خودشون هم آمدند بسته بندی کردند اگه خواستید شماره بدم ازشون سوال کنید...............
بارهامون هم دو روز بعد از ما رسید

سلام میشه لطفا شماره اون ها رو بدید؟ممنونم
سلام می شه شماره ی این شرکتو بدین ممنون

پست شماره 102
و
تجربه یکی از دوستان

پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
http://www.publicstorage.com/

این سایت رو امروز از نوشته های سال گذشته دوستان پیدا کردم. این شرکت در آمریکا 2200 شعبه دارد . کسب و کار این شرکت اجاره فضا برای انبار کردن وسایل می باشد. شما می توانید تمام جزئیات از قبیل آدرس و مشخصات دقیق شعبات ، ابعاد استاندارد فضاها ، قیمت ها ، تخفیف ها ، راهنمایی ها برای استفاده مفید از فضا و ثبت نام آن لاین رو ببینید. سایت پر از ویدئو , عکس و گرافیک های متحرک می باشد.
خوب من فکر میکنم این امکانات برای خانواده هایی که قصد دارند مقداری از وسایلشون رو پیشاپیش از طریق پست هوایی ( فریت ) به مقصد ارسال کنند و در ضمن در مقصد هنوز محل اقامت مناسبی هم تهیه نکردند گزینه بسیار اقتصادی و کاربردی هستش.
اما در این ضمینه و تدابیر بیشتری که باید مد نظر داشته باشیم نیازمند همفکری و نظر همه دوستان هستیم.

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ghafari88 ، amin arefi ، pari pariaaa ، lighter ، rezahoorjandi
(2013-04-08 ساعت 20:37)arisa-mohammad نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 16:51)hitab نوشته:  سلام دوستان. ما میخواهیم به یه شهر نسبتا کوچک در جنوب آمریکا بریم چون اونجا پذیرش گرفتیم. برای ارسال بار نزدیکترین شهرها آتلانتا و دالاس هستش . ولی باید ما اونجا بارهامونو تحویل بگیریم و با تراک بفرستیم شهر مورد نظر .کسی هست که در باره ارسال بار زمینی و هزینه اون در آمریکا تجربه ای داشته باشه؟ ممنون اگر راهنمایی کنید.

با سلام
در صورتیکه خودتون گواهینامه داشته باشید، کرایه تراک بدون راننده ازهمه گزینه ها اقتصادی تره ... تراک رو دالاس تحویل میگیرید و در مقصد تحویل میدید و برای اینکه حدود قیمت دستتون بیاد در این سایت (uhaul.com) مبدأ و مقصد رو وارد کنید و حدود هزینه رو ببینید (البته پول بنزین هم با خودتونه که معمولا تراک هاشون در حدود 17 تا 20 مایل با یک گالن راه میرن و قیمت یک گالن بنزین رو 4 دلار در نظر بگیرید) .
ضمنأ خودتون هم با همون تراک مسافرت میکنید و دیگه لازم نیست پول بلیط بدید.
با تشکر

http://www.uhaul.com

دوستان عزیز در ادامه بررسی های اینجانب باز هم توسط دوستان قدیمی شرکتی رو پیدا کردم که انواع وسایل حمل و نقل بار را از چرخ دستی تا وانت ، کامیونت و...را کرایه میدهد.
و باز هم دارای شعبات مختلف در سراسر آمریکا می باشد.
بر طبق نظر دوستان پیش کسوت هزینه حمل و نقل در آمریکا کم نیست. گزینه اقتصادی در صورت در اختیار داشتن گواهینامه معتبر کرایه وسیله نقلیه و انتقال وسایل از فرودگاه به محل انبار یا منزل توسط خودمان می باشد.
بازهم نیازمند همفکری ، راهنمایی و ارائه ایده های دیگر دوستان می باشیم.

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amin arefi ، amjad ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
دوستان فریت از آمریکا به ایران انجام میشه ؟
اون قضیه ممنوع شدن فریت از ایران به امریکا چند وقته دوباره ازاد شده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-15 ساعت 15:39)bigjust نوشته:  دوستان فریت از آمریکا به ایران انجام میشه ؟
اون قضیه ممنوع شدن فریت از ایران به آمریکا چند وقته دوباره ازاد شده ؟

پس الان مشکل نداره فریت ؟
من اون سوالو که پرسیدم از امریکا به ایران هم میشه فریت کرد برای یک دوستی میخوام که از اونجا داره میاد
شرمنده
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان