کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
دوستانی که دالاس میان روز و ساعتی که میرسن را برای من پیام خصوصی بزارن .
برای راهنمایی و کمک های لازم برای اقامت در هتل ، گرفتن سوشیال،خرید ماشین، اجاره خونه و ...با کمال میل در خدمت شما هستم.
ورود به امریکا: اکتبر2014

پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، barfi1 ، Sam-90 ، m.memari ، heridas ، peymanmohajer ، Daneshjo ، samane1363 ، hamed shayan
(2015-05-21 ساعت 09:01)Linspire نوشته:  
(2015-05-19 ساعت 22:34)dadgw نوشته:  واقعا ایول به کسایی که میان بدون چشم داشت، از روی مرام، به دیگران کمک میکنن، قول میدم روزی که رفتم آمریکا به هر کسی که کمک خواست، هر طور شده کمک کنم، بدون اینکه بگم اگه فرصت داشته باشم یا ...، بدون هیچ قید و شرط، چون خودم میدونم که آدمی که توی کشور خارجی نیاز به کمک داره چقد خوشحال میشه کارشو راه بندازی
سلام امیدوارم اینطور بشه به هر حال من هر روز ۸ صبح تا ۶ بعد ار ظهر سرکار هستم بجز اخر هفته ها
البته منظور من کلی بود شما رو مد نظر نداشتم
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire
دوستان اگه کسی داره میاد مریلند و کمکی لازم داره پیام بدین
کیس : **44
پاسخ
(2015-05-21 ساعت 20:05)marj88 نوشته:  دوستان اگه کسی داره میاد مریلند و کمکی لازم داره پیام بدین

دیدم دکمه تشکر کمه واسه قدردانی از محبتتون، اینجا تشکر می‌کنم

واقعا مرسی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: Linspire ، heridas ، Daneshjo ، Sam-90 ، derakht01 ، hamed shayan ، smhh7441 ، ben123
دوستان سلام شب بخیر. ممکن هست بفرمایید کدوم شهر کالیفرنیا شلوغ تر و شاد تر هست ( البته منهای ال ای )و هزینه ها و اجاره منزل پایینتر.ممنون از این سایت خوب و مفید
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Sam-90
(2015-05-26 ساعت 07:13)termeh_med نوشته:  دوستان سلام شب بخیر. ممکن هست بفرمایید کدوم شهر کالیفرنیا شلوغ تر و شاد تر هست ( البته منهای ال ای )و هزینه ها و اجاره منزل پایینتر.ممنون از این سایت خوب و مفید

من در سن فرانسیسکو یه سوئیت با اجاره کم و نزدیک به مراکز خرید میشناسم

از نظر امنیت هم بسیار عالی هست، میتونید با من تماس بگیرید

ایمیل:
hh616629@gmail.com
پاسخ
تشکر کنندگان: samane1363 ، hamed shayan ، pari2015
سلام خدمت همه دوستان گل مهاجر سرایی .
یه پیشنهاد داشتم چطوره یه لیست درست کنیم هر کسی که مایل به کمک کردنه اسمش و توانایی هاشونو و یه راه ارتباطی ذکر کنه و روز هایی که میتونه کمک کنه. اینجوری هم دوستان میتونن راحت تر مهاجرتشونو انجام بدن هم دوستان یه ثوابی کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، samane1363 ، smhh7441 ، pari2015
(2015-05-30 ساعت 11:47)lake merit نوشته:  
(2015-05-26 ساعت 07:13)termeh_med نوشته:  دوستان سلام شب بخیر. ممکن هست بفرمایید کدوم شهر کالیفرنیا شلوغ تر و شاد تر هست ( البته منهای ال ای )و هزینه ها و اجاره منزل پایینتر.ممنون از این سایت خوب و مفید

من در سن فرانسیسکو یه سوئیت با اجاره کم و نزدیک به مراکز خرید میشناسم

از نظر امنیت هم بسیار عالی هست، میتونید با من تماس بگیرید

ایمیل:
hh616629@gmail.com
ممنون میشم اگه در مورد ااون سویت یکم توضیح بدین یا اینکه خصوصی پیا مبدین بدون متو چه مایه هایی هستش
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، samane1363
سلام. دوستان کسی از لس آنجلس نیست که به من کمک کنه یه اتاق بگیرم. آخه تا میفهمن کار ندارم و تازه واردم پس میکشن.
لامصب کرایه هتل خیلی زیاده، الکی داره پولم ته میکشه با این وضع!
Case:2015AS1xxx; DS-260:July10th; Invitation Letter:Nov25th; Interview: Jan8th; Abudhabi; 1 Person; Clear:Apr5th; Visa Issued:Apr 20th;
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 20:18)solid_mercury نوشته:  سلام. دوستان کسی از لس آنجلس نیست که به من کمک کنه یه اتاق بگیرم. آخه تا میفهمن کار ندارم و تازه واردم پس میکشن.
لامصب کرایه هتل خیلی زیاده، الکی داره پولم ته میکشه با این وضع!

سلام من از سایت rommsinla که چک میکنم شرایط اجاره اتاق برای مجرد و متاهل را نوشته جاهای مختلف لس آنجلس از هفته ای ۱۵۰ دلار تا ماهی ۶۰۰دلار شما آدرسش را از سایت پیدا کن حضوری سربزن شاید کردیت نخواست فقط مثل اینکه ۱۵۰ دلارحق دلالی میگیرند شاید دیپازیت هم بخواد انشاالله پیدا شد به من هم خبر بده تا ۴۵روز دیگر من هم یک اتاق برای خودم و همسرم میخوام بگیرم موفق باشی اگر وقت کردی یک سفرنامه هم بنویس خیلی بدرد میخوره موفق و پیروز باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo ، solid_mercury ، hamed shayan
با سلام به همه دوستان .با اینکه من تازه وارد هستم ولی دوستانی اینجا میدا کردم که در مهاجرسرا نیستن ولی حاضر به کمک هستم اگر کسی در دالاس کمکی در زمینه پیدا کردن اپارتمان یا ماشین پیدا کرد به من پیغام بده تا این دوستان رو معرفی کنم .
در مورد خرید ماشین در دالاس با توجه به توصیه های چند تا از بچه های دالاس و اشنا شدن یکی از همونان در سوپر مارکت به سراغ یکی از قدیمی های دالاس د ر این کار رفتم و با توجه به قیمتهایی که داشتم متوجه شدم که ایشون خیلی منصف هستن و با کمک ایشون ماشین و بیمه رو با قیمت بسیار مناسب تهیه کردم .
وظیفه خودم می دونستم که اینجا اطلاع رسانی کنم .امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید

برای تهیه ماشین اقای علیرضا :9726428662
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، samane1363 ، hamed shayan
سلام به تمام اعضا اين تاپيك قشنگ
خيلي خوشحالم ميبينم هموطنام انقدر خوبن كه از اونطرف دنيا دست همكاري و كمكشون براي هموطناي اينور ابي شون دراز هست و بدون هيچ چشم داشتي حاضرن كمك كنن ...براي همگي آرزوي موفقيت دارم
تا كور شود هر آنكس كه نتواند ديد.....SmileSmile
ما هنوز در تاپيك كيرنس هستيم و هنوز به اينجا نقل مكان نكرديم ولي ميام پيامهارو ميخونم تا تجربياتم زياد بشه ..
شاد باشيد
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، behjat ، Sam-90 ، m.ghoreishi ، samane1363 ، babak90 ، hamed shayan
آپارتمان یک خواب لاس وگاس درموقعیت مکانی مناسب دسترسی به کالج اتوبوس والمارت ماهی 700 دلار. برای اطلاعات بیشتر پیغام شخصی ارسال کنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، samane1363
سلام به همه
از دوستان کسی در آستین برای اجاره خونه میتونه کمکی کنه؟
ممنون میشم اگه اطلاع بدین
با سپاس
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-04 ساعت 07:57)o_b_1985 نوشته:  سلام امید هستم 30 ساله ۱ ماه سن دیگو هستم من ۱ استدیو اجاره کردم و چون تنها هستم اگه کسی هست که میخواد بیاد اینجا و مثل من تازه وارده , من میتونم کمکش کنم و یه مدت رو پیش من بمونه بدون اجاره دادن . اگه کسی مایل بود شمارشو بده تو وایبر صحبت میکنیم

+
سلام . من رایا هستم . ماه اکتبر قرارا است سن دیگو بیایم . اگر امکان دارد بگویید چطور باید در بدو ورود سویت یا اتاق اجاره کنم . با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان