کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2015-06-12 ساعت 13:29)پانیسا نوشته:  
(2015-03-04 ساعت 07:57)o_b_1985 نوشته:  سلام امید هستم 30 ساله ۱ ماه سن دیگو هستم من ۱ استدیو اجاره کردم و چون تنها هستم اگه کسی هست که میخواد بیاد اینجا و مثل من تازه وارده , من میتونم کمکش کنم و یه مدت رو پیش من بمونه بدون اجاره دادن . اگه کسی مایل بود شمارشو بده تو وایبر صحبت میکنیم

+
سلام . من رایا هستم . ماه اکتبر قرارا است سن دیگو بیایم . اگر امکان دارد بگویید چطور باید در بدو ورود سویت یا اتاق اجاره کنم . با تشکر

دوست عزیز پیدا کردن خونه یا هرچی در بدو تقریبا ناممکنه.چون شما نه کردیت داری نه SSN .پس بهتر مدتی رو در هتل بمونین تا SSN تون رو بگیرین بعد دنبال خونه باشین

به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
پاسخ
تشکر کنندگان: r.bazargan
دوستان من دالاس تگزاس هستم. اگر کسی در بدو ورود به کمکی احتیاج داشت خوشحال میشم کمکی بکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، m.memari ، جهان20 ، ben123
(2015-06-14 ساعت 01:38)someone_1 نوشته:  دوستان من دالاس تگزاس هستم. اگر کسی در بدو ورود به کمکی احتیاج داشت خوشحال میشم کمکی بکنم.

سلام میشه لطفا ایمیل یا تلفن تماسی ازتون داشته باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='o_b_1985' pid='583309' dateline='1425439624']
سلام امید هستم 30 ساله ۱ ماه سن دیگو هستم من ۱ استدیو اجاره کردم و چون تنها هستم اگه کسی هست که میخواد بیاد اینجا و مثل من تازه وارده , من میتونم کمکش کنم و یه مدت رو پیش من بمونه بدون اجاره دادن . د
.
پاسخ
تشکر کنندگان: ben123 ، r.bazargan
(2015-01-12 ساعت 07:00)paribox نوشته:  سلام به دوستان
امیدوارم همگی موفق باشین
ساکن لس انجلس هستم و اگه کسی سوالی داره در خدمتتون
برام پیام بذارید جوابتونو میدم

سلام ببخشید ما 6 اگوست وارد لوس انجلس میشیم برای اجاره یک اپارتمان کوچیک نیاز به کمک داریم که از کجا باید پیداکنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 17:02)hamidazimi نوشته:  
امیدوارم همگی موفق باشین

سلام ببخشید ما ۶ اگوست وارد لوس انجلس میشیم برای اجاره یک اپارتمان کوچیک نیاز به کمک داریم که از کجا باید پیداکنیم

با پاریز تراول 16-44622214-021 تماس بگیرید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Sam-90
(2015-05-19 ساعت 08:55)Mary1360 نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 09:58)zein@b نوشته:  سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.شما هنوز دنبال کمک در شهر هوستون هستید ؟؟؟ من در هوستون زندگی میکنم و هم دنبال همخونه هستم اگرم از دستم بر بیاد تو کارات کمکت میکنم.
پاسخ به SONIAAA

سلام من مريم هستم ميتونم ايميلي از شما داشته باشم ؟؟
ممنونم

لطفا از خانمها یی که مثل من شوهرشون ویزا نگرفته و مجبور شده مدتی بدون همسرش بره هیوستون خواهشمندم برای هم خونه شدن پیام بدن .
F2Aبازمانده لاتاری 2014, ارسال مدارک Oct 2014, تاریخ Priority date: 27 Oct 2014 , اپرو: 11March 2015, دریافت کیس نامبرو اینویس نامبر(تلفنی) :2015june10 ، تکمیل فرم 261: 2015july07 , دریافت ایمیل کیس نامبر و اینویس نامبر: 15July2015 , پرداخت 120$: 2015 21July ، دریافت ایمیل پرداخت 325$: 22July 2015 و پرداخت 325$: 26July2015، تکمیل فرم 260: 2015Aug05
پاسخ
(2015-06-20 ساعت 16:55)Nazem نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 17:02)hamidazimi نوشته:  
امیدوارم همگی موفق باشین

سلام ببخشید ما ۶ اگوست وارد لوس انجلس میشیم برای اجاره یک اپارتمان کوچیک نیاز به کمک داریم که از کجا باید پیداکنیم

با پاریز تراول 16-44622214-021 تماس بگیرید.
با این شرکت تماس گرفتم هزینه خانه های پیشنهادیشون حداقل ماهی 2000 تا بود که برای ما مقدور نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، barfi1 ، r.bazargan
سلام
من اواسط سپتامبر میام استین کسی هست کمکم کنه و راهنمایی و خونه مشترک ؟؟؟
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
پاسخ
سلام دوستان.من یه آپارتمان یه خوابه در اورنج کانتی (در فاصله ا ساعتی لوس آنجلس)اجاره کردم .اگر خانمی هست که دنبال خونه میگرده تا بعد جا بیفته و مستقل بشه میتونم باهاش همخونه بشم .ضمنا من یه خانم هستم و یه دختر 7 ساله هم دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خدمت همه دوستان مهاجرسرا سلام و درود
من 50 ساله به اتفاق همسر و فرزند 11 ساله ام که بیماری خاص دارد مدتی دیگر برای سکونت به لاس وگاس خواهیم آمد ، ممنون می شم دوستان الخصوص ساکنان لاس وگاس در زمینه کار ، درمان و .... راهنمایی کنن . البته من تاپیک وگاس رو که به لطف دوستان نگاشته شده رو خوندم اما باز هم چون خانمم برای درمان بچه خیلی نگران است . تقاضای راهنمائی در ساعات free دوستان رو دارم .
ممنونم .
پاسخ
(2015-06-23 ساعت 02:52)دختر پارس نوشته:  سلام دوستان.من یه آپارتمان یه خوابه در اورنج کانتی (در فاصله ا ساعتی لوس آنجلس)اجاره کردم .اگر خانمی هست که دنبال خونه میگرده تا بعد جا بیفته و مستقل بشه میتونم باهاش همخونه بشم .ضمنا من یه خانم هستم و یه دختر ۷ ساله هم دارم.

سلام ببخشید چون من و شوهرم هم بزودی داریم میایم لس آنجلس میپرسم فقط برای راهنمای، به نظر شما ما چون ماشین هم نمیتونیم بخریم برای شروع کدوم محله اتاق اجاره کنیم که هم به خطوط اتوبوس نزدیک باشه و هم همان اطراف بشه کار ساده پیدا کرد ،اگرتنها بودم حتما پیشنهادتون را قبول میکردم اگر مقدوره راهنمایی بفرمایید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، babak90
(2015-06-23 ساعت 12:28)behjat نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 02:52)دختر پارس نوشته:  سلام دوستان.من یه آپارتمان یه خوابه در اورنج کانتی (در فاصله ا ساعتی لوس آنجلس)اجاره کردم .اگر خانمی هست که دنبال خونه میگرده تا بعد جا بیفته و مستقل بشه میتونم باهاش همخونه بشم .ضمنا من یه خانم هستم و یه دختر ۷ ساله هم دارم.

سلام ببخشید چون من و شوهرم هم بزودی داریم میایم لس آنجلس میپرسم فقط برای راهنمای، به نظر شما ما چون ماشین هم نمیتونیم بخریم برای شروع کدوم محله اتاق اجاره کنیم که هم به خطوط اتوبوس نزدیک باشه و هم همان اطراف بشه کار ساده پیدا کرد ،اگرتنها بودم حتما پیشنهادتون را قبول میکردم اگر مقدوره راهنمایی بفرمایید
دختر پارس سلام من وهمسرم ویک پسر دوسالمون هم برای سی روز دیگه وارد لس انجلس میشیم ما هم با شرایطمون متاسفانه نمیتونیم با شما همخونه شیم فقط اینکه اگر لطف کنین بگین اپارتمانتونو چند اجاره کردین وبرای ما که تازه واردیم بهتره کجا اجاره کنیمکه خوب واقتصادی باشه ممنون
پاسخ
(2015-06-23 ساعت 12:53)hamidazimi نوشته:  
(2015-06-23 ساعت 12:28)behjat نوشته:  

دختر پارس سلام من وهمسرم ویک پسر دوسالمون هم برای سی روز دیگه وارد لس انجلس میشیم ما هم با شرایطمون متاسفانه نمیتونیم با شما همخونه شیم فقط اینکه اگر لطف کنین بگین اپارتمانتونو چند اجاره کردین وبرای ما که تازه واردیم بهتره کجا اجاره کنیمکه خوب واقتصادی باشه ممنون
سلام من لس انجلس نيستم هيوستون هستم و اينجا قيمت آپارتمانها از حدود ٦٥٠$ به بالا هستش.اونايي كه در رنج قيمت پايين هستن يا اينكه محل خوبي نيستن يا اينكه قديمي و پايين هستن.توي هيوستون يه آپارتماني كه جاي نسبتا خوبي باشه از حدود ٩٠٠$ بسته به متراژش هستش(يك خوابه از اين قيمت شروع ميشه)با حدود ١٢٠٠ يا ١٣٠٠ دلاد ميتونيد يه آپارتمان دو خوابه خوب كرايه كنيد.البته بازم ميگم احتمالا توي لس انجلس قيمتها بالاتر هستش.اينايي كه من گفتم مربوط به هيوستونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: babak90 ، barfi1 ، h_researcher
سلام به‌‌‌ دوستان عزیزم، اولا به‌‌‌ آمریکا خوش آمدید. ما هم اورنج کانتی زندگی‌ می‌کنیم، راستش من یه چیزی از ایران نیاز دارم که هر یک از دوستان که لطف کنه برام بیاره فرودگاه لوس آنجلس ازش ممنون میشم( وزن زیادی نداره) در عوض می‌تونم بیام دنبالتون فرودگاه و بصورت رایگان تا هتل یا منزلتون برسونمتون. لطفا اگه میتونید بهم خصوصی پیغام بدید. ممنون.Smile
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان